dobar potez Zebinjo odmaraLJOZE1921 je napisao/la:ŽELJEZNIČAR: Gušo, B. Čolić, Kvesić, Vasilić, Bogičević, Svraka, Nyema, Jamak, Bekrić, Adilović i E. Čolić.
ZEBA odmara
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
kad veceras pobjedimo slaviju idemo na derbi sa plus 15 u odnosu na malene i kad ih otresemo bit ce im - 18 odnosu na SAMPIONE INPRESIVNO
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Imali kakav stream moja tv ili nesto?, nisam bio u prilici da idem na tekmu
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
pise na S C Sportu da nas ima preko 5.000. Znaci treba se dodati 2.500.
Znaci ima nas +7.000.
Znaci ima nas +7.000.
- storm_raider
- Kontakt:
Nema. Ima tekst prenos na ss.ba i sc sport.bastorm_raider je napisao/la:Je li ima kakav stream? U beogradu sam...
nema , ako igramo na GRBAVICI prenosi BHT , ako igramo u gostima prenosi MOJA TV , danas je BHT prenosio bojac-gosk tako da nase utakmice nema uz direktan prijenosstorm_raider je napisao/la:Je li ima kakav stream? U beogradu sam...
Ujedinio se Jug. Svi zajedno pružaju podršku Željezničaru.
Nažalost ja moram sjediti kuci !
Nažalost ja moram sjediti kuci !
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
gledaj na vogi u 22:30storm_raider je napisao/la:Je li ima kakav stream? U beogradu sam...
-
nanek
Hajd sto nema, na tvu, nego nema ni na radiu! A ovi sa ss.ba nikad nece naucit da prenose tekstualno tekmu!
U 90 minuta oni napisu 5 recenica! Hvala bogu pa zeljo daje po 5 komada inace ne bi nista ni pisali!
U 90 minuta oni napisu 5 recenica! Hvala bogu pa zeljo daje po 5 komada inace ne bi nista ni pisali!
Jeste iz Beograda ce uhvatiti signal TV Vogosca ...AboveTheLaw je napisao/la:gledaj na vogi u 22:30storm_raider je napisao/la:Je li ima kakav stream? U beogradu sam...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Nemoj tako, dobro je što mi koji ne možemo na utakmicu imamo priliku bar ovako pratiti, kako jeste da jeste.nanek je napisao/la:Hajd sto nema, na tvu, nego nema ni na radiu! A ovi sa ss.ba nikad nece naucit da prenose tekstualno tekmu!
GOL! Samir Bekrić! 
ma ja pratio na ttx il na ssPlavetnilo je napisao/la:Nemoj tako, dobro je što mi koji ne možemo na utakmicu imamo priliku bar ovako pratiti, kako jeste da jeste.nanek je napisao/la:Hajd sto nema, na tvu, nego nema ni na radiu! A ovi sa ss.ba nikad nece naucit da prenose tekstualno tekmu!
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
pocinje GOLIJADAAAAAAAAAAAsajo10 je napisao/la:BEKRIIIIC!
u pravu siPlavetnilo je napisao/la:Nemoj tako, dobro je što mi koji ne možemo na utakmicu imamo priliku bar ovako pratiti, kako jeste da jeste.nanek je napisao/la:Hajd sto nema, na tvu, nego nema ni na radiu! A ovi sa ss.ba nikad nece naucit da prenose tekstualno tekmu!
viva zeljo
ps:hoce li mi itko reci kad je revans kupa
-
nanek
E bravo vala isto il ttx il ss,
Joj ala ce bit hard core, zeba bekric na hadisonu!

EDIT: Kup 16 maja
Joj ala ce bit hard core, zeba bekric na hadisonu!
EDIT: Kup 16 maja
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 09 maj 2012, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
nanek je napisao/la:E bravo vala isto il ttx il ss,
Joj ala ce bit hard core, zeba bekric na hadisonu!![]()
![]()
mislim da je sad u srijedu poslije derbijakloc86 je napisao/la:Plavetnilo je napisao/la:nanek je napisao/la:Hajd sto nema, na tvu, nego nema ni na radiu! A ovi sa ss.ba nikad nece naucit da prenose tekstualno tekmu!
ps:hoce li mi itko reci kad je revans kupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.