edit:a ovo za stadion stoji i vise haman od godinu dana,,nema ni od toga nista,,dok Moratti ne izvuce pare iz banke nema ni od ceg nista,,
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
nakon 15 utakmica odiganih i to u vecini slucajeva sa klupe uzalio odmah od njega nema nista...ovdje izgleda ako ne budes ko Messi odmah si propo, svi ocekuju od njih cuda, a nitko ne gleda na to koliko se prilika daje tim mladicima...nemoj poredit Pjanica i njega, jer je neozbiljno...adointer je napisao/la:Coutinho:kako da igra kad je povrijedjen,lik bio na tribini jos,,?lik otkako je dosao stalno povrijedjen,nema od njega nista,Pjanic je njegovih godina istim kilama rasturao,,
Kada se kaze mlad misli se na ove nase starkelje, a ne na to tko je vise pokazao u odnosu na njega i njegove vrsnjake... Momak je dosao prije par mjeseci i odmah ma kakav on, kloc pojma nema...to Muller, Pjanic, Messi i ostali odmah u svojim prvim utakmicama imali po 5 golova i isto toliko asistencija...Alvarez:treba zaboraviti na to da je i on mlad,u 24oj godini su mnogi puno vise pokazali(Pjanic,Pato,Messi,Muller,C.Ronaldo,il sta ti ja znam,ima ih milion,,,nije on ni mlad bas,,
Ne pise se zbog gola, vec zbog toga da je momak najjaci u spicu, a ne nakrilu i ako ga se nastavi fosrirati tamo gdje mu nije mjesto, onda ces ti i slicni tebi doci na svoje...Kada je igrao u spicu kada je usao sa klupe do sad, jos uvijek ni jednom, ali pokazao je vise puta da zna i umije igrati u 16-ercuCastaignos je grijesio u prosloj koliko je mogao al ama bas u svemu,sve do gola,,sad zbog tog gola samo pisu o njemu lik rastura jbte,,a prije minutu covjek bio propast medju TOP FLOP Intera,,
3-1 za nas,Yuto zaboravi prvo mjesto,nema od toga nista,gledaj realno,,ako izvucemo bod protiv Udinesea,super je,,5to mjesto u vrh glave,,
+1baresi#6 je napisao/la:donatella versaci. prije bi snajdera natego nego nju
bas ima usne slatkebaresi#6 je napisao/la:donatella versaci. prije bi snajdera natego nego nju
+2harebianconero je napisao/la:+1baresi#6 je napisao/la:donatella versaci. prije bi snajdera natego nego nju
baresi#6 je napisao/la:donatella versaci. prije bi snajdera natego nego nju
meni onako na brzinu pada na um konkurencija u laziu i palermu u veznom redu,tj. da ispred sebe imas jednog Sneijdera + trener+klub(ambicije kluba) i ti poredis Coutinha sa njima, zasto Giovinco nije uspio u juBentusu, zato sto ga nisu mogli cekati, pa sada razvaljuje kada igra konstantno...to je mana velikih klubova u italiji nema previse prostora za greske, a pogotovo se to odnosi na mlade koji su pod najvecim lupama svijeta kada igraju...adointer je napisao/la:onako na brzinu mi na um padnu Hernanes,Thiago Silva,Pato,Pastore onako na brzinu,,,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.