FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

adointer
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la adointer » 29 nov 2011, 18:02

pa kako da igraju kad Coutinho ne moze da izdrzi 3 utakmice zaredom da se ne povrijedi,,kod nas sve mlado mlado,a njihovih godina vec rasturaju neki,,imaju oni kvalitet i sve al to su zasad meni obicni igraci sa malo vise talenta,,kakav je to talent a ima 24 godine i nista nije pokazao,,pa koliko to Aguero ima godina,36? :? il znas il ne znas,nema tu druge,,nece se valjda u 20oj dokazat,,nego nama treba 2-3 igraca srednjih godina,26-27-28,da su se vec dokazali(alla Montolivo),,pa jbte vise se Ilicic pokazao nego Alvarez,pa nije lik star,nije nikad ni igrao u Italiji,igrao momak u Mariboru,nije to ipak Argentina gdje se vec igra dosta bolji nogomet,,

edit:a ovo za stadion stoji i vise haman od godinu dana,,nema ni od toga nista,,dok Moratti ne izvuce pare iz banke nema ni od ceg nista,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 nov 2011, 21:15

adointer je napisao/la:Coutinho:kako da igra kad je povrijedjen,lik bio na tribini jos,,?lik otkako je dosao stalno povrijedjen,nema od njega nista,Pjanic je njegovih godina istim kilama rasturao,,
nakon 15 utakmica odiganih i to u vecini slucajeva sa klupe uzalio odmah od njega nema nista...ovdje izgleda ako ne budes ko Messi odmah si propo, svi ocekuju od njih cuda, a nitko ne gleda na to koliko se prilika daje tim mladicima...nemoj poredit Pjanica i njega, jer je neozbiljno...
Alvarez:treba zaboraviti na to da je i on mlad,u 24oj godini su mnogi puno vise pokazali(Pjanic,Pato,Messi,Muller,C.Ronaldo,il sta ti ja znam,ima ih milion,,,nije on ni mlad bas,,
Kada se kaze mlad misli se na ove nase starkelje, a ne na to tko je vise pokazao u odnosu na njega i njegove vrsnjake... Momak je dosao prije par mjeseci i odmah ma kakav on, kloc pojma nema...to Muller, Pjanic, Messi i ostali odmah u svojim prvim utakmicama imali po 5 golova i isto toliko asistencija...
Castaignos je grijesio u prosloj koliko je mogao al ama bas u svemu,sve do gola,,sad zbog tog gola samo pisu o njemu lik rastura jbte,,a prije minutu covjek bio propast medju TOP FLOP Intera,,
Ne pise se zbog gola, vec zbog toga da je momak najjaci u spicu, a ne nakrilu i ako ga se nastavi fosrirati tamo gdje mu nije mjesto, onda ces ti i slicni tebi doci na svoje...Kada je igrao u spicu kada je usao sa klupe do sad, jos uvijek ni jednom, ali pokazao je vise puta da zna i umije igrati u 16-ercu
,Yuto zaboravi prvo mjesto,nema od toga nista,gledaj realno,,ako izvucemo bod protiv Udinesea,super je,,5to mjesto u vrh glave,, :geek:
3-1 za nas :D

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 nov 2011, 21:37

slika

:lol:

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 29 nov 2011, 21:48

slika

Sta je ovo pored Sneijdera :D
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 nov 2011, 21:52

donatella versaci. prije bi snajdera natego nego nju :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 29 nov 2011, 23:05

baresi#6 je napisao/la:donatella versaci. prije bi snajdera natego nego nju :lol:
+1 :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 30 nov 2011, 00:11

baresi#6 je napisao/la:donatella versaci. prije bi snajdera natego nego nju :lol:
bas ima usne slatke :lol: :lol: :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 30 nov 2011, 01:01

harebianconero je napisao/la:
+1 :mrgreen:
+2 :mrgreen: prije bi i Kuyta nego nju :lol: :lol: :lol:
Samo jedan klub Velež Mostar

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 30 nov 2011, 01:16

:lol: :lol: :lol:

Oplakah svega mi...

Post godine :mrgreen:

P.S. Izgleda da ozbiljno hocemo ovog cileanca Eduarda Vargasa iz Universidad de Chile te da smo ponudili 9 miliona eura (klub hoce 10 tako da je to tu negdje)...Navodno je na meti jos mnogo evropskih klubova,a podsjeca na Alexisa (kakav je go dao veceras za Barcu :shock: ).Igra krilo i napadaca...

Sto se mene tice : Bujrum :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 30 nov 2011, 10:11

dolazak vargasa bi bio pun pogodak , brz , prodoran , i zna zabiti gol , ukoliko bi se ostvario njegov transfer i eventualni dolazak afelaya bi potpuno promijenio krvnu sliku ovog dosta sporog intera , hajde branca napravi par dobrih transfera dokazi da nisi glupan

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 30 nov 2011, 15:56

slika

Jučer je trenirao sa suigračima i jedva čeka povratak na teren u službenoj utakmici. Riječ je o Diegu Forlanu, koji je nakon treninga u Pinettini obavio intervju za Radio Marca, a evo nekih odgovora:

Kakvi su bili ovi prvi mjeseci u Interu?
"Ovo je klub sa organizacijom tipičnom za velike klubove. Grad, u smislu sporta, me jako podsjeća na Manchester. Ima mnogo osoba sa velikim humanim kvalitetama, atmosfera je odlična i svi smo toga svjesni."

Ozljeda?
"Dobro mi je došao odmor, da povratim snagu, imajući u vidu da nisam imao godišnji. Nakon dva mjeseca, mislim da neću imati problema odigrati ovih nekoliko utakmica do kraja godine, ali morati ću se ipak prije konzultirati sa doktorom."

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 nov 2011, 16:50

slika

formacija iz vremena Grande Intera :D ovo nesto kao 1-3-3-3
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 30 nov 2011, 18:52

4-1-2-3 ;)
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 30 nov 2011, 18:56

ovi sto pametuju o ozljedama sneijdera,coutinha i ostalih,oni ocito ne znaju da s promjenom trenera dolazi do promjene nacina treniranja i to se sve odrazi na igracima,povrede,nije isti rezim rada,shvatite vise ljudi i ne kritikujte coutinha alvareza,i niko nikad za alvareza nije rekao da je mlad d amu treba vremena,vec mu treba prilagodba na talijanski fubal od 1,2 godine,sjetite se Samuela Etoa prvu godinu,svi su govorili da je flopina zesca i onda lik razvali u drugoj sezoni...ljudi malo strpljenja.
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 30 nov 2011, 21:45

pa i Pjanic je promjenio trenera pa nista,dere momak,mani ba kad neko zna zna,Sneijder dosao prije na 2 dana derbyja pa odigrao da bolje ne moze,Cavani ode u Napoli-rastura,Giovinco idem, i tako redom da ne nabrajam ba vise,,nego mene zanima,gdje nadjoste to za Affellaya ja prvi put cujem,odnosno vidim samo tu na ovom forumu,, :?

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 01 dec 2011, 00:01

Ado navedi mi jednog igraca koji je doso sa drugog kontintenta (ovo je kljucno) u calcio i da je odamh razvaljivo ???

Imas svoje misljenje koje ja cijenim,al ne mislim da si realan.Jedan Couti nije dobio ni 5 utakmica da pokaze sta zna...Ricky je tek doso i ovo malo utakmica sto je poceo pokazo je da zna igrat lopte...Sad je na Interu da ga izbaci.

Odo spavat,laku noc...

P.S. za Affelaya sam ja vidio na fcinter1908 jedan dan,al nista konkretno poslije se nije pisalo...

Lucio idiote umri !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 dec 2011, 05:41

onako na brzinu mi na um padnu Hernanes,Thiago Silva,Pato,Pastore onako na brzinu,,,,

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 01 dec 2011, 12:06

adointer je napisao/la:onako na brzinu mi na um padnu Hernanes,Thiago Silva,Pato,Pastore onako na brzinu,,,,
meni onako na brzinu pada na um konkurencija u laziu i palermu u veznom redu,tj. da ispred sebe imas jednog Sneijdera + trener+klub(ambicije kluba) i ti poredis Coutinha sa njima, zasto Giovinco nije uspio u juBentusu, zato sto ga nisu mogli cekati, pa sada razvaljuje kada igra konstantno...to je mana velikih klubova u italiji nema previse prostora za greske, a pogotovo se to odnosi na mlade koji su pod najvecim lupama svijeta kada igraju...

Thiago dosao sa 25 u milan, a konkurencija mu Bonera i normalno da mora igrati odmah...Pato je jedini koji je odmah pokazao sta zna od svih talenata koji su dosli(u tri kluba, ostale ne brojim) na Apenine u zadnje vrijeme...

svi oni su talentovani, ali sve dok se u Italiji ne promijeni trenutno stanje nema njima hljeba...ali govoriti da oni ne znaju, a nisu sastavili tri uzastopne utakmice kako treba je i vise nego smijesno...

MauroACM
Kontakt:

Post Postao/la MauroACM » 02 dec 2011, 08:24

Ove godine sam negativno iznenađen što se tiče vaše kvalitete i forme odmah na početku sezone došlo je do kiksa sa izabranim menadžerom Gasperinijem koji je vrlo rano dobio otkaz, te ga je naslijedio Ranieri kojeg nisam nikada gotivio. Doveli ste par dobrih pojačanja (Zarate, Forlan, Castaignos, Ricky & Poli), te ste izgubili samo odlaskom Eto'a za velike novce u Anzhi. Znam da Inter može mnogo bolje i nadam se da će se u nastavku prvenstva probuditi i da će se vratiti u sami vrh kako bi Calcio bio što zanimljiviji jer odavno nismo gledali u vrhu tri najbolje momčadi Serie A. 8-)
Il club più' titolato al mondo.

Per sempre Rossonero

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 02 dec 2011, 21:00

Pozvani igraci za utakmicu sa Udineseom sutra :

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 18 Andrea Poli, 20 Joel Obi.

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Coutinha ponovo nema zbog povrede.Spominje se da bi Faraoni mogo pocet,al u sredini sto bi znacilo da cemo se braniti kod kuce...Nadam se da ovo nije istina :roll:

I da,jel vrijeme da Stanković odmori ???

Lucio idiote umri !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.