Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Hajde fino ste se ispricali jel' selektor drmnuo pivku i je li to opravdano, ali moram Vas podsjetiti da ovo nije expresexprres.ba nego sportsport.ba i to da li Pape popije pivu nakon rucka ne spada u fokus tema o kojima se raspravlja ovdje. Nadam se da sam bio jasan. I nemoj da se neko nadoveze na papetovu pivu nakon ovog posta, pa ni u zajebanciji.
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Nego gledam Papeta danas . Crna maja , tamni sako , frizura se nabacila onako frajerski se drzi jos Lexusa voza ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Gledaj pa izgubi od Bijelih Rusa

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
@Dylan ohani.Mateus izgubi od njih,pa opet produzi ugovor.Blank od sest moguci jedan osvoji sa njima,pa i njemu se ne kenja toliko,koliko bas par vas pojedinaca bukvalno prelazite u dosadu.Dylan Dog je napisao/la:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
e baš to cijenim nek si mu napisao da se ja ne zamaramharishp je napisao/la:@Dylan ohani.Mateus izgubi od njih,pa opet produzi ugovor.Blank od sest moguci jedan osvoji sa njima,pa i njemu se ne kenja toliko,koliko bas par vas pojedinaca bukvalno prelazite u dosadu.Dylan Dog je napisao/la:

Hajde vidi malo se smirilo oko Susica , barem do Subote 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma i jes i nije??? nekad je bolje temu price prebaciti na nesto nebitno,, nego da se previse euforija dize,, i ako nije bas prevelika euforija pred ovu tekmu sto je sasvim dobro i mislim da cemo ostvariti odlican rezultat na osnovu toga!!!!!!!!!!kimbo je napisao/la:Hajde vidi malo se smirilo oko Susica , barem do Subote
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
U subotu on treba dobit otkaz ako se vrati iz Minska sa porazom. Njegov odlicni bod u Tirani ga je doveo do toga.kimbo je napisao/la:Hajde vidi malo se smirilo oko Susica , barem do Subote
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne znam jel ko primjetio ali Safet mi nikad prije nije odisao ovolikim samopouzdanjem..
U svakom intervju govori da vec ima u glavi prvi tim i da ga nece sigurno iznevjeriti.Cak sad spominje i napade na prvo mjesto..
Kako god ja sebi ne stvaram neku euforiju.Dosta je bilo vise padanja u bedek.Ocekujem nerijesen rezultat
U svakom intervju govori da vec ima u glavi prvi tim i da ga nece sigurno iznevjeriti.Cak sad spominje i napade na prvo mjesto..
Kako god ja sebi ne stvaram neku euforiju.Dosta je bilo vise padanja u bedek.Ocekujem nerijesen rezultat
Zadnja izmjena: delija, dana/u 30 avg 2011, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja ocekujem poraz .. Neznam zasto ..
. Nekakvih sugavih 0:1 

Konacno neko sa ispravnim stavomCartman je napisao/la:U subotu on treba dobit otkaz ako se vrati iz Minska sa porazom. Njegov odlicni bod u Tirani ga je doveo do toga.kimbo je napisao/la:Hajde vidi malo se smirilo oko Susica , barem do Subote

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
-
- Kontakt:
Sta li jedna velesila Francuska koja moze sastaviti 20 nasih reprezentacija je trebala da uradi,nakon 5 izgubljenih bodova protiv istih.Ma sta ce Francuska,mi smo za njih Brazil!Cartman je napisao/la:U subotu on treba dobit otkaz ako se vrati iz Minska sa porazom. Njegov odlicni bod u Tirani ga je doveo do toga.kimbo je napisao/la:Hajde vidi malo se smirilo oko Susica , barem do Subote
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Sta te brige,zamijenit ce ga Ferguson traktor.On moze popiti i kad je ramazan da mu niko ne prdi.Cartman je napisao/la:U subotu on treba dobit otkaz ako se vrati iz Minska sa porazom. Njegov odlicni bod u Tirani ga je doveo do toga.kimbo je napisao/la:Hajde vidi malo se smirilo oko Susica , barem do Subote
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nemoj tako jarane.Ima da ih oderemo sa tri razlike vjeruj mi.Goalgetter je napisao/la:Ja ocekujem poraz .. Neznam zasto ... Nekakvih sugavih 0:1
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- Goalgetter
- Kontakt:
Volio bih da je tako. Nekako pravo los feeling imam, jer obicno nayebemo kad utakmicu proglasimo ''historijskom'' ili najvaznijom u kvalifikacijma.malta071 je napisao/la:Nemoj tako jarane.Ima da ih oderemo sa tri razlike vjeruj mi.Goalgetter je napisao/la:Ja ocekujem poraz .. Neznam zasto ... Nekakvih sugavih 0:1
Bolji smo od njih i sve, ali ipak imam nekako los ocjecaj

Ajde malo bez negativne energije, samo negativno mislis !Cartman je napisao/la:U subotu on treba dobit otkaz ako se vrati iz Minska sa porazom. Njegov odlicni bod u Tirani ga je doveo do toga.kimbo je napisao/la:Hajde vidi malo se smirilo oko Susica , barem do Subote
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Ponos Torina
- Kontakt:
E cuj Safeta sto se izvali na Tv-u kaze"U tasnici imam 4-5 kaseta o Bjelorusiji"

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Zašto ga više ne ostavite na miru. Sačekajte da prođu ove dvije utakmice pa onda nastavite...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A u cemu je razlika,ha tad ha sadVirtu4l je napisao/la:Zašto ga više ne ostavite na miru. Sačekajte da prođu ove dvije utakmice pa onda nastavite...

Ionako bi u slucaju poraza papeljupci okrivili Dzeku i sarajevske diskoteke,Begovica,Majku Terezu,nato,a Pape je svetinja,njega ne smije niko da dira

Fazon je sto fakat i nemaju nekog razloga,svi aduti prijasnji koje su imali ispadaju iz ruku,i onda na kraju samo oni ispadaju u biti smjesni.Neka pisu,nece dugoVirtu4l je napisao/la:Zašto ga više ne ostavite na miru. Sačekajte da prođu ove dvije utakmice pa onda nastavite...

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.