Ne razumiješ me. Mislio sam na to da nije razlika velika kolika je između 2 lige i 1 npr . tj mislim da Damir može igrati Premieru još uvijek..Tkanton je napisao/la:Banovic, Zvornik,Kozara, su isto mislili da nema velike razlike izmedju PL i prve lige pa su ispali nakon jedne sezone, ako se dobro ne pojacate i vi ce te njihovim stopama, a ako uprava razmislja ko i ti onda tesko vamaBenjo_AFC86 je napisao/la:Jbg, u nas zabija u svakoj šansiastra1922 je napisao/la:ma nasi pojedini navijaci a i ja nekad sa njima su kritikovali i prozivali smajlovica jer je covjek sa pola metra znao promasit gol trebalo mu je 5 prilika da dadne gol .imao je i on srece sto je zvijezda dok je on bio kod nas igrala najljepsi fudbal i stvarali smo bezbroj prilika tako da ta njegova slabija realizacija nije bila neki problem.![]()
sta je benjo nesto slabo za stadion se prica a vrijeme ide sad ce prvenstvo
U Gračanici 2 šanse gola, 5 igrača sa centra preletiJeste da nije Premijer liga, ali opet je u godinama, a ta liga nije toliko slabija od Premiere. Vidjeti ćemo ga sad na djelu
A ko je rekao da se ne gradi tribina haha , imaš tamo u temi .. da se ne dotičem ovde toga..
pozz
btw: sve ja to znam, i znam kakve su nam šanse za opstanak.. samo se nadam da cemo dobro proci.. ali tesko ce biti, vrlo lahko moze krenuti ka dole i da budemo kao Kozara .. ali ako se pojačamo dobro isto možemo sebi put izgraditi kao Zvijezda .. na tome vam zavidim