Stvarno pretjerujete, okanite se toga

@Sastrane, ne gibeti covjeka! Nije lijepo od njega ako je istina, ali nije lijepo ni otkrivati tudje mahane!Adinjo je napisao/la:sastrane je napisao/la:Vec dugo razmisljam dali da napisem ili ne. Mnogi ce reci sto se to mene ili nas tice Papetov privatni zivot, u pravu su. Međutim neka raja zna, neka zna kako i na koji nacin provodi vrijeme jedna takva, istinska velicina. Jedno fudbalsko ime kojim se i danas mnogi zaklinju.
Subota, Hotel Evropa, vecernji sati, Pape u basti ispred, konobar donosi flasiranu sarajevsku ... I nista tu ne bi bilo strasno da nije mjesec ramazana i da ljudi, obicni posjetioci, gledaju nasu legendu kako cuga dok ljudi poste ...![]()
Oprostite al meni je to malo beeze, da ako ti je vec do pive brate kuci, u svojim odajama pa nagni tsss
I sta ako pije?
Kad ne krije od Boga, zasto kriti od ljudi.
Lik je realan, nije k'o vecina satro se posti, klanja a jedva cekaju da prodje pa da kupe sejtana u kafani.
Bezze blatis covjeka.
KRAJ RASPRAVE!Vrebac je napisao/la:A sta cemo sa Misimovicem , Pandzom, Maleticem !!!!!!!! >Dali oni smiju piti??
Nekultura je smatranje nekulturnog to što neko pije (ne odnosi se na tebe,nego uopšte).MOZAK je napisao/la: @Aldinjo, ipak treba paziti na takve situacije, mogao se negdje sakriti kad mu je tako draga! Nemojte biti islamofobični, živimo u sredini gdje je konzumiranje alkohola u vrijeme ramazana jedna vrsta nekulture, a ne pitanje vjere!
Smiju i ne samo oni.Lijepo covjek rece.Nije zabranjeno ali je kultura nesto drugo.Pa znam Pravoslavaca koji ne bi popili casu vode kada postim a sa mnom su u drustvu ne zato sto se boje vec zato sto postuju moje.Znaci nije sve ni u zabrani nesto je i u kulturi..............Vrebac je napisao/la:A sta cemo sa Misimovicem , Pandzom, Maleticem !!!!!!!! >Dali oni smiju piti??
Ma to je malo sale,, mene ne zanima dali on pije ili ne,, mozda Susic nije toliki vjernik pa mu svejedno,, ima covjek svoj zivot!!123456 je napisao/la:Smiju i ne samo oni.Lijepo covjek rece.Nije zabranjeno ali je kultura nesto drugo.Pa znam Pravoslavaca koji ne bi popili casu vode kada postim a sa mnom su u drustvu ne zato sto se boje vec zato sto postuju moje.Znaci nije sve ni u zabrani nesto je i u kulturi..............Vrebac je napisao/la:A sta cemo sa Misimovicem , Pandzom, Maleticem !!!!!!!! >Dali oni smiju piti??
Ko prizna, pola mu se praštasastrane je napisao/la:@Sastrane, ne gibeti covjeka! Nije lijepo od njega ako je istina, ali nije lijepo ni otkrivati tudje mahane!
Ti si sad gori ispao od njega, nemoj zamjerat, ali tako je!
da u pravu si, ispado gori
ti nisi samdžakailibu je napisao/la:ovo ovdje tukne na fasizam. ja cu da pijem, zderem i ka...am kad god ja hocu. niti ja zelim drugima da namecem svoje standarde niti zelim da oni meni namecu. ko obavlja vjerske rituale radi to valjda za sebe a ko pije kada mu se pije isto to radi za sebe. i prica o manama i vrlinama je veoma nategnuta. idite na rijaset.ba pa se pravite pametni
Xdžakailibu je napisao/la:ovo ovdje tukne na fasizam. ja cu da pijem, zderem i ka...am kad god ja hocu. niti ja zelim drugima da namecem svoje standarde niti zelim da oni meni namecu. ko obavlja vjerske rituale radi to valjda za sebe a ko pije kada mu se pije isto to radi za sebe. i prica o manama i vrlinama je veoma nategnuta. idite na rijaset.ba pa se pravite pametni
malo viski, malo coca-cola...dobre zene oko moga stolaPrincipatus je napisao/la:Xdžakailibu je napisao/la:ovo ovdje tukne na fasizam. ja cu da pijem, zderem i ka...am kad god ja hocu. niti ja zelim drugima da namecem svoje standarde niti zelim da oni meni namecu. ko obavlja vjerske rituale radi to valjda za sebe a ko pije kada mu se pije isto to radi za sebe. i prica o manama i vrlinama je veoma nategnuta. idite na rijaset.ba pa se pravite pametni
Citam ovu stranicu i pitam se dali smo mi majstori u offtopicu? Hebote pred nama je jedna od najbitnijih utakmica ovih kvalifikacija, a ovdje se razmislja o tome sta je selektor imao na stolu?
sastrane je napisao/la:Vec dugo razmisljam dali da napisem ili ne. Mnogi ce reci sto se to mene ili nas tice Papetov privatni zivot, u pravu su. Međutim neka raja zna, neka zna kako i na koji nacin provodi vrijeme jedna takva, istinska velicina. Jedno fudbalsko ime kojim se i danas mnogi zaklinju.
Subota, Hotel Evropa, vecernji sati, Pape u basti ispred, konobar donosi flasiranu sarajevsku ... I nista tu ne bi bilo strasno da nije mjesec ramazana i da ljudi, obicni posjetioci, gledaju nasu legendu kako cuga dok ljudi poste ...![]()
Oprostite al meni je to malo beeze, da ako ti je vec do pive brate kuci, u svojim odajama pa nagni tsss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.