mnogo puta si se dokazo kao slab poznavaoc tih stvari, nemoj se ofirati octHZ_ilidzaa je napisao/la:Ado1921 je napisao/la:Zeljo Bog i carsija

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mnogo puta si se dokazo kao slab poznavaoc tih stvari, nemoj se ofirati octHZ_ilidzaa je napisao/la:Ado1921 je napisao/la:Zeljo Bog i carsija
Cak i remi sa Slavijom veceras je dovoljan za tituleElegant je napisao/la:Siroko zavrseno 1:1, mi veceras ako pobjedimo ako Bog da na korak do titule.![]()
A onda derbi i finale kup-a.
Ma kakav korak, mogu nam je dati odmahElegant je napisao/la:Siroko zavrseno 1:1, mi veceras ako pobjedimo ako Bog da na korak do titule.![]()
STA BA ???? pa mi smo sampioni ako pobjedimoElegant je napisao/la:Siroko zavrseno 1:1, mi veceras ako pobjedimo ako Bog da na korak do titule.![]()
Elegant je napisao/la:Siroko zavrseno 1:1, mi veceras ako pobjedimo ako Bog da na korak do titule.![]()
Tako da je to ustvari "+10"zlaya_tm87 je napisao/la:Ma kakav korak, mogu nam je dati odmahElegant je napisao/la:Siroko zavrseno 1:1, mi veceras ako pobjedimo ako Bog da na korak do titule.![]()
A onda derbi i finale kup-a.sto kaze tech, i sa remijem osiguravamo titulu jer bi imali 9 bodova vise (3 tekme do kraja) od Sirokog od kojeg imamo bolji medjusobni odnos i gol razliku
propustit ce oni koji ne budu igrali, to je sigurnoMrAmani96 je napisao/la:koji igraci ce propustiti mec sa slavijom? Jel ima kantonirani itd... Hvala.
eehh to nisam znao... hvalaLenBias je napisao/la:propustit ce oni koji ne budu igrali, to je sigurnoMrAmani96 je napisao/la:koji igraci ce propustiti mec sa slavijom? Jel ima kantonirani itd... Hvala.
Amaru i igracima je remi u Dolini zabranjena rijecNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Da zaključimo: Za titulu je dovoljan i remi, ali remi nikog ne zanima, lepršava igra i ubjedljiva pobjeda za titulu je ono šta želimo da gledamo večeras.