FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 jul 2014, 00:51

Nadam se da cete izuci pozitivan rezultat za revans.

0:0 bi mozda bilo najbolje.

Pravite dosta kikseva, to protiv ovakve ekipe bi Vas moglo kostati.
Kako god, sretno momci pa sta bude. Samo pametno, ne srcano jer se to obicno odbije od glavu.

Ocekujem fizicki veoma zahtjevju utakmicu. Nadam se da su Vas vasi dobro fizicki pripremili za takvo sta.
Kako god, vjerovatno ce Vam se dogoditi taj fizicki pad oko 70 min i tada je bitno da ne kiksate i da trener pogodi sa izmjenama.

Takoder, iako pratim malog Radovca, mislim da bi ga trebao ovaj put na klubi ostaviti jer nije za ove jake fizicke utakmice.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 30 jul 2014, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 30 jul 2014, 00:54

rammstein je napisao/la:rukvas je tu, dobro je prenosim njegove selame i da se ne sikirajte, sluzba za dovođenje igraca radi svoj posao mučno i tesko, al radi :D imena ne zna ni ibrakoviceva zena :mrgreen:

za kallasa nema sikiracije, naš čoek
الحمدلله رب العالمين تم توقيع عقدي مع نادي سرايفو البسوني للمشاركه في تصفيات اوربا دعواتكم لي بالتوفيق

if u know what he mean :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jul 2014, 00:57

aS_Roma je napisao/la:Na mjestu desnog beka nema dileme ni 0,01 % .. Tamo ide Baric , kakav Tatomirovic i desni bek :?

E sad ako Dzeno ne misli mijenjati ekipu ista ekipa pocinje ko protiv Haugesunda na Koševu samo Baric - Dzemo izmjena.

JA bi licno volio Protic umjesto Puzigace
Krpio je Tatko u nekoliko utakmica, ali namjerno kažem KRPIO, tu poziciju desnog beka, i ako sam gore stavio Tatomirovića i po meni bi Barić bio bolje riješenje za beka.....

@ramo
Sreća pa postoji "google prevoditelj" :D :D

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 30 jul 2014, 01:22

https://www.facebook.com/ahmad.klasei?f ... riends_tab" onclick="window.open(this.href);return false;
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 30 jul 2014, 01:39

hilmo je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Na mjestu desnog beka nema dileme ni 0,01 % .. Tamo ide Baric , kakav Tatomirovic i desni bek :?

E sad ako Dzeno ne misli mijenjati ekipu ista ekipa pocinje ko protiv Haugesunda na Koševu samo Baric - Dzemo izmjena.

JA bi licno volio Protic umjesto Puzigace
Krpio je Tatko u nekoliko utakmica, ali namjerno kažem KRPIO, tu poziciju desnog beka, i ako sam gore stavio Tatomirovića i po meni bi Barić bio bolje riješenje za beka.....

@ramo
Sreća pa postoji "google prevoditelj" :D :D
Ne bih se bas slozio s tom konstataciom da je bolji bio Baric na beku od Tatka.
Dok je igrao Baric puhalo nam je po desnoj strani samo tako, i kako je Tatka vratio Dzeno na beka a Vuleta na stopera da se drasticno povecala sigurnost u zadnjoj liniji.
A Baric je kao malo bolji u napadu bio od Tatka dok je u defanzivi Tatko za klasu bio bolji od Barica.

Nadam se da Kallasi je dobio sve sto treba da moze zaigrati.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 jul 2014, 01:55

I ja se jos uzdam da ce Ahmo zaigrati protiv helena, a ako ne onda sa Baricem na beku. Bolje je sa njim nego sa Tatkom jer bi onda se i stoperski par morao mijenjati. Uzmite u obzir da nam je odbrano i onako nesigurna, kako bi tek tad izgledala.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 30 jul 2014, 02:39

Evo ovaj njihov najbolji neigra u cetvrtak definitivno. Tako javljaju grcki mediji...Pise da nije mogao povredu sanirati... :D :D :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 30 jul 2014, 03:16

Kada dodje taj trenutak,
Kad mi dodje sudnji dan,
i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.

Kada umrem i odem
i kad me ne bude,
ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.

I na onom svijetu tamo
Cut ce se moj glas
Bordo Bjeli celi zivot
ja navijo sam za vas

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 jul 2014, 08:52

miky_hz je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Bajrambarecosum braco pitari da vas preupitam sta je sa sirijca jel on uopste sa ekipom i hoce li igrati protiv grka jer nes mi se onaj baric ne svidja nikako
Baric igra
Kako kaže 033 Kalasi je potpisao i ima pravo nastupa izgleda sad protiv Grka.http://****.com/kalasi-sarajevo-je- ... lub-u-bih/
Sarajevo ljubavi moja!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 jul 2014, 09:14

Zvanicna stranica kluba objavila i znaci covjek potpiso...do 2016 god :clap: :clap:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 30 jul 2014, 09:27

Kalasi ce biti na spisku za tekmu sa atromitosom... prema ljudima iz struke strasan igrac, samo da se uklopi u nas sistem igre, a to mu nece biti tesko!

Papiri su svi sređeni i uredni..

Potpisao na dvije godine.

Ne slazem se da je odbrana nasa nesigurna, previse banalno gledate stvari, skontajte da smo jedini gol primili iz PENALA, a da smo igrali tu utakmicu sa PET NAPDACA ILI POLUŠPICEVA... IJEDNIM ZADNJIM VEZNIM uz dosta ofanzivne bekove ;)
To na koševu necmo sigurno igrati... ne mogu 4 covjeka igrati u dobrani sami nikako

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 30 jul 2014, 09:44

Pise samo da FACE prenosi. Zna li se kojoj smo TV u Grckoj prodali prava?

EDIT: Nadjoh. Prenosi Nova Sports 2. Eto jos malo finih parica :clap:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 30 jul 2014, 10:13

Nemojte misliti da provociram, al' kako ce Kallasi moci igrati ako je tek potpisao.A krajnji rok za prijavu igraca za ovo kolo je bio ponedjeljak. pozz
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 30 jul 2014, 10:14

Schwarz je napisao/la:Nemojte misliti da provociram, al' kako ce Kallasi moci igrati ako je tek potpisao.A krajnji rok za prijavu igraca za ovo kolo je bio ponedjeljak. pozz
jarane prijava igraca za naredno kolo je 24 sata prije tekme , eto da znas ;)

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 jul 2014, 10:55

U godini kad smo igrali sa genkom..isti je dobio novog sponzora sa ogromnom lovom. Zadrzali isti tim sa 2-3 nova igraca...NEKA SE PONOVI I GENK I LEVSKI I HELSINBORG I OREBRO ITD....AkoBogda

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 jul 2014, 10:59

Kalasi nece sutra igrati...mozda udje u toku tekme. Uglavnom , tekmu nece poceti

TheSpecialOne
Kontakt:

Post Postao/la TheSpecialOne » 30 jul 2014, 11:26

Iz Zavidovića ću putovat ako Bog da sutra u četvrtak u jutro na utakmicu protiv Atromitosa u Sarajevu. Jedva čekam biti na stadionu Asim Ferhatović "Hase" - Koševo i vatreno navijati u sjajnoj atmosferi. Vjerujem da će momci odigrat jednu borbenu, pametnu i hrabru utakmicu. U fudbalu je sve moguće! :bih:

Svi u napad jedan je Hase!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jul 2014, 11:30

"Mogu reći u ime igrača da smo svi spremni. Atromitos je favorit, ali mi vjerujemo da možemo ostvariti dobar rezultat. Vjerujem da će i posjeta biti veća. Pozvao bih sve navijače da nas podrže i ja vjerujem da hoće," kaže Dupovac.

Bravo kapitenu, to je ono sto nam treba!!!

Samopouzdanje u ekipi i nasa podrska....pa sta bude ...

mstar
Kontakt:

Post Postao/la mstar » 30 jul 2014, 11:36

Prema yr . no kiše za vrijeme utakmice nebi trebalo biti ...
17:00 - 23:00 slika

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 30 jul 2014, 11:42

Nije vrijeme za tugu i kuknjavu, ali...

''Moramo shvatiti da se mi borimo za publiku, ljudima moramo pružiti i kvalitetne uvjete. Trebali bismo mnogo agresivnije pričati o rekonstrukciji ili gradnji ozbiljnog stadiona. Zamislite, ako bismo nekim čudom prošli u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, utakmice ne bismo mogli igrati u Bosni i Hercegovini jer nijedan stadion ne ispunjava odgovarajuće uvjete'', zaključio je Dino Selimović.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Dave, keli, kogmagie46, mosarajvosa83, senad82, Tatamata1946 i 82 gosta.