Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Puma » 02 okt 2011, 00:02

Moratti je kupio titulu LP :lol:

naklon do poda mozgovima crno-bijelim
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 02 okt 2011, 00:02

Normalna je stvar da se malo prepucava medjusobno, sve dok je u granicama normale.
Tako da preporucujem Interistima da se ne primaju previse i vi ce te njih sutra zajebavati nakon poraza. 8-) :lol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 okt 2011, 00:02

e jbg, ali samo kažem da se ne čudite ako bude situacija obrnuta kad neko vas bude tako prco,
treba biti fer bez obzira radilo se o omiljenom klubu ili mrskom(pa nije ni meni inter drag), ali imam zdrave oči hvala bogu i nije problem reći kako jest.
ali ovi što se žale na karton nisu u pravu, žuti kao suza čist, a ako je drugi-tuširanje 8-)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 okt 2011, 00:02

nemoj te tako oni su ipak spasioci italije :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 okt 2011, 00:03

@JuveSissoko

Ne, ne, ne, sad će Moratti zvati Bergama i žaliti se Atalantu treba još kazniti, kako inter ne bi bio u zoni ispadanja :lol: :lol:

Sad će uvesti novi bodovni sistem, za svaki gol na domaćem terenu, dobiješ i dodatnih pola poena...

Uh pardon ne može, ne odgovara im ni to... :mrgreen: :lol:

Iskulirat ćemo ove, samo ti nastavi, ho'š šta popit? Duga noć nas čeka! :lol: :lol:

Pijemo u čast Morattija koji je predao tekmu večeras! :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 okt 2011, 00:04

retro je napisao/la:Normalna je stvar da se malo prepucava medjusobno, sve dok je u granicama normale.
Tako da preporucujem Interistima da se ne primaju previse i vi ce te njih sutra zajebavati nakon poraza. 8-) :lol:
mi ako izgubimo, izgubicemo od jace ekipe, mislim nije Milan Trabzonspor :lol: a ni Schalke, a vala ni Novara :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 okt 2011, 00:07

Bianconeri1988 je napisao/la:@JuveSissoko

Ne, ne, ne, sad će Moratti zvati Bergama i žaliti se Atalantu treba još kazniti, kako inter ne bi bio u zoni ispadanja :lol: :lol:

Sad će uvesti novi bodovni sistem, za svaki gol na domaćem terenu, dobiješ i dodatnih pola poena...

Uh pardon ne može, ne odgovara im ni to... :mrgreen: :lol:

Iskulirat ćemo ove, samo ti nastavi, ho'š šta popit? Duga noć nas čeka! :lol: :lol:

Pijemo u čast Morattija koji je predao tekmu večeras! :lol: :lol:
da kupite Vieria,Bergkampa,Karagounisa,Ronalda,Seedorfa,Pirla,Hakana Sukura,Djorkaefa,Cannavara i da nista ne osvojite tu je Morattiev Mastercard, a za sve ostalo tu je Farsopoli :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 okt 2011, 00:08

Penal nije bio. Ali, faul na 16m i zuti jesu bili. Cesar je zasluzio i drugi zuti. Ostatak tekme je bio formalnost.
Lep rezultat, ali realno je sudija mnogo uticao na igru. Nisam siguran da bi Inter napravio neki narocito dobar rezultat i bez toga, ali ipak, kinda sucks. 8-)

P.S. Roknuli smo Milana, a sada i Intera. Znate rubentini, sta sledi :?: Opet, dzaba sve to, kad cemo titulu izgubiti zbog raznih Chieva, Fiorentina i sl. :mrgreen:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 okt 2011, 00:12

za chievo ste sami krivi, tj. trener, izveo neki kombinovani sastav, a leteći magarci su uvijek nezgodni, mada je i ovako napoli jedan od glavnih kandidata za sam vrh
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 okt 2011, 00:15

JuveSissoko je napisao/la: da kupite Vieria,Bergkampa,Karagounisa,Ronalda,Seedorfa,Pirla,Hakana Sukura,Djorkaefa,Cannavara i da nista ne osvojite tu je Morattiev Mastercard, a za sve ostalo tu je Farsopoli :mrgreen:
Ma i za to je kriv Moggi, pitaj Morattija pa ćeš vidjeti šta će ti reći...Gazzetta je o tome pisala...

Trebali bi mu i mi poslati neko pismo kao što su ovi slali... :lol: :lol: :lol:
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 okt 2011, 00:16

'Inter need a new Calciopoli to win again'- Moggi. 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 okt 2011, 00:16

Bianconeri1988 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: da kupite Vieria,Bergkampa,Karagounisa,Ronalda,Seedorfa,Pirla,Hakana Sukura,Djorkaefa,Cannavara i da nista ne osvojite tu je Morattiev Mastercard, a za sve ostalo tu je Farsopoli :mrgreen:
Ma i za to je kriv Moggi, pitaj Morattija pa ćeš vidjeti šta će ti reći...Gazzetta je o tome pisala...

Trebali bi mu i mi poslati neko pismo kao što su ovi slali... :lol: :lol: :lol:
sta gazzetta kaze tako je :D ipak oni imaju boju jeftinog toalet papira

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 okt 2011, 00:20

JuveSissoko je napisao/la: sta gazzetta kaze tako je :D ipak oni imaju boju jeftinog toalet papira
Ja taj i koristim, inače se na njemu nalazi Morattijeva slika, logično! :lol:

Idealna je za moje potrebe! :lol: :lol:
Ž '21!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 02 okt 2011, 00:27

SoloJuve26 je napisao/la:'Inter need a new Calciopoli to win again'- Moggi. 8-)
Hvala što širiš moje riječi :D
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 02 okt 2011, 02:04

Generalno Milan mi je najmrzi klub na svijetu al radi ovih "navijaca" Juventusa na ovom forumu sutra(ili danas) svim srcem uz Rossonere (po prvi put u zivotu) ;)

Forza Milan :shock:

Ne dao Bog da sudija odradi ovakvu utakmicu Juventusu,pa to bi ludilo bilo i ovdje na forumu a i uopste...Duse slatke i nevine,nikad oni ne bi nikom lose ni pomislili a kamoli uradili...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 okt 2011, 03:21

ja ne znam ko se najvise zali po sudovima :lol: moze li mi neko reci s kim je to sve Juventus igrao pa se tako "pokazao"? :mrgreen: jbte ja za vas cujem samo nedeljom,kako to? 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 okt 2011, 08:43

adointer je napisao/la:ja ne znam ko se najvise zali po sudovima :lol: moze li mi neko reci s kim je to sve Juventus igrao pa se tako "pokazao"? :mrgreen: jbte ja za vas cujem samo nedeljom,kako to? 8-)
[youtube][/youtube]

cujemo li se?? :lol:

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 okt 2011, 10:40

Yuto je napisao/la:Generalno Milan mi je najmrzi klub na svijetu al radi ovih "navijaca" Juventusa na ovom forumu sutra(ili danas) svim srcem uz Rossonere (po prvi put u zivotu) ;)

Ne dao Bog da sudija odradi ovakvu utakmicu Juventusu,pa to bi ludilo bilo i ovdje na forumu a i uopste...Duse slatke i nevine,nikad oni ne bi nikom lose ni pomislili a kamoli uradili...
Pa navijaj za Milan i kasnije dođi na temu Juventusa i vrati istom mjerom ako izgubimo,ionako ćete doći neovisno od toga da li smo mi vas "provocirali",tako je bilo i kad smo protiv Nottsa igrali prijateljsku,a da ne govorim neke ozbiljne utakmice poput večerašnje.
EDIT:već sam u par prošlih strana napisao da je suđenje jako loše ove godine,ali i prošlih nije bilo bolje.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 02 okt 2011, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 okt 2011, 10:47

Yuto je napisao/la:Generalno Milan mi je najmrzi klub na svijetu al radi ovih "navijaca" Juventusa na ovom forumu sutra(ili danas) svim srcem uz Rossonere (po prvi put u zivotu) ;)

slika

Rocchi juventino vecchio 8-)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 02 okt 2011, 10:59

Premotajte na 1:12 i zaustavite sliku, iza Maggia zastava BiH na stadionu 8-)

[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.