naklon do poda mozgovima crno-bijelim
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
mi ako izgubimo, izgubicemo od jace ekipe, mislim nije Milan Trabzonsporretro je napisao/la:Normalna je stvar da se malo prepucava medjusobno, sve dok je u granicama normale.
Tako da preporucujem Interistima da se ne primaju previse i vi ce te njih sutra zajebavati nakon poraza.![]()
da kupite Vieria,Bergkampa,Karagounisa,Ronalda,Seedorfa,Pirla,Hakana Sukura,Djorkaefa,Cannavara i da nista ne osvojite tu je Morattiev Mastercard, a za sve ostalo tu je FarsopoliBianconeri1988 je napisao/la:@JuveSissoko
Ne, ne, ne, sad će Moratti zvati Bergama i žaliti se Atalantu treba još kazniti, kako inter ne bi bio u zoni ispadanja![]()
![]()
Sad će uvesti novi bodovni sistem, za svaki gol na domaćem terenu, dobiješ i dodatnih pola poena...
Uh pardon ne može, ne odgovara im ni to...![]()
Iskulirat ćemo ove, samo ti nastavi, ho'š šta popit? Duga noć nas čeka!![]()
![]()
Pijemo u čast Morattija koji je predao tekmu večeras!![]()
Ma i za to je kriv Moggi, pitaj Morattija pa ćeš vidjeti šta će ti reći...Gazzetta je o tome pisala...JuveSissoko je napisao/la: da kupite Vieria,Bergkampa,Karagounisa,Ronalda,Seedorfa,Pirla,Hakana Sukura,Djorkaefa,Cannavara i da nista ne osvojite tu je Morattiev Mastercard, a za sve ostalo tu je Farsopoli
sta gazzetta kaze tako jeBianconeri1988 je napisao/la:Ma i za to je kriv Moggi, pitaj Morattija pa ćeš vidjeti šta će ti reći...Gazzetta je o tome pisala...JuveSissoko je napisao/la: da kupite Vieria,Bergkampa,Karagounisa,Ronalda,Seedorfa,Pirla,Hakana Sukura,Djorkaefa,Cannavara i da nista ne osvojite tu je Morattiev Mastercard, a za sve ostalo tu je Farsopoli
Trebali bi mu i mi poslati neko pismo kao što su ovi slali...![]()
![]()
Ja taj i koristim, inače se na njemu nalazi Morattijeva slika, logično!JuveSissoko je napisao/la: sta gazzetta kaze tako jeipak oni imaju boju jeftinog toalet papira
Hvala što širiš moje riječiSoloJuve26 je napisao/la:'Inter need a new Calciopoli to win again'- Moggi.
[youtube][/youtube]adointer je napisao/la:ja ne znam ko se najvise zali po sudovimamoze li mi neko reci s kim je to sve Juventus igrao pa se tako "pokazao"?
jbte ja za vas cujem samo nedeljom,kako to?
Pa navijaj za Milan i kasnije dođi na temu Juventusa i vrati istom mjerom ako izgubimo,ionako ćete doći neovisno od toga da li smo mi vas "provocirali",tako je bilo i kad smo protiv Nottsa igrali prijateljsku,a da ne govorim neke ozbiljne utakmice poput večerašnje.Yuto je napisao/la:Generalno Milan mi je najmrzi klub na svijetu al radi ovih "navijaca" Juventusa na ovom forumu sutra(ili danas) svim srcem uz Rossonere (po prvi put u zivotu)
Forza Milan
Ne dao Bog da sudija odradi ovakvu utakmicu Juventusu,pa to bi ludilo bilo i ovdje na forumu a i uopste...Duse slatke i nevine,nikad oni ne bi nikom lose ni pomislili a kamoli uradili...
Yuto je napisao/la:Generalno Milan mi je najmrzi klub na svijetu al radi ovih "navijaca" Juventusa na ovom forumu sutra(ili danas) svim srcem uz Rossonere (po prvi put u zivotu)
Forza Milan
Ne dao Bog da sudija odradi ovakvu utakmicu Juventusu,pa to bi ludilo bilo i ovdje na forumu a i uopste...Duse slatke i nevine,nikad oni ne bi nikom lose ni pomislili a kamoli uradili...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.