Sta mislis ovako, a ? Ne znam ko je ova Martin, ocito je tu u Španiji najjača, pa bumo vidjelEvolution87 je napisao/la:Ko izvodi sedmerce u danskoj u spaniji?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sta mislis ovako, a ? Ne znam ko je ova Martin, ocito je tu u Španiji najjača, pa bumo vidjelEvolution87 je napisao/la:Ko izvodi sedmerce u danskoj u spaniji?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Fino izgleda I ja kontam isto, samo se oko ove Martin dvoumim. Norgaard mi je najsigurnija.Convicts1988 je napisao/la:Sta mislis ovako, a ? Ne znam ko je ova Martin, ocito je tu u Španiji najjača, pa bumo vidjelEvolution87 je napisao/la:Ko izvodi sedmerce u danskoj u spaniji?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
DoktoreeeSPY je napisao/la:
![]()
bojim se da ćeš fulati u oba slučaja, očekujem nekih 0-2 za Wolfsburg, nadam se da griješim ali vidjet ćemofanatic1991 je napisao/la:
PS
Nisam pametan sta igrati vcrs dortmunda na jednom imam 1 na drugom 3+ a na lajvu cemo ih pratit pa cemo skontat ?:D (iako su mi blizi 1 al ne znam)
Kao sto rekoh u krajnjem slucaju imamo lajvzgmiky je napisao/la:bojim se da ćeš fulati u oba slučaja, očekujem nekih 0-2 za Wolfsburg, nadam se da griješim ali vidjet ćemofanatic1991 je napisao/la:
PS
Nisam pametan sta igrati vcrs dortmunda na jednom imam 1 na drugom 3+ a na lajvu cemo ih pratit pa cemo skontat ?:D (iako su mi blizi 1 al ne znam)
80-68saar je napisao/la:K. Oktyabr - Banvit (+4.5) 1
Banvit bez 3 glavna igrača, a obezbjedili su plasman dalje. Okrobar željan pobjede nakon loše igre protiv Partitzana. Kući imaju samo jedan poraz.
SPY je napisao/la:Volim volim volim žene!SPY je napisao/la:
![]()
![]()
Ispratio sam ovohamzaTM87 je napisao/la:Slažem se u potpunosti sam isto htio predložiti, možda i Partizan (72,5) UNDER. I ako negdje imaju igrači ne bi bilo loše probati Mačvana i Lee-a overadis30 je napisao/la:CSU Ploiesti - Partizan(+8,5) 1
Partizanu nebitna utakmica i na ovom meču ce vjerovatno nastupiti bez Gagića ,Milutinova,Pavlovica i od ranije povrijedjenog Murica. Ploiesti se bori da zadrzi trecu poziciju koja ce mu donijeti nesto laksi zrijeb a zato mu veceras treba pobijeda. Na svom parketu u ovom kupu igra odlicno ,slavio je protiv Banvita, L. Ritasa i Hapoela J. sa vecom razlikom od danasnje ponudjene pa vjerujem da moze i protiv kombinovanog sastava Partizana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.