Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 jun 2011, 12:52

Gdje ste raja, nema vas :D

Inter join Juventus in race for Lyon's Michel Bastos - report

The Brazil international appeared to be on his way to Juve, but Inter are keen to hijack the Turin side's deal for the winger

..

Ako su mislili dovesti Bastosa, neka malo pozure.. neznam ako ste citali izjave od Moggia, kaze da Sanchez ode u Inter?? Znaci od Tevez, Aguero, Sanchez nema nista. :roll: ... Pa gdje su nam te Zvjezde sto nam je marotta obecao?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 jun 2011, 13:25

Inler: Igrat ću za Juventus

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3404.html

Eto, ovo je skoro zavrseno, ceka se samo zvanicna potvrda...Dobar igrac 8-)

Sto se Bastosa tice, oglasio se i njegov manager, koji je rekao da je Juve bio najkonkretniji i da je u prednosti u odnosu na Inter i sve bi se trebalo znati u roku 2-3 sedmice...tako da cemo jos malo biti u neizvjesnosti.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 jun 2011, 13:37

To onda znaci da Melo ide?... Kad us vec na putu udinesa neka slobodno i dovedu Isla, nije los ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 jun 2011, 13:59

Pa tako bi trebalo biti. Kako citam, Mourinho zeli Mela, sto bi znacilo neke razmjena na relaciji Real-Juventus...ali haj ti znaj sta sve moze biti.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 jun 2011, 14:57

A ne znam, nisam ja za te razmjene, bolje je uzeti samo lovu i dovesti nekog igrača...

Evo sad pročitah, Pazienzu smo već doveli, objava sljedeće sedmice, dakle na sredini terena već imamo 5 igrača, računam dolazak i Inlera, tako da ne znam zašto mjenjati recimo Mela za Gaga ili Diarru kad već tu imamo igrača, zato govorim bolje je uzeti 15-tak miliona i tu lovu preusmjeriti na dovođenje nekog kvalitetnog beka ili napadača...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jun 2011, 17:07

Iskopa li se transfer Becka?
Vidim da je Hoffenheim doveo Johnsona iz Wolfsburga koji igra na desnom beku, pa kontam da niste zujana vec kaparisali.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 jun 2011, 17:16

Ma nema jos nista konkretno oko desnog beka...

Rekao bih da je stand by-u, posto je i Lichsteiner spominjan kao pojacanje...uglavnom, ne treba zuriti. Nije taj Beck los, ali treba sve sagledati...

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 03 jun 2011, 18:23

Inler, Ziegler, Pazienza,Liechsteiner, Masiell.... bravo Bebe (sra)Motta idiote ograniceni. Jos nisi shvatio da si direktor Juventusa, a ne Sampdorie.

Jos ima obraza mazati oci da su ovo pojacanja. Smijesniji su mi oni koji se loze na ove igrace iako je prosjecnoj budali jasno da ovi igraci u prosjecnom timu lige prvaka ne bi mogli izboriti klupu.

Ne brinite, dok imamo ovakvog direktora od Juventusa nema nista ni naredne sezone, jer je sve izvjesnije da cemo igrace kao sto su Sancez, Aguero, Bastos, Beck, nazalost izgubiti.
Blago ekipi koja ima Marottu za direktora, anonimusa i glavnog krivca za neuspjesnu sezonu.

Lucainu Moggiju bi bilo bolje da se ne oglasava, jer sve racionalno, konstruktivno i pametno sto iznese javno, Marotta to apetitom prihvati, ali suprotno.
MENI MOJE, A VAMA VASE

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 03 jun 2011, 22:09

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Inler, Ziegler, Pazienza,Liechsteiner, Masiell.... bravo Bebe (sra)Motta idiote ograniceni. Jos nisi shvatio da si direktor Juventusa, a ne Sampdorie.

Jos ima obraza mazati oci da su ovo pojacanja. Smijesniji su mi oni koji se loze na ove igrace iako je prosjecnoj budali jasno da ovi igraci u prosjecnom timu lige prvaka ne bi mogli izboriti klupu.

Ne brinite, dok imamo ovakvog direktora od Juventusa nema nista ni naredne sezone, jer je sve izvjesnije da cemo igrace kao sto su Sancez, Aguero, Bastos, Beck, nazalost izgubiti.
Blago ekipi koja ima Marottu za direktora, anonimusa i glavnog krivca za neuspjesnu sezonu.

Lucainu Moggiju bi bilo bolje da se ne oglasava, jer sve racionalno, konstruktivno i pametno sto iznese javno, Marotta to apetitom prihvati, ali suprotno.
Potpis za sve ! :idea:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 jun 2011, 01:50

Antonio Conte: "Ni malo nisam zadovoljan sa tim kako su popunjene bočne pozicije, na tome se mora dosta toga uraditi, igrat ćemo za gol više ali s ciljem da nam i obrana bude najbolja, Bonucci je za moje poimanje nogmometa savršen stoper i on ne ide sigurno, kao ni Chiellini, Pirlo će biti na vrhuncu jer tačno znam šta trebam uraditi".

Za kraj ovoga članka, današnji intervju Marcella Lippia:

"Conte će napraviti velike stvari sa Juventusom, kao i ja kad sam 1994. došao kao nedokazani trener, on ima baš ono što je sad najpotrebnije a to je pobjednički mentalitet. Uprava će mu omogućiti da ima jaku momčad i na taj način započeti novu eru, Ziegler i Pirlo su prve potvrde toga a nije mi jasno da se toliko priča o Pirlu, mislim da je to suludo, on je šampion i jedinstven igrač i može igrati za bilo koju ekipu na svijetu i činiti razliku a Juventus ima sreću da će igrati u Torinu. Mislim da će ovaj mercato vratiti Juventusu primat u Italiji a onda i u Evropi".
Ova izjava Contea ohrabruje, jer smo na bočnim pozicijama realno najslabiji ( to bi trebao biti prioritet ;) )!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 04 jun 2011, 03:21

Mene ne ohrabruje, ne znam bas sta tu ima za ohrabrit :?:
MENI MOJE, A VAMA VASE

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 04 jun 2011, 13:39

http://www.calcionews24.com/juventus-mo ... china.html

heheh moggi je kralj ,kaze da kod njega zigler i pazineza ne bi ni na klupi sjedili a kamoli primali plate od 2 i vise mil eura a za pirla kaze da je sampion ali...

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 04 jun 2011, 14:31

Silvio B je napisao/la:http://www.calcionews24.com/juventus-mo ... china.html

heheh moggi je kralj ,kaze da kod njega zigler i pazineza ne bi ni na klupi sjedili a kamoli primali plate od 2 i vise mil eura a za pirla kaze da je sampion ali...
Čovjek samo realno priča. ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 jun 2011, 15:09

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Mene ne ohrabruje, ne znam bas sta tu ima za ohrabrit :?:
Kažem da ohrabruje što će obratiti pažnju na bekove, jer smo tu fakat tanki, od ti pozicija i treba krenuti u stvaranju ekipe, kako ne ohrabruje, kad su prošle sezone Grygera, Motta, Grosso, Traore i ostali luzeri igrali na tim pozicijama :?

Zigler je za ove vrhunski fudbaler, (svaka čast ono starom Grossu, ali ovaj trenutni je za plakati)!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jun 2011, 19:34

Samo cu reci da je Reto Ziegler odlicno pojacanje za nas,sad sam gledao utakmicu Engleska-Svica i mogu reci da je Reto odigrao odlicnu utakmicu,zatvorio je svoju stranu maximalno,odigrao perfektno,kako u odbrani tako je i u napadu doprinosio dosta....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jun 2011, 19:57

Ponos Torina je napisao/la:Samo cu reci da je Reto Ziegler odlicno pojacanje za nas,sad sam gledao utakmicu Engleska-Svica i mogu reci da je Reto odigrao odlicnu utakmicu,zatvorio je svoju stranu maximalno,odigrao perfektno,kako u odbrani tako je i u napadu doprinosio dosta....
vasi su bili na Wembleyu da gledaju Zieglera i Inlera kao vjerovatno pojacanje
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 04 jun 2011, 20:06

Inler moze biti pojacanje samo ako ce se igrati 4-3-3 sa njim, Melom i Pirlom u veznom redu. On nikako ne moze biti zamjena za Brazilca. Solidan igrac, nista vise.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 04 jun 2011, 22:13

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=86052 kao moguca pojacanja na poziciji lijevog beka ,,bas ono sto vam treba i sto je spominjao Conte .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 04 jun 2011, 22:17

Balzaretti, Criscito :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 jun 2011, 22:20

Balza je bolji od svih nasim sto imamo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.