Nazalost, Pena pored Ter Stegena tesko da nastupi.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Zašto tim seoskim pilićarima uopće odgovarate?
Araujo i dalje povrijeđen, Pjanić se oporavio
Čuj Pjanić povrijeđen bio. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- FabioParatici
Ma i kod nas je imao jake menstruacije. On tako uzme par dana, umota se u cupavo cebe, topla cokolada, pregleda sezonu Emily in Paris na Netflixu i vrati se jos jaci.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
- jasonstatham
- Kontakt:
Fakat. Čak imate opciju "dodaj gnjavatora" čime automatski ignorišete seljačke papke.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izgleda mnogo lošije, to je ušminkana verzija i bila bi najbolji mogući scenario. Ovo je realnost:

ne, obrnuto, usminkana verzija je prava verzija, ta tvoja je neka prvobitnaDonnie Darko je napisao/la: ↑05 mar 2021, 17:58Izgleda mnogo lošije, to je ušminkana verzija i bila bi najbolji mogući scenario. Ovo je realnost:
![]()
srecom sad ce predsjednik u nedjelju, glasovi putem maila su maloprije dosli, preko 20k njih, u nedjelju u 23:30 novi predsjednik, nadam se u 23:35 da ce reci nikeu da jedu **** i prave novi dizajn
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nijedna verzija nije prava verzija, sve su koncepti bazirani na informacijama koje su davno procurile.
Ono gore je samo render, i izgledat će sigurno dosta lošije uživo od rendera, jer fanmade koncepti u 99.99% slučajeva izgledaju bolje od prave stvari bilo u fudbalu formulama bukvalno svemu. Prilično sam siguran da će imati ove sitne linije oko nike znaka, koje su najgori dio dresa. i boja, koja je prilično lijepa, je potpuno promašena i Barcelona ne koristi takvu crvenu.
Ono gore je samo render, i izgledat će sigurno dosta lošije uživo od rendera, jer fanmade koncepti u 99.99% slučajeva izgledaju bolje od prave stvari bilo u fudbalu formulama bukvalno svemu. Prilično sam siguran da će imati ove sitne linije oko nike znaka, koje su najgori dio dresa. i boja, koja je prilično lijepa, je potpuno promašena i Barcelona ne koristi takvu crvenu.
naravno da je render, nije to upitno, ja sam prvobitno mislio na te tanke linije, po twitteru sam vidio dosta ljudi koji tvrde da taj dio oko nike znaka nece biti na dresu, tako da ono
sto se tice crvene, apsolutno istinito, koristila se 2005/2006 ako se ne varam, jako slicna nijansa toj, dosta drugacija od ovih standardnih, i crvene sorceve su imali, navodno ce i sada biti crveni (nisam siguran, znam da je davno to pisano)
sto se tice crvene, apsolutno istinito, koristila se 2005/2006 ako se ne varam, jako slicna nijansa toj, dosta drugacija od ovih standardnih, i crvene sorceve su imali, navodno ce i sada biti crveni (nisam siguran, znam da je davno to pisano)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nadam se da neće biti crveni, jer crvene šorceve u glavi vežem sa nekim od najboljih uspomena i najboljim sezonama Barce. 2005/06, 2010/11 i 2015/16 kad se nije osvojila LP ali su igrali najbolji fudbal od MSN ere u prvom dijelu te sezone. Nek sačekaju sa crvenim šorcevima još malo
Pogotovo ne sa ovom rugobom od dresa.

nije halal ovaj dres
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NisamInSajder
- Kontakt:
I da kaze sta vrijedi, kad Nike napravi i isporuci dresove 6 mjeseci prije pocetka sezone (oko januara). Za domace dresove iz ove sezone, slikanje je odradjeno u januaru 2020.Furymaker je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:50ne, obrnuto, usminkana verzija je prava verzija, ta tvoja je neka prvobitnaDonnie Darko je napisao/la: ↑05 mar 2021, 17:58Izgleda mnogo lošije, to je ušminkana verzija i bila bi najbolji mogući scenario. Ovo je realnost:
![]()
srecom sad ce predsjednik u nedjelju, glasovi putem maila su maloprije dosli, preko 20k njih, u nedjelju u 23:30 novi predsjednik, nadam se u 23:35 da ce reci nikeu da jedu **** i prave novi dizajn
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
NisamInSajder je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:54I da kaze sta vrijedi, kad Nike napravi i isporuci dresove 6 mjeseci prije pocetka sezone (oko januara). Za domace dresove iz ove sezone, slikanje je odradjeno u januaru 2020.Furymaker je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:50ne, obrnuto, usminkana verzija je prava verzija, ta tvoja je neka prvobitnaDonnie Darko je napisao/la: ↑05 mar 2021, 17:58Izgleda mnogo lošije, to je ušminkana verzija i bila bi najbolji mogući scenario. Ovo je realnost:
![]()
00:00 - 8.mart
Zvanično : Novi/stari predsjednik Barcelone je Joan Laporta !
Laporta je rekao da će Rakuten dobiti neku drugu poziciju na dresu dok će UNICEF dobiti prednji dio dresa
Rodjeni su pitarske picke!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ne moze to tako, moras postovati ugovore koji su potpisani. A trenutno ugovor traje do kraja sezone 2021/22. Naravno uvijek se moze raskinuti ugovor ili prepraviti, ali tu se pita i Rakutena nesto. A ako se zelis iscupati iz financijske krize, moras potpisat nekoliko jakih sponzorskih ugovora, a to su vecinom "generalni sponzori", tj. oni koji se nalaze na prednjem dijelu dresa.1921boy je napisao/la: ↑05 mar 2021, 22:22NisamInSajder je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:54I da kaze sta vrijedi, kad Nike napravi i isporuci dresove 6 mjeseci prije pocetka sezone (oko januara). Za domace dresove iz ove sezone, slikanje je odradjeno u januaru 2020.Furymaker je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:50
ne, obrnuto, usminkana verzija je prava verzija, ta tvoja je neka prvobitna
00:00 - 8.mart
Zvanično : Novi/stari predsjednik Barcelone je Joan Laporta !
Laporta je rekao da će Rakuten dobiti neku drugu poziciju na dresu dok će UNICEF dobiti prednji dio dresa
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Donnie Darko
- Kontakt:
ide rakuten velikim bijelim slovima preko terena nou campa, ovako nešto samo od gola do gola

Sve u svemu, misljenja sam da ce Laporta pobjediti, smatram da je Font ozbiljnija osoba za voditi klub u danasnjoj situaciji, Laporta vuce sa sobom prevelike politicke mane i ogroman ego, naravno uz sve to ima i prednosti koje Font nema kao npr. iskustvo, cvrsta ruka i veze u svijetu nogometa.
Fontove prednosti su jasne prirode, nogometni klubovi su danas biznis, ako kao biznis nisi uspjesan, neces biti ni kao klub, Barca je propala prvo kao biznis, pa danas vidimo rezultate toga. Laporta je prvenstveno politicar koji voli Barcelonu, u danasnje vrijeme i u ovoj situaciji kluba, smatram da to moze samo odmoci, a njegov stav mi samo potvrdjuje da ja podrzavam pravu osobu.
Da se razumijemo, i Font i Laporta imaju mane, kratkorocno dobro rjesenje je Laporta, jasno ko dan, ali dugorocno rjesenje je planiranje, ozbiljan projekt koji samo Font ima, smatram da je skromniji i da je odmah rekao da nema dovoljno znanja i da ce odluke donositi strucnjaci na odgovarajucim pozicijama, to je bilo slucaj i sa Laportom u proslom mandatu, ali trenutno, Fontove pozicije su ispunjene boljim i uglednijim imenima u svijetu sporta. Pricam o klubu, ne striktno o nogometu jer tu Laporta moze dovesti Nagelsmanna il Kloppa i zapisati svaki plan koji bi Xavi mogao voditi (trenutno po meni je Nagelsmann medju 3 najbolja trenera svijeta, Xavi jos treba prismrdit na tu scenu)
prijatelju sam preveo sve sto je receno debati, pa ako vas zanima, izvolite i isprike ako je nepregledno, u wordu sam sve fino ispisao i formatirao, al ovdje je samo copy paste ovakav kakav je
Fontove prednosti su jasne prirode, nogometni klubovi su danas biznis, ako kao biznis nisi uspjesan, neces biti ni kao klub, Barca je propala prvo kao biznis, pa danas vidimo rezultate toga. Laporta je prvenstveno politicar koji voli Barcelonu, u danasnje vrijeme i u ovoj situaciji kluba, smatram da to moze samo odmoci, a njegov stav mi samo potvrdjuje da ja podrzavam pravu osobu.
Da se razumijemo, i Font i Laporta imaju mane, kratkorocno dobro rjesenje je Laporta, jasno ko dan, ali dugorocno rjesenje je planiranje, ozbiljan projekt koji samo Font ima, smatram da je skromniji i da je odmah rekao da nema dovoljno znanja i da ce odluke donositi strucnjaci na odgovarajucim pozicijama, to je bilo slucaj i sa Laportom u proslom mandatu, ali trenutno, Fontove pozicije su ispunjene boljim i uglednijim imenima u svijetu sporta. Pricam o klubu, ne striktno o nogometu jer tu Laporta moze dovesti Nagelsmanna il Kloppa i zapisati svaki plan koji bi Xavi mogao voditi (trenutno po meni je Nagelsmann medju 3 najbolja trenera svijeta, Xavi jos treba prismrdit na tu scenu)
prijatelju sam preveo sve sto je receno debati, pa ako vas zanima, izvolite i isprike ako je nepregledno, u wordu sam sve fino ispisao i formatirao, al ovdje je samo copy paste ovakav kakav je

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.