FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

drop
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la drop » 30 mar 2010, 23:06

1921 je napisao/la:
no limit je napisao/la:Ti si realan,hoce ljudi ilegalno da igraju a da neplate cijenu e nece moci!
Kakve veze ima ilegala sada ?
Vas nije 2x pobijedio taj Gavaric, nego cijeli tim! Da ste vi pobijedili kojim slucajem ne bi bilo price o Gavaricu, i svi to znate, ali hocete bodove na guzove.
Prvo se konsultujte medjusobno, i onda ce te shvatiti da nije kriv ni Gavaric, ni Sloboda.. vec igraci Sarajeva! Po Bogu nije Gavaric Rivaldo, vec prosjecan igrac Premijer Lige, i zasto onda sebe zavaravati...

Probajte uloziti zalbu i na crveni karton koji ste dobili u ponovljenoj utakmici, tako da vas igrac nije mogao nastupati protiv Travnika, i automatski ste i tu osteceni. Hocete li i ta tri boda iz Travnika ?

Uostalom , nije vama stalo do ''postenja'' vec do tri boda.... jadno!
Bravo...to je sva poenta ove pitarske farse oko tog famoznog Gavarića :oops: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 30 mar 2010, 23:09

drop je napisao/la: Odgovori mi konkretno na ova pitanja:
Zašto ste odigrali ponovo utakmicu sa Slobodom?? jeli vas ko tjerao puškama??
Što se niste ODMAH žalili UEFI poslije prve utakmice a ne nakon "popravnog ispita" ?
Molim te ,odgovori mi na ova pitanja.
Da nismo odigrali rezultat bi bio 3-0 za Slobodu i nama bi oduzeli jos bodova. (od 3 do 12)
Uefi je poslana zalba nakon odluke apelacione komisije. Da su se ranije sastali ranije bi zalba bila upucena.

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 30 mar 2010, 23:10

Odgovori mi konkretno na ova pitanja:
Zašto ste odigrali ponovo utakmicu sa Slobodom?? jeli vas ko tjerao puškama??
Što se niste ODMAH žalili UEFI poslije prve utakmice a ne nakon "popravnog ispita" ?
Molim te ,odgovori mi na ova pitanja.
...zato sto su se cekale kojekakve komisije iz ovog usranog saveza da odluce,a da nismo odigrali tu utakmicu kaznili bi nas oduzimanjem bodova,zalba je otisla prije ponovljene utakmice,pametnjakoviću ;) ;) ;) i popusti malo,dosadan si ko i ovaj 1921...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 mar 2010, 23:13

Za dropa odgovor na ova dva famozna pitanja

1.Ponovljena utakmica protiv Slobode se morala odigrati,jel da se ekipa nije pojavila po propisima bi bili kaznjeni sa oduzimanjem bodova ili nekom rigoroznijom kaznom mislim do 12 bodova da bi izgubili da se nismo pojavili,to ti automatski dodje ko tjeranje puskom :)
2.Zalba nije poslata odma Uefi jel po propisima zalba se upuceje prvo komisiji u savezu kao sto je i bilo,nakon koje klub ima pravo zalbe i onda opet ta zalba treba da se razmotri i onda opet da se donese jos jedna odluka na koju klub opet ima pravo zalbe sto je i ucinjeno ali je iz Saveza receno da je rok za razmotru te zadnje zalbe 8 dana a druga utakmicu u Tuzli su zakazali dan prije kraja te zalbe te se utakmica automatski morala odigrati prije zasjedanje te zadnje zalbe,znacili odlucili su da se utakmica odigra u srijedu a oni su zalbu trebali razmatrati u cetvrtak

I pod 3 UEFA ne odlucuje o tome ko ce u nasoj ligi dobiti bodove ili ne za to postoje vec pomenute komisije,UEFA moze samo sugerisati jeli to uredu ili ne ako im vec dodje zalba kluba na adresu

I na kraju ne smaraj nas vise ko druga te molim,nema potrebe da jedna te ista prica ponavlja 1000 puta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 mar 2010, 23:17

miky_hz je napisao/la:Za dropa odgovor na ova dva famozna pitanja

1.Ponovljena utakmica protiv Slobode se morala odigrati,jel da se ekipa nije pojavila po propisima bi bili kaznjeni sa oduzimanjem bodova ili nekom rigoroznijom kaznom mislim do 12 bodova da bi izgubili da se nismo pojavili,to ti automatski dodje ko tjeranje puskom :)
2.Zalba nije poslata odma Uefi jel po propisima zalba se upuceje prvo komisiji u savezu kao sto je i bilo,nakon koje klub ima pravo zalbe i onda opet ta zalba treba da se razmotri i onda opet da se donese jos jedna odluka na koju klub opet ima pravo zalbe sto je i ucinjeno ali je iz Saveza receno da je rok za razmotru te zadnje zalbe 8 dana a druga utakmicu u Tuzli su zakazali dan prije kraja te zalbe te se utakmica atuomatski morala odigrati prije zasjedanje te zadnje zalbe,znacili odlucili su da se utakmica odigra u srijedu a oni su zalbu trebali razmatrati u cetvrtak

I pod 3 UEFA ne odlucuje o tome ko ce u nasoj ligi dobiti bodove ili ne za to postoje vec pomenute komisije,UEFA moze samo sugerisati jeli to uredu ili ne ako im vec dodje zalba kluba na adresu

I na kraju ne smaraj nas vise ko druga te molim,nema potrebe da jedna te ista prica ponavlja 1000 puta
Da ne bih više dalje pisao i dovao povoda raznim primitivcima da samo vrijeđaju pošto drugacije i ne znaju komunicirati na ovom forumu (na tebe ne mislim naravno) samo cu kopirati post kolege @1921 koji zapravo govori SVE i kraj price:

Vas nije 2x pobijedio taj Gavaric, nego cijeli tim! Da ste vi pobijedili kojim slucajem ne bi bilo price o Gavaricu, i svi to znate, ali hocete bodove na guzove.
Prvo se konsultujte medjusobno, i onda ce te shvatiti da nije kriv ni Gavaric, ni Sloboda.. vec igraci Sarajeva! Po Bogu nije Gavaric Rivaldo, vec prosjecan igrac Premijer Lige, i zasto onda sebe zavaravati...

Probajte uloziti zalbu i na crveni karton koji ste dobili u ponovljenoj utakmici, tako da vas igrac nije mogao nastupati protiv Travnika, i automatski ste i tu osteceni. Hocete li i ta tri boda iz Travnika ?

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 mar 2010, 23:30

Okrenimo malo loptu na drugu stranu i pustimo se ovoga,nek se odluci sta hoce,mi nista promjenit necemo

24 Aprila je zakazana ta famozna skupstina FKS ...i to je taj dan D za ovaj klub,i za sve nas navijace...sada vise nego ikad trebamo svi zajedno istrajati u borbi koja se nadamo se blizi kraju...

aBd svi zajedno sa jednim ciljem,uprava napolje,bolji dani za nas i nase Sarajevo idu :!:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 mar 2010, 23:42

1921 je napisao/la:
no limit je napisao/la:Ti si realan,hoce ljudi ilegalno da igraju a da neplate cijenu e nece moci!

ma bolan nebitan je gavarić bilo koji igrač sa tri žuta nema pravo nastupa i to je kraj priče naravno da smo mi loši bili i izgubili ali zakon je nešto drugo zamisli da smo mi dobili utakmicu a da je naš igrač igrao sa tri žuta da li bi se oni žalili a što se tiće ove druge tekme morali smo igrati jer su nas htjeli oderati iz saveza ali mi smo i prije te utakmice poslali žalbu -tužbu UEFI tako da ta druga utakmica i da smo je dobili ne bi ništa promijenila ašto se tiće tih bodova hočeš li moj iskren odgovor pa evo ovako dabogda daq nam nikad ne dadnu te bodove ali da kazne savez da narednih pet godina niko iz naše lige nema pravo nastupa u euro kupovima a savez da plati takvu kaznu da narednih dvadeset godina ne mogu doći sebi eto toliko hebali te bodovi e to je savez i mafija u njemu napravila jer su ih ljudi dobili kod iste Uefe pa moraju im isplatiti6500000 KM pa prebij preko Sarajeva e neće moći. :D
Sarajevo ljubavi moja!

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 30 mar 2010, 23:46

Braćo nemoj te se svađati sa drugim navijačima mi ništa nemožemo uraditi sve je na UEFI ;)
Svaki dan živim za FKS

...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 30 mar 2010, 23:47

sekac je napisao/la:
1921 je napisao/la:

ma bolan nebitan je gavarić bilo koji igrač sa tri žuta nema pravo nastupa i to je kraj priče naravno da smo mi loši bili i izgubili ali zakon je nešto drugo zamisli da smo mi dobili utakmicu a da je naš igrač igrao sa tri žuta da li bi se oni žalili a što se tiće ove druge tekme morali smo igrati jer su nas htjeli oderati iz saveza ali mi smo i prije te utakmice poslali žalbu -tužbu UEFI tako da ta druga utakmica i da smo je dobili ne bi ništa promijenila ašto se tiće tih bodova hočeš li moj iskren odgovor pa evo ovako dabogda daq nam nikad ne dadnu te bodove ali da kazne savez da narednih pet godina niko iz naše lige nema pravo nastupa u euro kupovima a savez da plati takvu kaznu da narednih dvadeset godina ne mogu doći sebi eto toliko hebali te bodovi e to je savez i mafija u njemu napravila jer su ih ljudi dobili kod iste Uefe pa moraju im isplatiti6500000 KM pa prebij preko Sarajeva e neće moći. :D
...e neka si mu rek'o,...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 mar 2010, 23:49

|-|0rD@Š je napisao/la:Braćo nemoj te se svađati sa drugim navijačima mi ništa nemožemo uraditi sve je na UEFI ;)
brate ne svađam se ali mi ide na znaš već tolika mržnja pojedinaca ali više njihovo sljepilo ili neznanje pa molim boga da nas uefa odere tj kazni savez pravo a znam da bi mi u tim zabranama najviše popušili jer smo naučili igrati u Europi ali neka sve u svrhu pravde pa kud puklo ;)
Sarajevo ljubavi moja!

cc_97
Kontakt:

Post Postao/la cc_97 » 30 mar 2010, 23:50

simpatizer sam Sarajeva...al citajuci zadnje 3 str...jedino sto sam shvatio je to, da je DROP "inteligentno glup"...al stvarno :S

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 30 mar 2010, 23:58

drop nije glup a ja da sam UEFA (il kojem se vec ku..u zalite) ja bi vam dao ta 3 boda kad vam je TOLIKO stalo do njih ko da nikad u zivotu niste osvojili 3 boda. Ja vam kazem okrenite se iducoj utakmici to je bilo pa proslo.
G A Z I
Željo sve do pobjede

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 mar 2010, 00:04

Hebo te ba treba tog Gavrica odmah u reprezentaciju :roll: ,po Sarajevu Ronaldo mu nije ni do koljena :roll:
Hvala timu sa koseva dobili smo Pelea :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 31 mar 2010, 00:08

Izvinite sto vam se mesam u navijacku politilu, ali me zivo interesuje: sta ako se mec iz TZ registruje u vasu korist (realno je ocekivati takvu odluku iz UEFA-e)? Sa tri boda iz TZ ste tik iza Zelje i na 4 boda od Borca. Gotovo sve vece ekipe(pretendenti na titulu) vam dolaze na Kosevo. Hocete li traziti da se Janjos vrati nazad?
Ja sam misljenja da je Janjos radio dobar posao na klupi, i da je Sarajevo sa njim bilo u igri za titulu. Pozz.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2010, 00:10

ne odlucuje UEFA nista....savez je taj koji odlucuje...UEFA moze dat PREPORUKE ILI PRIJEDLOGE sta da se radi....
znaci...opet...UEFA nema ingerencije da odlucuje o ovome....savez odlucuje
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 31 mar 2010, 00:12

kako ide :lol: ocete 3 bobice sad ce ljeto bice bobica po livadama ne brinite valja vam u ferhadiju slusati nas 8-)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 31 mar 2010, 00:13

cole-ch je napisao/la:Izvinite sto vam se mesam u navijacku politilu, ali me zivo interesuje: sta ako se mec iz TZ registruje u vasu korist (realno je ocekivati takvu odluku iz UEFA-e)? Sa tri boda iz TZ ste tik iza Zelje i na 4 boda od Borca. Gotovo sve vece ekipe(pretendenti na titulu) vam dolaze na Kosevo. Hocete li traziti da se Janjos vrati nazad?
Ja sam misljenja da je Janjos radio dobar posao na klupi, i da je Sarajevo sa njim bilo u igri za titulu. Pozz.
Ma kakav Janjos bolan. Nije on za trenera Sarajeva.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 31 mar 2010, 00:16

ferhadija cijela bit ce plavo bijela 8-) 8-) 8-)

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 31 mar 2010, 00:31

Cuspajz je napisao/la:ferhadija cijela bit ce plavo bijela 8-) 8-) 8-)
;)
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 31 mar 2010, 00:33

heh hebote koliko se digla prašina oko ovog Gavarića ko da je Messi igrao sa kartonima i uvalio vam 5 komada,a ne neki levat.haj nek i vama i Slobodi dadnu po 1,5 bod,ono bratski :mrgreen: :mrgreen:
a vi ako sami nemožete namiriti ta 3 boda u nekoj drugoj tekmi onda vam i ne trebaju.Željo je na kraju jesenjeg dijela prvenstva imao 7 bodova zaostatka za Širokim,a sada ima prednost od 4 boda nad istim i ako Bog da ta će se razlika još više povećati.tako da manite se gluposti
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, JavierBosnia, Lik, Lobudaraczapamcenje, napoleon72, Tracy3McGrady i 67 gostiju.