Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

RiNo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la RiNo » 04 avg 2010, 23:59

Cartman je napisao/la:Za Dzeku su preostale samo dvije mogucnosti da napusti posrani Wolfsburg:
1. Balotelly i City se ne dogovore, i City krene po Dzeku.
2. Ovaj kinez kupi Liverpool prije nego sto zavrsi transferski rok, i kupi Dzeku.

To je to, tako da su sanse vrlo male.
To su mogućnosti samo da dobije napokon nekakvu zvaničnu ponudu. I onda bi onaj uhljup odbio "ponude"...
100% sportski i krajnje opušten potpis

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 05 avg 2010, 09:08

Liverpool otpada ko malter sa stare kuce..To je marketinski klub i njima je vaznij da imaju "ime" u ekipi a ne igraca....Tako da Liverpool ako se i pojaca to ce biti neki nekada proslavljeni napadac, tipa recimo Owen, Podolski i slicno......

Man City je izgubio sve redom pripremne utakmice...Izgleda da i tamo mnogo sta ne stima..Ne znam zasto velicaju taj klub...Njihova je realnost 5.-8. mjesto u EPL....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 05 avg 2010, 11:09

Cartman je napisao/la:Za Dzeku su preostale samo dvije mogucnosti da napusti posrani Wolfsburg:
1. Balotelly i City se ne dogovore, i City krene po Dzeku.
2. Ovaj kinez kupi Liverpool prije nego sto zavrsi transferski rok, i kupi Dzeku.

To je to, tako da su sanse vrlo male.
kako bi to dobro bilo... :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 05 avg 2010, 11:23

Ciro je bio rekao da ce on biti trener Liverpoola ako taj njegov gazda kupi Liverpool...To je bilo prije 2 mjeseca kada se nije ni znalo da ce doci taj lik u Liverpool...Stoga nemojte se cuditi ako vidite sir Ciru Balazesona na klupi redsa....Satmim tim bi mogao "pogurati" nasih par igraca..Npr po svom prepoznatljivom stilu, Ciro izvuce dzokera iz rukava, dovede na gol Supica a u odbranu Nadarevica... :D
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 avg 2010, 11:54

analiticar_ je napisao/la:Ciro je bio rekao da ce on biti trener Liverpoola ako taj njegov gazda kupi Liverpool...To je bilo prije 2 mjeseca kada se nije ni znalo da ce doci taj lik u Liverpool...Stoga nemojte se cuditi ako vidite sir Ciru Balazesona na klupi redsa....Satmim tim bi mogao "pogurati" nasih par igraca..Npr po svom prepoznatljivom stilu, Ciro izvuce dzokera iz rukava, dovede na gol Supica a u odbranu Nadarevica... :D
:lol: :lol: :lol:

Koja ce to bit drama ako Ciro preuzme Liverpool, jos ako budu imali love...Muratovic ce onda vjerovatno zamjenit Mascherana. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 05 avg 2010, 12:13

al ustedit ce im Ciro dosta love, no opet ce nekako zavrsiti na 4. mjestu..Koji bi tu potezi bili.Svijet bi ce valjao od smijeha.......Cocalic bi bio kapiten u Liverpoolu na kraju sezone..... :D :D

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 05 avg 2010, 12:17

taj iz Kine je damantirao da hoce da kupi Liverpool, sada se pojavio neki Sirijac kao potencijalni kupac
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 05 avg 2010, 12:27

Ma i taj Liverpool postao mahalski klub......Neka niko od nasih ne ide tamo...

Nego otisli smo van teme....

Koliko je pitanje bilo gdje ce Dzeko otici, toliko je sad pitanje kako ce on igrati za ovaj Wlfsburg u ovoj sezoni...Uglavnom nista dobro...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 05 avg 2010, 13:27

Cartman je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:Ciro je bio rekao da ce on biti trener Liverpoola ako taj njegov gazda kupi Liverpool...To je bilo prije 2 mjeseca kada se nije ni znalo da ce doci taj lik u Liverpool...Stoga nemojte se cuditi ako vidite sir Ciru Balazesona na klupi redsa....Satmim tim bi mogao "pogurati" nasih par igraca..Npr po svom prepoznatljivom stilu, Ciro izvuce dzokera iz rukava, dovede na gol Supica a u odbranu Nadarevica... :D

Koja ce to bit drama ako Ciro preuzme Liverpool, jos ako budu imali love...Muratovic ce onda vjerovatno zamjenit Mascherana. :D
a Ibricic Gerarda :lol: :lol: cirina sincina
Cuva Bog Zelju svog!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 05 avg 2010, 15:38

mirzza je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

a Ibricic Gerarda :lol: :lol: cirina sincina
supic ce na gol.... reina na klupu, a torres moze rahat trazit drugi klub... ;)))))))

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 07 avg 2010, 18:44

NIje to taj kinez na kojeg vi mislite,tako da mozete prestati da mastate i pisete dubioze na temu koja to nije....jedino sto je pozitivno tu je da ce Liverpool imati toliko love da ce moci dovesti Dzeku bez obzira na cifru....mada se onda sjetim Hodgsona (za laike koji ne znaju to je novi trener Liverpoola) koji nije bio "odusevljen" Dzekom nakon tekme sa Fulhamom (prosle sezone u Euroligi) i rekao je sljedece: "ako Dzeko vrijedi 40 miliona eura onda isto toliko vrijedi Bobi Zamora"...tako da ne vjerujem da ga je Dzeko impresinirao u tim tekmama...mislim da je cak tada igrao sa povredom. Uglavnom previse vjerujete Ciri...zar vi mislite da ima budala koji bi Ciri povjerili klub takve tradicije? Da on Gerrardu kaze "sine moj".... :roll: :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 avg 2010, 19:07

Fuli Džeko penal protiv Evertona. Skin'o mu Howard. Loše je šutirao i protiv Napolija, a sjećamo se i onog u Armeniji. Pa i kad mu je igrač odbranio, iako je ta odbrana bila ekstra. NIje mi jasno kako tako loše šutira penale, napamet, uopšte ne gleda gdje ide golman(Napoli). Nadam se samo da će ih i dalje izvoditi i da će popraviti taj segmentčić igre.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 07 avg 2010, 19:08

Željovac je napisao/la:Fuli Džeko penal protiv Evertona. Skin'o mu Howard. Loše je šutirao i protiv Napolija, a sjećamo se i onog u Armeniji. Pa i kad mu je igrač odbranio, iako je ta odbrana bila ekstra. NIje mi jasno kako tako loše šutira penale, napamet, uopšte ne gleda gdje ide golman(Napoli). Nadam se samo da će ih i dalje izvoditi i da će popraviti taj segmentčić igre.
Fulio i protiv Armenije
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 avg 2010, 19:14

Hairlija je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Fuli Džeko penal protiv Evertona. Skin'o mu Howard. Loše je šutirao i protiv Napolija, a sjećamo se i onog u Armeniji. Pa i kad mu je igrač odbranio, iako je ta odbrana bila ekstra. NIje mi jasno kako tako loše šutira penale, napamet, uopšte ne gleda gdje ide golman(Napoli). Nadam se samo da će ih i dalje izvoditi i da će popraviti taj segmentčić igre.
Fulio i protiv Armenije
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 avg 2010, 19:23

Džeko izvodi penale poput Makelele-a.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 avg 2010, 19:28

ako cemo realno, nema veze sto je dzeko nas, dzeko ne zna pucati penale . grafite perfektno izvodi penale i ako kada bude penal, a grafic bude u sastavu, on ce sigurno pucati. kad bude igrala repka, ja nebi dao dzeki da suta penale, jer ih ne zna izvoditi i bez obzira sto je on nas najbolji igrac, ima miske, sejo, pjana, ibricic koji bi trebali prije njega pucati ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 avg 2010, 19:30

Vala njemu netreba davat da puca penale haha. Trebo bi Misimovic pucat u Wolfsburg a i u Reprezentaciji. Kakav Grafic ba!? :D Ok, moram priznat on puca dobre penale al je i Miske bogami dosta siguran sa bjele tacke :P
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 avg 2010, 19:37

Ne znam koliko pratite, ali Grafić je imao tako groznih penala da je to katastrofa, a nekad ih izvodi savršeno sigurno. Ni Miske mi nije nikakav penaldžija. Fulao je u Moldaviji, protiv Evertona i još neke penale, ne mogu sad da se sjetim. Uglavnom, nimalo ne plijeni sigurnošću. A Džeko će to svakako nastaviti pucati i to uz kapitensku traku, vjerovatno. Wolfsburg radi sve da mu ne ubije volju za fudbalom, kad su ga već ostavili. Samo nek' malo poradi na tome, kao što je radio i na igri glavom i biće sve super. Izvodio ih je i u Teplicama. Uspješno, koliko znam.

Visca el Višća!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 avg 2010, 19:42

ja vrlo dobro pratim wolfsburg, i znam da je grafic vrlo cesto sutirao vrlo precizno i sigurno, a naravno da je nekad i fulio. al sto se tice repke po meni bi trebo prvo miske, pa sejo, pjanic pa ibro pucati pa tek onda dzeko, jer je dzeko od svih pobrojanih daleko najnesigurniji u penalima, ali naravno ako malo poradi na tome, bit ce bolje :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 07 avg 2010, 20:50

Mislim da je MIsimovic fulio penal...malo procitajte ili pogledajte tekmu,a ne se odmah nadovezivati na neciju izvalu...na oficijelnoj stranici pise da je Miske fulio...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.