FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 31 jul 2014, 23:16

Kome je ono losha igra nek se odmah ide baciti sa prve zgrade...hvala Bogu pa raja koja je bila na tekmi je prezadovoljna iako pokisla..a vi i dalje gledajte na tv i pljujte po NAMA.,,,Atromitos je top tim Grcke lige.. ;)
Nije to mrtva Mlada Boleslava,nije Metalurg... ;)
SJEVER,ISTOK I ZAPAD SU REKLI SVOJE NA KRAJU UTAKMICE... ;) ;) ;)
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 31 jul 2014, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 31 jul 2014, 23:17

THC je napisao/la:

Ima 4 ... :clap:
A da, zaboravio sam Slaviju.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 31 jul 2014, 23:18

Jedna od rijetkih sitaucija kada izgubis a ne mozes reci da si lose igrao. Momci su igrali strasno, sigurno nisam gledao bolju igru Sarajeva ali ono sto fali jeste golgeter, covjek koji ce pospremiti sve ove lopte u gol, a mi nismo Barsa da mozemo da se usetamo u gol.

Odbrana ne moze da isprati jaceg protivnika, od golmana do stopera ,sve cisti prosjek i tu nema trunke samopouzdanja sve se ide na srcanost i zelju ali kvaliteta ni za lijeka.

Sve u svemu odbrana i golgeter za vise, za trenutno stanje je ovo maksimum sa kojim nisam toliko nezadovoljan.

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 31 jul 2014, 23:19

GazijaKalesija je napisao/la:
amstaff je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:Jadna nam je liga ako je ovakvo Sarajevo najjača ekipa u državi.

Pametnom dosta.
Pa naravno da je jedna kada imamo 16 klubova u ligi igramo u vukojebinama u kojekavim zabitima i na njivama... Sta ocekivati? Hoce svako selo klub u Premier ligi.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Jes' tačno. Ne smije svako selo imati klub u Premijer ligi, al' zato glavni grad bi trebao da ima 3 kluba u istoj. Aferim
Ne znam sta hoces postici sa ti omalovazavanjem FKS-a i glavnog grada?? Pa London ima 5-6 klubova u PL Engleske' i ne znam odakle ti tolika mrznja prema glavnom gradu??? Evo vidis ja npr zivim u istom kantonu kao i ti, al nemam neku opterecenost prema glavnom gradu, jer iz njega dolazi klub kojeg volim iz dubine duše, al isto tako volim grad u kojem zivim

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 31 jul 2014, 23:21

mma_hz je napisao/la:Kome je ono losha igra nek se odmah ide baciti sa prve zgrade...hvala Bogu pa raja koja je bila na tekmi je prezadovoljna iako pokisla..a vi i dalje gledajte na tv i pljujte po NAMA.,,,Atromitos je top tim Grcke lige.. ;)
Nije to mrtva Mlada Boleslava,nije Metalurg... ;)
To je to brate moj, imali smo jako lijepu igru i bili dominantniji imali smo prekrasne akcije ali ih nije imao ko zavrsiti.Samo lud i neki kompleksas moze reci da je ono bila losa igra.Dosta je presudilo i iskustvo Atromitosa igraju ljudi u jacoj ligi i svaku nasu gresku su iskoristili, a ovi pljuvaci JADNI STE.
Ti si opet šampion !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 jul 2014, 23:21

Je be se raji iz Rajvosa sta papci sa sela misle ... :D
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 31 jul 2014, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jul 2014, 23:22

Baric :thumbup:
Cimirot :thumbup:
Puzigaca :thumbup:
Bilbija :thumbdown:
Navijaci :thumbup:

Nemam snage pisati veceras analizu, sutra cu.
1946

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 31 jul 2014, 23:23

esprit24 je napisao/la: Ne znam sta hoces postici sa ti omalovazavanjem FKS-a i glavnog grada?? Pa London ima 5-6 klubova u PL Engleske' i ne znam odakle ti tolika mrznja prema glavnom gradu??? Evo vidis ja npr zivim u istom kantonu kao i ti, al nemam neku opterecenost prema glavnom gradu, jer iz njega dolazi klub kojeg volim iz dubine duše, al isto tako volim grad u kojem zivim

Momčino, nigdje nisam rekao da mrzim Sarajevo, navijao sam i ja za njih večeras. To je bio samo odgovor na ovog momčinu gore koji kaže da svako selo želi imati klub u Premijer ligi, a ne buni se kad iz Sarajeva dolaze 4 kluba?

Napisao sam da nam je jadna liga ako nam je ovo najjači klub. I tako i jeste. Sarajevo bi trebalo manje meljati loptu i kružiti oko 16m, više šutirati što su par puta večeras i pokušali Stojčev, Bilbija i Puzigaća, više centaršuteva sa strane. Sarajevo večeras nije stvorilo 100% priliku i to je ono što boli.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 jul 2014, 23:26

Ne znam onaj Bandović kako je mogao postavljati uslove kad je potpisivao ugovor mene bi bilo sramota frajer je rupa žešća..Loše je odbrana Sarajeva igrala prelahko su dolazili u šanse za gol igraci ATR i to ponajviše zbog grešaka odbrane desni bek je prečesto ispadao čak je i vratio jednu loptu kad je igrač proturio kroz noge Bandoviću Tatomirović takođe nestabilan,Cimirot je imao blijedo izdanje u odnosu na što smo navikli..
Dženan nije iskoristio 2 meča protiv Haugesunda za dorade tako da revanš je formalnost ipak 2gola sa ovakom zadnjom linijom teško,a nikad bolja šansa sjetimo se samo utakmice sa Clujom kada je Sarajevo bilo ravnopravno iako nije bilo para..

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 jul 2014, 23:26

evo sa istoka doso navijaci polozili ispit samior radovac zvijer mali cfe ubijat u narednim godinama igra fenom4enalna prezadovoljan sam igrom i trudom i zalaganjem idemo u grcku ko zna mozda nas nasi iznenade pritisak svoje uradio sa ovakvom igrom cemo daleko dogurat treba nam spic
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 31 jul 2014, 23:26

Armala je napisao/la:Sve u svemu odbrana i golgeter za vise, za trenutno stanje je ovo maksimum sa kojim nisam toliko nezadovoljan.
Ne znam, ali meni se cini i imam takav dojam da golman itekako zbunjuje odbranu koja nakon njegovih egzebicija sta ce drugo ili kako ce drugacije igrat vec panicno pred golom. Sampouzdanje iscezne, nesigurnost sve prisutnija.
Mora se dovesti ozbiljan golman, ma **** ovog, kome nije ovo otvorilo oci, ne znam vala kad ce.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 31 jul 2014, 23:27

Ovaj Atromitos ništa nije bolji od nas, čak kada bi stavio na vagu ova 2 kluba, Sarajevo bi bilo jače. Kako je večeras Atromitos ovdje dobio, tako i mi tamo možemo dobiti. Do zadnje minute se neće znati ko ide dalje. A i ako se ispane nema veze, bitno je da imamo ono što drugi klubovi u BiH nemaju.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 jul 2014, 23:28

esprit24 je napisao/la: Ne znam sta hoces postici sa ti omalovazavanjem FKS-a i glavnog grada?? Pa London ima 5-6 klubova u PL Engleske' i ne znam odakle ti tolika mrznja prema glavnom gradu??? Evo vidis ja npr zivim u istom kantonu kao i ti, al nemam neku opterecenost prema glavnom gradu, jer iz njega dolazi klub kojeg volim iz dubine duše, al isto tako volim grad u kojem zivim

Momčino, nigdje nisam rekao da mrzim Sarajevo, navijao sam i ja za njih večeras. To je bio samo odgovor na ovog momčinu gore koji kaže da svako selo želi imati klub u Premijer ligi, a ne buni se kad iz Sarajeva dolaze 4 kluba?

Napisao sam da nam je jadna liga ako nam je ovo najjači klub. I tako i jeste. Sarajevo bi trebalo manje meljati loptu i kružiti oko 16m, više šutirati što su par puta večeras i pokušali Stojčev, Bilbija i Puzigaća, više centaršuteva sa strane. Sarajevo večeras nije stvorilo 100% priliku i to je ono što boli.
:wtf: :wtf: e svasta..

a sto se tice Deje..uvijek podrzavam nashe igrace..i nastavicu tako al nakon njegove greske i primljenog gola onoliko se izderaati na kapitena Dupovca mi nikako nije jasno...on napade njega a proleti.. :eh: :eh:
FK SARAJEVO.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 31 jul 2014, 23:28

Jako dobra igra Sarajeva i ja i pored ovog poraza vjerujem da vi tamo mozete napraviti nesto. U napadu fali samo malo vise koncentracije. Jos mi nije jasno sta Bilbija uradi u onoj situaciji kada se dobro izbacili 2 igraca i lik umjesto da odigra za nekoga, opali loptu nebu pod oblake.

Tamo ce biti skoro pa ista utakmica i ako uspijete postici gol u prvih 20-ak minuta bit ce svega.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 31 jul 2014, 23:29

mma_hz je napisao/la:

:wtf: :wtf: e svasta..

a sto se tice Deje..uvijek podrzavam nashe igrace..i nastavicu tako al nakon njegove greske i primljenog gola onoliko se izderaati na kapitena Dupovca mi nikako nije jasno...on napade njega a proleti.. :eh: :eh:
Jel jeste, iskreno? Gledaj objektivno, ne subjektivno?

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 31 jul 2014, 23:29

dr.van nostrand je napisao/la:
Armala je napisao/la:Sve u svemu odbrana i golgeter za vise, za trenutno stanje je ovo maksimum sa kojim nisam toliko nezadovoljan.
Ne znam, ali meni se cini i imam takav dojam da golman itekako zbunjuje odbranu koja nakon njegovih egzebicija sta ce drugo ili kako ce drugacije igrat vec panicno pred golom. Sampouzdanje iscezne, nesigurnost sve prisutnija.
Mora se dovesti ozbiljan golman, ma **** ovog, kome nije ovo otvorilo oci, ne znam vala kad ce.
U odbranu podrazumijevam i golmana, svaka cast Deji, sarajevsko dijete ali on ne zna braniti i to je to.
Pokusali smo sa Delacom pa ispalo jos gore pa smo izabrali manje zlo ali se ozbiljno treba baciti na jednog kvalitetnog golmana.
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 31 jul 2014, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 jul 2014, 23:30

Ma brate kalesija svoj ti poso.. :roll:
FK SARAJEVO.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2014, 23:30

Dobra igra Sarajeva, bolji su bili ali jbg rezultat se pise.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 31 jul 2014, 23:31

mma_hz je napisao/la:Ma brate kalesija svoj ti poso.. :roll:
**** se raji iz Saraj'va...? :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 jul 2014, 23:32

mma_hz je napisao/la:Ma brate kalesija svoj ti poso.. :roll:
**** se raji iz Saraj'va...? :D
Otprilike.. :thumbup:
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Ado_77, Bing [Bot], boki86, bordobijeli, Kyle88, mikimaus, nedimmmm1337, PAPE3, Sinfoc1986, Tatamata1946, Vanja8, Venom i 77 gostiju.