ne znam, meni je ovo smijesnorammstein je napisao/la:NASI SU PODOBRO POGURALI TAJ TRANSFEREvolution87 je napisao/la:a daj baRule_hz je napisao/la:http://www.fkh.no/news/article/1cjtvysu ... -haugesundupravi svaka cast...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koliko god mi drag bio, njegov povratak je bio nemoguc. Sretno Nidzo u daljnoj karijeri!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
samo sto je utakmica u 19:00[/quote][/quote]crvenobijeli je napisao/la:"crvenobijeli"]jel ima prenos utakmice na arena sport 1 sarajevo-zvijezda?
otkud u 19 zar nije u nedjelju u 17 h[/quote]
U 19 je.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
crvenobijeli
- Kontakt:
aham,e sad dali ce biti prijenos zbog promjene tremina utakmice,nadam se da hoce,sretnu sutra i da makar vi neosramotite bh fudbal,a u nedljelju neka bude 0:0

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
fcsforever
- Kontakt:
Bio je u klubu na dan tekme sa Norvežanima. Bio u klubu ..sa čistim papirma. Imao je razgovor sa Dinom ..u 4 oka. Nije đaba došao u klub. Mogli smo ga angažovati ..a nismo. Postoji neki debeo razlog za mjegovo ne angažovanje. Zaboravimo na to.
Ma Dino je jedan veliki "kapric"...... i to mi se sviđa...fcsforever je napisao/la:Bio je u klubu na dan tekme sa Norvežanima. Bio u klubu ..sa čistim papirma. Imao je razgovor sa Dinom ..u 4 oka. Nije đaba došao u klub. Mogli smo ga angažovati ..a nismo. Postoji neki debeo razlog za mjegovo ne angažovanje. Zaboravimo na to.
Još nešto malo više od 24 sata...
[youtube][/youtube]
أحمد كلاسي يوقع عقدا احترافيا مع نادي سراييفو البوسني
Selam 
أحمد كلاسي يوقع عقدا احترافيا مع نادي سراييفو البوسني
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E moj Nikola na kakve si ti niske grane samo pao
, ali hajde tvoj izbor i neka ti je sretno
Okrecemo se sutrasnjem spektaklu samo da ne bude kise
Okrecemo se sutrasnjem spektaklu samo da ne bude kise
04.10.2009 !!
-
fcsforever
- Kontakt:
Jedva čekam da vidim (zvanično) naših prvih 11...???
Kapiten Atromitosa izjavio kako su sanse 50-50 i da se plase naseg napada to je dobro 
04.10.2009 !!
Sretno Nikoli, pa bolje mu je norveska nego koreja. Dobro su ga nasi nahvalili i neka su.
Nesto prema ovim komentarima grka cini mi se da ce biti golova, nadam se vise u njihovoj mrezi
nego nasoj mada se potajno nadam da ga necemol primiti.
P.S. Benko je trazio preko dvaest' milja eura mjesecno, a to ti je budzet stabilnog premierligasa.
Vjerovatno se niko vise nece dovoditi do polusezone.
Nesto prema ovim komentarima grka cini mi se da ce biti golova, nadam se vise u njihovoj mrezi
P.S. Benko je trazio preko dvaest' milja eura mjesecno, a to ti je budzet stabilnog premierligasa.
Neće im igrati sutra Umbides, Tatos i još neki levat.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
nije trazio 25 nego bi nas ove godine toliko kostaoEXIT je napisao/la:Sretno Nikoli, pa bolje mu je norveska nego koreja. Dobro su ga nasi nahvalili i neka su.
Nesto prema ovim komentarima grka cini mi se da ce biti golova, nadam se vise u njihovoj mrezinego nasoj mada se potajno nadam da ga necemol primiti.
a nije da smo bili daleko oddd dogovora
nego, mislim da ce ipak jos jedan doci , ne znam fakat ko i kako i zasto, ali ce imam osjecaj dovesti jos jednog igraca jer nekako su se previse lagano odrekli nikole
-
fcsforever
- Kontakt:
Znam sigurno 30 ljudi kojima će ovo biti prva jača tekma...poslije Levskog. Vikend navijači sutra će preplaviti zapad..i malo istoka.
Kada bi kojim slučajem preskočili ove Grke u četvrtom pretkolu bi nam se samo pokazalo koliko nam je potreban još jedan a možda i dva "kapitalca", međutim ovo sad što imamo je sasvim dovoljno za ligu i kup, a na zimu se dvojici zahvaliti a dovesti jednog i aktivnije ubacivati jednog akademcarammstein je napisao/la:nije trazio 25 nego bi nas ove godine toliko kostaoEXIT je napisao/la:Sretno Nikoli, pa bolje mu je norveska nego koreja. Dobro su ga nasi nahvalili i neka su.
Nesto prema ovim komentarima grka cini mi se da ce biti golova, nadam se vise u njihovoj mrezinego nasoj mada se potajno nadam da ga necemol primiti.
Vjerovatno se niko vise nece dovoditi do polusezone.if u know what i mean
![]()
a nije da smo bili daleko oddd dogovora![]()
nego, mislim da ce ipak jos jedan doci , ne znam fakat ko i kako i zasto, ali ce imam osjecaj dovesti jos jednog igraca jer nekako su se previse lagano odrekli nikole![]()
A i ja imam neki osjećaj da će biti dosta raje i da će se ponoviti atmosfera kao protiv Levskog.
Pa vidi ramo izaso bi nas blizu pola miliona KM-ova ove godine da nam igra premier ligu jer za evropu nije uigran. Nasi razmisljaju da mogu dva super kvalitetna mladja igraca dovesti za te pare, ali ih nema na trzistu stoga kazem do polusezone netreba vise nikog ocekivati ali vidjecemo jos traje prelazni rok. Ionako imamo bruku novih igraca koji treba da se dokazu i da se napravi selekcija.
Sto se Komazeca tice, Kusturica a samim time i Tan ga nisu htjeli u klubu pisao sam davno o tome. Dino i Abdulah mozda i nisu bili protiv.
P.S. I da 5 Benka dovedes neuigrani nam nedaju puno vise sansi nego sadasnji tim plus i ako se prodje ovo trece gdje smo autsajderi u playoffu su sanse da naletis na zajeban tim puno vece.
Mislim da ce se na zimu poceti slagati tim za evrope i neke vece domete.
Sto se Komazeca tice, Kusturica a samim time i Tan ga nisu htjeli u klubu pisao sam davno o tome. Dino i Abdulah mozda i nisu bili protiv.
P.S. I da 5 Benka dovedes neuigrani nam nedaju puno vise sansi nego sadasnji tim plus i ako se prodje ovo trece gdje smo autsajderi u playoffu su sanse da naletis na zajeban tim puno vece.
u pravu si apsolutno, pitanje je da li nasi tako razmisljaju, ja mislim da nece aktivno traziti ali mozda im naleti nekoEXIT je napisao/la:Pa vidi ramo izaso bi nas blizu pola miliona KM-ova ove godine da nam igra premier ligu jer za evropu nije uigran. Nasi razmisljaju da mogu dva super kvalitetna mladja igraca dovesti za te pare, ali ih nema na trzistu stoga kazem do polusezone netreba vise nikog ocekivati ali vidjecemo jos traje prelazni rok. Ionako imamo bruku novih igraca koji treba da se dokazu i da se napravi selekcija.
a sto se tice uigranosti, za benku to nije otrbno, vjeruj mi
E cuj 20 000 eura mjesecno trazio, neka su ga i ****, imao dobru sezonu u Rijeci i sad bi milione da ubire.....
sutra svaki rezultat bez primljenog gola je odlican rezultat.....

Zadnja izmjena: MrWhite, dana/u 30 jul 2014, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
-
fcsforever
- Kontakt:
Da bi nam valjao...tačno ..BI.
Međutim poštujem stav uprave. Jedine uprave od 96 do danas KOJOJ APSOLUTNO VJERUJEM
Međutim poštujem stav uprave. Jedine uprave od 96 do danas KOJOJ APSOLUTNO VJERUJEM
- franklampard8
- Kontakt:
Vidi ovog sto spavaMrWhite je napisao/la:E cuj 20 000 eura mjesecno trazio, neka su ga i ****, imao dobru sezonu u Rijeci i sad bi milione da ubire.....
1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.