NK Zvijezda Gradačac

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 jun 2012, 17:00

Tkanton je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma nasi pojedini navijaci a i ja nekad sa njima su kritikovali i prozivali smajlovica jer je covjek sa pola metra znao promasit gol trebalo mu je 5 prilika da dadne gol .imao je i on srece sto je zvijezda dok je on bio kod nas igrala najljepsi fudbal i stvarali smo bezbroj prilika tako da ta njegova slabija realizacija nije bila neki problem. ;)

sta je benjo nesto slabo za stadion se prica a vrijeme ide sad ce prvenstvo
Jbg, u nas zabija u svakoj šansi :D
U Gračanici 2 šanse gola, 5 igrača sa centra preleti :P Jeste da nije Premijer liga, ali opet je u godinama, a ta liga nije toliko slabija od Premiere. Vidjeti ćemo ga sad na djelu :D

A ko je rekao da se ne gradi tribina haha , imaš tamo u temi .. da se ne dotičem ovde toga..
pozz
Banovic, Zvornik,Kozara, su isto mislili da nema velike razlike izmedju PL i prve lige pa su ispali nakon jedne sezone, ako se dobro ne pojacate i vi ce te njihovim stopama, a ako uprava razmislja ko i ti onda tesko vama
Ne razumiješ me. Mislio sam na to da nije razlika velika kolika je između 2 lige i 1 npr . tj mislim da Damir može igrati Premieru još uvijek..

btw: sve ja to znam, i znam kakve su nam šanse za opstanak.. samo se nadam da cemo dobro proci.. ali tesko ce biti, vrlo lahko moze krenuti ka dole i da budemo kao Kozara .. ali ako se pojačamo dobro isto možemo sebi put izgraditi kao Zvijezda .. na tome vam zavidim :D fina ekipa lijepo vas je gledati sve pohvale.. Imamo mi dosta naših igrača to nam je bitno..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 20 jun 2012, 01:34

Jbg, u nas zabija u svakoj šansi :D
U Gračanici 2 šanse gola, 5 igrača sa centra preleti :P Jeste da nije Premijer liga, ali opet je u godinama, a ta liga nije toliko slabija od Premiere. Vidjeti ćemo ga sad na djelu :D

Banovic, Zvornik,Kozara, su isto mislili da nema velike razlike izmedju PL i prve lige pa su ispali nakon jedne sezone, ako se dobro ne pojacate i vi ce te njihovim stopama, a ako uprava razmislja ko i ti onda tesko vama[/quote]

Ne razumiješ me. Mislio sam na to da nije razlika velika kolika je između 2 lige i 1 npr . tj mislim da Damir može igrati Premieru još uvijek..

btw: sve ja to znam, i znam kakve su nam šanse za opstanak.. samo se nadam da cemo dobro proci.. ali tesko ce biti, vrlo lahko moze krenuti ka dole i da budemo kao Kozara .. ali ako se pojačamo dobro isto možemo sebi put izgraditi kao Zvijezda .. na tome vam zavidim :D fina ekipa lijepo vas je gledati sve pohvale.. Imamo mi dosta naših igrača to nam je bitno..[/quote]

normalno da gradina sa ovim igracki kadrom nemoze da opstane u PL..svi mi to znamo,,aa i zvijezda uz malo opustanje moze lahko da izleti iz lige..uz gradinu,,gosk,,radnik,,zvijezda bi mnogim bila idealan putnik u nizi rang,,nazalost..ove ostale ekipe imaju dosta jace "veze"..gradina mora bit organizovana kao zvijezda do sad da sacuva premijerligaski status..naravno i kod zvijezde nesmije bit opustanja.. ;)abd da gradina opstane u ligi,,u zvijezdu nesumjam,da sloboda udje,,da mi sa tk nekad u buducnosti "dirigujemo" ligom.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 jun 2012, 07:05

Brcko87 je napisao/la:
normalno da gradina sa ovim igracki kadrom nemoze da opstane u PL..svi mi to znamo,,aa i zvijezda uz malo opustanje moze lahko da izleti iz lige..uz gradinu,,gosk,,radnik,,zvijezda bi mnogim bila idealan putnik u nizi rang,,nazalost..ove ostale ekipe imaju dosta jace "veze"..gradina mora bit organizovana kao zvijezda do sad da sacuva premijerligaski status..naravno i kod zvijezde nesmije bit opustanja.. ;)abd da gradina opstane u ligi,,u zvijezdu nesumjam,da sloboda udje,,da mi sa tk nekad u buducnosti "dirigujemo" ligom.. :)
Ma ljudi ako zadrže ovaj igrački kadar, bar približan uz 1-2 dobra pojačanja tipa Savić .. među prva 4 su ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 20 jun 2012, 08:29

Brcko87 je napisao/la:
Ma ljudi ako zadrže ovaj igrački kadar, bar približan uz 1-2 dobra pojačanja tipa Savić .. među prva 4 su ;)
Dobro sa jedinim veznim igracom i dobrim pripremama uz ovakvog sefa niko u gradaccu ne razmislja o borbi za opstanak nego o europi! Ocito niste gledali zvijezdu ovu 2 polusezonu.A sto se tice vaseg igrackog kadra,slobodno ga zadrzite ali vam negine 2 liga...Mada mi niste dragi al sretno vam u premier ligi,mada su teske sanse dao ostanete u njoj ;)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jun 2012, 08:57

i ja takoder vjerujem da ce i zvijezda i gradina ostati a da ce sloboda ili banovici uci ...mislim da zvijezda ne bi trebala imati problema da opstane.a takoder vjerujem da ce i gradina ostati dovest ce oni igraca imaju husaru.naravno tesko je ocekivati da ce pobjedivati najbolje ali kod nas u ligi pola ekipa je u pet deka tako da sve zavisi od momenta od euforije i punih tribina u sto ne sumnjam da gradina nece imati.u svakom slucaju sretno svima. nadam se prvo kolo gradina zvijezda naravno gradina domacin :D ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 jun 2012, 12:13

Dok kad ce po neki forumasi ovdje govoriti samo o Zvijezdinom opstanku.Svjestan sam da mi nismo medju najbogatijim klubovima, da nemamo veze u savezu, da klub ni ove godine nema euro ambicije, ali isto tako sam svjestan da vodimo jednu ispravnu politiku i da smo za neke klubove u PL Barselona.Pa mi smo u 4 sezone igranja u PL, 3 puta bili blize Evropi nego borbi za opstanak (dva puta 7. i jednom 8.), samo smo druge sezone pod vodstvom Curguza zauzeli 12 mjesto iako smo i tada 2-3 kola prije kraja obezbjedili opstanak.
Ja mislim da cemo sljedece sezone biti hit prvenstva, jer imamo odlicnog trenera,koji ce dovesti par mladjih neafirmisanih igraca i mnogima pomrsiti racune.
Vratite samo film na zadnju polusezonu i te nase evropske predstavnike, razbili smo Sarajevo na proste faktore,Borac smo nadigrali u Banja Luci, sa Sirokim smo odigrali egal utakmicu na Pecari....
Dokaz da je klub istakao ambicije i ove sezone je produzavanje ugovora sa najboljim igracima Halilom i Ivanom.
NAPRIJED ZVIJEZDA!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 20 jun 2012, 12:14

Zvijezda će uskoro imati minimalni samoodrživi budžet ;)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 jun 2012, 12:16

seven je napisao/la:Zvijezda će uskoro imati minimalni samoodrživi budžet ;)
Sta pod tim podrazumijevas "minimalni samoodrzivi budzet" i od kada je to "uskoro" ?????

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 jun 2012, 12:18

Nah1d je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Ocito niste gledali zvijezdu ovu 2 polusezonu.A sto se tice vaseg igrackog kadra,slobodno ga zadrzite ali vam negine 2 liga...Mada mi niste dragi al sretno vam u premier ligi,mada su teske sanse dao ostanete u njoj ;)
Očito ti nisi dobro pročitao moj komentar :P
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 20 jun 2012, 13:30

Bosanski zmaj je napisao/la:
Sta pod tim podrazumijevas "minimalni samoodrzivi budzet" i od kada je to "uskoro" ?????
pa to je nekih 500 000 KM na godišnjem nivou, što omogućuje minimalno funkcionisanje kluba, pa već od naredne sezone

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 jun 2012, 13:43

jel to sa Zott-om potpisan ugovor...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 20 jun 2012, 13:45

emir_dj je napisao/la:jel to sa Zott-om potpisan ugovor...
nema veze sa sponzorima, već o stalnim svojim izvorima prihoda, na to dodaj sponzore koji se pronađu i u zavisnosti od broja i veličine sponzora planiraće se ciljevi, preživljavanje-opstanak, sredina tabele, borba za Europu, titula

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jun 2012, 13:47

ma na tome se tezi da sa jeftinim timom i mladim igracima igramo ligu i naravno zavrsavamo u sredini tabele.sve je to uredu svako ko se imalo razumije vidi da nasi podmladuju ekipu da ne dovode stare igrace da ne dovode skupe igrace nego pokusavaju od prosjecnih i neafirmnisanih igraca napraviti igrace na kojima ce u buducnosti moci zaraditi.
gledajuci ovo sto seven pise znaci budzet maksimalno smanjiti i od ostatka para graditi stadion.a doce vrijeme kada cemo i mi placati skupe igrace i sastavljati ekipu za evropu...ja volim zvijezdu i volio bi da sto prije igramo evropu ali mislim da nam je sledece sezone kapak 6 mjesto.jer gledajuci sve ekipe na prve pet pozicija samo pojacavaju igracki kadar i opet ce oni biti sledece sezone u vrhu :)

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 jun 2012, 21:38

seven je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:
pa to je nekih 500 000 KM na godišnjem nivou, što omogućuje minimalno funkcionisanje kluba, pa već od naredne sezone
Ako je to istina sto pises onda si ti za castit. 500 000 KM + Zott + sadasnji budzet
bicemo jedan od najbogatijih klubova.Naravno, sve pod pretpostavkom da je istina to sto pises, jer su se u zadnje vrijeme na nasoj temi dosta bacale bombe i sto se tice finansija i dolaska igraca, ma svega,....
Sada je samo pitanje kako ostavriti to samofinansiranje ?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jun 2012, 21:45

mislim zmaje da ga nisi dobro razumio,ja mislim da je on mislio rec da ce zvijezda probati sve troskove ekipe svesti na 500 000km,e sad pare od zotta cimosa livnice i svih ostalih sponzora ce puniti taj budzet od 500 000 a ostalo valjda na stadion...jel tako seven :)

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 20 jun 2012, 21:50

astra1922 je napisao/la:mislim zmaje da ga nisi dobro razumio,ja mislim da je on mislio rec da ce zvijezda probati sve troskove ekipe svesti na 500 000km,e sad pare od zotta cimosa livnice i svih ostalih sponzora ce puniti taj budzet od 500 000 a ostalo valjda na stadion...jel tako seven :)
Mislim da ga ti nisi razumio. Rekao je da će Zvijezda imat svoj budžet od svojih prihoda(tj. 500.000.) plus sponzori.
Dragon Town

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 jun 2012, 21:58

seven je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:jel to sa Zott-om potpisan ugovor...
nema veze sa sponzorima, već o stalnim svojim izvorima prihoda, na to dodaj sponzore koji se pronađu i u zavisnosti od broja i veličine sponzora planiraće se ciljevi, preživljavanje-opstanak, sredina tabele, borba za Europu, titula
On govori o nekim "stalnim svojim izvorima prihoda" + sponzori
E sta pod tim podrazumijeva cekat cemo da nam javi.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jun 2012, 22:45

ja bi volio da ga ja nisam razumio ako je tako mi cemo biti u vrhu nase lige :D

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 jun 2012, 23:30

Hebote nama netreba uprava ni kojekakvi ekonomisti, Fadilu je dovoljno da dodje na ovaj forum i bice upucen u kompletno poslovanje NK Zvijezda gradacac, jos malo pa ce pocet i zaradjivat

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 jun 2012, 07:22

kako sam ja skontao Zvijezda treba da dođe u posjed neke imovine od koje će imati jako puno koristi. A možda se radi o tome da se iznajme prostori ispod tribina ali tada nije ni približno 500.000
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.