Damir Ceronja je za prvi dio (inače meni najdraži tamo uz Jagličića), a o porodu i kontrakcijama je pričao ludak Dragan Pešikan
Niko nije propao na SK kao Srdjan Radojevic, od nekoga koga sam bas volio slusati doslo je do toga da prebacujem kanal cim ga cujem, kao da je neko isisao sav zivot iz njega, depresija je mala rijec za njega
Ma Plavšić, nema ko drugiakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 00:03Niko nije propao na SK kao Srdjan Radojevic, od nekoga koga sam bas volio slusati doslo je do toga da prebacujem kanal cim ga cujem, kao da je neko sav zivot isisao iz njega, malo je reci da zvuci depresivno
Pa prenosi li išta drugo osim Partizana ?akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 00:03Niko nije propao na SK kao Srdjan Radojevic, od nekoga koga sam bas volio slusati doslo je do toga da prebacujem kanal cim ga cujem, kao da je neko isisao sav zivot iz njega, depresija je mala rijec za njega
nekad,rijetko i euroligu prenosibombaysaphire je napisao/la: ↑27 jan 2022, 00:54Pa prenosi li išta drugo osim Partizana ?akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 00:03Niko nije propao na SK kao Srdjan Radojevic, od nekoga koga sam bas volio slusati doslo je do toga da prebacujem kanal cim ga cujem, kao da je neko isisao sav zivot iz njega, depresija je mala rijec za njega
Sigurno neki Hercegovac na probnom radu
Zbog ovakvih komentatora se gleda utakmica
Imao je ponudu sa Arene na koju se nije ni javio
eh klađenjem
Viško je pričao u podkastu da je otišao u Ameriku tako nešto nisam siguran ali nije više na sportklubu.jolicnikola je napisao/la: ↑28 jan 2022, 22:59eh klađenjemali di je on zaražen, nema ga mjesecima, a da je zaražen vratio bi se odmah poslije dvije sedmice ili mjesec dana, možda je to teži oblik u pitanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.