Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 19 jan 2014, 13:09

Eno Kiso napusta Azerbejdzan, hoce nazad u Evropu.
Da si ranije rekao Nenade, mozda bi mogao kod nas. Sad nek' ide naci gdje u inostranstvu jbg. Neka mu je sa srecom.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 19 jan 2014, 13:19

Mokroguz je napisao/la:Ove prijateljske ce nam prijati mnogo kao sto su prijali Zeljeznicaru prije duelom sa Plzenom, da se naucimo od svojih gresaka i ko ce nam bolje to pokazati nego one ekipe koji su jaci od nas i u jacim ligama, i da naucimo od boljih ekipa koje cake i taktike itd.
Nazalost i pitari idu u Antaliji, ali zato ce biti tvrda utakmica u martu.
Ostali smo gladni nakon one zadnje utakmice protiv Mladost, to bijesnilo od takvog poraza i taj inat je dobrodosao, a i nece ekipa putovati daleko k'o sto rece Fajo to ce biti dobro da ne dodju na teren umorni.
Fajo verziran sto se tice nasih standarda i nase lige i mislim da ima prednost u tome preko Jarnija novog, tako da vjerujem da cemo vratiti sva tri boda. :)

Vidovicu svaka cast! :D Bravo!

slika

VU-VU-VUKOVI! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evo gol Vidovica od 1:00 pa dalje:
[youtube][/youtube]

Komentator rece pogresno ime, Milliyet javlja da je Vidovic taj pogodak postigao.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 19 jan 2014, 13:42

DzoleZeljo je napisao/la:Ja iskreno ne bi Torlaka pustio da igra protiv Sarajeva. Ne zbog toga sto nisam siguran da li je kao igrac profesionalac do kraja, vec jednostavno do pritiska koji ce mu se stvoriti..
"kao i svi predhodnih godina, Sarajevo je prvi, pravi konkurent za titulu"
:?

Nemojte da se kajete, jos nije kasno..
ja bolesna lika, majko draga :roll: :roll:
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 jan 2014, 13:49

Olimpic ionako nema sanse na Kosevu

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 jan 2014, 14:37

Mokroguz je napisao/la:Mora da se osjecaju malo drugacije sad bivsi igraci Sarajeva kad igraju protiv te ekipe, nije to vise ona ekipa sto je nekad bila.
Mene je najvise strah ti sudija gore, a opet velika je mogucnost da i ovi njihovi izdaju, sto je vrlo vjerovatno.

Torlak javno puca propagandu o Sarajevo, a igra u drugom klubu. ;)

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 jan 2014, 14:41

eh eto, taman ce Zeba zapeti protiv zeljeznicara :lol:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 jan 2014, 14:46

lafomamone je napisao/la:eh eto, taman ce Zeba zapeti protiv zeljeznicara :lol:
Ako imas prvenstveno vezano sta za temu koji TRETNUNO vodimo onda napisi.

Kada budemo dosli do teme Zeljo vs. Olimpic onda cemo o tome.

Poenta price je vas VAS bivsi kapiten ce da igra glavi mec, prekretnicu za Olimpic protiv svog nekadasnjeg kluba, a on prosipa jos uvijek propagandu za svoj bivsi klub.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 jan 2014, 14:58

Pa naravno da prosipa, voli Sarajevo vise od Olimpica sta ti nije jasno. Nije ni Nijaz nista drugaciji, ne znam zasto bi se to samo Torlaku zamjerilo

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jan 2014, 15:03

I ti si počeo gluposti ovdje pisati folanemamo.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 jan 2014, 15:52

lafomamone je napisao/la:Pa naravno da prosipa, voli Sarajevo vise od Olimpica sta ti nije jasno. Nije ni Nijaz nista drugaciji, ne znam zasto bi se to samo Torlaku zamjerilo
Jesi li siguran? ;)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 19 jan 2014, 16:39

suhakrpa je napisao/la:Dobra ekipa ispade na kraju, ali ce biti dosta problema dok se ovo sve ukomponuje. Mislim da ovo i jeste problem Olimpica generalno. Rezultat se ne moze stvoriti preko noci. Kada pravis ekipu koja ce konstantno biti u vrhu tabele, onda ti za to treba par sezona sa istim igracima i sa 2-3 igraca unutra i vani. Dovesti 10 ili 11 igraca koji ce tu biti pola godine i onda opet dovesti 6-7 i tako u krug je malo problematicno za bilo koju ekipu. Po meni se trebalo dovesti maksimalno 4-5 igraca, ali im barem ponuditi dobre ugovore i zadrzati ih ovdje.
Torlak potpisao 3 godine
Zeba potpisao 3 godine
Hamzic potpisao 5 godina(mada nije dosao al je produzio)
Da ne idem sad u detalje ali je duzina ugovora kod vecine igraca minimalno 2 godine a najvecim dijelom oko 3 godine.Tako da se nadam da nece biti odlazaka i slicno.Zeba je skoro dao izjavu za Sportsport.ča gdje je rekao da ce ovdje vjerovatno i zavrsiti karijeru.Ti si rekao poentu i tacno je da nema smisla gomilati i otpustati igrace svake polusezone ali je ove napravljen dobar posao.Dovedeno je par iskusnih igraca i vezani su ugovorom na sasvim pristojan period.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 19 jan 2014, 16:45

lafomamone je napisao/la:Pa naravno da prosipa, voli Sarajevo vise od Olimpica sta ti nije jasno. Nije ni Nijaz nista drugaciji, ne znam zasto bi se to samo Torlaku zamjerilo
Mislim da je malo bezveze prica.Torlak,Zeba i bilo koji igrac koji nastupa u Olimpiku treba da se ponasaju kao pravi profesionalci.Taj isti Torlak ili taj isti Zeba su bukvalno otjerani iz Sarajeva i Zelje i ne vidim zasto bi "pustali" utakmicu ako im Gracic daje pare za hljeb koji jedu.Oba kluba su se odrekla usluga ovih igraca a kada su se isti vracali u BiH nakon kracih izleta ni jednom nije ponudjen ugovor od gore pomenutih klubova.

Normalno je da ce Zajko imati simpatije prema Zelji jer mu je taj klub pruzio afirmaciju,isto tako je normalno da i Torlak ima simpatije prema Sarajevu jer je ono od njega napravilo igraca,ali se zanositi nekim glupostima da oni nece zapeti i da je njima prece da Sarajevo ili Zeljo odu u evropu i da igraci Sarajeva ili Zelje dobiju premije za pobjede u premijer ligi ili eventualno izlazak u evropu nego oni sami je neozbiljno.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 jan 2014, 13:36

Ma kakvi ba, ja na djecijem nivou kad sam mijenjao klub nisam htjeo bivsem da pomognem u utakmici, samo sam sve vise htjeo da im mrezu natrpam da me pozele ili da im bude zao lol.
A kamoli da odrasli profesionalac koji dobiva platu zali zbog nekog kluba koji ga je napustio. Sedin je junacina, zna on svoj posao raditi, i to dobro.
A i ako bi mu stalo toliko do Sarajeva, neka odigra fenomenalno da ga zele pitari nazad pa neka natjeraju Tana i Selimovica da mu obezbijede sta zahtjeva. Inace ako mu je stalo do nas, voli Olimpic i hoce kod nas da ostane, nebih ga dao ni za brdo kiki bombona. :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 20 jan 2014, 15:46

Mokroguz je napisao/la:Ma kakvi ba, ja na djecijem nivou kad sam mijenjao klub nisam htjeo bivsem da pomognem u utakmici, samo sam sve vise htjeo da im mrezu natrpam da me pozele ili da im bude zao lol.
A kamoli da odrasli profesionalac koji dobiva platu zali zbog nekog kluba koji ga je napustio. Sedin je junacina, zna on svoj posao raditi, i to dobro.
A i ako bi mu stalo toliko do Sarajeva, neka odigra fenomenalno da ga zele pitari nazad pa neka natjeraju Tana i Selimovica da mu obezbijede sta zahtjeva. Inace ako mu je stalo do nas, voli Olimpic i hoce kod nas da ostane, nebih ga dao ni za brdo kiki bombona. :mrgreen:
Molim te kolega razmisli jos jednom,brdo Kiki bombona nije uopste malo :mrgreen:

Pola brda damo za Jesea a drugu polovicu za Vuleta :mrgreen:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 jan 2014, 18:28

Dok bi oni odgovorili na ponudi, mi bi to vec pozderali lol
Nece nam trebati ni ciko 1 ni ciko 2, znam da ce nas ovi momci kojih smo doveli iz Zvornika, Jelaha, Tuzle itd. ostaviti na "slatkim mukama". :P
Strasni ce biti kad budu prosli pripreme u Antaliji.

Al' moram naglasiti opet da klub pravi sve prave korake, ovo je fantasticno sta su uradili sve do sad. Sad jos samo da se naucimo da ne gomilamo igraca preko ljeta, i sve ce biti usavrseno.
Imam osjecaj da cemo izgledati kao atomska medju pistoljima kad budu utakmice pocele opet. :P Zato jedva cekam prijateljske da vidim sta se moze ocekivati. Sigurno i Nedim prati, njegovi su prvi na red sto se tice fasovanja. :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

barezi
Kontakt:

Post Postao/la barezi » 20 jan 2014, 20:57

Mokroguz je napisao/la:Dok bi oni odgovorili na ponudi, mi bi to vec pozderali lol
Nece nam trebati ni ciko 1 ni ciko 2, znam da ce nas ovi momci kojih smo doveli iz Zvornika, Jelaha, Tuzle itd. ostaviti na "slatkim mukama". :P

Al' moram naglasiti opet da klub pravi sve prave korake, ovo je fantasticno sta su uradili sve do sad. Sad jos samo da se naucimo da ne gomilamo igraca preko ljeta, i sve ce biti usavrseno.
Imam osjecaj da cemo izgledati kao atomska medju pistoljima kad budu utakmice pocele opet. :P Zato jedva cekam prijateljske da vidim sta se moze ocekivati. Sigurno i Nedim prati, njegovi su prvi na red sto se tice fasovanja. :mrgreen:
velež ima da vas podere na otoci

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 jan 2014, 21:40

barezi je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Dok bi oni odgovorili na ponudi, mi bi to vec pozderali lol

:lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 jan 2014, 21:56

barezi je napisao/la:

Ispalo ti ovo iz glave zadnji put kad si bio kod nas ovdje na sijelo,
slika

rekoh da ti vratim dok nisi otisao opet

Inace kako ti je sin Nermin? :)
Cime se bavi danas?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

barezi
Kontakt:

Post Postao/la barezi » 20 jan 2014, 22:05

Mokroguz je napisao/la:
barezi je napisao/la:

slika

Cime se bavi danas?
gdje je puno baba kilava djeca

barezi
Kontakt:

Post Postao/la barezi » 20 jan 2014, 22:17

Mokroguz je napisao/la:
barezi je napisao/la:

slika

Cime se bavi danas?
a to možeš gurnuti sebi u š....

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.