Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Znam da su ovdje neki uzimali i iznosili misljenje za p9 lite, pa moze opet podsjecanje sta i kako?
Ulazi u cjenovni rang ovome sto treba, a pri tome je dostupan u Bh telecomu, jer ce se tu kupovati telefon.
Znaci koristio bi se za neke osnovne potrebe, kamera, fb, msng, viber, yt...
Ulazi u cjenovni rang ovome sto treba, a pri tome je dostupan u Bh telecomu, jer ce se tu kupovati telefon.
Mia San Mia
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Vrh telefon sad možda je i stigla u bht verzija sa 3gb rama provjeri kad sam ja uzimo bila samo od 2gb, ali telefon je predobar, kamera sasvim ok bar meni, fluidnost je tu, ne znam reći stavke zanima nekom sam ga isto hvalio čini mi se da je uzimo isto u bht-u pa ako je uzeo nek ti i on kaže svoje mišljenjeR32 je napisao/la:Znam da su ovdje neki uzimali i iznosili misljenje za p9 lite, pa moze opet podsjecanje sta i kako?

Hoce mozda BHT nabavljati P8 Lite 2017? Tu je negdje sa p9 lite, samo noviji
Jedan grad, jedna ljubav!
Re: RE: Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Eh super, hvala puno.Quinlan je napisao/la:Vrh telefon sad možda je i stigla u bht verzija sa 3gb rama provjeri kad sam ja uzimo bila samo od 2gb, ali telefon je predobar, kamera sasvim ok bar meni, fluidnost je tu, ne znam reći stavke zanima nekom sam ga isto hvalio čini mi se da je uzimo isto u bht-u pa ako je uzeo nek ti i on kaže svoje mišljenje
Tako sam.i ocekivao, mislim da vrijedi tih para.
Sent from my E6533 using Tapatalk
Mia San Mia
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Evo moje licno iskustvo...R32 je napisao/la:Znam da su ovdje neki uzimali i iznosili misljenje za p9 lite, pa moze opet podsjecanje sta i kako?
Ja sam ga kupio kao zamjenu za Zenfone2 ZE551ML koji ima 4gb rama. Mogu samo reci da sam nakon 4 mjeseca jos uvijek prezadovoljan. Napravio sam vec oko 400 slika jer je kamera mnogo bolja u odnosu na onu od Zenfonea. Baterija, uz normalno koristenje, drzi dva dana bez problema. Ukoliko se pocne brze trositi, telefon treba restartovati i opet sve ide kao podmazano

Za potrebe koje si ti naveo, P9Lite je definitivno odlican izbor!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Zahvaljujem, to je najbitnije da sve funkcionise dobro.
Ali tek sada viđoh jedan problem, nema na stanju u BHT...
To pretpostavljam vise i ne bude?
Mia San Mia
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Nazovi i pitaj hoće li dolaziti, najbolje ti jeR32 je napisao/la:Zahvaljujem, to je najbitnije da sve funkcionise dobro.

Meni si preporučivao. Rezervisao telefon, rekli za par dana da će doći. Nije došao ni nakon mjesec i pol ja mislim. Na kraju uzmem Coolpad. Mjesec dana nakon što sam kupio, nazovu i kažu evo stigao vam je P9 lite.
Tako da znaš šta te čeka @R32

4.10.2009.
Joj naseg cirkusa xd
Ma ne uzimam ovo sebi, pa cu vidjeti sutra.
Alternativa je Xperia XA, valjda im bude ona na stanju.
Ma ne uzimam ovo sebi, pa cu vidjeti sutra.
Alternativa je Xperia XA, valjda im bude ona na stanju.
Mia San Mia
kako te sad slusa coolpad?koalem je napisao/la:Meni si preporučivao. Rezervisao telefon, rekli za par dana da će doći. Nije došao ni nakon mjesec i pol ja mislim. Na kraju uzmem Coolpad. Mjesec dana nakon što sam kupio, nazovu i kažu evo stigao vam je P9 lite.

Slusa. Sve je okej. Malo me nervira sranje kamera i sto je slaba saturacija al haj.Ali jedna stvar... Slagali su za procesor. Nije 615 nego 415.
4.10.2009.
Zdravo ljudi , imam problem sa LGk10 ..Danas nekad iz "cista mira" se ugasio i ja da ga upalim , nece..Samo ispise ono standardno "LG life's Good" i svakih 5 minuta pise "android se pokrece , optimiziranje aplikacije 1 od 1 .." Da li je ko imao ovaj problem ?
-
- Kontakt:
A ja ti govorim da preko 80% udjela na tržištu govori dovoljno o tome koliko je tih koji "nemaju pojma", dok za ogromnu većinu ne predstavlja problem otvoriti playstore i kliknuti "install"!QUARESMA 18<<< je napisao/la:i sta to sad treba da znaci, u jednu ruku nista, jer imas i brdo korisnika koji nece ni launcher s play storea skinuti, kamoli neku iole customizaciju odraditi, ima ih koji nikad ne ubace ni microsd karticu, isto tako vjerujem da je velik broj ljudi koji ne znaju sta je otg.
to su sve licne preference, i poredjenje samih mogucnosti os.a, sto vodi u neku drugu diskusiju.
evo recimo, ja sam neki dan vidio od jednog momka koji koristi galaxy s4, bukvalno, iste stranice na homescreenu kao i widgeti sto dodju po defaultu kad upalis telefon prvi put. instalirao mu google launcher, covjek se zijanio, kaze sta mi uradi od telefona. i vratim na touchwiz.
uglavnom hocu ti reci, te stvari sto si nabrojao, imao ljudi koji ce iskoristiti te prednosti, a imas i onih koji nece.

I da, nigdje nisam napisao da moraš customizirati i mijenjati, dovoljna je činjenica da dobiješ telefon koji ima daleko više opcija i mogućnosti od ZNATNO skupljeg iphone-a! Tih par sekundi koliko je IP brži u otvaranju više app-ova zaredom je manje-više zanemarivo, pogotovu ako uzmemo u obzir da je cijena za tu MARGINALNO veću brzinu DRASTIČNO zatvoreniji sistem od Androida!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sve je to tacno sto ti kazes, ali iphone je bolji opet
Ja sam sa Iphonea 6s plus presao na S7 Edge i vjeruj mi da se nisam pokajao ni sekunde ali opet ne bi nikad rekao da je Iphone bolji od Samsunga i obrnuto jer su njihovi flagshipovi liga iznad svih, samo zavisi sta se tebi licno vise svidja, Ferrari ili Lamborghini.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sve je to tacno sto ti kazes, ali iphone je bolji opet

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Nema smisla se raspravljati, jabuka je jabuka, nema jabuke samo zaobici.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sent from my E6653 using Tapatalk
Bio u telekomu prije par dana za telefone koje sam spominjao, i ni jednog na stanju. Kazu da im dolazi ponedjeljkom.
Pa sad sam izabrao par telefona priblizne cijene koje odgovaraju osobi. Pa htio bi malu pomoc u odabiru, poredat cu ih redoslijedom koji ja mislim da su ulozeno dobiceno najbolja kupovina.
Samsung A3 2017 ( 15.39 mjesec, mada je on malo skuplji )
Huawei p9 lite ( 12.11 rata )
Alcatel IDOL 4 ( 13.88 rata )
Samsung J5 2016 ( 8.33 rata )
Xperia XA ( 11.28 rata )
Lenovo K5 PLUS ( 7.83 rata )
Pa sta mislite, valja li ovo ovim redoslijedom?
Pa sad sam izabrao par telefona priblizne cijene koje odgovaraju osobi. Pa htio bi malu pomoc u odabiru, poredat cu ih redoslijedom koji ja mislim da su ulozeno dobiceno najbolja kupovina.
Xperia XA ( 11.28 rata )
Mia San Mia
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da bacim jednu besplatnu reklamu
Najbolji servis u gradu!! Cika Dzevad kod pijace na otoci. I ako neko zeli kupiti polovan telefon tu ce nac najpovoljniku cijenu na dunjaluku. Fin covjek, posten, strucan, ma ja sam prezadovoljan.
Nosio mu ja telefon koji su usrali oni strucnjaci u mobil shopu na ciglanama. Ruzno zamjenili display i poslije niko nije htio riskirat da otvara telefon, nema kome ga nisam nosio. Otisao njemu i covjek bez pola rijeci odradi posao.
Eto da znate vi iz sa u buduce! Samo trazite Dzevada!

Najbolji servis u gradu!! Cika Dzevad kod pijace na otoci. I ako neko zeli kupiti polovan telefon tu ce nac najpovoljniku cijenu na dunjaluku. Fin covjek, posten, strucan, ma ja sam prezadovoljan.
Nosio mu ja telefon koji su usrali oni strucnjaci u mobil shopu na ciglanama. Ruzno zamjenili display i poslije niko nije htio riskirat da otvara telefon, nema kome ga nisam nosio. Otisao njemu i covjek bez pola rijeci odradi posao.
Eto da znate vi iz sa u buduce! Samo trazite Dzevada!

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kako su tebi tolisne rate, koji je to paket preko kojeg uzimas ?R32 je napisao/la:Bio u telekomu prije par dana za telefone koje sam spominjao, i ni jednog na stanju. Kazu da im dolazi ponedjeljkom.
Xperia XA ( 11.28 rata )

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa moja tv full, oko 200KM popusta dođe ja mislim.Papastathopoulos je napisao/la:Kako su tebi tolisne rate, koji je to paket preko kojeg uzimas ?
A necu sebi nego rodici.
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.