ArsenalSA je napisao/la:Bas mi je drago zbog kise
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije nikakva arogancija u pitanju i ne bi bilo problem tvoje pitanje da ga nisu prije tebe postavili jedno 30 puta, razumiješ?
Živio ti meni
Živio ti meni
ja sam se vratio 3 stranice nazad i nigdje ne pise zasto nema prenosa na Face-u,a bilo je u najavi na televiziji vrtio se reklamni dzingl da ce prenos bitibodi123 je napisao/la:Drug, nema potrebe za arogancijom odma, pitao sam ako ti se ne odgovara zaobidji post.Krokodil je napisao/la:Da si se vratio 1/2 stranice nazad znao bi da NEĆE BITI PRENOSA.bodi123 je napisao/la:Posto nisam u mogucnosti na Kosevu veceras doci, da li ce biti prenos na Face ili BHT?
Biće na FACE TV
Hvala u svakom slucaju.
Reci da se zajebajes, molim te.1452 je napisao/la:Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Cak su mi neki navijaci sarajeva potrvrdili info...
Ja ne vjerujem u dojave,vjerujem u namjestene meceve. Eto neko ce nama ili meni dojavit nesto ali u nekim kladionicama rastu uplate na Sa i pada kvota na njihovu pobjedu
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
wienultras
- Kontakt:
juce kvota na vas 2.90 danas 2.30 danas ispred mene frajer u admiralu uplati 500 eur na sarajevo,lion,i hullAdiFKS je napisao/la:Reci da se zajebajes, molim te.1452 je napisao/la:Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Ja ne vjerujem u dojave,vjerujem u namjestene meceve. Eto neko ce nama ili meni dojavit nesto ali u nekim kladionicama rastu uplate na Sa i pada kvota na njihovu pobjedu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ti ozbiljno shvatas recenice koje sadrze: "se prica", "krugovima", "neki"?AdiFKS je napisao/la:Reci da se zajebajes, molim te.1452 je napisao/la:Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Ma ne shvatam. Samo mi je tuzno sto neki tako lako prave neke tripove i puse glupe price.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
- RezervniGolman
- Kontakt:
Priča se po čaršiji

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
sad sam sa posla pa nisam u toku,ovdje čitam da nema prenosa, a na stranici Face Tv najavljuju prenos, ako može neko da napiše šta je istina,hvala
ljudi jel se ovo zajebavate il stvarno nema prenosa 
Ako si u mogucnosti da odes na utakmicu, onda nema.century je napisao/la:ljudi jel se ovo zajebavate il stvarno nema prenosa
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
**** vas prenos, kakvi ste vi navijači.
Izuzev ovi koji su fizički i zdravstveno spriječeni.
Izuzev ovi koji su fizički i zdravstveno spriječeni.
prije pola sata s posla, do Sarajeva 120 kilometara sat i po do dva voznje pa mozda bih i mogao al da nije kise i da je veca plata kuknjava nista bolje da se cuvam za grupne fazeUltraSA je napisao/la:Ako si u mogucnosti da odes na utakmicu, onda nema.century je napisao/la:ljudi jel se ovo zajebavate il stvarno nema prenosa
- SarajlijaTM
Pada na Lionu, Amidza skonto kako da opere pare, pogledajte samo uplate na kladionicama u Maleziji.............wienultras je napisao/la:juce kvota na vas 2.90 danas 2.30 danas ispred mene frajer u admiralu uplati 500 eur na sarajevo,lion,i hullAdiFKS je napisao/la:Reci da se zajebajes, molim te.1452 je napisao/la:Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- SarajlijaTM
Ne bih da se puno mjesam,ali se osipam od prica dojava,ovo ono. Svi se ravnaju po kladionici,a kladionice smanjuju koef kako vise raje uplacuje...
cirkus,vala,140000E u igri i da se namjesti,smjesno...
cirkus,vala,140000E u igri i da se namjesti,smjesno...
Ima prenos na face tv u 19:30 uvodna emisija a za sat direktno prenose..
Hoce dosta raje da gleda kuci jer ce prolom oblaka biti i veliki pljusak..oni koji idu svaku utakmicu bice na stadionu..al opet topao dom je bolja opcija
Hoce dosta raje da gleda kuci jer ce prolom oblaka biti i veliki pljusak..oni koji idu svaku utakmicu bice na stadionu..al opet topao dom je bolja opcija
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
puno srece u vecerasnjoj utakmici ,nadam se da nema veĆe motivacije od njihove plave klupske boje.......ATROMITOS-ŽELJITOS.......

- RezervniGolman
- Kontakt:
Gdje si to ti Sejo boy? Na BjelašniciSouthboy je napisao/la:Ima prenos na face tv u 19:30 uvodna emisija a za sat direktno prenose..
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Ne brate nego u predgradju,sta ces istjerali nas iz grada,popalili,vodili u logore..al eto opet se mora živjeti u lošem okruženju gsje nas maltretiraju a opet se navija za njih 
Živjelo moj neretvanski škobalju..
Živjelo moj neretvanski škobalju..
19TM87