Prije odlaska u kladaru jedan brzinski:
PSG gol
Chelsie gol
Ibrahimović
Costa
Na 5 km dobitak 45,45

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sumnjam da će Costa igrati.Janez je napisao/la:Raja ima tema za dopisivanja i zahvale-pohvale i hvalospjeve Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Prije odlaska u kladaru jedan brzinski:
PSG gol
Chelsie gol
Ibrahimović
Costa
Na 5 km dobitak 45,45
PSG line up: Sirigu, Van der Wiel, Silva, Luiz, Maxwell, Verratti, Motta, Matuidi, Lucas, Ibrahimović, Cavani #FCBLIVE
#Shakhtar team to play @FCPorto: Pyatov, Ilsinho, Kryvtsov, Rakitskiy, Shevchuk, Fred, Stepanenko, Costa, Teixeira, Bernard, Gladkiy
Manchester City: Hart, Zabaleta, Demichelis, Mangala, Clichy, Fernandinho, Fernando, Navas, Nasri, Milner, Dzeko
Roma: De Sanctis, Yanga-Mbiwa, Maicon, Holebas, Manolas, Nainggolan, Pjanić, Keita, Ljajić, Totti, Gervinho
Athletic:Gorka Iraizoz, Laporte, San José, Iraola, Balenziaga, A. Iturraspe, De Marcos, Ibai Gómez, Susaeta, Rico, Guillermo Fernández
Porto: Andrés Fernández, Ricardo, Maicon, Marcano, Alex S, R. Neves, Evandro, Quintero, Quaresma, Aboubakar, Adrián López
11 del Barça: 1. Ter Stegen 3. Piqué 5. Sergio 7. Pedro 8. Iniesta 9. Suárez 10. Messi 11. Neymar 14. Mascherano 15. Bartra 24. Mathieu
BATE: Soroko, Khagush, Filipenko, Tubić, Yablonski, Karnitski, A. Volodko, Olekhnovich, M. Volodko, Rodionov,Gordeychuk
A vidi brate kvote da ce psg imat vise kornera ? hmm meni bi psg mogo hladno imat vise kornerazgmiky je napisao/la:Večeras bi moglo biti dosta penala u LP
barcelona-psg over 1.5 1.pol. 2.25bojler je napisao/la:A vidi brate kvote da ce psg imat vise kornera ? hmm meni bi psg mogo hladno imat vise kornerazgmiky je napisao/la:Večeras bi moglo biti dosta penala u LP
i taj je dobarzgmiky je napisao/la:barcelona-psg over 1.5 1.pol. 2.25bojler je napisao/la:A vidi brate kvote da ce psg imat vise kornera ? hmm meni bi psg mogo hladno imat vise kornerazgmiky je napisao/la:Večeras bi moglo biti dosta penala u LP
12/08/14 Nikola Pekovic C Wrist Questionable for Dec. 10 vs. PortlandLjiljani87 je napisao/la:Thaddeus Young 14.5 over
Minnesoti pola ekipe izgleda nema mora prebacit ovo
prasovic89 je napisao/la:Ljiljani87 je napisao/la:Thaddeus Young 14.5 over
EDIT : Pazi i kod Houstona
Nije "izgleda" vec nema i to 10 dana, ali i pored toga Young je slabo isao prekoLjiljani87 je napisao/la:Thaddeus Young 14.5 over
Samo prati mene neces fuliti.FaraonTM je napisao/la:Stavi onda sve što imaš na hendikepHuljevIvica je napisao/la:Nikakve veze nema sto su kombinovano, niti sto su prosli jer igraju s ekipom koja nije cemu. Kako Celsi igra ove sezone, ubit ce hendikepom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.