nisam srao nego u analizi pises jedno a odigras drugo.bojler je napisao/la:Dje onaj sto je srao o mom torinu polizi mi jaje ubit ce ih torino
odigrao sam i ja torino

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nisam srao nego u analizi pises jedno a odigras drugo.bojler je napisao/la:Dje onaj sto je srao o mom torinu polizi mi jaje ubit ce ih torino
nbbbbbba je napisao/la:nisam srao nego u analizi pises jedno a odigras drugo.bojler je napisao/la:Dje onaj sto je srao o mom torinu polizi mi jaje ubit ce ih torino
odigrao sam i ja torino
adis30 je napisao/la:Cedevita - Maccabi Tel Aviv 155,5 manje
Cedevita zadnjih 10 utakmica kuci samo 2 isla u over poena,dok Maccabi zadnjih 10 u gostima isto 2 išao preko.
Veceras vazna utakmica za cedevitu jer u slucaju pobijede u zadnjem kolu protiv Albe bi odlucivali o plasmanu u top 16. Vjerujem da ce Cedevita stisnuti u odbrani i strpljivim punim napadima pokusavati doci do poena,Inace Maccabi ce veceras igrati u suzenom rosteru od 7-8 igraca jer im fale Haynes, Pnini i Maric
Puma je napisao/la:Mertens 2.00Lisac je napisao/la:Skuletic partizan 2,90zgmiky je napisao/la:da probamo i strijelca
Soudani E.A.H. daje 3.50
Bravo.adis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:Cedevita - Maccabi Tel Aviv 155,5 manje
Cedevita zadnjih 10 utakmica kuci samo 2 isla u over poena,dok Maccabi zadnjih 10 u gostima isto 2 išao preko.
Veceras vazna utakmica za cedevitu jer u slucaju pobijede u zadnjem kolu protiv Albe bi odlucivali o plasmanu u top 16. Vjerujem da ce Cedevita stisnuti u odbrani i strpljivim punim napadima pokusavati doci do poena,Inace Maccabi ce veceras igrati u suzenom rosteru od 7-8 igraca jer im fale Haynes, Pnini i Maric
Uzeo sam ja sve osim torina hvala drugbojler je napisao/la:bojler je napisao/la:Evo ljudi nesto od mene utakmice u 18:00 i 19:00
Gladbah 1 Gladbah je imo nekih problema izaso je iz krize traze da osigraju mjesto u evropi i lakseg protivnika po izjavi trenera Zurich ima dosta ozlijeda
Gavranović, Raphael Koch, Djimsiti, Rikan, Yapi, Kukeli, Nef, Schonbachler(?), Rodriguez(?)
Nafurani su da dobiju al mogu samo dobit **** u usta da izvinete
Karabah inter 1X ( mada trebo bi bit hladno 1 ) da se osiguram sa ovim X inter 90% sastava ostalo kuci dolaze mladi koji ce grist na terenu al ne mogu vise grist od ovih ljudi + igraju kuci u najgorem slucaju X
Villareal 2 imaju dosta izostanaka domacini se orjentisali na ligu evropa tu i tamo al villareal drzi sve u svojim rukama tako da nece propustit ovu priliku trener izjavio da cvrsto idu na pobjedu i da ce sami sebi tom pobjedom odlucit sudbinu
Torino daje go , kopenhagen izvodi malo kombinovanog sastava al torino u svakom slucaju moze do gola dovoljan mu je i X koji ce vjerujem ostvarit uz pomoc datog gola , Trener kopenhagena izjavio da zeli pomoc kolegama iz helsinskog da prodju tako da je torino daje go sasvim realno
Kvota 3 na jedno 10 km fina zarada
Proslo nadam se da se nasao 1 koji je ispratio
xaves je napisao/la:Uzeo sam ja sve osim torina hvala drugbojler je napisao/la:bojler je napisao/la:Evo ljudi nesto od mene utakmice u 18:00 i 19:00
Gladbah 1 Gladbah je imo nekih problema izaso je iz krize traze da osigraju mjesto u evropi i lakseg protivnika po izjavi trenera Zurich ima dosta ozlijeda
Gavranović, Raphael Koch, Djimsiti, Rikan, Yapi, Kukeli, Nef, Schonbachler(?), Rodriguez(?)
Nafurani su da dobiju al mogu samo dobit **** u usta da izvinete
Karabah inter 1X ( mada trebo bi bit hladno 1 ) da se osiguram sa ovim X inter 90% sastava ostalo kuci dolaze mladi koji ce grist na terenu al ne mogu vise grist od ovih ljudi + igraju kuci u najgorem slucaju X
Villareal 2 imaju dosta izostanaka domacini se orjentisali na ligu evropa tu i tamo al villareal drzi sve u svojim rukama tako da nece propustit ovu priliku trener izjavio da cvrsto idu na pobjedu i da ce sami sebi tom pobjedom odlucit sudbinu
Torino daje go , kopenhagen izvodi malo kombinovanog sastava al torino u svakom slucaju moze do gola dovoljan mu je i X koji ce vjerujem ostvarit uz pomoc datog gola , Trener kopenhagena izjavio da zeli pomoc kolegama iz helsinskog da prodju tako da je torino daje go sasvim realno
Kvota 3 na jedno 10 km fina zarada
Proslo nadam se da se nasao 1 koji je ispratio
Janez je napisao/la:Prema početnih 11. ako hoće hoće.
sreca na manji ulog je bilo, 1:3 hladnoGazijaKalesija je napisao/la:Volero Zurich Ž - Eczacibasi Ž
11.12.2014 20:00
1 @ 3.00
Zahvalite mi se kad završi.![]()
yebi ga, halalite xdEdin.- je napisao/la:sreca na manji ulog je bilo, 1:3 hladnoGazijaKalesija je napisao/la:Volero Zurich Ž - Eczacibasi Ž
11.12.2014 20:00
1 @ 3.00
Zahvalite mi se kad završi.![]()
Kad ja tebe poslusam i ubacim ove levateBMWspeed je napisao/la:suarez7 je napisao/la:villareal-2
gladbah-1
salzburg-1
sevilla-1
wolfsburg-x2
lokeren-x2
5,10
![]()
ubaci alborg bar x2 sigurni su za veceras
E pa ne vjerujem..nevjerovatna qrata sreca..jedan korner me dijelio od dobitka :Omarcelo12 je napisao/la:Napoli - Slovan B. 1&3+ 1.50
Y.Boys-Spar--4.5+ 2 1.55
Y.Boys-Spar--10.5+ 2 1.95
Lill-Wolf--4.5+ 2 2.10
Lill-Wolf--9.5+ 2 1.85
Kvota 17.61
Ovdje su pare
uzeo sam ga i ja u singlu OVER 24.5 na bet365blueskull je napisao/la:Decaci veceras trpamo na Westbrook-a preko 25p.
Sretno!!!!![]()
pada kvota na OKCLeBron James (knee) will not play Thursday vs. OKC.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.