NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Washington -5, Warriorsi +1.
Treba reći da su Ratnici izgubili gotovo sve utakmice bez Stepha, omjer 1-7. Igrali bez visokih dobri dio sezone, i u dosta utakmica bili i trenutno jesu osakaćeni povredama.
Pri tome uzmimo činjenicu i to da je zapad jači od istoka.
Kad za argument koristiš ojebinu Wigginsa sa kojim su se svi sprdali do dolaska u Warriorse, a na drugoj strani imaš MVPja koji igra sa Bealom onda znaš koliko je sati.
Treba reći da su Ratnici izgubili gotovo sve utakmice bez Stepha, omjer 1-7. Igrali bez visokih dobri dio sezone, i u dosta utakmica bili i trenutno jesu osakaćeni povredama.
Pri tome uzmimo činjenicu i to da je zapad jači od istoka.
Kad za argument koristiš ojebinu Wigginsa sa kojim su se svi sprdali do dolaska u Warriorse, a na drugoj strani imaš MVPja koji igra sa Bealom onda znaš koliko je sati.
Ovakvi Lakersi nema šanse da se vrate u ritam koji je potreban za playoff, sve i da LeBron i Davis ne propuste nijednu utakmicu do kraja (a LeBron sigurno propušta večerašnju i vjerovatno u nedjelju).
Tako da se mogu opustiti navijači Denvera, Clippersa i sl. Ja bih na tvom mjestu navijao da dobijete Lakerse u prvom kolu, jer je to zicer.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam što se ložite na trolanje, jasno je da je čovjek lider ekipe i da nije isto sa njim i bez njega.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ako dođe do eventualnog susreta u PO, fasovaće hladnojose je napisao/la: ↑07 maj 2021, 09:59Ovakvi Lakersi nema šanse da se vrate u ritam koji je potreban za playoff, sve i da LeBron i Davis ne propuste nijednu utakmicu do kraja (a LeBron sigurno propušta večerašnju i vjerovatno u nedjelju).
Tako da se mogu opustiti navijači Denvera, Clippersa i sl. Ja bih na tvom mjestu navijao da dobijete Lakerse u prvom kolu, jer je to zicer.
Koševo Zapad
- BuffonGigi
- Kontakt:
I ovakvi Lakersi su jaci od Denvera, od Clippersa nisu sigurno i tu prica zavrsava. Portland je smijesan i ne ulazi ni u kakvu diskusiju...jose je napisao/la: ↑07 maj 2021, 09:59Ovakvi Lakersi nema šanse da se vrate u ritam koji je potreban za playoff, sve i da LeBron i Davis ne propuste nijednu utakmicu do kraja (a LeBron sigurno propušta večerašnju i vjerovatno u nedjelju).
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ko god napise nesto protiv narativa koji se ovdje gura, odmah mora da trolla. Wiggins je sasvim solidan igrac, to sto su retardirani navijaci Timberwolvesa ocekivali Jordana od njega jer mu je njihova ekipa ponudila max ugovor je njihov problem. Normalno da ce gubiti utakmice bez njega, kad je oko njega napravljen sistem, da nece Oubretu/Wigginsu praviti uzastopne blokove da se dignu na trici. Toliko je Zapad jak, da su "smijesni" Wizardsi ove godine 18-11 rekord protiv tog istog. Sto se tice povreda, eto npr moja ekipa je igrala dvije sedmice sa Beal + Westbrook sa jednom preponom + 6 ABA liga igraca. Ove sezone su svi imali problema s povredama i nedostatkom igraca.
Zadnja izmjena: Zabit, dana/u 07 maj 2021, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Bez AD i Brona?BuffonGigi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 10:02I ovakvi Lakersi su jaci od Denvera, od Clippersa nisu sigurno i tu prica zavrsava. Portland je smijesan i ne ulazi ni u kakvu diskusiju...jose je napisao/la: ↑07 maj 2021, 09:59Ovakvi Lakersi nema šanse da se vrate u ritam koji je potreban za playoff, sve i da LeBron i Davis ne propuste nijednu utakmicu do kraja (a LeBron sigurno propušta večerašnju i vjerovatno u nedjelju).
Koševo Zapad
odlican clanak:
https://ftw.usatoday.com/2021/05/nikola ... er-nuggets
novinar poziva da se prestane sa posipanjem jokica hladnom vodom i da se najzad prihvate cinjenice da je on jedini kandidat koji ispunjava sve potrebno sto jedan MVP treba da ima i da je po svim objektivnim analizama i statistikama neupitno najbolji igrac ove sezone!
novinar poziva da se prestane sa posipanjem jokica hladnom vodom i da se najzad prihvate cinjenice da je on jedini kandidat koji ispunjava sve potrebno sto jedan MVP treba da ima i da je po svim objektivnim analizama i statistikama neupitno najbolji igrac ove sezone!
- Shategabri
- Kontakt:
Ali nije kalibar KD, nije ni KT, kao što nije ni AD ili šta znam...recimo DW.Zabit je napisao/la: ↑07 maj 2021, 10:04Ko god napise nesto protiv narativa koji se ovdje gura, odmah mora da trolla. Wiggins je sasvim solidan igrac, to sto su retardirani navijaci Timberwolvesa ocekivali Jordana od njega jer mu je njihova ekipa ponudila max ugovor je njihov problem. Normalno da ce gubiti utakmice bez njega, kad je oko njega napravljen sistem, da nece Oubretu/Wigginsu praviti uzastopne blokove da se dignu na trici. Toliko je Zapad jak, da su "smijesni" Wizardsi ove godine 18-11 rekord protiv tog istog.
Valjda ti je jasno šta hoću reći.
Jbg ti Wizardsi imaju dva superstara (iako meni RW nije ozbiljan igrač, al hajd ima brojke).
Koševo Zapad
- BuffonGigi
- Kontakt:
Wiggins je bio stetocina do dolaska u GSW, nije bio ni solidan igrac ni bilo sta, vec najobicniji stetocina. Imao je lose procente, gubio lopte a odbranu nije ni pomisljao da igra. On je bio daj sta das opcija za D'Angela i da su mogli bilo kog drugog igraca T Wolvesa uzeti u trejdu umjesto njega, uzeli bi. Morao se kompenzirati Russelov ugovor i to je to. Cijeli trejd se i odradio zbog tog picka, a Wiggins je bio nuzno zlo.Zabit je napisao/la: ↑07 maj 2021, 10:04Ko god napise nesto protiv narativa koji se ovdje gura, odmah mora da trolla. Wiggins je sasvim solidan igrac, to sto su retardirani navijaci Timberwolvesa ocekivali Jordana od njega jer mu je njihova ekipa ponudila max ugovor je njihov problem. Normalno da ce gubiti utakmice bez njega, kad je oko njega napravljen sistem, da nece Oubretu/Wigginsu praviti uzastopne blokove da se dignu na trici. Toliko je Zapad jak, da su "smijesni" Wizardsi ove godine 18-11 rekord protiv tog istog.
To sto se on u zdravoj fransizi pretvorio u solidnog igraca, je sasvim druga stvar. Tu ne ide kredit samo Stephu, nego i Kerru, Drayu i kompletnoj pobjednickoj kulturi Warriorsa.
Ma Warriorsi nemaju šutera, to se nekako bas mnogo preskace kad se analizira koliko je los/dobar tim. Protivnicke ekipe imaju luksuz da igraju dupliranje, trap, blitz i sve oblike odbrana na Stephu jer apsulutno niko nema kazniti na konstantnoj bazi. Uzasno lose konstruisana ekipa gdje Steph mora iznijeti veci dio napada.
Nije problem i kad su G legaue igraci ako su poput malog JTA koji je koristan igrac, problem je sto u 90% apsulutni panjevi i operisani od bilo kakvih suterskih sposobnosti.
Nije problem i kad su G legaue igraci ako su poput malog JTA koji je koristan igrac, problem je sto u 90% apsulutni panjevi i operisani od bilo kakvih suterskih sposobnosti.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jeste, bit ce mi jos draze ako vas MEM izbaci, previse se navijaci Lakersa dizu cim dobiju svojih 5 minuta, nista bolje da ih ohladi nego da propuste PO
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja mislim druze da su to tvoji kompleksi. Bez obzira hocemo li ispasti ili proci, Lakersi imaju jos uvijek prsten od prosle sezone i sjajnu podlogu da grade za iducu. A ti ces jos dugo uzivati u prosjeku uz genijalnog Jokica.JHam je napisao/la: ↑07 maj 2021, 10:18Jeste, bit ce mi jos draze ako vas MEM izbaci, previse se navijaci Lakersa dizu cim dobiju svojih 5 minuta, nista bolje da ih ohladi nego da propuste PO![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro ti otkrio neku toplu vodu šta lilucky13 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 10:05odlican clanak:
Jasno da ima sve preduslove da bude MVP.
Nema potrebe da ko papagaj ponavljaš ono što je očigledno.
Koševo Zapad
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Nisu Lakersi jaci od Denvera. Pitanje je da li ce uopste i igrati PO, odnosno da li ce proci play in. Mnogi timovi jedva cekaju da uzmu skalp Lakersa i sad im se pruza prilika.BuffonGigi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 10:02I ovakvi Lakersi su jaci od Denvera, od Clippersa nisu sigurno i tu prica zavrsava. Portland je smijesan i ne ulazi ni u kakvu diskusiju...jose je napisao/la: ↑07 maj 2021, 09:59Ovakvi Lakersi nema šanse da se vrate u ritam koji je potreban za playoff, sve i da LeBron i Davis ne propuste nijednu utakmicu do kraja (a LeBron sigurno propušta večerašnju i vjerovatno u nedjelju).
Bar cu uzivati jbg, Lakersi cim imaju sanse za prsten navijaci se upale ko da se svijet oko njih vrti, zato treba hladan tus sto prije to boljeBuffonGigi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 10:19Ja mislim druze da su to tvoji kompleksi. Bez obzira hocemo li ispasti ili proci, Lakersi imaju jos uvijek prsten od prosle sezone i sjajnu podlogu da grade za iducu. A ti ces jos dugo uzivati u prosjeku uz genijalnog Jokica.
Dovoljno ti je pogledati GOATove komentare i sve ti se kaze, twitter ni ne ulazi da citas..
- BuffonGigi
- Kontakt:
To ti je obrnuta percepcija. Iz mog ugla, cim Lakersi imaju sanse za prsten, svi drugi se upale i hejtaju ko da se svijet samo oko toga vrti. Mnogi zaborave za koga uopste navijaju u NBA, bitno je samo da Lakersi izgube. Kad bi se nekim cudom galaksije slozile, i ovi nasi hadalji ozdravili i spremili se za PO, bilo bi pucanja cireva na sve strane.
Pogledaj Epia, covjek je normalno komentarisao dok su Lakersi bili u rebuildingu, sad se pretvara u Alema. Da se razumijemo ima toga svugdje, ali najvise padobranaca i svega ima u taboru Lakersa kad imaju dobru ekipu zbog tog i hate prema istima s moje strane, plus sto mi je James mrzak kao igrac/osoba, kao i AD, al to je vec moje licno, imam tako igraca koje ne gotivim pojavom, npr Kobe je 10x gori bio po Nuggetse ali mi nije bio ni priblizno odbojan kao ova dvojica. Tad je to bio Gasol recimo.. XDBuffonGigi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 11:52To ti je obrnuta percepcija. Iz mog ugla, cim Lakersi imaju sanse za prsten, svi drugi se upale i hejtaju ko da se svijet samo oko toga vrti. Mnogi zaborave za koga uopste navijaju u NBA, bitno je samo da Lakersi izgube. Kad bi se nekim cudom galaksije slozile, i ovi nasi hadalji ozdravili i spremili se za PO, bilo bi pucanja cireva na sve strane.
I nikakvih cireva sve da vasi ozdrave, samo sto bi mi draze bilo recimo da u skorije vrijeme krenete u pravi rebuilding, pa bi onda vidio ovo sto ti pricam, ovi sto sad pljuju po drugim timovima/igracima bi pljuvali po igracima Lakersa, daj sve i daj odma..
Radije mi je.bi i mater i kompletnu familiju nego sto me poredis sa podrinjskom seljacinom. Najozbiljnije ovo pisem.JHam je napisao/la: ↑07 maj 2021, 11:59Pogledaj Epia, covjek je normalno komentarisao dok su Lakersi bili u rebuildingu, sad se pretvara u Alema. Da se razumijemo ima toga svugdje, ali najvise padobranaca i svega ima u taboru Lakersa kad imaju dobru ekipu zbog tog i hate prema istima s moje strane, plus sto mi je James mrzak kao igrac/osoba, kao i AD, al to je vec moje licno, imam tako igraca koje ne gotivim pojavom, npr Kobe je 10x gori bio po Nuggetse ali mi nije bio ni priblizno odbojan kao ova dvojica. Tad je to bio Gasol recimo.. XDBuffonGigi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 11:52To ti je obrnuta percepcija. Iz mog ugla, cim Lakersi imaju sanse za prsten, svi drugi se upale i hejtaju ko da se svijet samo oko toga vrti. Mnogi zaborave za koga uopste navijaju u NBA, bitno je samo da Lakersi izgube. Kad bi se nekim cudom galaksije slozile, i ovi nasi hadalji ozdravili i spremili se za PO, bilo bi pucanja cireva na sve strane.
I nikakvih cireva sve da vasi ozdrave, samo sto bi mi draze bilo recimo da u skorije vrijeme krenete u pravi rebuilding, pa bi onda vidio ovo sto ti pricam, ovi sto sad pljuju po drugim timovima/igracima bi pljuvali po igracima Lakersa, daj sve i daj odma..
Hahahaha a dobro, al da trolas 10x vise nego prije 2 godine, to je faktEpidaurus je napisao/la: ↑07 maj 2021, 12:11Radije mi je.bi i mater i kompletnu familiju nego sto me poredis sa podrinjskom seljacinom. Najozbiljnije ovo pisem.JHam je napisao/la: ↑07 maj 2021, 11:59Pogledaj Epia, covjek je normalno komentarisao dok su Lakersi bili u rebuildingu, sad se pretvara u Alema. Da se razumijemo ima toga svugdje, ali najvise padobranaca i svega ima u taboru Lakersa kad imaju dobru ekipu zbog tog i hate prema istima s moje strane, plus sto mi je James mrzak kao igrac/osoba, kao i AD, al to je vec moje licno, imam tako igraca koje ne gotivim pojavom, npr Kobe je 10x gori bio po Nuggetse ali mi nije bio ni priblizno odbojan kao ova dvojica. Tad je to bio Gasol recimo.. XDBuffonGigi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 11:52To ti je obrnuta percepcija. Iz mog ugla, cim Lakersi imaju sanse za prsten, svi drugi se upale i hejtaju ko da se svijet samo oko toga vrti. Mnogi zaborave za koga uopste navijaju u NBA, bitno je samo da Lakersi izgube. Kad bi se nekim cudom galaksije slozile, i ovi nasi hadalji ozdravili i spremili se za PO, bilo bi pucanja cireva na sve strane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.