Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
hvala na odgovoru drug .... vjeruj ovaj JUSUFOVIC JE CUDO , dok je bio kod nas bio je odlican u madjim kategorijama je bio van konkrencije , reprezentativac , bio na probi u salkeu , interu .... trazio ga groingen . ako bude zdrav imat cete strasnog igraca ... kod nas je dok smo bili u PL kad je god dobio sansu , odlicno odigrao sa nepunih 17god . i rahmanovic je bio dobar , mada dugo ga nisma gledao ...
- crozzer
- Kontakt:
Kad olimpic ide u Antaliju na pripreme ?
Evo piše 31. januara.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
tebi je samo šehović babin sin ok slažem se a ostali babini sinovi što su potpisali a bili rezerve u kantonuTimeLine je napisao/la:Taj Šehović je obični tatin sin kojeg guraju iz kluba u klub, a dobije toliko da sjedi jednom na klupi, toliko o tome kakav je igrač. Da mu nije babe i veza, on bi sad mogao se komotno baviti nekim drugim poslom. Ovako i dalje ostaje pokušaj od igrača koji neće nigdje igrati ...
Prvo su ga gurali u Sarajevo gdje nije mogao prnut, pa se onda povrijedio, otjerali ga iz Sarajeva. Babo ga prebacio u Travnik gdj enije mogao isto tako prnuti, ako je odigrao utakmice dobro je. Sad ga ja babo vjerovatno odlučio baciti u Slaviju jer je to jedini klub gdje jos može sjediti na klupi čistiti klupu. Ako vam on prođe probu, vi ste u kur.cu ..
- anonymous001
- Kontakt:
moze li mi neko napisati nesto vise o Irhanu Smajicu? vidim evo sad je pojacao nase Jedinstvo ... pozdrav!
Od toga sto sam ja vidio, totalno je podbacio ove sezone. Nije ni jednu citavu utakmicu dobio da odigra, ni da saberes svo vrijeme koje je dobio, i ono vrijeme sto je dobio je lose iskoristio.anonymous001 je napisao/la:moze li mi neko napisati nesto vise o Irhanu Smajicu? vidim evo sad je pojacao nase Jedinstvo ... pozdrav!
Mozda se popravi kod vas.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne znam za ostale, ali za ovog znam sigurno. Mali uzima lovu, a ja bio za njega Maradona.barezi je napisao/la:tebi je samo šehović babin sin ok slažem se a ostali babini sinovi što su potpisali a bili rezerve u kantonuTimeLine je napisao/la:Taj Šehović je obični tatin sin kojeg guraju iz kluba u klub, a dobije toliko da sjedi jednom na klupi, toliko o tome kakav je igrač. Da mu nije babe i veza, on bi sad mogao se komotno baviti nekim drugim poslom. Ovako i dalje ostaje pokušaj od igrača koji neće nigdje igrati ...
Prvo su ga gurali u Sarajevo gdje nije mogao prnut, pa se onda povrijedio, otjerali ga iz Sarajeva. Babo ga prebacio u Travnik gdj enije mogao isto tako prnuti, ako je odigrao utakmice dobro je. Sad ga ja babo vjerovatno odlučio baciti u Slaviju jer je to jedini klub gdje jos može sjediti na klupi čistiti klupu. Ako vam on prođe probu, vi ste u kur.cu ..

Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Znaci dogovoreni prijateljski sa Volynom iz Ukrajine, Timisioara iz Rumunije, Red Bull Salzburg iz Austrije, Aktobe iz Kazakstana, Pohang Steelers iz Koreje i jos neke ekipe, u Antaliji.
41 dana, i onda se pusta ova ratna masina s lanca

41 dana, i onda se pusta ova ratna masina s lanca

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Cuj mali uzima lovu i on bio za nekog maradonaTimeLine je napisao/la:Ne znam za ostale, ali za ovog znam sigurno. Mali uzima lovu, a ja bio za njega Maradona.barezi je napisao/la:tebi je samo šehović babin sin ok slažem se a ostali babini sinovi što su potpisali a bili rezerve u kantonuTimeLine je napisao/la:Taj Šehović je obični tatin sin kojeg guraju iz kluba u klub, a dobije toliko da sjedi jednom na klupi, toliko o tome kakav je igrač. Da mu nije babe i veza, on bi sad mogao se komotno baviti nekim drugim poslom. Ovako i dalje ostaje pokušaj od igrača koji neće nigdje igrati ...
Prvo su ga gurali u Sarajevo gdje nije mogao prnut, pa se onda povrijedio, otjerali ga iz Sarajeva. Babo ga prebacio u Travnik gdj enije mogao isto tako prnuti, ako je odigrao utakmice dobro je. Sad ga ja babo vjerovatno odlučio baciti u Slaviju jer je to jedini klub gdje jos može sjediti na klupi čistiti klupu. Ako vam on prođe probu, vi ste u kur.cu ..(šalim se)

Idi ba ovjeri zdravstvenu knjizicu

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vi iskreno kao da se pripremate za ligu prvaka a ne za nastavak BIH prvenstva.Mokroguz je napisao/la:Znaci dogovoreni prijateljski sa Volynom iz Ukrajine, Timisioara iz Rumunije, Red Bull Salzburg iz Austrije, Aktobe iz Kazakstana, Pohang Steelers iz Koreje i jos neke ekipe, u Antaliji.![]()
41 dana, i onda se pusta ova ratna masina s lanca![]()

A ako budu na derbiju "šiljili" za njih biće belaja.

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 20 jan 2014, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vidović pogotkom debitira za Split,Bešiktaš:Split 2:2
Ove prijateljske ce nam prijati mnogo kao sto su prijali Zeljeznicaru prije duelom sa Plzenom, da se naucimo od svojih gresaka i ko ce nam bolje to pokazati nego one ekipe koji su jaci od nas i u jacim ligama, i da naucimo od boljih ekipa koje cake i taktike itd.
Nazalost i pitari idu u Antaliji, ali zato ce biti tvrda utakmica u martu.
Ostali smo gladni nakon one zadnje utakmice protiv Mladost, to bijesnilo od takvog poraza i taj inat je dobrodosao, a i nece ekipa putovati daleko k'o sto rece Fajo to ce biti dobro da ne dodju na teren umorni.
Fajo verziran sto se tice nasih standarda i nase lige i mislim da ima prednost u tome preko Jarnija novog, tako da vjerujem da cemo vratiti sva tri boda.
Vidovicu svaka cast!
Bravo!

VU-VU-VUKOVI!

Nazalost i pitari idu u Antaliji, ali zato ce biti tvrda utakmica u martu.
Ostali smo gladni nakon one zadnje utakmice protiv Mladost, to bijesnilo od takvog poraza i taj inat je dobrodosao, a i nece ekipa putovati daleko k'o sto rece Fajo to ce biti dobro da ne dodju na teren umorni.
Fajo verziran sto se tice nasih standarda i nase lige i mislim da ima prednost u tome preko Jarnija novog, tako da vjerujem da cemo vratiti sva tri boda.

Vidovicu svaka cast!

VU-VU-VUKOVI!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Vucovi s Moravu ili Vucovi sa Otoke salim se, OlimpiC ima dobar tim i zelim vam da odete na izlet u Europu ,zasluzio je to Nijaz koliko je love zijanio. Sretno sportski pozzz.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Čuj njega -IZLET,,,,,,,,,,,,,,,,,,Mi mislimo drugačije a svi vi mislite kako mislite.MuhamedTM je napisao/la:Vucovi s Moravu ili Vucovi sa Otoke salim se, OlimpiC ima dobar tim i zelim vam da odete na izlet u Europu ,zasluzio je to Nijaz koliko je love zijanio. Sretno sportski pozzz.
Dobra ekipa ispade na kraju, ali ce biti dosta problema dok se ovo sve ukomponuje. Mislim da ovo i jeste problem Olimpica generalno. Rezultat se ne moze stvoriti preko noci. Kada pravis ekipu koja ce konstantno biti u vrhu tabele, onda ti za to treba par sezona sa istim igracima i sa 2-3 igraca unutra i vani. Dovesti 10 ili 11 igraca koji ce tu biti pola godine i onda opet dovesti 6-7 i tako u krug je malo problematicno za bilo koju ekipu. Po meni se trebalo dovesti maksimalno 4-5 igraca, ali im barem ponuditi dobre ugovore i zadrzati ih ovdje.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja iskreno ne bi Torlaka pustio da igra protiv Sarajeva. Ne zbog toga sto nisam siguran da li je kao igrac profesionalac do kraja, vec jednostavno do pritiska koji ce mu se stvoriti..

Nemojte da se kajete, jos nije kasno..
"kao i svi predhodnih godina, Sarajevo je prvi, pravi konkurent za titulu"

Nemojte da se kajete, jos nije kasno..
Morali bi onda odmoriti pola ekipa uz njega kad bi se time vodili 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mora da se osjecaju malo drugacije sad bivsi igraci Sarajeva kad igraju protiv te ekipe, nije to vise ona ekipa sto je nekad bila.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno imamo pet kapitena sarajevskih timova(Zeba,B0gicevic,Torlak,Handjic,Regoje). 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.