sljedeći gol pogon 3.85
X 4.80
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Lukaku tromxaves je napisao/la:Everton, Lukaku gol i Inter
Sa pola snage reklo bi sesuarez7 je napisao/la:Ubice ih Evertonfixator je napisao/la:ovo je nigdje vezeminadjederpe je napisao/la:Everton - Q.P.R. 2 6.60
Igraju puno bolje nego što tablica to nalaže, Everton ove sezone ništa posebno, po ovoj kvoti se mora probat
na silu pravo
----------------------------------------
pa QPR je najlosiji gost lige
pa ljudi imaju omjer u gostima 0-7 i gol razliku 2:17
plus danas im ne igra prvi strijelac tima Charli Austin, čovjek zabio 8 golova (pola od ukupnih 16 golova, a samo 5 igraca je dalo te golove)
a Evertonu bas treba ovakva ekipa da se malo trznu jer su prosle tri tekme lose odigrali.
I sad ja tebe pitam na osnovu Čega ti igras dvicu osim ako ne trazis senzaciju?
Three touches in the final thirdZamora je napisao/la:Lukaku tromxaves je napisao/la:Everton, Lukaku gol i Inter![]()
Inter imao srece sto nije primio barem dva.
ja sam imala na tiketu ENPPI i ovaj par koji si postavio.reLe23 je napisao/la: 18:30 Al Ahly - Haras El Hodood: 1 (1.50)
Jedna sigurica, bar bi trebala biti
adis30 je napisao/la:Crvena zvezda - Igokea(+16,5) 2 1,85
Igokeu do sada u aba ligi niko nije dobio sa vecom razlikom,pa ne vjerujem i da ce Zvezda veceras koja ce najvjerovatnije biti bez Marjanovića i Williamsa

Baš mi je drago, a sad može li broj ? HAHAHAHTara je napisao/la:ja sam imala na tiketu ENPPI i ovaj par koji si postavio.reLe23 je napisao/la: 18:30 Al Ahly - Haras El Hodood: 1 (1.50)
Jedna sigurica, bar bi trebala biti
Prošlo je
SPY je napisao/la:
Valjda prođe da se ganja nba..

je li 100% za ovo da ne igraju?adis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:Crvena zvezda - Igokea(+16,5) 2 1,85
Igokeu do sada u aba ligi niko nije dobio sa vecom razlikom,pa ne vjerujem i da ce Zvezda veceras koja ce najvjerovatnije biti bez Marjanovića i Williamsa
Indiana u 12 utakmica kuci samo jednom ubacila više koševa od ove granice i to u prvoj utakmici prvenstva,
trebam biti veliki peh pa da bas veceras ponovo prebaci![]()
Što se tiče drugog tipa Tim Duncan, Manu Ginobili, Tiago Splitter and Tony Parker are out against the Blazers
dovoljno govori ko je favorit u ovoj utakmici

SPY je napisao/la:
falasad all in
![]()
Glavni adut
Opada kvota polako na portland, i mislim da su povecali marginu za pola koša na leonarda..
Nek 1 listić prođe bio bih sretan..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.