kako si to skontao ajnstajneVirtu4l je napisao/la:Koju poziciju zauzima Arsenal, to ćeš vidjeti na kraju sezone.Nail for Real je napisao/la:Cuj to? A koju poziciju zauzima Arsenal a koju ta 2 kluba?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Arsenal
Rođen s tobom da budem
Jbt koja komedija na utakmici, i drama na forumu.
Sve je to zavjera da se prekine dominacija Arsenala.
Sve je to zavjera da se prekine dominacija Arsenala.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Nemojte tako pricati Newcastle je svjetska ekipa.
Borba za titulu
moze ali na nekom turniru.
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
C'MON CHELSEA!
Ja bih mu dao da bude administrator, da se pitam.EdinTM87 je napisao/la:e ne znam k'o izglasa ovog monologa za forumasa godine... fuj, to je isto k'o za zlatnu loptu...
Za ovog gore, piramidalnog, pokušaj shvatiti šta sam pokušao reći pa onda nastavi sa nebulozama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne radi se o tome. Arsenal je najbolje pozicioniran londonski klub trenutno. Kao takav, ne moze brukati London. Gdje je bio ovaj kad je Chelsea gubio od nekih tamo levata?Virtu4l je napisao/la:Koju poziciju zauzima Arsenal, to ćeš vidjeti na kraju sezone.Nail for Real je napisao/la:Cuj to? A koju poziciju zauzima Arsenal a koju ta 2 kluba?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BluesForever
- Kontakt:
Iskreno ja bih volio više Arsenal da je pobijedio jer više mi je drago da oni osvoje titulu nego Mancester ali nemamo mi te srece(ARSENAL I CHELSEA) recimo da je ondje bio Mancester na Arsenalovom mjestu sigurno bih im sudija sviro penal u 95 min pao bih Berbatov teatralno kao i uvijek. 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
'Bote zivot, u prvom poluvremenu su bili u ekstazi, a sada izvrsavaju kolektivni harakiriMonolog je napisao/la:Zbogom. Nedostajaće nam tvoje psovke i vrijeđanja.Bosco je napisao/la:Zbogom SS.ba forume.I tebi zbogom. Nedostajaće nam tvoji kočijaški postovi i omalovažavanja i vrijeđanja drugih forumaša.Arsenalisation je napisao/la:TAKODJE....NAPACENIJE GRUPE LJUDI U ZIVOTU NISAM VIDIO,NI SREO NI CUO...**** TI FORUM GDJE SU MODOVI LIKOVI POPUT MONOLOGA I OSTALIH PACIJENATA...(cast izeuzecima)..
Živjeli.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Gdje je Paja da nam odrzi predavanje o dominaciji velikog vođe 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo sudija kriv za ovaj gol Nanija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Megamon
- Kontakt:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
virualni nije mi jasno sta ti hoces bolan prvi si se zalio protiv sandrlenda

Rođen s tobom da budem
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Megamon
- Kontakt:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- el_ninho_torres
- Kontakt:
1:1 wolves vs scum utd. 
Jedan je Joye Barton!
C'MON CHELSEA!
C'MON CHELSEA!
ENGLESKI NFL
Jbg to je dosta puta napisano
Jbg to je dosta puta napisano
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sad ce objektivni forumasi doci i napisati u zaru borbe i slicno, a diaby je kriv sto se nije izmakao na vrijemeMegamon je napisao/la:Samo trazim komentar na ovo,nista vise.
http://www.101greatgoals.com/videodispl ... l-8410442/
nema potpisa
Mrsko mi čitati ove komentare
samo da vas pitam, koja je izvlaka: Arshavin ili sudije?

to sam i ja pokaz'oMegamon je napisao/la:Posle Diabiya onda malo i golmana
http://www.101greatgoals.com/videodispl ... l-8410523/
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
hahahahahahhahahahahahaha, ne mogu da vjerujem da je ovo penalArnelinho je napisao/la:http://www.101greatgoals.com/videodispl ... l-8410523/
A ovo je za dzehenema
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.