Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Uživajte ljudi. Pape je na slatkim mukama. Svi igraju, svi su u formi, ostaje nam samo da vidimo ko će istrčati na teren u Minsku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Harishp,slazes li se s ovime,ili ces ipak ustvrditi poslije eventualnoga neuspjeha da malo pogledamo gdje su nam igraci i kakav im je status u tim klubovima?Virtu4l je napisao/la:Uživajte ljudi. Pape je na slatkim mukama. Svi igraju, svi su u formi, ostaje nam samo da vidimo ko će istrčati na teren u Minsku.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Nemoj poslije utakmice nego gledaj sad.Ekipu ne cini par igraca vec 11 igraca.Nije ni Dzeko tek tako sam proradio.Za gol je potrebna akcija i asistencija a to tim cini a ne samo jedan igrac.Standardna postava trenutno ima pet sest igraca da su fit,ostalo izgleda treba crtati ili ipak malo vise pratiti gdje su i sta su.Dylan Dog je napisao/la:Harishp,slazes li se s ovime,ili ces ipak ustvrditi poslije eventualnoga neuspjeha da malo pogledamo gdje su nam igraci i kakav im je status u tim klubovima?Virtu4l je napisao/la:Uživajte ljudi. Pape je na slatkim mukama. Svi igraju, svi su u formi, ostaje nam samo da vidimo ko će istrčati na teren u Minsku.
Uostalom vise nego ocigledno da bi tebe ili takve sunce ogrijalo da izgubimo,nebi li dokazao da si u pravu.
Jadno i blesavo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Begovic-standardan
Spahic-standardan
Mravac
-Standardan
Papac-do povrede standardan
Mujdza-standardan
Medunanjin-standardan
Rahimic-zapravo u zadnjih para kola ga ima u prvoj postavi Cska,iako je to svakako neubicajno
Pjanic-ne igra u prvoj,ali rijesava utakmice
Lulic-ulazi s klupe
Salihovic-standardan
Dzeko-standardan
znac vecina su standardni,a ovi sto nisu,nije da sjede na tribinama,vec su uglavnom igraci koji ulaze u drugom poluvremenu,i to u ekipama kao sto su Lyon ili Lazio.
Ova ekipa gledano sa strane je odlicna,nema izgovora za neuspjeh,Albanci su nam uzeli bol,Rumuni nas osramotili,ako se osvoji ispod 4 boda u ovom dvomecu Susiceva ostavka je jedina logicna stvar.
Naravo,ja se svim srcem nadam da cemo osvojiti barem ta 4 boda,sa ovakvim igracima to sigurno nije previse sto trazimo od nasega selektora
Spahic-standardan
Mravac

Mujdza-standardan
Medunanjin-standardan
Rahimic-zapravo u zadnjih para kola ga ima u prvoj postavi Cska,iako je to svakako neubicajno
Pjanic-ne igra u prvoj,ali rijesava utakmice

Lulic-ulazi s klupe
Salihovic-standardan
Dzeko-standardan
znac vecina su standardni,a ovi sto nisu,nije da sjede na tribinama,vec su uglavnom igraci koji ulaze u drugom poluvremenu,i to u ekipama kao sto su Lyon ili Lazio.
Ova ekipa gledano sa strane je odlicna,nema izgovora za neuspjeh,Albanci su nam uzeli bol,Rumuni nas osramotili,ako se osvoji ispod 4 boda u ovom dvomecu Susiceva ostavka je jedina logicna stvar.
Naravo,ja se svim srcem nadam da cemo osvojiti barem ta 4 boda,sa ovakvim igracima to sigurno nije previse sto trazimo od nasega selektora

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Lulic ti je standardan, ulazio sa klupe dok je njegova povreda bila u procesu saniranja.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Mujdza- vec dva tri meca ne igra,povreda.Dylan Dog je napisao/la:Begovic-standardan
Spahic-standardan
Mravac-Standardan
Mujdza-standardan
Medunanjin-standardan
Pjanic-ne igra u prvoj,ali rijesava utakmice![]()
Lulic-ulazi s klupe
Salihovic-standardan
Dzeko-standardan
Spahic standardan ali lom i qurceve dlake boli a kamoli noznog prsta.
Lulic ulazi sa klupe,nije im pocela sezona.treba li jos sta.
Rahimic nakon one dvije tekme sto je odigrao opet debela klupa.Dva zadnja meca ni ulazio nije.
Mravac je uvijek standardan ma koliko to bilo smjesno,medjutim ta standardnost ne pomaze ekipi zakovani za zadnje mjesto.
Papac nije povrjedzen vec bolestan.Mjesec dana ''sebi ne dolazi''kakva standardnost.
Pjanic ne igra u prvoj rjesava utakmice a dva igraca koji su mu glavni takmaci,vec mjesecima povrijedjeni.Da li to ista govori.
Znaci da znaci........
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- storm_raider
- Kontakt:
Ne znam za vas ali pred ovu utakmicu nema neke nase prepoznatljive euforije. To je samo dobro, hladna glava i idemo momci.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Al ce biti velseo na ovoj temi u subotu bilo kako da se zavrsi tekma.
Vec vidim kako ce se scenario odvijatii ako pobjedimo, ili izgubimo
Bilo kako da prodjemo kriticarosi ce naci nacina da popljuju po nasem SAFETU.
Vec vidim kako ce se scenario odvijatii ako pobjedimo, ili izgubimo

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ako pokazemo dobru igru i osvojimo bod,meni sasvim dovoljno da na ovoj temi cestitam Susicu i to je to.Adinjo je napisao/la:Al ce biti velseo na ovoj temi u subotu bilo kako da se zavrsi tekma.
Vec vidim kako ce se scenario odvijatii ako pobjedimo, ili izgubimo![]()
Ako izgubimo,,o tome bolje da i ne mislimo

Koliko znam u predzadnjem krugu protiv Spartaka Rahimić nije bio ni medju 18.Dylan Dog je napisao/la:Begovic-standardan
Spahic-standardan
Mravac-Standardan
Mujdza-standardan
Medunanjin-standardan
Pjanic-ne igra u prvoj,ali rijesava utakmice![]()
Lulic-ulazi s klupe
Salihovic-standardan
Dzeko-standardan

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Da ne pišem u isti post o temama koje nemaju veze sa vezom (ovaj prijašnji je bio off topic
).
Ja ne znam, da li se stvarno ne primjećuje ili ne želite da primijetite koliko , zapravo , Pape radi odličan pos'o za BH repku.
Dao nam je stil igre, dao nam je neka nova kvalitetna imena (Jagodić neće npr. da pozove ni postojeće najbolje),definis'o nam je ekipu, kud će šta ljepše.

Ja ne znam, da li se stvarno ne primjećuje ili ne želite da primijetite koliko , zapravo , Pape radi odličan pos'o za BH repku.

Dao nam je stil igre, dao nam je neka nova kvalitetna imena (Jagodić neće npr. da pozove ni postojeće najbolje),definis'o nam je ekipu, kud će šta ljepše.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Bio je na klupi.
Nisam ja rekao da je Rahimic standardan,htio sam reci da s obzirom da on vec dugo vremena rijetko dobija priliku,podatak da je skoro povezao 2 utakmice u kojima je bio starter ipak ohrabljuje pred duele sa Bjelorusima.Svakako da je to bilo uzrokovano jer neki od standardnih veznjaka nisu bili u kadru za te utakmice.
U svakom slucaju,bolje sto jeste igrao nego da nije
Nisam ja rekao da je Rahimic standardan,htio sam reci da s obzirom da on vec dugo vremena rijetko dobija priliku,podatak da je skoro povezao 2 utakmice u kojima je bio starter ipak ohrabljuje pred duele sa Bjelorusima.Svakako da je to bilo uzrokovano jer neki od standardnih veznjaka nisu bili u kadru za te utakmice.
U svakom slucaju,bolje sto jeste igrao nego da nije

I Francuska je ipak prva. Mi sa porazom u Minsku, mozemo zaboravit baraz. Ili nas neko cudo moze spasit. Najmanje bod, ili vozdra.Pasodzigera je napisao/la:Sta li jedna velesila Francuska koja moze sastaviti 20 nasih reprezentacija je trebala da uradi,nakon 5 izgubljenih bodova protiv istih.Ma sta ce Francuska,mi smo za njih Brazil!Cartman je napisao/la:U subotu on treba dobit otkaz ako se vrati iz Minska sa porazom. Njegov odlicni bod u Tirani ga je doveo do toga.kimbo je napisao/la:Hajde vidi malo se smirilo oko Susica , barem do Subote
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ideš li u Minsk? Imaš pare, imaš sve, viza ti ne treba, možda možeš pomoći reprezentaciji?Cartman je napisao/la: I Francuska je ipak prva. Mi sa porazom u Minsku, mozemo zaboravit baraz. Ili nas neko cudo moze spasit. Najmanje bod, ili vozdra.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pusti cojka, spara pare za ManU da ide gledati.Virtu4l je napisao/la:Ideš li u Minsk? Imaš pare, imaš sve, viza ti ne treba, možda možeš pomoći reprezentaciji?Cartman je napisao/la: I Francuska je ipak prva. Mi sa porazom u Minsku, mozemo zaboravit baraz. Ili nas neko cudo moze spasit. Najmanje bod, ili vozdra.
Oprosti im Pape za sve ruzne rici .....
pa cek do cega je vama stalo sad ? do reprezentacije, drzave, kolektiva ocigledno nije jer vi jedva cekate da se oni "okliznu" pa da vi raspalite... ocigledno susicev eventutalni neuspjeh u bjelorusiji ce sigurno vama dobro doci da malo pobjegnete iz svoje realnosti, malo proslavite tudji neuspjehDylan Dog je napisao/la:Ako pokazemo dobru igru i osvojimo bod,meni sasvim dovoljno da na ovoj temi cestitam Susicu i to je to.Adinjo je napisao/la:Al ce biti velseo na ovoj temi u subotu bilo kako da se zavrsi tekma.
Vec vidim kako ce se scenario odvijatii ako pobjedimo, ili izgubimo![]()
Ako izgubimo,,o tome bolje da i ne mislimo

ser del barça es el millor que hi ha !
Fakat bolesno,ako izgubimo.Sta ako izgubimo to ce ko biva neko o ovih par kriticara da mjenja,skida,smjenjuje.
Aha al u rutama.Problem vam je sto se niko nista ne pita.Pa UEFA nam je sankcije drmnuo niko od ''kruticara'' kitom nije mrdnuo.15 godina nigdje ne idemo,opet samo malo rasprdzavanja i nazad u brlog.
Svi ocekujemo pozitivan rezultat a nikom nebi bilo drago da budemo porazeni.I tu je sva poenta,valjda..
Ako neko potencionalno zeli taj poraz da bi dokazao da je on u pravu ili da bi se Pape skinuo.
Onda kako onaj rece poserem mu se direktno u brk.
Aha al u rutama.Problem vam je sto se niko nista ne pita.Pa UEFA nam je sankcije drmnuo niko od ''kruticara'' kitom nije mrdnuo.15 godina nigdje ne idemo,opet samo malo rasprdzavanja i nazad u brlog.
Svi ocekujemo pozitivan rezultat a nikom nebi bilo drago da budemo porazeni.I tu je sva poenta,valjda..
Ako neko potencionalno zeli taj poraz da bi dokazao da je on u pravu ili da bi se Pape skinuo.
Onda kako onaj rece poserem mu se direktno u brk.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pobijedićemo i u Minsku i u Zenici.
Ukoliko izgubimo ovu prvu utakmicu, kvalifikacioni ciklus za našu reprezentaciju je gotov. U tom slučaju ne vidim razlog za ostanak Sušića. Nadam se da će mi neko drugi navesti dobar razlog, a ne sljedeće:
1. Nismo nikad ni igrali velika tamičenja
2. Sušić nije ni treb'o doći. Vidiš da ga građani pljuju zbog svake odluke
3. Ko će raditi za 5.000 Eura?
Dakle, ovo su izgovori koji bi možda palili kod male djece, tako da...
Begović - jedan od najboljih golmana Premiershipa. Imponuje podatak da ima 93% odbrana ove sezone.
Mujdža - standardan u Freiburgu. Povreda ga udaljila od ekipe, al' kako se prije nismo žalili na njega (uvijek je tamo igrao), sada se ne možemo izvlačiti činjenicom da nije standardan (možemo samo reći da nije 100% spreman).
Spahić - Igr'o je kontra Hannovera, igr'o je u pripremnim utakmicama za Sevillu. Dolazi sa povredom, al' on je i povrijeđen igr'o. Ni ovo nije alibi za one koji žele unaprijed zakopati ili sprati ljagu sa lika i djela Safeta Sušića.
Papac - Standardan do povrede, pa do one upale. U svakom slučaju, u Rangersima je nezamjenjiv na poziciji lijevog beka.
Mravac/Pandža - Standardni u Austriji/Belgiji.
Rahimić - Možda čak i u boljoj situaciji negoli je to bio slučaj u prethodnim kvalifikacionim mečevima. U svakom slučaju, nije gore.
Pjanić - prije je bio u nemilosti u Lyonu, još je slabo igr'o. Sada je u nemilosti trenera, a rješava tekme. Dakle, opet je to +.
Salihović - Nismo mogli računati na njega u prethodnim mečevima. Sada je tu, a igra u odličnoj formi. Zabio 3x za Hoffenheim.
Lulić - Odlične partije u Young Boysima + reprezentaciji su ga odvele u Rim (Lazio). Biće standardan čim sanira povredu. Igr'o je u EL iako je bio nedovoljno oporavljen.
Medunjanin - Ne moramo ga ni komentarisati. Iako igra u nešto slabijoj ligi, mora se priznati da je jedan od najboljih igrača. Sigurno naš najbolji veznjak (gledajući ono što je radio u reprezentaciji u prethodne 3-4 utakmice).
Misimović - Ni on nije u goroj situaciji u odnosu na prethodnu godinu. Malo igra, malo ne. Dakle, tipično njegovo.
Džeko - U briljantnoj formi. Mancini mu toliko vjeruje da su na klupi Balonja i Tevez, a Džeko se odužio golovima i asistencijama.
Dakako, sve ovo pada u vodu nakon prvog sučevog zvižduka. Tada nije bitno ko igra kako u City-ju, Lyonu, Hoffenheimu, Stoke-u, već kako će u tih 90. minuta odraditi meč. Ono što želim reći je da Pape i oni koji ga konstantno brane, nemaju izgovor u vidu loše forme i neigranja naših reprezentativaca. Sezona je tek počela (noge nisu toliko teške da se ne može potrčati
), dakle, sve ovo ide na mlin igračima.
Bjelorusi su tvrda ekipa, teško će ih neko totalno nadigrati na njihovom terenu i zabiti im nekoliko golova. Ne očekujem da ćemo ih razvaliti, al' očekujem dobru utakmicu naših i pobjedu. Nisam tol'ko nezadovoljan ni neriješenim ishodom, al' s obzirom da smo doživjeli katastrofu u Rumuniji, te da nam je Albanija uzela 2 boda, ovdje se jednostavno mora ići na pobjedu. Ne samo kada pogledamo tabelu, već i kada pogledamo na papir i shvatimo s kakvim oružjem raspolažemo.
Šest bodova = odlično odrađen dvomeč, četiri boda su minimum i ostajemo u igri, sve ispod toga je veoma loše i ukoliko se (ne bih volio, da se razumijemo) desi upravo to, onda Pape mora podnijeti ostavku.

Ukoliko izgubimo ovu prvu utakmicu, kvalifikacioni ciklus za našu reprezentaciju je gotov. U tom slučaju ne vidim razlog za ostanak Sušića. Nadam se da će mi neko drugi navesti dobar razlog, a ne sljedeće:
Begović - jedan od najboljih golmana Premiershipa. Imponuje podatak da ima 93% odbrana ove sezone.
Mujdža - standardan u Freiburgu. Povreda ga udaljila od ekipe, al' kako se prije nismo žalili na njega (uvijek je tamo igrao), sada se ne možemo izvlačiti činjenicom da nije standardan (možemo samo reći da nije 100% spreman).
Spahić - Igr'o je kontra Hannovera, igr'o je u pripremnim utakmicama za Sevillu. Dolazi sa povredom, al' on je i povrijeđen igr'o. Ni ovo nije alibi za one koji žele unaprijed zakopati ili sprati ljagu sa lika i djela Safeta Sušića.
Papac - Standardan do povrede, pa do one upale. U svakom slučaju, u Rangersima je nezamjenjiv na poziciji lijevog beka.
Rahimić - Možda čak i u boljoj situaciji negoli je to bio slučaj u prethodnim kvalifikacionim mečevima. U svakom slučaju, nije gore.

Pjanić - prije je bio u nemilosti u Lyonu, još je slabo igr'o. Sada je u nemilosti trenera, a rješava tekme. Dakle, opet je to +.
Salihović - Nismo mogli računati na njega u prethodnim mečevima. Sada je tu, a igra u odličnoj formi. Zabio 3x za Hoffenheim.
Lulić - Odlične partije u Young Boysima + reprezentaciji su ga odvele u Rim (Lazio). Biće standardan čim sanira povredu. Igr'o je u EL iako je bio nedovoljno oporavljen.
Medunjanin - Ne moramo ga ni komentarisati. Iako igra u nešto slabijoj ligi, mora se priznati da je jedan od najboljih igrača. Sigurno naš najbolji veznjak (gledajući ono što je radio u reprezentaciji u prethodne 3-4 utakmice).
Misimović - Ni on nije u goroj situaciji u odnosu na prethodnu godinu. Malo igra, malo ne. Dakle, tipično njegovo.
Džeko - U briljantnoj formi. Mancini mu toliko vjeruje da su na klupi Balonja i Tevez, a Džeko se odužio golovima i asistencijama.
Dakako, sve ovo pada u vodu nakon prvog sučevog zvižduka. Tada nije bitno ko igra kako u City-ju, Lyonu, Hoffenheimu, Stoke-u, već kako će u tih 90. minuta odraditi meč. Ono što želim reći je da Pape i oni koji ga konstantno brane, nemaju izgovor u vidu loše forme i neigranja naših reprezentativaca. Sezona je tek počela (noge nisu toliko teške da se ne može potrčati

Bjelorusi su tvrda ekipa, teško će ih neko totalno nadigrati na njihovom terenu i zabiti im nekoliko golova. Ne očekujem da ćemo ih razvaliti, al' očekujem dobru utakmicu naših i pobjedu. Nisam tol'ko nezadovoljan ni neriješenim ishodom, al' s obzirom da smo doživjeli katastrofu u Rumuniji, te da nam je Albanija uzela 2 boda, ovdje se jednostavno mora ići na pobjedu. Ne samo kada pogledamo tabelu, već i kada pogledamo na papir i shvatimo s kakvim oružjem raspolažemo.
Šest bodova = odlično odrađen dvomeč, četiri boda su minimum i ostajemo u igri, sve ispod toga je veoma loše i ukoliko se (ne bih volio, da se razumijemo) desi upravo to, onda Pape mora podnijeti ostavku.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- storm_raider
- Kontakt:
Pozdrav.Monolog je napisao/la:Pobijedićemo i u Minsku i u Zenici.![]()
Rahimić - Možda čak i u boljoj situaciji negoli je to bio slučaj u prethodnim kvalifikacionim mečevima. U svakom slučaju, nije gore.![]()
Dakako, sve ovo pada u vodu nakon prvog sučevog zvižduka. Tada nije bitno ko igra kako u City-ju, Lyonu, Hoffenheimu, Stoke-u, već kako će u tih 90. minuta odraditi meč. Ono što želim reći je da Pape i oni koji ga konstantno brane, nemaju izgovor u vidu loše forme i neigranja naših reprezentativaca. Sezona je tek počela (noge nisu toliko teške da se ne može potrčati), dakle, sve ovo ide na mlin igračima.
![]()
Ne slazem se da Pape mora podnijeti ostavku u slucaju da izgubimo u Minsku. Lako je selektora smijeniti, gubili su i veci od slabijih reprezentacija pa nisu ostavke davane tek tako. Treba ostaviti covjeka neka radi svoj posao, isto tako vjerujem, da je Ciro ostao u reprezentaciji da bismo imali vjerovatno koji bod vise. Neka odradi dva ciklusa zaredom pa onda suma sumare.
Naravno o porazu ne treba ni razmisljati, ali ne mogu da se otmem dojmu da pojedinci cekaju da se desi kiks da bi svoje licno nezadovoljstvo, licne neuspjehe, ispoljili pljuvanjem na Papeta. (Ne odnosi se na tebe Monolog - nisam stekao utisak da si medju takvima).
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.