Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
titula?Bilal je napisao/la:Upravu si, ne terba, previse su mali da bi se o njima diskutovaloA_d_0 je napisao/la:ko je spominjao milan ili barcelonu ili mancester?BAVARAC DO GROBA je napisao/la:pa jeste ribery i vise od igraca hos reci da nije,zasto bi ga trazio onda real manchester barcelona,to su mali klubovi jel tako ado,dok ga milan ne zatrazi posto je milan veliki klub![]()
![]()
mozda ti se prividja. a o velicini milana ne treba diskutovat.
secer je napisao/la:ma kakav pepeo i qrac, pa igraci liona su se vratili avionom.
avioni normalno lete(mislim od cetvrtka) tako da ce se na megdan zabozderacima putovati avionom.
osim toga, ova blokada nesto "smrdi", jer su piloti lufthanze jos prosle sedmice vrsili probne letove i nakon slijetanja su ismijavali tu odluku o zabrani. ljudi koji iza sebe imaju stotine i stotine letova nisu primjetili nista neuobicajeno. ostaje da se vidi sta se ustvari krije iza te odluke.
vidim neki porede riberija i xavupresmjesno.
10x bolje je imati riberija u ekipi nego barcinog misimovica.
Ja fkt nemogu da shvatim taj vas mentalitet i to ponizavanje Bundeslige ako ste toliko jaki i vi Spanci koji imate Barcu za predstavnika i vi Italijani koji imate Inter za predstavnika ili pak Englezi koji nemaju predstavnika u polufinalu LP, sto nemate vi samo svoje klubove u ligi prvaka kako to da Bayern zaigra u polufinalu ili Lyon sigurno sretno jelde srecom se dodjee do polufinala to je to et sad znamo sta je. Stvarno niste objektivni ali nimalo evo pogledajte i polufinale europa lige imate 2 engleza jednoig njemca i jednog spanca i stvarno slaba je ta bundesliga upravu ste svi vi koji protiv njeRomariooo je napisao/la:Xavi je za Riberrija profesor fudbala, francuz mozda jeste veci talenat, al nikad dokazan kao jedan od najvecih igraca danasnjice. Cak ni u prilicnoj slaboj bundes ligi nista posebno da pokaze, kao recimo Roben koji tamo izgleda kao da je s druge galaxije stigao. S druge strane Xavi je maestro mocnog orkestra koji se Barca zove, briljirao je u finalu lige prvaka, bio je najbolji igrac Evropskog prvenstva, velika je karijera iza njega, a ima jos dosta toga za pokazati.
Jest vala upravu si bayern je bas klub treceg reda, ne ne ma mozda i petog samo tako bgm smijem ti se ja a sigurno i jos puno forumasaTrasimaco je napisao/la:Svakih 5-6 sezona se desi izlet nekih klubova drugog ili treceg reda. Srecom, sve se brzo vrati na staro.
armin90 je napisao/la:Ja fkt nemogu da shvatim taj vas mentalitet i to ponizavanje Bundeslige ako ste toliko jaki i vi Spanci koji imate Barcu za predstavnika i vi Italijani koji imate Inter za predstavnika ili pak Englezi koji nemaju predstavnika u polufinalu LP, sto nemate vi samo svoje klubove u ligi prvaka kako to da Bayern zaigra u polufinalu ili Lyon sigurno sretno jelde srecom se dodjee do polufinala to je to et sad znamo sta je. Stvarno niste objektivni ali nimalo evo pogledajte i polufinale europa lige imate 2 engleza jednoig njemca i jednog spanca i stvarno slaba je ta bundesliga upravu ste svi vi koji protiv njeRomariooo je napisao/la:Xavi je za Riberrija profesor fudbala, francuz mozda jeste veci talenat, al nikad dokazan kao jedan od najvecih igraca danasnjice. Cak ni u prilicnoj slaboj bundes ligi nista posebno da pokaze, kao recimo Roben koji tamo izgleda kao da je s druge galaxije stigao. S druge strane Xavi je maestro mocnog orkestra koji se Barca zove, briljirao je u finalu lige prvaka, bio je najbolji igrac Evropskog prvenstva, velika je karijera iza njega, a ima jos dosta toga za pokazati..
WTF?daffy je napisao/la:zato sto je smijesna liga.. nekakav Vedad tamo zabije u polusezoni 18-19 golova..
Ne bih bas rekao da su sad u tom trecem redu, iako je i to mozda diskutabilno.armin90 je napisao/la:Jest vala upravu si bayern je bas klub treceg reda
nemoj mi nista wtf.. da se razumijemo ja od svih BiH reprezentativaca najvise volim Vedada jer je ljudina.. ali ko je i sta je on bio prije te sezone u Bundesligi? znaci neki anonimus moze bez problema zabiti golova koliko odigra i tekmi u Bundesligi..Virtu4l je napisao/la:WTF?daffy je napisao/la:zato sto je smijesna liga.. nekakav Vedad tamo zabije u polusezoni 18-19 golova..
Stvarno si materijal za analizirati. De mi reci, bez da se vraćaš u neku prošlost kada je Calcio i važio za jaču ligu, koji klub osim Intera može nešto u Evropi? Bilo kojem takmičenju, ne mora to biti LP. Nijedan. Opet ti govorim, kakva crna 2 igrača u Wolfsburgu? Misliš da je to tako. Pa da je do toga, Bayern bi prvi iskeširao novac da dovede njih dvojicu i ne bi se uopšte liga igrala. Hej, kupimo Wolfsburgov dvojac i prvaci smo. Smiješno, zar ne? Also, zaboravljaš Graffite-a. Lik je prošle godine bio nezaustavljiv. Šta je sa Magathom? Najjači trener definitivno, dakle već to nisu samo 2 čovjeka, zar ne?daffy je napisao/la:zato sto je smijesna liga.. nekakav Vedad tamo zabije u polusezoni 18-19 golova.. ekipi je potrebno da ima dva dobra igraca ( Dzeko i Miske ) da bi mogli osvojiti titulu.. svako ko dodje tamo moze biti zvijezda, ali kada ode iz Bundeslige pitanje je kako ce se snaci.. Diego prvi.. godinama unistavao sve redom u Budesligi.. niko ga nije mogao zaustaviti.. dosao u Italiji i hopa.. pa sta ako imate predstavnika u polufinalu.. pricas kao da je Bayern sve ih nabusio do polufinala, a tom prilikom ne spominjes gol protiv Fiorentine i crveni Rafaela.. smijesno..
Del Piero, Totti, Inzaghi su Talijani, smartass. Samim tim, logično je da će mu odgovarati takav stil igre, kao što svakom Englezu odgovara Engleski stil, zar ne? Ibrahimović se nije snašao u Barci, dakle on nije za Primere, koja je, blago rečeno, x puta bolja od Calcia. Poštedi me golova koje je postigao, govorim ti da nije ispunio ni 20% onoga što se od njega očekivalo.daffy je napisao/la:zato su se snasli Del Piero, Totti, Trezeguet, Kaka, Ibrahimovic, Nedved, Inzagi..
Boze sveti dragi nemogu da vjerujem stvarno ti mislis Vedo preko noci posto to sto jest :S, on je i u drugoj Njemackoj ligi dugo grijao klupu i samo svojim radom je uspio da dodje do tih 18 golova na jednoj polusezoni, sta sad sa tom tvojom izjavom ispada da je druga bundesliga jaca od prve :S jer je vedo toboze 6 golova dao dok je igrao u drugoj ligi za Alemanniu Aachen, a 18 u prvoj ligi. Mozda da te podsjetim da Dzeku koji je u prvoj sezoni i Wolfsburgu uveliko grijao klupu da bi slijedece sezone dao 26 golova, a dosao je iz Teplica i bio je anonimus. Ja koliko znam svi igraci prije nego nesto naprave su prvo anonimusi al eto mozda se varam :S.daffy je napisao/la:nemoj mi nista wtf.. da se razumijemo ja od svih BiH reprezentativaca najvise volim Vedada jer je ljudina.. ali ko je i sta je on bio prije te sezone u Bundesligi? znaci neki anonimus moze bez problema zabiti golova koliko odigra i tekmi u Bundesligi..Virtu4l je napisao/la:WTF?daffy je napisao/la:zato sto je smijesna liga.. nekakav Vedad tamo zabije u polusezoni 18-19 golova..
Ne neki, to je uspjelo samo jednom nakon velikog Gerd Mullera. Sreća x znanje x snalaženje u svim situacijama x napadačka igra kluba = onoliko koliko je Vedo zabio.daffy je napisao/la: znaci neki anonimus moze bez problema zabiti golova koliko odigra i tekmi u Bundesligi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.