Chelsea FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

fanatik19
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la fanatik19 » 30 dec 2025, 23:16

Horor od igre, non stop nam se iste gluposti dešavaju i sa ćelavim ublehašem i bez njega i gledaj slučajnosti konstantno u ovom periodu oko nove godine napravimo seriju kriminalno loših utakmica.
Igramo bez centarfora, sa pogubljenim stoperima i maloumnim krilima izuzev brazilskog wunderkinda koji ruku na srce jos puno prostora za napredak ima ali svakako najsvjetlija tacka ove ekipe.
Uglavnom, jos jedna sezona uzaludnog nerviranja najvjerovatnije.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 30 dec 2025, 23:23

2017/18:

Before December: 14-3-4

December and January: 8-7-3

After January: 10-3-6

2018/19

Before December: 15-4-2

December and January: 10-2-6

After January: 14-7-4

2019/20

Before December: 11-4-6

December and January: 7-2-4

After January: 11-3-7

2020/21

Before December: 9-6-1

December and January: 7-3-5

After January: 18-5-5

2021/22

Before December: 13-5-2

December and January: 8-6-2

After January: 18-6-5

2022/23 :(

Before December: 10-4-7

December and January: 2-2-3

After January: 4-6-12 :(

2023/24

Before December: 7-4-5

December and January: 7-2-5

After January: 12-5-3

2024/25

Before December: 12-4-4

December and January: 8-3-3

After January: 21-2-6

2025/26 (so far)

Before December: 12-4-4

December (so far): 2-2-3

TOTAL RECORDS (assuming 3 pts for win, 1 pt for draw, 0 pt for loss)

Before December: 103-35-35 (1.99 points per game)

December and January: 59-29-34 (1.62 points per game)

After January: 108-37-48 (1.87 points per game)

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 30 dec 2025, 23:37

Je li ovo sedam utakmica u ligi zaredom niste dobili?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 30 dec 2025, 23:49

BocaJuniors1905 je napisao/la:
30 dec 2025, 23:37
Je li ovo sedam utakmica u ligi zaredom niste dobili?
Nije
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 31 dec 2025, 00:07

Ja iskreno mislim da Maresca ovo namjerno radi. Trazio covjek golmana, zamjenu za Colwilla, ljudi doveli Garnacha, evo vam Garnacho nek igra garant je to rekao. Palmera vadi oko 60. ili 70. Dvije godine dovoditi igrace iz tima koji ispada iz lige. Prvo Lavia pa i Delap, bar nema zime, imamo drva i za prodaju. Januar nece dovesti nista. Ne da Estevau da igra. Mislim da zeli u Siti i da se bas trudi da dobije otkaz.

Od nasih napadaca i krila dovedenih na ljeto jedino Joao Pedro ima 6 golova, Garnacho je slucajno mozda jedan ubo, Estevao jedan, ostalo niti jedan jedini gol. Ja ne vidim nacin na koji mozemo izboriti LS ukoliko se neke stvari iz korijena ne promijene. Da li ce je ssuper pitanje, da li vjerujem, ne vjerujem jer u pola sezone ne zele to raditi. Nakon Sitija ide vjerovatno neki laksi raspored pa da vidimo od cega smo. Pola sezone te pune iz auta, kuci bez pobjede dvije teme. Cirkus iskreno

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 31 dec 2025, 07:04

Cuj namjerno radi.Pa ako moze dobit ,a ovo "namjerno" radi onda ne vidim zasto mu trebaju novi igraci.

Covjek se malo izgubio u ovom periodu kad ima puno utakmica i to ti je to.Rotacije nigdje veze.Rotiram kao da sacuvam igraca ,a uz to zijanim utakmicu.Evo sacuvao ih je mahom sve i sta ima od tog-nista.Ne moze se toliko rotirat na osjetljivim pozicijama.Nije ni cudo sto se primaju smijesni golovi.

Nazad se mijenja kad moras ili kad bas odaberes momenat,a obzirom da se imalo 29 bodova iz 18 utakmica tebi James pocinje sinoc druze nema tu vise de da ga malo odmorim.Isto vrijedi i za vadjenje Palmera ,koji kako god da igra kroz utakmicu, ipak je jedan od rijetkih koji u momentu moze rijesit utakmicu.

Citav ovaj niz losih rezultata je poceo sa Leedsom. a u toj utakmici je napravio dar mar sto se tice promjena kad je haman promijenio oba stopera,James nije ni igrao tu utakmicu,a Caicedo nije bio dostupan zbog crvenog.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 31 dec 2025, 15:07

Opustite se Zarit cemo I paliti ligom dok Quenda I Estevao sazriju malo za jedno 4 godine :mrgreen:
Ako hoce sebi da spasi posao mora gurati malog sad kad se vratio sa povrede.
Jedini opasan u svakom dodiru konstantno peoblematican.
Ne bi se ni remi uzeo da njega nije bilo…
Palmer ce uci u formu a to Jos nismo vidjeli njih dvojicu zdrave na terenu u formi.
Sto se ove sezone Tice konkretno Zavisi sve sta urade u Januaru.
A sumnjam da ce ista pametno uraditi…
Plan je ipak 2030 :rol:

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 31 dec 2025, 16:17

wadethegreat je napisao/la:
31 dec 2025, 15:07
Opustite se Zarit cemo I paliti ligom dok Quenda I Estevao sazriju malo za jedno 4 godine :mrgreen:
Palmer ce uci u formu a to Jos nismo vidjeli njih dvojicu zdrave na terenu u formi.
Ma sta cemo zariti i paliti kad imas dva super talenta al za jednu poziciju, ja kad vidim da ljevak igra desno krilo meni hoce nesta bit, jesi ozbiljan, dovest cemo mi novog Garnacha Sve dok su oni Brajtonovci na celu nema sanse da mi ligu uzmemo. Svi vide da trebamo Guehija uzeti pred pocetak sezone lider zvijer samo oni majmuni u upravi zijevaju i dovode Garnacha, Delapa, Gittensa ...

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 31 dec 2025, 17:19

Tu ti je fazon samo da oni te ljude kupuju da bi ih mogli prodat za profit.Samo sto im dosad ne ide.Ko god im dodje mahom bude helac i moraju ga po kojekakvim posudbama :D Eto uzmi Gittensa.Njemu je samo cijena pala za 30 milki od ljeta sigurno :urnebes:

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 31 dec 2025, 17:42

IQ200 je napisao/la:
31 dec 2025, 16:17
Ma sta cemo zariti i paliti kad imas dva super talenta al za jednu poziciju, ja kad vidim da ljevak igra desno krilo meni hoce nesta bit, jesi ozbiljan, dovest cemo mi novog Garnacha Sve dok su oni Brajtonovci na celu nema sanse da mi ligu uzmemo. Svi vide da trebamo Guehija uzeti pred pocetak sezone lider zvijer samo oni majmuni u upravi zijevaju i dovode Garnacha, Delapa, Gittensa ...
Statisticki Quenda je igrao jednako lijevo I desno.
Estevao juce jednako efektivan lijevo.
Sve se to Moze rotirati ne sikiraj se obojica su vanserijski talenti.
Sto Darker kaze oni su garant uzeli Garnacha I Gittensa u nadi da ce jedan bas bljesnuti a drugog Mogu preprodati.
Medjutim Estevao koji je mladji je jedno 14 puta talentovaniji od obojice isto Vazi I za Quendu.
Neto nam je najbolji ove sezone Ali I on zna nekad toliko usporiti tempo ja bih ga kamenom gadjao.
Moja je poenta da nas dva pokacanja koja su iskusnija koja su godinama blizu ili u primeu bi dovela do trofeja i ove sezone i boljeg kotiranja u ligi.
Oni nesto cekaju da se ravije umjesto da dovedu par ljudi Pa makar malo morao i razbiti strukturu plata i da dok cekas da ostalo sazrije uzimas trofeje.
Onaj CWC nam je mozda najgora stvar za ovu sezonu sto se mogla desiti.
Ovi debili garant rekli top odlicno sve :mrgreen:

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 31 dec 2025, 18:00

Liam Delap - 9 PL Games, 0 goals, 0 assists
Jamie Gittens - 13 PL Games, 0 goals, 2 assists
Garnacho - 12 PL Games, 1 goal, 2 assists
Buonnaotte - 1 PL game, 0 goal, 0 assist,
Essuga nema nikako zbog povreda a Hato je u istom kosu kao I Josh.
Kad ovo Gledas Joao Pedro je top….
I Jos jedan podatak.
Izgubili smo 15 bodova iz situacija Gdje smo vodili :rol:
I to sve kuci ja mislim :rol:

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 31 dec 2025, 18:24

Ne kontam što naši ne zaganjaju Muharemovića iz Sasuola..dobili bi ga za 15 miliona ,a smio bih ruku u vatru staviti da bi u prvoj tekmi bio bolji od sve i jednog našeg stopera..pa" pola Evrope" ga traži..znači da nešto ima u dečku..a cijena ,s obzirom koliko su preplatili Disasija,Colvila,Tosina ..je ko na kafu...

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 31 dec 2025, 18:25

31 dec 2025, 17:42
IQ200 je napisao/la:
31 dec 2025, 16:17
Statisticki Quenda je igrao jednako lijevo I desno.
Estevao juce jednako efektivan lijevo.
Sve se to Moze rotirati ne sikiraj se obojica su vanserijski talenti.
Sto Darker kaze oni su garant uzeli Garnacha I Gittensa u nadi da ce jedan bas bljesnuti a drugog Mogu preprodati.
Medjutim Estevao koji je mladji je jedno 14 puta talentovaniji od obojice isto Vazi I za Quendu.
Neto nam je najbolji ove sezone Ali I on zna nekad toliko usporiti tempo ja bih ga kamenom gadjao.
Moja je poenta da nas dva pokacanja koja su iskusnija koja su godinama blizu ili u primeu bi dovela do trofeja i ove sezone i boljeg kotiranja u ligi.
Oni nesto cekaju da se ravije umjesto da dovedu par ljudi Pa makar malo morao i razbiti strukturu plata i da dok cekas da ostalo sazrije uzimas trofeje.
Onaj CWC nam je mozda najgora stvar za ovu sezonu sto se mogla desiti.
Ovi debili garant rekli top odlicno sve :mrgreen:
Sve stoji moze on biti dobar i desno al da bude efikasan kao lijevo nema sanse tu sam se i ogradio jer igrac koji sa lijeve strane sutne loptu lijevom nogom nema isti ugao jer kad je sutne unutrasnjom u suprotan ugao lopta bjezi od golmana ali je to golmanima lahko odbraniti jer je doslovno moras puknuti po sredini da bi sa tim efejem isla idealno u desno. Dok sa desne strane kad ljevak suta obje strane lahko moze pogoditi, mozda nisam najbolje objasnio ali znate na sta mislim. Geometrija nije ista. Ja mislim da ce se dovesti lijevo krilo ako ne eksplodiraju jedan od Garnacha ili Gittensa. Gittensu treba dati sansu, Garnacho je ispuco kredite. Neto je uzasan ovih par tekmi da se ne lazemo.

Sve se vise prica o januaru kao mjesecu gdje Maresca mora popraviti rezultate da ne dobije otkaz

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 31 dec 2025, 18:30

Znam ja sta ti pricas Ali ti kazem sve se to Moze rotirati ne mora sve biti zadano na jednoj poziciji.
Moze se I popraviti slabija noga imati dobar centarsut itd.
Kad imas dva jako prodorna krila tebi su sve sanse u I oko 16 i otvara ti se vise mogucnosti.
Hocu da ti kazem nije problem sto imamo dva pretalentovana krila jer rotirati ce se a I Mogu igrati jednako dobro lijevo.
To nam je najmanji problem.
Da je odbranu rijesiti a Morat cemo I napadaca ocito ako Emegha ne eksplodira :rol:

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 31 dec 2025, 19:22

31 dec 2025, 18:30
Znam ja sta ti pricas Ali ti kazem sve se to Moze rotirati ne mora sve biti zadano na jednoj poziciji.
Moze se I popraviti slabija noga imati dobar centarsut itd.
Kad imas dva jako prodorna krila tebi su sve sanse u I oko 16 i otvara ti se vise mogucnosti.
Hocu da ti kazem nije problem sto imamo dva pretalentovana krila jer rotirati ce se a I Mogu igrati jednako dobro lijevo.
To nam je najmanji problem.
Da je odbranu rijesiti a Morat cemo I napadaca ocito ako Emegha ne eksplodira :rol:
Bas se pitam kolike su sanse da taj eksplodira. Taj covjek ima problem sa disciplinom i u Strasbourgu kao kapiten.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 31 dec 2025, 19:29

Ma nema od njega nista. Nama je za nadati se da Palmer ne ode dok ova djeca ne izrastu izgleda.

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 31 dec 2025, 23:02

Ja kazem jedino objasnjenje je da namjerno pravi lude rotacije da dobije otkaz i stojim iza tih rijeci i vjerujem da su istina da ti trener osigura top 4 i da ga ne podrzis transferima mozemo samo mi. Ne dovesti stopera i golmana mogu samo nasi sportski intelektualci

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 31 dec 2025, 23:34

Ma ide ovo u par Dana

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 31 dec 2025, 23:59

31 dec 2025, 23:34
Ma ide ovo u par Dana
od zelja za novu ova prednjaci aBd da se ostvari

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 01 jan 2026, 00:15

Losa je ovo stvar realno.Vec treci menadzer kojeg otpustaju ,jer ne vjeruje u njihovu bullshit pricu.Ne ulijeva to nadu taman da Krojf ustane iz mrtvih i dodje na klupu.

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.