Boogie se vodi pod upitan
Still hasn't been decided whether Kevin Durant will travel to Toronto.He's been on court getting shots up(best sign of progress yet) , Kerr said, but no team work to this point.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Still hasn't been decided whether Kevin Durant will travel to Toronto.He's been on court getting shots up(best sign of progress yet) , Kerr said, but no team work to this point.
Legacy cega?Justin je napisao/la:Gube prve dvije, KD se vraca i preokrecu. To bi mu najbolja stvar za legacy bila.
Da je ipak No1 u WariorsimaEdviin je napisao/la:Legacy cega?Justin je napisao/la:Gube prve dvije, KD se vraca i preokrecu. To bi mu najbolja stvar za legacy bila.
Nikad on nemoze biti No1 u Wariorsima.majestic24 je napisao/la:Da je ipak No1 u WariorsimaEdviin je napisao/la:Legacy cega?Justin je napisao/la:Gube prve dvije, KD se vraca i preokrecu. To bi mu najbolja stvar za legacy bila.
Nece on cuvati Kawhiatotasef1 je napisao/la:Nije mi jasno kako Draymond ima samo moj glas za MVPa. Ako bude igrao kao protiv Portlanda sa Triple double statsima i ako limitira Kawhia, ne vidim zasto ne bi mogao biti MVP kao sto je i Iggy bio.
Neznam, tezko je govoriti za nekoga da je No1 kad ljudi igraju bolje bez njega...majestic24 je napisao/la:Nek uzme i treci Mvp u nizu,niko mu to nece moci osporiti
Pa mozda u nekim trenucima hoce. Ako Kawhi bude igrao protiv Iggya, Klaya, Duranta i Greena onakvu kosarku, hladno PO na nivou Lebronovih sa Cavsima.Azpi je napisao/la:Nece on cuvati Kawhiatotasef1 je napisao/la:Nije mi jasno kako Draymond ima samo moj glas za MVPa. Ako bude igrao kao protiv Portlanda sa Triple double statsima i ako limitira Kawhia, ne vidim zasto ne bi mogao biti MVP kao sto je i Iggy bio.

Eto i ja samtotasef1 je napisao/la:Nije mi jasno kako Draymond ima samo moj glas za MVPa. Ako bude igrao kao protiv Portlanda sa Triple double statsima i ako limitira Kawhia, ne vidim zasto ne bi mogao biti MVP kao sto je i Iggy bio.
izgube prve dvije u gostima, vrati im se Cousins, i preokrenu, jel to znači da je Cousins prvi igrač ekipe?majestic24 je napisao/la:Da je ipak No1 u WariorsimaEdviin je napisao/la:Legacy cega?Justin je napisao/la:Gube prve dvije, KD se vraca i preokrecu. To bi mu najbolja stvar za legacy bila.
BuffonGigi je napisao/la:Nevjerovatan podatak je da 36 godina za redom u finalima je makar jedan igrac koji igra ili je nekad igrao sa Shaqom u timu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.