FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

wwwkenanba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la wwwkenanba » 10 maj 2012, 14:11

E.Čolić nije za prve postave ..sinoc nista posebno

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 10 maj 2012, 14:22

SarajlijaTM je napisao/la:Hvala Amaru,
Hvala Željezničaru,
Hvala momcima koji su se borili na terenu
Hvala Sjeveru sto su preuzeli ulogu juga,kad je to najvise trebalo,
Hvala Sjeveru sto je pokazao ovoj balavurdiji s juga sta je pravi navijac!!!

Niko nije ispred Želje!!! Alena za vodju!!!

ŽELJEZNIČAR
ŠAMPIOOOOOONNNNN!!!!
Da ne pišem ponovo kao i svi, tebe ću citirati :D

ŽEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOO !!!
Osim - drugo ime za Želju !

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 10 maj 2012, 14:23

Karic, Markovic, Stanceski i E.Colic igraci koji ce vjerovatno dobiti slobodne papire (ako im vec ne istice ugovor)

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 10 maj 2012, 14:25

Blagoje Bratić je napisao/la:Nije nešto,a nije ni loš onako srednja žalost pucao je nebu pod oblake u finoj šansi još se mogao namjestit. :)
Jelde? I ja sam tako nešto kontao. Nekad bljesne, npr. Zvijezda, a onda srednja žalost... Ali mi je onako drag, vidim da se trudi,a i je'b+ale su ga povrede.

Hoćemo li mi dovoditi onog iz Partizana ?
Osim - drugo ime za Želju !

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 maj 2012, 14:29

gavran je napisao/la:
tm84 je napisao/la:7 titula!!!

Rekoh ja Tebi ima mjeces da je dopišeš,a Ti ne slušaš.
sve dok nije zvanicno... ne vjerujem!!! :D

sacekaj da prosirim svoj potpis u srijedu!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 maj 2012, 14:33

http://sportsport.ba/bh_fudbal/osim-u-s ... silo/80181" onclick="window.open(this.href);return false;

Od 2:49 pratite
Sef ih pogledom ubija :D
NO PYRO NO PARTY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 maj 2012, 14:36

aleksandar_veliki je napisao/la:
master44 je napisao/la:SAMPIONI !!!

Gledam ovaj klip i vidim Smajketa kako se raduje pa jos vise zao sto nije mogao na terenu pomoci. Aco kako mu ide oporavak, hoce li biti spreman za Evropu ?
I vise nego dobro, doktor iz Hrvatske je prezadovoljan, malo je reci, kao i nasi ovdje koji se brinu za oporavak. Staku je bacio, od sutra je u teretani sto znaci za nekih dva mjeseca u punom pogonu, idealno, mada sam ja ovo i ocekivao s obzirom na konstituciju. Eto, da ga u iducoj sezoni pehovi zaobidju, promjeno je broj dresa, kaze peh mu stari bio.
koji će sad broj nositi ?

ŽELJO HVALA TI, AMARE HVALA TI !

DUPLA MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEE
DRUG NEBI TI PUNCA

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 maj 2012, 14:37

da ponovom za sve navijace zeljeznicara, koji pisu o 6.tituli!!!

ovo je nasa 7.titula, zvanicno!!! kraj price!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 maj 2012, 14:47

Nisam vidio komentar od boccacio a onako volim procitati njegovo vidjenje utakmice...
Ono sto sam vidio sa 50 % snage se uzela slavija al bilo je stvari o kojima treba razmisliti ne naravno mi nego strucni stab.Adilovic je upirao maksimalno al nije moglo i sigurno je najlosija karika ove ekipe ako uspijemo prodati Adila a dovesti nekog napadaca koji ce biti u stanju i igrati bicemo sigurno puno puno jaci i iducu sezonu.
Juce odlicna saradnja Bekrica i Zebe i ona prica kako ne mogu zajedno macku o rep.Kvesa i Cola su motor ekipe oni su ti koji lome protvnicke odbrane i prave visak, iduce godine bi to moglo jos bolje izgledat.Nijema i Svraka maestralno, Svraka je igrac koji je sigurno najvise napredovao u ovom vremenskom periodu od kada je Amar dosao iskreno nisam ni ja vjerovao da je to moguce al kapa do poda i definitivno je zasluzio poziv u repku.Vasilic i Bogi a iza Guso jako jako dobri! Kada se tome pridoda Smajic i Kela koji bi trebali biti fit i u formi mogli bi jos bolji biti iduce sezone a ne bi se trebalo puno investirati u ekipu.
Definivno najlosija karika ove sezone su navijaci a nekad su bili ispred kluba.Dalje o tom nebi al nek nam sluzi na cast!
Seyo ovo dupla majstore smo trebali patentirat sad bi pare uzeli :lol:
Ljudi uzivajte nas je Zeljo prvi ponovo :mrgreen: osmjeh danas ne slilazi s lica
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 10 maj 2012, 14:50

pile87 je napisao/la:Nisam vidio komentar od boccacio a onako volim procitati njegovo vidjenje utakmice...
Ono sto sam vidio sa 50 % snage se uzela slavija al bilo je stvari o kojima treba razmisliti ne naravno mi nego strucni stab.Adilovic je upirao maksimalno al nije moglo i sigurno je najlosija karika ove ekipe ako uspijemo prodati Adila a dovesti nekog napadaca koji ce biti u stanju i igrati bicemo sigurno puno puno jaci i iducu sezonu.
Juce odlicna saradnja Bekrica i Zebe i ona prica kako ne mogu zajedno macku o rep.Kvesa i Cola su motor ekipe oni su ti koji lome protvnicke odbrane i prave visak, iduce godine bi to moglo jos bolje izgledat.Nijema i Svraka maestralno, Svraka je igrac koji je sigurno najvise napredovao u ovom vremenskom periodu od kada je Amar dosao iskreno nisam ni ja vjerovao da je to moguce al kapa do poda i definitivno je zasluzio poziv u repku.Vasilic i Bogi a iza Guso jako jako dobri! Kada se tome pridoda Smajic i Kela koji bi trebali biti fit i u formi mogli bi jos bolji biti iduce sezone a ne bi se trebalo puno investirati u ekipu.
Definivno najlosija karika ove sezone su navijaci a nekad su bili ispred kluba.Dalje o tom nebi al nek nam sluzi na cast!
Ljudi uzivajte nas je Zeljo prvi ponovo :mrgreen: osmjeh danas ne slilazi s lica
potpis sve,
samo ću dodati ovo za Čolu i Kvesu, oni i imaju toliko prostora i smiju ići naprijed zbog Nyeme koji to sve zatvara maestralno. Momak trči k'o navijen. Mislim da od Bukija nismo imali radilicu na sredini k'o što je Nyema.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 10 maj 2012, 14:53

Željina petorka zabila više od Sarajeva.
Zanimljivo je i to da je pet igrača Željezničara: Adilović, Svraka, Zeba, Selimović i Bekrić postiglo više golova od svih ekipa u Premijer ligi. Naime, Željina petorka je postigla čak 45 golova, a recimo da je drugi najefikasniji tim lige, Sarajevo zabilo 44 gola. 8-)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 10 maj 2012, 14:58

jug-onostalgicar je napisao/la:svaka cast sjeveru na navijanju
utakmica odlicna lijepo odigrano lopta nije htjela u go... moglo je bit komotno jedno 6-1 al dobro...
za jug sta reci.....

pitate se kako nema posjete...
pa ko bi normalan otisao na ovakvu utakmicu osim nas koji idemo redovno
cilj je privuci ljude sa familijama ne na jug nego na sjever al kako ces ti ikog privuci kad se salje slika ovakva
ovo je sramota
ako se neko bori za prevlast eno ulice pa se tucite i borite a ne na tribini!!!
ŽELJO JE VECI OD VAS!!!!!! TO DA SE ZNA!!!!
SVAKA CAST MOMCIMA I STRUCNOM STABU NA TITULI-STA DRUGO RECI NEGO-HVALA VAM.HVALA I SJEVERU KOJI JE SINOC POKAZAO STA MISLI O POJEDINIM NAVIJACIMA NA JUGU KOJIMA JE TRENUTNA FURKA NAVIJANJE ZA ZELJU.UVIJEK SAM DAVAO PODRSKU KO GOD STAJAO NA SIPKI,PRIPADAM STARIJOJ GENERACIJI KOJOJ JE SVE OVO STO SE SINOC DESAVALO NA JUGU STRANO,I ONO SINOC JE PREVRSILO SVAKU MJERU.UVIJEK JE BILO NEKIH SITNIH CARKI,ALI OVO JE BRUKA.SJEVER JE TO SINOC JASNO REKAO-A NEZABORAVITE DA SU SADA NA SJEVERU VECINA MOMAKA KOJI SU BILI VODZE I KOJI SU BILI I U DOBRU I U ZLU UZ ZELJU.SLAZEM SE DA SE I KLUB PREKO KOMESARA ZA BEZBJEDNOST TREBA UKLJUCITI,IDENTIFIKOVATI PROBLEMATICNE FACE-MADA SU ONE POZNATE I ZABRANITI ULAZAK NA STADION.PRVO POLUVRIJEME JE POKAZALO KOGA RAJA ZELI VIDJETI NA SIPKI,I KAKO JE VELICANSTVENO TO IZGLEDALO.ZNAM DA OVO NIJE MJESTO ZA DISKUSIJU O NAVIJACIMA ALI SAM ZAISTA ISFRUSTRIRAN SVIM SINOC VIDZENIM-NA TRIBINI.VELIKI POZDRAV SVIM NAVIJACIMA ZELJE A IGACIMA VELIKO HVALA.
VOLIM TE ZELJO

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 maj 2012, 15:07

Jos malo slavlja.. :) ZELJEZNICAR SAMPION

[youtube][/youtube]
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2012, 15:09

Šampionska titula je tu i to već sad, prije nego što sam očekivao. Fantastična sezona, velika dominacija i nevjerovatno stvarno koliko smo izdominirali ligu ove sezone. Pa ovo je bilo suvereno po svakom pitanju.
Sad je želja dupla kruna, ali i ovo je fenomenalno, fantastično, sjajnooo....
Velike čestitke igračima i stručnom štabu na maestralno odrađenom poslu.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 maj 2012, 15:09

pile87 je napisao/la:Nisam vidio komentar od boccacio a onako volim procitati njegovo vidjenje utakmice...

Sa svim se slazem osim ovo za Bekrica i Zebu meni Zeljo puno leprsavije igra kad je samo jedan od njih

i samo da spomenem Jamak koji je zadnje dvije utakmice fenomenalan siguran sam da ce igrat na derbiju

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 10 maj 2012, 15:13

Baja_Zvjerka je napisao/la:Jos malo slavlja.. :) ZELJEZNICAR SAMPION

[youtube][/youtube]
Sjever je sinoc pokazao kako se bodri klub,hvala im a to se vidi i na klipu. Protiv Kozare moramo napuniti grbavicu nemora biti org navijanja vodit ce sjever i ice spontano. Ludilo ce biti

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 maj 2012, 15:13

OSVOJENA PRVENSTVA (7):
1946, trener Milan Rajlic
1972, trener Milan Ribar
1998, trener Enver Hadziabdic
2001, trener Amar Osim
2002, trener Amar Osim
2010, trener Amar Osim
2012, trener Amar Osim

OSVOJENI KUPOVI (4/5):
2000, trener Enver Hadziabdic
2001, trener Amar Osim
2003, trener Amar Osim
2011, trener Amar Osim
2012, ???

OSVOJENI SUPERKUPOVI (3):
1998, trener Enver Hadziabdic
2000, trener Dino Djurbuzovic
2001, trener Amar Osim

VICEPRVACI (4):
1971, trener Milan Ribar
2003, trener Amar Osim
2004, trener Milomir Odovic
2005, trener Jiri Plisek

FINALISTA KUPA (4):
1981, trener Ivica Osim
1997, trener Dino Djurbuzovic
2002, trener Amar Osim
2010, trener Amar Osim

EVROPSKI USPJESI (4):
1963, polufinale srednjoevropskog kupa, trener Marcel Zigante
1969, polufinale srednjoevropskog kupa, trener Milan Ribar
1972, 1/4 Kup UEFA, trener Milan Ribar
1985, 1/2 Kup UEFA, trener Ivica Osim

Koliko Amar znaci za Zelju, upravo se vidi po ovome.

A koliko je Zeljo nadmocno najbolji i najuspjesnij klub u Bosni i Hercegovini, upravo se vidi iz izlozenog.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 maj 2012, 15:16

"Ma to je njegov način komunkicije, ne bih previše polemisao oko toga. Mi ćemo pokušati protiv Željezničara odigrati kvalitetan meč i doći do trijumfa", zaključio je strateg tima sa Koševa.

Evo citam ovo za Amara stvarno su ovi novinari supci samo da dizu tenzije mada nije ni trebao nista komentarisat

**** malene NE BITNI SU

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 maj 2012, 15:20

Sada, pogotovo nakon one gluposti na tribini sinoc, uprava mora kao poklon navijacima (mada taj poklon dosta i ne zasluzuje) staviti besplatan ulaz protiv Kozare, ili ako nista smanjiti cijene karata samo ovu tekmu, jer moramo privuci sto vise raje, proslava titule ide nakon toga. Dobro je sto je tekma protiv Kozare, kao i cijelo kolo pomjereno za nedjelju, jer zbog finala lige prvaka niko i ne bi bio na slavlju, ovako nedjelja ima da gori...

Pitare aBd dobijamo u subotu, i volio bih da ih bas otresemo jer su u krizi, igraci nule, a mi na vrhuncu u zadnjih 15 godina. Za kup se iskreno bojim jer previse nas je euforija spucala, jos ako dobijemo pitare, ili ne daj Boze izgubimo, do srijede ce biti pune glave derbija.. Zato mislim da treba odmah poslije derbija na mini odmor u Medjugorje.

FORZA ŽELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 maj 2012, 15:21

pinki je napisao/la: samo ću dodati ovo za Čolu i Kvesu, oni i imaju toliko prostora i smiju ići naprijed zbog Nyeme koji to sve zatvara maestralno. Momak trči k'o navijen. Mislim da od Bukija nismo imali radilicu na sredini k'o što je Nyema.
A kako stoji Nyema sa ugovorom, zna li ko?

P.S. Bekrić i Zeba MORAJU igrati zajedno, nema tu mogu- ne mogu, MORAJU. Na njima i Amaru je da ukapiraju kako..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google [Bot] i 52 gosta.