Safet Sušić - Pape

Goalgetter
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 29 avg 2011, 22:05

Kako mi idete sa ovim na zivce :evil: . To je njegov privatni zivot, sad bi ga trebalo izbaciti zato sto je pio za ramazan :roll: . Iskreno me boli qrac koje je Pape religije, moze biti u Jehovinim svjedocima sto se mene tice :evil:
Stvarno pretjerujete, okanite se toga :evil:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 29 avg 2011, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 avg 2011, 22:07

sebi pije,ne pije vama :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 avg 2011, 22:09

Ako Papca staviš na beka, a Lulića na krilo to bi značilo da se ekipa puno lakše može transformisati iz odbrane u napad i obratno,a pri tome dobićeš čvrstinu u odbrani samim igranjem trojce igrača koji su defanzivno orijentisani.

Takodje, tu se poklapa i balans, a i mislim da je i više nego optimalno što se odbrane tiče.

Po drugoj strani stavljanjem Lulića na beka sveli bi njegove prodore na nekonkretne.

Sve u svemu, ako misliš maksimum iz Lulićeve brzine izvući onda ga nikako ne stavljati na beka-više je razloga,a jedan od njih je i Mujdža, te navedena nemogućnost konkretnih finiša.

Puno je bolje ako Mujdža pogriješi na 50 metara od gola, nego na 20.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 29 avg 2011, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 avg 2011, 22:10

Adinjo je napisao/la:
sastrane je napisao/la:Vec dugo razmisljam dali da napisem ili ne. Mnogi ce reci sto se to mene ili nas tice Papetov privatni zivot, u pravu su. Međutim neka raja zna, neka zna kako i na koji nacin provodi vrijeme jedna takva, istinska velicina. Jedno fudbalsko ime kojim se i danas mnogi zaklinju.

Subota, Hotel Evropa, vecernji sati, Pape u basti ispred, konobar donosi flasiranu sarajevsku ... I nista tu ne bi bilo strasno da nije mjesec ramazana i da ljudi, obicni posjetioci, gledaju nasu legendu kako cuga dok ljudi poste ... :(
Oprostite al meni je to malo beeze, da ako ti je vec do pive brate kuci, u svojim odajama pa nagni tsss

I sta ako pije?
Kad ne krije od Boga, zasto kriti od ljudi.
Lik je realan, nije k'o vecina satro se posti, klanja a jedva cekaju da prodje pa da kupe sejtana u kafani.
Bezze blatis covjeka.
@Sastrane, ne gibeti covjeka! Nije lijepo od njega ako je istina, ali nije lijepo ni otkrivati tudje mahane!
Ti si sad gori ispao od njega, nemoj zamjerat, ali tako je!

@Aldinjo, ipak treba paziti na takve situacije, mogao se negdje sakriti kad mu je tako draga! Nemojte biti islamofobični, živimo u sredini gdje je konzumiranje alkohola u vrijeme ramazana jedna vrsta nekulture, a ne pitanje vjere!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 29 avg 2011, 22:14

A sta cemo sa Misimovicem , Pandzom, Maleticem !!!!!!!! >Dali oni smiju piti??

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 avg 2011, 22:18

Vrebac je napisao/la:A sta cemo sa Misimovicem , Pandzom, Maleticem !!!!!!!! >Dali oni smiju piti??
KRAJ RASPRAVE!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 avg 2011, 22:19

MOZAK je napisao/la: @Aldinjo, ipak treba paziti na takve situacije, mogao se negdje sakriti kad mu je tako draga! Nemojte biti islamofobični, živimo u sredini gdje je konzumiranje alkohola u vrijeme ramazana jedna vrsta nekulture, a ne pitanje vjere!
Nekultura je smatranje nekulturnog to što neko pije (ne odnosi se na tebe,nego uopšte).

Vjera je privatna stvar,Sarajevo veliki grad(bar se nadam) i krajnje je nekorektno gledati da li ko pije za vrijeme ramazana ili ne, da li ću ja sutra otići na Bajram ili ne.

To je moja stvar, a islamofobija sa tim nema nikakve veze.To je njegovo zagarantovano gradjansko pravo.

A ako ćeš iskreno, živimo u licemjernom društvu, daleko licemjernijem nego zapadno, jer se primjenjuju dvostruki aršini na sve živo, pa i na mjesece.

Ramazan je odraz kulture, Bosanske arapske(turske) baštine/ostavštine, a ostalih 11 mjeseci su ostaci europskog liberalnog kapitalizma ili ako hoćeš odraz europske kulture. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 29 avg 2011, 22:20

Vrebac je napisao/la:A sta cemo sa Misimovicem , Pandzom, Maleticem !!!!!!!! >Dali oni smiju piti??
Smiju i ne samo oni.Lijepo covjek rece.Nije zabranjeno ali je kultura nesto drugo.Pa znam Pravoslavaca koji ne bi popili casu vode kada postim a sa mnom su u drustvu ne zato sto se boje vec zato sto postuju moje.Znaci nije sve ni u zabrani nesto je i u kulturi..............
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 29 avg 2011, 22:25

123456 je napisao/la:
Smiju i ne samo oni.Lijepo covjek rece.Nije zabranjeno ali je kultura nesto drugo.Pa znam Pravoslavaca koji ne bi popili casu vode kada postim a sa mnom su u drustvu ne zato sto se boje vec zato sto postuju moje.Znaci nije sve ni u zabrani nesto je i u kulturi..............
Ma to je malo sale,, mene ne zanima dali on pije ili ne,, mozda Susic nije toliki vjernik pa mu svejedno,, ima covjek svoj zivot!!
Evo ja naprimjer nevjerujem previse u RELIGIJE, ali zato vjerujem u Dzeku!!!!! 8-) 8-)

sastrane
Kontakt:

Post Postao/la sastrane » 29 avg 2011, 22:29

@Sastrane, ne gibeti covjeka! Nije lijepo od njega ako je istina, ali nije lijepo ni otkrivati tudje mahane!

da u pravu si, ispado gori

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 avg 2011, 22:31

sastrane je napisao/la:@Sastrane, ne gibeti covjeka! Nije lijepo od njega ako je istina, ali nije lijepo ni otkrivati tudje mahane!

da u pravu si, ispado gori
Ko prizna, pola mu se prašta ;)

Nego, okrenimo se vedrijim temama, sutra bajram, u petak tekma..sedmica za poželit

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 29 avg 2011, 22:31

ovo ovdje tukne na fasizam. ja cu da pijem, zderem i ka...am kad god ja hocu. niti ja zelim drugima da namecem svoje standarde niti zelim da oni meni namecu. ko obavlja vjerske rituale radi to valjda za sebe a ko pije kada mu se pije isto to radi za sebe. i prica o manama i vrlinama je veoma nategnuta. idite na rijaset.ba pa se pravite pametni
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 avg 2011, 22:36

džakailibu je napisao/la:ovo ovdje tukne na fasizam. ja cu da pijem, zderem i ka...am kad god ja hocu. niti ja zelim drugima da namecem svoje standarde niti zelim da oni meni namecu. ko obavlja vjerske rituale radi to valjda za sebe a ko pije kada mu se pije isto to radi za sebe. i prica o manama i vrlinama je veoma nategnuta. idite na rijaset.ba pa se pravite pametni
ti nisi sam ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 avg 2011, 22:40

džakailibu je napisao/la:ovo ovdje tukne na fasizam. ja cu da pijem, zderem i ka...am kad god ja hocu. niti ja zelim drugima da namecem svoje standarde niti zelim da oni meni namecu. ko obavlja vjerske rituale radi to valjda za sebe a ko pije kada mu se pije isto to radi za sebe. i prica o manama i vrlinama je veoma nategnuta. idite na rijaset.ba pa se pravite pametni
X

Citam ovu stranicu i pitam se dali smo mi majstori u offtopicu? Hebote pred nama je jedna od najbitnijih utakmica ovih kvalifikacija, a ovdje se razmislja o tome sta je selektor imao na stolu?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 avg 2011, 22:41

Principatus je napisao/la:
X

Citam ovu stranicu i pitam se dali smo mi majstori u offtopicu? Hebote pred nama je jedna od najbitnijih utakmica ovih kvalifikacija, a ovdje se razmislja o tome sta je selektor imao na stolu?
malo viski, malo coca-cola...dobre zene oko moga stola :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 29 avg 2011, 22:48

ma to sto je on imao na stolu je bio samo pocetak da nam pametnjakovici kazu sta je ljudska mana a sta vrlina i ako neko ima neku manu ( po njima) treba da se sakrije u svoje odaje zajedno sa pola titove i strosmajerove.opasno razmisljanje, jako opasno.
Nego, papac kao lijevi bek ili stoper kao i ,kako neko rece, miske mora biti tu pored ovakvog džeke su jedini "problemi" koji naravno jako uticu na cijelu formaciju. ako begovic stane na gol siguran sam da krece niz nasih nepobjedivosti. i jos nesto- nismo odigrali dobre tekme u ovim kvalifikacijama pa je i vrijeme da nas krene.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 avg 2011, 23:12

svaka cast safetu! dosta je vise ovi semi-fundamentalista koji bi naredjivali narodu sta da radi..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 avg 2011, 23:13

Sram ga bilo, trebao je cekati sutra pa da bude sedam jegera. :roll:
Ako je neko vjernik(musliman), alkohol se ne smije piti, kupovati, prodavati, servirati itd. Ako se zove Safet nemora znaciti da se osjeca muslimanom tako pustite covjeka da zivi svoj zivot. Svasta

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 29 avg 2011, 23:15

sastrane je napisao/la:Vec dugo razmisljam dali da napisem ili ne. Mnogi ce reci sto se to mene ili nas tice Papetov privatni zivot, u pravu su. Međutim neka raja zna, neka zna kako i na koji nacin provodi vrijeme jedna takva, istinska velicina. Jedno fudbalsko ime kojim se i danas mnogi zaklinju.

Subota, Hotel Evropa, vecernji sati, Pape u basti ispred, konobar donosi flasiranu sarajevsku ... I nista tu ne bi bilo strasno da nije mjesec ramazana i da ljudi, obicni posjetioci, gledaju nasu legendu kako cuga dok ljudi poste ... :(
Oprostite al meni je to malo beeze, da ako ti je vec do pive brate kuci, u svojim odajama pa nagni tsss

Ako su bili večernji sati onda niko nije postio ? Uglavnom svakom svoje , nek on radi sta god hoce , samo nek nam donese čet'ri (šest) bodova .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 29 avg 2011, 23:17

Ja ću mu poslat gajbu Sarajke, samo da dobijemo 6 bodova, pa nek ide na hadždž da ih popije, što se mene tiče.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.