Ovo podržavaju Balije predvodene Duricem.Rule_hz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Ma gasi se genocidna tvorevina polahko , i sve sa njom sto je doslo...Istrajat ce se i ovo, bogalji ostaju bogalji, cim su dozvolili politici da im udje u klub, sve je ovo dodina prcija, cim nesta e njega nestat ce i borca....lesevi puse ga banjaluku **** ja, ljutu krajinu nabijem na karinu![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mene bi bilo sramota…
Hem ti se mora stimati da igras 4 kao domacin
Hem ti se mora stimati da niko centra NE SMIJE preci
Hem ti se mora stimati u sred BL protiv Posusja
Hem ti se mora stimati pred 800 navijaca
Tuga, bjeda, cemer i jad
**** vas i Dodik i Vico i telgeteija. Doliko ce Vad dobro izjebati da se nikad necete oporaviti, tj vec ste **** samo vasi cetnicki mozgovi to ne mogu svate. Kao i sve ostalo
Hem ti se mora stimati da igras 4 kao domacin
Hem ti se mora stimati da niko centra NE SMIJE preci
Hem ti se mora stimati u sred BL protiv Posusja
Hem ti se mora stimati pred 800 navijaca
Tuga, bjeda, cemer i jad
**** vas i Dodik i Vico i telgeteija. Doliko ce Vad dobro izjebati da se nikad necete oporaviti, tj vec ste **** samo vasi cetnicki mozgovi to ne mogu svate. Kao i sve ostalo
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- skullcrusher
- Kontakt:
Nepostojeci penal e jado jadni **** te usta, pa crknut cete od muke picke plaveVirtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.
Borac večeras u svom stilu, masakriranje gostujuće ekipe dok ga nekako ne utrpaju.
Sasvim je jasno da je dominacija Zrinjskog završena, kad ne mogu da ih pobijede na terenu, znaju oni kako mogu. Mirvić je napokon shvatio gdje treba ulagati pare, a to nije ulaganje u Penarandu i Rožmana.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Ma pricace za par godina da je prosla sezona Borac dozivio takvu nepravdu da je CIA i FBi vodile istragu o tome,i da je pored nebeskih sila jacina i duh srpstva,Borca i njegovih stotina hiljada navijaca odvelo hrabrog Bojca u evropu,pored muslimanko-katolickog lobija i sudija,to tako kod njih idejasta je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:01Lažeš ko četnik.worchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:59Pa i nije bas tako,prosle sezone borac vise puta ostecen nego poguran ali nema veze ne zelim da se upustam u tu diskusiju.Bazinga12345 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51
Sve je to super ali kod Borca se to radi u kontinuitetu već nekoliko sezona, tačnije od sezone 19/20.
https://sportsport.ba/amp/article/339627
Sudija danas osim sto je skratio utakmicu ni jednu kardinalnu gresku nije napravio ali i za to treba da odgovara.
Drugi zuti karton igracu posusja je opravdan bio.
-
- Kontakt:
Ja sam veceras vidio najmanje PET mrtvih sansi koje je posusje imalo tako da pricati da je sudija u startu prekidao akcije posusaka mi ne pije vode.Zeko87 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:03Nađi mi tri faula u napadu na tri ubačaja Posušja koja su svirana nakon što poleti lopta , šalji mi u pp broj računa da ti večeru platimworchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:59Pa i nije bas tako,prosle sezone borac vise puta ostecen nego poguran ali nema veze ne zelim da se upustam u tu diskusiju.Bazinga12345 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51
Sve je to super ali kod Borca se to radi u kontinuitetu već nekoliko sezona, tačnije od sezone 19/20.
https://sportsport.ba/amp/article/339627
Sudija danas osim sto je skratio utakmicu ni jednu kardinalnu gresku nije napravio ali i za to treba da odgovara.
Jedini igrac koji bi mogao igrati za npr Sarajevo ili Zrinjski iz Borca je golman, klasa... ostalo srednja zalost. Daleko najgori je onaj Kvrzic, kako je lik propao..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Interesantno da navijaci Zrinjskog cestitaju pobjedu ,a Virto pise konstantno o nekoj kradji.Virtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.
Borac večeras u svom stilu, masakriranje gostujuće ekipe dok ga nekako ne utrpaju.
Sasvim je jasno da je dominacija Zrinjskog završena, kad ne mogu da ih pobijede na terenu, znaju oni kako mogu. Mirvić je napokon shvatio gdje treba ulagati pare, a to nije ulaganje u Penarandu i Rožmana.
Pa cak I trenerskog Zrinjskog cestita pobjedu.
Fakat frajer bolestan,sta je ovo jbt.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 17 sep 2023, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si druže maskota ovog foruma, čestitam.Virtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Ma Virto spinuje da prikrije lopovluke po Grbavici o kojima niko ne priča jer ne mogu dobit ni kad im sudije poklone go i oproste crveni.
Ne treba ga uzimati ozbiljno to je čovjek sa reputacijom kante godine i najgoreg forumaša, pokusaj trola neinteligentni. Ima tamo Viber grupe poziva upomoc da ga brane dva tri lika zauzvrat im plati polugodišnju i eto ti.
Sprdaju se ljudi godinama s njim on gori i gori.
Ne treba ga uzimati ozbiljno to je čovjek sa reputacijom kante godine i najgoreg forumaša, pokusaj trola neinteligentni. Ima tamo Viber grupe poziva upomoc da ga brane dva tri lika zauzvrat im plati polugodišnju i eto ti.
Sprdaju se ljudi godinama s njim on gori i gori.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 sep 2023, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Komso preporuka. U Jagomir se javi, trazi doktora Dzevad Begic. Vjeruj drug, idi dok nije kasno. Opasno te puca neka šizofrenija.Virtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.
Vjerujem da si jos mlad, da ima kuveta u tebi. Ako nista uzmi apaurin, **** je tri noci zaredom da se nespava…
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Virtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.

Yebo ti glavu ludu, odležaće te neko od pitara

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:10Ma pricace za par godina da je prosla sezona Borac dozivio takvu nepravdu da je CIA i FBi vodile istragu o tome,i da je pored nebeskih sila jacina i duh srpstva,Borca i njegovih stotina hiljada navijaca odvelo hrabrog Bojca u evropu,pored muslimanko-katolickog lobija i sudija,to tako kod njih idejasta je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:01Lažeš ko četnik.worchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:59
Pa i nije bas tako,prosle sezone borac vise puta ostecen nego poguran ali nema veze ne zelim da se upustam u tu diskusiju.
Sljedeće godine djeca u školi uče kako je borac pobijedio turke u sred banja luke.

-
- Kontakt:
Kako virtual kvalitetno istrola par ovih pitarskih naivaca 

Balorda je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:14Virtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.
Sasvim je jasno da je dominacija Zrinjskog završena, kad ne mogu da ih pobijede na terenu, znaju oni kako mogu. Mirvić je napokon shvatio gdje treba ulagati pare, a to nije ulaganje u Penarandu i Rožmana.![]()
Yebo ti glavu ludu, odležaće te neko od pitara![]()
Hahahahahahaha

-
- Kontakt:
Zato jer nije uspio da zaustavi,nije bilo ni kontakta a vi niste u stanju centar preci. Ono je mucenje gledat da igrac u 21 vijeku se boji da dodirne ili da proba da oduzme loptu protivnickoj ekipi jer zna da ce bit faul i karton o tome ti ljudi pricaju a ne o sansama,jer realno Posusije je 4 klase iznad vas.worchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:11Ja sam veceras vidio najmanje PET mrtvih sansi koje je posusje imalo tako da pricati da je sudija u startu prekidao akcije posusaka mi ne pije vode.Zeko87 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:03Nađi mi tri faula u napadu na tri ubačaja Posušja koja su svirana nakon što poleti lopta , šalji mi u pp broj računa da ti večeru platimworchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:59
Pa i nije bas tako,prosle sezone borac vise puta ostecen nego poguran ali nema veze ne zelim da se upustam u tu diskusiju.
-
- Kontakt:

E moj Vinko Marinovicu, ti sportista, trener, pedagog...?
Ti si obicno doMu,covjek bez karaktera,bez svog ja...
Postoji nesto moj Vinko sto se zove moralna vertikala, nesto sto cini karakter covjeka.
A ti ga nemas jer sjedis na klupi ovog krsa od kluba, gledas sta se radi, kako se potkradaju,urnisu,ponizavaju drugi klubovi ovim sramnim sudjenjem...
I ti i dalje sjedis na toj klupi, ko fol dajes neke sportske izjave na kraju tekme, a sam sebe ne mrzis jer lazes upravo sam sebe...
Ono sto ti nemas , ima neko za koga mi ovdje ne bi rekli da ce imati...
Kakav god bio covjek, Lalatovic je za obicnu hijenu od trenera i karakternu olupinu,olicenje i postenja i inteligencije...
E moj jadu, imaj jednom u svom zivotu dovoljno snage pa pljuni na ovo sto se radi ispred tvog nosa...Fujjj
Jedino sto je sigurno na kladionici je odigrat 1 na borac ostalo je nepredvidivo.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.