Vidimo se nakon pobjede abd
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RockyMaivia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zasto lazes i izmisljas bolan ?? Do kada cete se medjusobno lagati i zavaravati ??EdinDzekomo je napisao/la:NEma ni 10000ljudi a ivako vazna tekma..jao jada
Na samom istoku imas MINIMALNO 7000, na sjeveru MINIMALNO 4000 i na zapadu barem 3000 i sigurno ima 14 000 na stadionu.
A ako ovdje nema 10 000, kako si slagao, onda vas protiv Metalurga i Cetinja u zbiru nije bilo 10 000.
Zadnja izmjena: ren_hz, dana/u 31 jul 2014, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala Bogu nema onog Vedada veceras. Koji smor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
wienultras
- Kontakt:
berberovicu povecana kazna na dvije utakmice..u cijelom svijetu i svima dva zuta crveni su jedna tekma nama bosancima dvije....
i to dvije utakmice,bez ikakvog objasnjenja,rade sta im volja
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ne znam kakav je Protić, jer još uvijek nije igrao.Gled'o sam sve domaće utakmice Sarajeva prošle sezone i znam šta pričam.To da je u ovoj utakmici borben i agilan niko ne osporava, ali i dalje stoji da su bekovi (pogotovo on) i špic najlošije karike ovog Sarajeva.Ajax je napisao/la:Upravu si Protic je sigurno bolji igrac. U ovih 45 minuta nije napravio nijednu defanzivnu gresku. Zabio je gol i skoro jos jedan iz slobodnog udarca. Ukratko momak igra bez greske i danas je jedan od najboljih igraca svog kluba.AlanSmith14 je napisao/la:
Puzigaća je najlošiji igrač u prvih 11 Sarajeva.To zna svaki navijač i svako ko je gledao 3-4 utamice Sarajeva.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Najlosiji igrac Sarajeva je ovaj golman Bandovic, rupa teska, covjek koji je sklon kiksevima. Ja se i danas sjecam one utakmice protiv Kukesija..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobro igrate (igramo). Bandović amaterski reagova'o, minut prije toga kažem ocu da dobro brani i on grešku napravi 
Puzigača najbolji, fantastičan je gol dao. Večeras najbolji.
Puzigača najbolji, fantastičan je gol dao. Večeras najbolji.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sarajevo stoji mnogo bolje na terenu. Bukvalno dominiraju u sredini terena, vezu i grade napade. I to sve do protivnickog gola. A onda sve stane. Nema napadaca da napravi individualnu akciju i jedino sto preostaje da se igraci sredine terena probaju usetati u gol. Sto naravno ne pali. Sarajevo ima skoro SVE ( i igra jako lijepo ) potrebno da igra bar zadnje predkolo osim vrhunskog napadaca. Koji ce vezati na sebe protivnicke igrace i odlucivati utakmice i nece bjezati od duela. Igraca kao Komazec, cak i Emir Hadzic ili bolji. BIblija to nije a Krste se trosi na krilu i tesko ga je definisati.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 jul 2014, 21:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Nasa sansa je ova vecerasnja utakmica, jer ne mogu se oteti utisku da nisu neka mega ekipa i ako bih uspjeli bilo kojom razlikom bit ce dobro jel nece valjat da tamo ganjamo rezultat
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pricas gluposti. Pogledaj samo njegovu statistiku. Kad je dobio papire nskon par kola, automatski je podigao i nivo igre Sarajeva u PL
mislim na ovaj post o Puzigaci
mislim na ovaj post o Puzigaci
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Zna odbranit ko Bufon ali i kiksat ko Šiltonmrsic07 je napisao/la:Najlosiji igrac Sarajeva je ovaj golman Bandovic, rupa teska, covjek koji je sklon kiksevima. Ja se i danas sjecam one utakmice protiv Kukesija..
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Opet ovaj Marjan sa deterdzentima

http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 30450.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pitari eto vam link
pitari eto vam link
U 60 minutu treba ubaciti Duljevica na krilo i zaigrati samo sa jednim napadacem. Krste ili Bilbija na klupu jer ni jedan nije nesto pokazao. Duljevic bi nam donio jos veci posjed lopte i prodore. I za nadati se je da bi iz jednog ubacaja zabio Krste,
Tajna porodice horde zla, bosanski sudžuk hahahahahahaah
To je taj Puzigaća.
Čovjek u 16 metara, a on od njega 5 metara kao hoce blokirat šut.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- diplomatija
- Kontakt:
Naši trebaju traziti da se utakmica igra sat vremena, jer očigledno je da se vise ne moze, katastrofa..
Grci igraju svoje tri suta, dva gola.
Sarajevo borbenije ali losa zavrsnica.
Sarajevo borbenije ali losa zavrsnica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A gdje je Praktik video ?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Burberry46, Vanja8 i 49 gostiju.