bojler je napisao/la:A vidi brate kvote da ce psg imat vise kornera ? hmm meni bi psg mogo hladno imat vise kornerazgmiky je napisao/la:Večeras bi moglo biti dosta penala u LP
Proslo 5,80 nadam se da je neko pratio
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bojler je napisao/la:A vidi brate kvote da ce psg imat vise kornera ? hmm meni bi psg mogo hladno imat vise kornerazgmiky je napisao/la:Večeras bi moglo biti dosta penala u LP
jozinho je napisao/la:Hrvatska(rž)-Njemačka 1,40 1X
Ako želimo imati ikave šanse za polufinale što je bilo najavljeno kao cilj ove generacije,danas moraju pobijediti,ali s obzirom na prikazanu igru protiv Švedske odlučio sam se za 1x jer će biti dosta neizvjestan susret i jedna bi lopta mogla odlučivat pobjednika.
M.Litre V.(-2,5+)-Hrv-Nje 1,85 manje
Pivot mađarskog Gyera koja u klubu igra većinom samo obranu i u 6 utakmica u LP-u zabila je 2 gola dok u reprezentaciji minutažu djeli s Katarinom Ježić u prvom susretu EP-a je zabila 3 gola uz stopostotnu realizaciju,no večeras se očekuje utakmica s puno manjim brojem golova i s puno čvršćim obranama na pivotu jer u zadnjem susretu na SP-u u Srbiji protiv Njemačke je zabila samo jedan gol.
Za one koji nemaju u ponudi Milanović -Litre onda bih preporučio da odigraju Penezić(6,5) više koja je jedini pravi šuter izvana i potiv Švedske je zabila 6 ali je u 1.pol zabila 5 dok je u 2.pol potpuno podbacila.
AjaxAmst(z.kor10,5)-ApoelN 1,90 manje
Ovo sam odigrao na osnovu statistike ove dvije ekipe su na samom dnu po broju kornera u LP ,u prvom susretu je bilo 7 kornera.Ajax je u zadnjih 11 susreta u LP-u u samo 2 išao preko ove granice,dok su Ciprani na prosjeku od 3,2 kornera.
Toliko od mene za danas,sretno nam.
Nastavlja se tradicija sa 1 masenom, probat cemo se izvaditi na košarci vecerasInatSilanBosanski je napisao/la:Ajax - APOEL - pik1
AS Roma - Manchester City - X
Ath. Bilbao - BATE - PPX
Messi daje
Maribor - Schalke pik2
Porto - Shakhtar GD1
2 KM - 96,75 KM
Ajmo 2-3 para sigurna NBA vcs, da se popravimo.InatSilanBosanski je napisao/la:Nastavlja se tradicija sa 1 masenom, probat cemo se izvaditi na košarci vecerasInatSilanBosanski je napisao/la:Ajax - APOEL - pik1
Ath. Bilbao - BATE - PPX
Messi daje
Maribor - Schalke pik2
Porto - Shakhtar GD1
2 KM - 96,75 KM
4Tara je napisao/la:Koliko je tačno Čelsi ima kornera na utakmici ?
3-3 na kraju brate imala Barca jedan korner poslije nisu rezultati uračunalibojler je napisao/la:Proslo 5,80 nadam se da je neko pratio
celzi imao 4 a sporting 5 kornera.Tara je napisao/la:Koliko je tačno Čelsi ima kornera na utakmici ?
Dva pogotka kao i jucerjopaa7 je napisao/la:AS Roma-Manchester City X @3,60
FC Porto-Shakhtar Donetsk X @3,30
Messi L.(idg+u)-Bar-PSG 1+daje @2,45
Tečaj 29
Aj odigraj staInatSilanBosanski je napisao/la:Nastavlja se tradicija sa 1 masenom, probat cemo se izvaditi na košarci vecerasInatSilanBosanski je napisao/la:Ajax - APOEL - pik1
Ath. Bilbao - BATE - PPX
Messi daje
Maribor - Schalke pik2
Porto - Shakhtar GD1
2 KM - 96,75 KM
Janez je napisao/la: PSG gol
Chelsie gol
Ibrahimović
Costa
Na 5 km dobitak 45,45
Izgleda da si bio upravu druže i naslutio bio je samo u prvih 11. Očigledno kao da nije ni igrao hvala mu na tome od srca!Willy je napisao/la:Sumnjam da će Costa igrati.
Kontam kojeg cu igraca staviti, skontam da si danas pisao Kosta pogledam prvih 11 i vidim da igra, stavim ga. kuknjava kuknjavaJanez je napisao/la:Janez je napisao/la: PSG gol
Chelsie gol
Ibrahimović
Costa
Na 5 km dobitak 45,45
Fabregas
Schurlle
Mikel
Kad neće neće đaba ti sve![]()
Izgleda da si bio upravu druže i naslutio bio je samo u prvih 11. Očigledno kao da nije ni igrao hvala mu na tome od srca!Willy je napisao/la:Sumnjam da će Costa igrati.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.