Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
**** mater svim predstavnicima klubova osim Borca. Novinari rade vaš poso. Šutite pizde i trpite.
🇵🇸
Mater i tebi i trobojci.AvantiBL je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51Čitati forum poslije utakmice Borca - neprocjenjivo![]()
Jest da je svaki put ista priča, bojkoti, prijetnje, galame, skidanje sa neba, a onda se sutra uvučete ponovo u svoje mišije rupe i manji ste od makova zrna, ne smijete ni pisnuti, a kamoli nešto uraditi![]()
Žalite se svi redom na savez, ali vam je isti dobar, kada vaš klub pogura![]()
Znam da boli trobojka na vašim stadionima, da bode oči, ali moram vas razočarati, još dugo ćete je gledati![]()
![]()
Pucanje sarajevskih čireva - neprocjenjivo![]()
Kao sto ja cesto kazemSky9 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:5217 mrtvih sezona borbe za opstanakOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:52Koliko sezona je Celik odigrao u prvoj ligi Jugoslavije?![]()
1946/47: Republicka liga
1990/91: Treca liga Jugoslavije
2020/21: Kantonalna liga BiH
LIKCE

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
E serem ti se na trobojku....AvantiBL je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51Čitati forum poslije utakmice Borca - neprocjenjivo![]()
Jest da je svaki put ista priča, bojkoti, prijetnje, galame, skidanje sa neba, a onda se sutra uvučete ponovo u svoje mišije rupe i manji ste od makova zrna, ne smijete ni pisnuti, a kamoli nešto uraditi![]()
Znam da boli trobojka na vašim stadionima, da bode oči, ali moram vas razočarati, još dugo ćete je gledati![]()
![]()
Eno ti se Ivica okrenu u grobu, a Amar podrignu.
🇵🇸
Usa cetnicki ravnogorski smradu. Idi jedi parizer od marke kao sto mi kerovima dajemo, za toga i jeste.AvantiBL je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51Čitati forum poslije utakmice Borca - neprocjenjivo![]()
![]()
Samo Posušje je yebena ekipica, dobro složena, s glavom i repom. Baš dobar fudbal igraju.
Borac veze nema, ništa ni sa čim.
Borac veze nema, ništa ni sa čim.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ratni profiteri ZencaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:54Kao sto ja cesto kazemSky9 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:5217 mrtvih sezona borbe za opstanakOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:52
Koliko sezona je Celik odigrao u prvoj ligi Jugoslavije?![]()
1946/47: Republicka liga
1990/91: Treca liga Jugoslavije
2020/21: Kantonalna liga BiH
LIKCE![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Možeš tu trobojku okačiti meni na čunu da je nosam po Rajvosi.AvantiBL je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51Čitati forum poslije utakmice Borca - neprocjenjivo![]()
![]()
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
A šta nas ima boliti zastava naših sugrađana? Pa u Sarajevu prošetaj kuda hoćeš s tom trobojkom, niko te mrko pogledati neće. Zaboli ljude **** za zastavu, to samo vaše blentave budale opterećene tim, pa hapse iz nemoći. U kojem vi vremenu živite, dragi Bog zna. U svom jadu, bijedi, siromaštvu, i ništa drugo.AvantiBL je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51Čitati forum poslije utakmice Borca - neprocjenjivo![]()
![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I ovo je tačno.jurisicduska je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:52Borac bar dobije kad im sudija šilji.
Ništa manje nije šaljemo Zeljezjicaru a Gosk ih je dobio.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Dok se ne ujedinimo ovo ćemo gledati i trpiti. Umjesto da se ujedinimo, otjeramo ovo zlo od tzv. saveza, mi se međusobno koljemo i na krivo mjesto usmjeravamo energiju. Neće oni stati dok im ne stanemo na put
Nemojte replicirati @Avantija, ne mogu gledati cetnicku zastavu konstantno, yebem li mu najmilije sto ima
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Druže fulaš poentu. Sudijske greške se dešavaju i u mnogo jačim ligama od naše. Ljudi smo, griješi se, sve ok.worchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:48Sudija idiot,najgluplji potez da skratis utakmicu bez ikakvog razloga j.ebenih 30 sekundi. Ne bih mu dao da sudi pjetlicima.
Druga je stvar sto ovdje vecina apostrofira sudjenje kad igra borac i samo se o tome razglaba a o puno vecim greskama sudija na drugim utakmicama niko nista. Pogledajte u svoje dvoriste kakvi secrveni (ne)dosudjuju ili penali sviraju.
Nebitno.....uglavnom,posusju svaka cast,apsolutno nezasluzen poraz imali su bolje sanse od borca ali ih golman za.j.eba za sve pare
Međutim, postoji velika razlika između sudijske greške(nedosuđen penal, preoštar crveni i sl.) i TENDENCIOZNOG suđenja od prve do zadnje minute, koje Borac ima apsolutno svaku domaću utakmicu. E to je, majstore moj, mnogo gore i puno veći problem od obične sudijske greške, kako ti pokušavaš spinovati priču.
Igrače Borca ne smiješ ružno pogledati, lik automatski svira faul. Ne dopušta nikakvu igru, tranziciju, bilo šta, sve što može biti opasno za vaš gol u startu se odsječe. Faul iz prvog poluvremena gdje lik izlazi 1 na 1 s golmanom, potom još 2-3 također nepostojeća faula gdje bi Posušje imalo kontre s viškom igrača, itd itd. To je suština, to je problem, ti to znaš naravno, svjestan si, samo što se praviš lud.
Ponavljam, najgora stvar koju sudija može raditi je suditi tendenciozno i navlačiti jednoj ekipi od 1. do 90. minute. Da igram protiv vas, radije bi izabrao da mi odmah u prvoj minuti sviraju penal i dadnu crveni, a da ostatak utakmice sude pošteno. Ovo što sudije rade kad igra Borac je smrt fudbala, genocid, uništavanje zdravog razuma.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Najgore su ove balije u savezu i medju sudijama.
Nema vece gamadi od njih.
Nema vece gamadi od njih.
- FKS -
Je l' te barem malo sramota pisanja tih gluposti ? Da Bog da iz lige ispali sa Borcem
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
1946 - 1992: Borba za opstanak ili nize lige
1992 - 1996: Daleko najbolji u FBIH, jest da je narod ginuo u drugim gradovima ali je Likce bio sampion

1996 - 2023: Borba za opstanak ili nize lige
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Pa i nije bas tako,prosle sezone borac vise puta ostecen nego poguran ali nema veze ne zelim da se upustam u tu diskusiju.Bazinga12345 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51Sve je to super ali kod Borca se to radi u kontinuitetu već nekoliko sezona, tačnije od sezone 19/20.worchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:48Sudija idiot,najgluplji potez da skratis utakmicu bez ikakvog razloga j.ebenih 30 sekundi. Ne bih mu dao da sudi pjetlicima.
Druga je stvar sto ovdje vecina apostrofira sudjenje kad igra borac i samo se o tome razglaba a o puno vecim greskama sudija na drugim utakmicama niko nista. Pogledajte u svoje dvoriste kakvi secrveni (ne)dosudjuju ili penali sviraju.
Nebitno.....uglavnom,posusju svaka cast,apsolutno nezasluzen poraz imali su bolje sanse od borca ali ih golman za.j.eba za sve pare
https://sportsport.ba/amp/article/339627
Sudija danas osim sto je skratio utakmicu ni jednu kardinalnu gresku nije napravio ali i za to treba da odgovara.
Drugi zuti karton igracu posusja je opravdan bio.
worchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:48Sudija idiot,najgluplji potez da skratis utakmicu bez ikakvog razloga j.ebenih 30 sekundi. Ne bih mu dao da sudi pjetlicima.
Jesi gledao ti utakmicu? Nije tacno da je bez razloga skratio 30 sekundi..svirao je jer se Posusju otvarao velik prostor za kontru.
Lik nije htio nista prepustiti slucaju.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, HyperOS, Mocvara1991, samirr i 28 gostiju.