Svake godine ista prica.Nazalost, Federer je gotov, cekao sam Wimbledon da vidim moze li se ista promijeniti, ali ovo je ocigledno ta godina, vrijeme je da se polako povuce.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Kao i Dastin Bravn danas.MaGiCa je napisao/la:Decko je vratio wimbledonski tenis iz 90ih makar i flashbackom u 2013.
Svaka cast za to.

Inače jesam li ja jedini ovdje zaljubljenik tenisa koji nisam fan niti jednog tenisera, nego sam isključivo fan dobrog tenisa?

Što se Frderera tiče nedavno sam mu prognozirao ispadanje iz TOp 5 na kraju godine,
a on već na pola puta ode na poziciju 5.

Zadnja izmjena: Klare, dana/u 26 jun 2013, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Jedno je sigurno Murray ako sad ne osvoji nece nikad.Jos kad bi mu Haas ili Del Potro napravili uslugu sa Djokovicem.Ali kako je krenuo ovaj Wimbledon ne bi me cudilo da nijedan od ove dvojice ne dodje do finala.
Moralo se i ovo jednom desiti.
Bravo Roger,odigrao si jako dobro,ali ovaj mali je lud.Ovo što je on radio danas je nevjerovatno.
Jednostavno ne mogu da vjerujem kakvu set loptu je čovjek spasio kod 6:5 .Zaista nevjerovatno.
Legendo
17:12
Murray ovo uzima.Ovo je velika prilika.
Bravo Roger,odigrao si jako dobro,ali ovaj mali je lud.Ovo što je on radio danas je nevjerovatno.
Jednostavno ne mogu da vjerujem kakvu set loptu je čovjek spasio kod 6:5 .Zaista nevjerovatno.
Legendo
17:12
Murray ovo uzima.Ovo je velika prilika.
You'll never walk alone.
Eh, još kada bi gledao njihove meče osim u ovakvim mečevima, uživao bih dosta.Klare je napisao/la:Kao i Dastin Bravn danas.MaGiCa je napisao/la:Decko je vratio wimbledonski tenis iz 90ih makar i flashbackom u 2013.
Svaka cast za to.Ovakvi teniseri će uvijek imati moje simpatije.
Inače jesam li ja jedini ovdje zaljubljenik tenisa koji nisam fan niti jednog tenisera, nego sam isključivo fan dobrog tenisa?
Što se Frderera tiče nedavno sam mu prognozirao ispadanje iz TOp 5 na kraju godine,
a on već na pola puta ode na poziciju 5.

Zadnja izmjena: nisam, dana/u 26 jun 2013, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
EdinTM87 i MaGiCa se takvima predstavljaju, a raduju se i ismijavaju čak i Rafinim povredama, ne samo porazima i kako da to budu zaljubljenici u bijeli sportKlare je napisao/la:
Inače jesam li ja jedini ovdje zaljubljenik tenisa koji nisam fan niti jednog tenisera, nego sam isključivo fan dobrog tenisa?![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne ili ipak mozda.Klare je napisao/la:Kao i Dastin Bravn danas.MaGiCa je napisao/la:Decko je vratio wimbledonski tenis iz 90ih makar i flashbackom u 2013.
Svaka cast za to.Ovakvi teniseri će uvijek imati moje simpatije.

Govorim u svoje ime - ja nisam fan niti jednog tenisera konkretno u klasicnom smislu te reci, ali gotivim ofanzivnu baseline igru kao kod Federera, Djokovica, Del Potra, Tsonge...dok mi je S&V nekako isuvise arhaicna igra za gotiviti. Uvek navijam kontra defanzivne baseline igre i pusheraja.

Samo je povreda spriječila Isnera da osvoji Wimbledon ove godine.. Šteta, sve mu se otvorilo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gledao mec i bolje. Gledao sam samo 1. set i tie break zadnjeg seta. Vracen mini break i on na svoj servis gubi mec
I po njega a i po nas je bolje da ide u penziju, ovo sto radi je sramot, unistava svoj ugled i sve ono sto je postigao pretvara u nista. Treba znati kad je dosta i kad treba reci dovidjenja a to je upravo sad. Odigrat ovu godinu i ici u zasluzenu penziju.
Neka i legendi dusa na mjestu

I po njega a i po nas je bolje da ide u penziju, ovo sto radi je sramot, unistava svoj ugled i sve ono sto je postigao pretvara u nista. Treba znati kad je dosta i kad treba reci dovidjenja a to je upravo sad. Odigrat ovu godinu i ici u zasluzenu penziju.

Neka i legendi dusa na mjestu

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Pada Fedex na 5.mjesto
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
@Edin je klasicni fedtard, ali ga gotivim sto ne mirise antitenis.legenda reala je napisao/la:
EdinTM87 i MaGiCa se takvima predstavljaju, a raduju se i ismijavaju čak i Rafinim povredama, ne samo porazima i kako da to budu zaljubljenici u bijeli sport![]()

Sjedim i suzu pustih, toliko mi je krivo.. Nemogu opisati, nemogu.
Sta sam ja napsovao to nije normalno, krivo mi je, plako bi dan noc al sta ću...
Ovo će se desiti :
1. Otići će u penziju ( neće on iz inata znam to ) 20%
2. Doći će jači nego ikad ove godine i zainatiti se za jesenju sezonu i HC, završni Masters.
Možda neki misle da zivim u bajci, ali ima on to, 100% sam siguran.
GO ROGER WE BELIEVE IN YOU!
Sta sam ja napsovao to nije normalno, krivo mi je, plako bi dan noc al sta ću...
Ovo će se desiti :
2. Doći će jači nego ikad ove godine i zainatiti se za jesenju sezonu i HC, završni Masters.
I ja jaraneAA23 je napisao/la:Sjedim i suzu pustih, toliko mi je krivo.. Nemogu opisati, nemogu.
Ovo će se desiti :

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad sutra i Nole izgubi
Pokolj favorita, svi ispadaju. Idemo Gulbis do titule a moze i Delpo

Pokolj favorita, svi ispadaju. Idemo Gulbis do titule a moze i Delpo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Opet ga saljete u penziju a do prije 2 sata bilo vam je zao sto je Nadal ispao...trebao je Federer objasniti neke stvari u 1/4 finalu
Murray nije ni sanjao ovako "lagan" put do finala...posebno sad kad je Darcis predao

nando91 je napisao/la:Ovo je Roger a ne Rafa...

Murray nije ni sanjao ovako "lagan" put do finala...posebno sad kad je Darcis predao

Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 26 jun 2013, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Štimaju za kladionice,i ćoravom je jasno
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Potop favorita, ne pamtim da je na nekom turniru u prvom kolu ovoliko nosilaca i top 10 igraca ispalo.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Jel iko primjetio da nisu iste patike od prekjuče.
Kažu bio incident, papci od organizatora nedaju valjda, to ga je čuo sam izivciralo i sav je ljut bio..
@darker10
Nadam se jesenjom dominacijom, znamda to može, jer danas su Isusi, Krišne, bogovi, šejtani i zeusi bilo sa onim papkom.
Ako ne bude grijesio dominirati će jesenjom sezonom.. :hope:
Kažu bio incident, papci od organizatora nedaju valjda, to ga je čuo sam izivciralo i sav je ljut bio..
@darker10
Nadam se jesenjom dominacijom, znamda to može, jer danas su Isusi, Krišne, bogovi, šejtani i zeusi bilo sa onim papkom.
Ako ne bude grijesio dominirati će jesenjom sezonom.. :hope:
- legenda reala
- Kontakt:
Joj jes mi drago zbog vas dvojice što je Federer ispaoMaGiCa je napisao/la:
@Edin je klasicni fedtard, ali ga gotivim sto ne mirise antitenis.![]()

A Rafi jbm sve, evo ispade Federer, kloc je mogo uzeti WB da je bio malo pametniji i provuko se u prvom kolu, ali i treba mu tako kad je obična ****

Čuj patike krive za poraz

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.