Ma bilo bih dobro da se završi pomoćno igralište ove godine znam da je bilo priče da će se radit uskoro...astra1922 je napisao/la:pa moranjak mi imamo licencu dobili smo je medu prvim za sledecu sezonu tako da nema hampe.prioritet je pomocni sa plasticnom travom a ostalo sve je za sada ostavljeno.kriza nema para,cekaju se bolja vremena...lijepo je bilo pocelo sa gradnjom ali visa sila
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
NOMINACIJE ZA IDOLA NACIJE
6. Najorganizovaniji klub Premijer lige BiH
Široki Brijeg
Zvijezda
Olimpic
7. Najbolji fudbalski radnik
Rusmir Cviko (Željezničar)
Fadil Novalić (Zvijezda)
Dino Selimović (Sarajevo)
12. Otkriće godine
Jasmin Mešanović (Sloboda)
Emir Halilović (Zvijezda)
Mario Kvesić (Široki Brijeg)
13. Najbolji trener Premijer lige BiH
Amar Osim (Željezničar)
Nedim Jusufbegović (Olimpic)
Zoran Kuntić (Zvijezda)
BRAVO ZVIJEZDA! APSOLUTNO,PO SVEMU SMO ZASLUZILI DA IGRAMO EVROPU! SAMO NAPRIJED!MI SMO PRIMJER SVIM KLUBOVIMA U BIH!
VOLIM ZVIJEZDU, VOLIM GRADAČAC!
6. Najorganizovaniji klub Premijer lige BiH
Široki Brijeg
Zvijezda
Olimpic
7. Najbolji fudbalski radnik
Rusmir Cviko (Željezničar)
Fadil Novalić (Zvijezda)
Dino Selimović (Sarajevo)
12. Otkriće godine
Jasmin Mešanović (Sloboda)
Emir Halilović (Zvijezda)
Mario Kvesić (Široki Brijeg)
13. Najbolji trener Premijer lige BiH
Amar Osim (Željezničar)
Nedim Jusufbegović (Olimpic)
Zoran Kuntić (Zvijezda)
BRAVO ZVIJEZDA! APSOLUTNO,PO SVEMU SMO ZASLUZILI DA IGRAMO EVROPU! SAMO NAPRIJED!MI SMO PRIMJER SVIM KLUBOVIMA U BIH!
VOLIM ZVIJEZDU, VOLIM GRADAČAC!
Mislim da nam je najbliza ova nominacija na broju 7 da je uzmemo.U svakom slucaju cestitke upravi na dosadasnjem radu.
stari moj jahicu je 19 godina ,tek je poceo dobivati sansu u prvom timu ako ne znas da nije bilo kuntica on bi igrao za juniore i mozda ostao prosjecan igrac koji nikad ne bi dobio priliku da zaigra za neki premijerligaski klub.meni je jahic drag i srce mi je ko dzamija sto nase dijete igra za nas klub.ali jahic treba prihvatiti uslove zvijezde i ove sezone se afirmisati kao igrac i tek na godinu ako se pokaze traziti vecu platu ili traziti neke ino angazmane.prvo treba zahvaliti zvijezdi sto ga je napravila igracem.mislim da ce se vecina sloziti samnom..pa sto lete za parama u 19 godini meni nije jasno.zar mu nije jasno da mu je lakse preko zvijezde za par godina napraviti dobar transfergracanica je napisao/la:evo vam jedne pouzdane informacije......astra1922 je napisao/la:necu da pisem nista o ovom slucaju jahic dok se sve nebude znalo i dok se klub ne oglasi povodom toga.mladi igraci prave velike greske sto se tice toga i naravno lete za parama.vjerujem da mu kuntic i uprava nisu ponudili malu platu tako da komentarisat cu to kad se bude znala istina
sto se tice Jahica on bi najvise volio ostati u zvijezdi.... ali ono sto su mu ponudili iz kluba stvarno je NE PRIHVATLJIVO..... U OMLADINCU bi imao vecu platu...... a naravno dobio je ponudu iz inozemstva al ponavljam njegova najveca zelja je da ostane u ZVIJEZDI.....
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
carsija vri igracima.ja sada bio u gradu kad vidim 5 nasih igraca ustvari cetiri nasa i jedan nas bivsi,a mozda i bude buduci 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, u nas zabija u svakoj šansiastra1922 je napisao/la:ma nasi pojedini navijaci a i ja nekad sa njima su kritikovali i prozivali smajlovica jer je covjek sa pola metra znao promasit gol trebalo mu je 5 prilika da dadne gol .imao je i on srece sto je zvijezda dok je on bio kod nas igrala najljepsi fudbal i stvarali smo bezbroj prilika tako da ta njegova slabija realizacija nije bila neki problem.![]()
sta je benjo nesto slabo za stadion se prica a vrijeme ide sad ce prvenstvo

U Gračanici 2 šanse gola, 5 igrača sa centra preleti

A ko je rekao da se ne gradi tribina haha , imaš tamo u temi .. da se ne dotičem ovde toga..
pozz
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ma smajlovic je legenda klubaBenjo_AFC86 je napisao/la:Vidim ranije ste pisali i nešto da je Damir Smajlović vrijeđan dok je bio u vas od navijača
Čudi me to, jer bio sam gore na generalci Zvijezda 4 0 Gradina .. i kad je Damir Smajlović napuštao teren aplaudirala mu je čitava tribina .. Ili su to oni pravi navijači, a ovi što su ga vrijeđali su manjina
A i pored njega igrači Gradine su dobili aplauz, npr Turbić.. fer i korektno sve![]()
Nije kao prije 5-6 godina
tako je astra uparvu siastra1922 je napisao/la:stari moj jahicu je 19 godina ,tek je poceo dobivati sansu u prvom timu ako ne znas da nije bilo kuntica on bi igrao za juniore i mozda ostao prosjecan igrac koji nikad ne bi dobio priliku da zaigra za neki premijerligaski klub.meni je jahic drag i srce mi je ko dzamija sto nase dijete igra za nas klub.ali jahic treba prihvatiti uslove zvijezde i ove sezone se afirmisati kao igrac i tek na godinu ako se pokaze traziti vecu platu ili traziti neke ino angazmane.prvo treba zahvaliti zvijezdi sto ga je napravila igracem.mislim da ce se vecina sloziti samnom..pa sto lete za parama u 19 godini meni nije jasno.zar mu nije jasno da mu je lakse preko zvijezde za par godina napraviti dobar transfergracanica je napisao/la:evo vam jedne pouzdane informacije......astra1922 je napisao/la:necu da pisem nista o ovom slucaju jahic dok se sve nebude znalo i dok se klub ne oglasi povodom toga.mladi igraci prave velike greske sto se tice toga i naravno lete za parama.vjerujem da mu kuntic i uprava nisu ponudili malu platu tako da komentarisat cu to kad se bude znala istina
sto se tice Jahica on bi najvise volio ostati u zvijezdi.... ali ono sto su mu ponudili iz kluba stvarno je NE PRIHVATLJIVO..... U OMLADINCU bi imao vecu platu...... a naravno dobio je ponudu iz inozemstva al ponavljam njegova najveca zelja je da ostane u ZVIJEZDI.....

-
- Kontakt:
IAKO SE MOZDA ZBOG GODINA NE UKAPA U KUNTICEVU FILOZOFIJU DOVODJENJA MLADIH IGRACA, TREBALO BI GA VRATIT U KLUB! NAJBOLJI IGRAC KOJEG SMO IKADA IMALI NA TOJ POZICIJI!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Fatko je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/objavlje ... cije/82512
4 nominacije nije lose ha
pa vi ste ipak najbolji klub u TK(u svakom pogledu)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
pa trudimo segavran je napisao/la:Fatko je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/objavlje ... cije/82512
4 nominacije nije lose ha
pa vi ste ipak najbolji klub u TK(u svakom pogledu)

danas se savic sa svojim ocem voza po gradu da nije reko sta pregovaraoBosanski zmaj je napisao/la:IAKO SE MOZDA ZBOG GODINA NE UKAPA U KUNTICEVU FILOZOFIJU DOVODJENJA MLADIH IGRACA, TREBALO BI GA VRATIT U KLUB! NAJBOLJI IGRAC KOJEG SMO IKADA IMALI NA TOJ POZICIJI!

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ma pregovara gdje će večeras na dernekastra1922 je napisao/la:danas se savic sa svojim ocem voza po gradu da nije reko sta pregovaraoBosanski zmaj je napisao/la:IAKO SE MOZDA ZBOG GODINA NE UKAPA U KUNTICEVU FILOZOFIJU DOVODJENJA MLADIH IGRACA, TREBALO BI GA VRATIT U KLUB! NAJBOLJI IGRAC KOJEG SMO IKADA IMALI NA TOJ POZICIJI!

Dragon Town
masic ostaje u zvijezdi uspjeli su se dogovoriti izgleda.po meni dobar potez i masica i zvijezde.masic je bio standardno dobar cijelo polusezonu i dobro se uklopio u kunticevu formaciju.u svakom slucaju bolje je da masic ostane jer je uigran sa ostatkom ekipe nego da se dovede drugi igrac kojem bi trebalo dugo da se uigra
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Savic blizu potpisa za zvijezdu bice to veliko pojacanje
-
- Kontakt:
Koliko je to tacno sto pises,da li su to tvoja samo nagadjanja ili imas neke provjerene informacije???Nixa je napisao/la:Savic blizu potpisa za zvijezdu bice to veliko pojacanje
Meni je on odlican igrac,jedan od najboljih u Premijer ligi na toj poziciji,razlog njegovog odlaska iz Zelje nisu fudbalski nego sto se zamjerio Osimu.
Ako Sava dodje na toj poziciji cemo imati pravu guzvu,jer pored njega cemo imati Muju,Masu i Ristanica.Sa druge strane imamo pozicije na kojim nam skripi pa se ne bi zacudio da Kuntic nekog prekrizi od navedenih (mozda Ristanica) ako dovedemo Savica,jer mi nismo bogat klub da bi se mogli razbacivati.
U svakom slucaju bilo bi steta propustiti sansu i ne vratiti Savu u crveno-bijeli dres.
dok se klub ne oglasi ja u to ne vjerujemNixa je napisao/la:Savic blizu potpisa za zvijezdu bice to veliko pojacanje
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ako dode Savic, mada sam ga ja stvarno vidam sada stalno po gradu, cini mi se da ce prije Mujo otpasti nego bilo ko drugi ili ce on i Ristanic stalno da se mijenjaju po poluvrijeme. Jedva cekam da vidim sta kako dalje.
neće Savić u Zvijezdu
Savic pregovara sa zvijezdom to mi je on sam rekoastra1922 je napisao/la:dok se klub ne oglasi ja u to ne vjerujemNixa je napisao/la:Savic blizu potpisa za zvijezdu bice to veliko pojacanje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.