Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

cala
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la cala » 05 feb 2011, 21:03

Za sve ostalo tu je Wolverhampton :mrgreen: :mrgreen: ipak ima nesto dobro i u danasnjoj tuzi

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 05 feb 2011, 21:04

Monolog je napisao/la:Onaj u vezi Bartona, je li? Mislio sam da se šališ, pobogu. Pa čovjek je danas zabio 2 gola, borio se k'o lav, recimo da je bio i asistent kod 4. gola. Dakle, koristeći se terminologijom Arsenalovih navijača, on je dominir'o.

Btw, šta je sa onom situacijom kada Djourou NAMJERNO koljenom udara Besta u glavu? To izgleda niko od vas nije primijetio. Pa čovjek je mog'o kako je htio izbjeći ono(Best je lež'o na terenu), al' momak se pravio frajer i koljenom u potiljak. Pravi sportski potez, jelde? ;)

Tiote je kralj, to svakako stoji(to sam u više navrata i rek'o), ali srca i duše ovog tima je Barton koji pokazuje kako se bori za voljeni klub. Da, znam kako je izgledalo ono sa Diaby-jem(zaslužio je da bude kažnjen), al' da ja zbog toga glumim sveca i ka'em kako je ono loše, to nikako. Pa jedan De Jong je slomio nogu Ben Arfi pa nikome ništa. Diaby je živ i zdrav(jest da je napravio glupost), tako da tu ne vidim nikakav problem.

@Megamon,

U pravu si frustrirani Pajin podaniče. Rekoh, knjigu u šake, manje korištenja balda, a više prelistanih knjiga pa možda i budeš u stanju provocirati. Ovo nije provokacija, samo bijedni pokušaj tinejdžera da pokaže drugima svoju polupismenost. Eh, da malo i ja okrenem ploču. :lol:

Neznanje i nepismenost topnika dominiraju. Knjiga nije neprijatelj, vjerujte mi.

Fools
.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 feb 2011, 21:06

Nije bitna pismenost,bitna je srz onoga sto sam rek'o.I sam znas da je istina.

I dalje glumi lektora i nastavi se druziti sa adminstracijom :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 feb 2011, 21:07

Stvarno ovaj monolog sve vise opada na listi najboljih forumasa,bar kod mene
edit:i kad vec prozivas ove polupismene topnike nije bit bit pismen i hvalit se time,bolje bit nepismen jel tako monologe il je monolože

nista okrecemo se wolwsima koje moramo dobiti,i nadati se da dzeko potopi manchu
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 05 feb 2011, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 05 feb 2011, 21:07

Vidim svasta se pise pored onog standardnog da je arsenal pokraden od sudija i ne znam ti ni ja cega sve ne,ali ovi komentari djecice koji prate fudbal od prosle godine tipa newcastle amaterska ekipa,retardirana koja ne moze pobijediti ni celik a KAMO LI arsenal.Samo da podsjetim tog retarda(inace nikoga ne vrijedjam ali za ovoga je to kompliment)da pogleda rezultat iz prvog meca na emiratesu(izgleda da sam pogrijesio ipak u gornjem dijelu posta izgleda da ovaj momak sa posebnim potrebama prati fudbal jos i krace al et).Dakle,moj decko Newcastle ne samo da moze pobijediti celik vec i ponekog drugog.
Usput jos nesto,retardirana i amaterska drugoligaska ekipa ima u svim mecevima ikad odigranim izmedju ove 2 ekipe ima pobjedu vise od arsenala.
Razumijem ja frustracije i sve ali ste pretjerali vecina vas sa tim uvredama.
Budite realni niste zasluzil pobjedu danas a mozda cak ni bod.Pozdrav
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 05 feb 2011, 21:09

Monolog je napisao/la:

@Megamon,

U pravu si frustrirani Pajin podaniče. Rekoh, knjigu u šake, manje korištenja balda, a više prelistanih knjiga pa možda i budeš u stanju provocirati. Ovo nije provokacija, samo bijedni pokušaj tinejdžera da pokaže drugima svoju polupismenost. Eh, da malo i ja okrenem ploču. :lol:

Neznanje i nepismenost topnika dominiraju. Knjiga nije neprijatelj, vjerujte mi.

Fools
.
Ovo ti se desi kad naljutiš akademskog građanina :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 feb 2011, 21:10

Monolog je napisao/la:Onaj u vezi Bartona, je li? Mislio sam da se šališ, pobogu. Pa čovjek je danas zabio 2 gola, borio se k'o lav, recimo da je bio i asistent kod 4. gola. Dakle, koristeći se terminologijom Arsenalovih navijača, on je dominir'o.

Btw, šta je sa onom situacijom kada Djourou NAMJERNO koljenom udara Besta u glavu? To izgleda niko od vas nije primijetio. Pa čovjek je mog'o kako je htio izbjeći ono(Best je lež'o na terenu), al' momak se pravio frajer i koljenom u potiljak. Pravi sportski potez, jelde? ;)

Tiote je kralj, to svakako stoji(to sam u više navrata i rek'o), ali srca i duše ovog tima je Barton koji pokazuje kako se bori za voljeni klub. Da, znam kako je izgledalo ono sa Diaby-jem(zaslužio je da bude kažnjen), al' da ja zbog toga glumim sveca i ka'em kako je ono loše, to nikako. Pa jedan De Jong je slomio nogu Ben Arfi pa nikome ništa. Diaby je živ i zdrav(jest da je napravio glupost), tako da tu ne vidim nikakav problem.

@Megamon,

Fools
.
Slazes se da je Brton prljav igrac?
U Arsenalu je najprljaviji Cesc,Koscielny je isto,al' on je nekako profesionalno prljav,tuce misicima,a cesc ili Enriqe ili Barton truju rijecima i udarcima.Djourou nije takav,ono nije mogao izbjeci...aj bgti nece ga ciljati u glavu.Sila inercije.Barton nije imao samo start,imao je par prljavih duela,isto tako i Enriqe.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 feb 2011, 21:14

Uvijek ce moderator biti upravu.Ne moze dobiti ban,moze pisati sta hoce a ima i apsolutnu moc.

U konslutaciji sa svojim topnicima oducio sam da ja stanem na loptu i ignorisem ovoga novpecenog moderatora.

Pametniji popusta
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2011, 21:21

Arnelinho je napisao/la:Slazes se da je Brton prljav igrac?
U Arsenalu je najprljaviji Cesc,Koscielny je isto,al' on je nekako profesionalno prljav,tuce misicima,a cesc ili Enriqe ili Barton truju rijecima i udarcima.Djourou nije takav,ono nije mogao izbjeci...aj bgti nece ga ciljati u glavu.Sila inercije.Barton nije imao samo start,imao je par prljavih duela,isto tako i Enriqe.
Ma to je činjenica za Bartona. Pa takav je cijeli svoj život; takav je bio i u Manchester Cityju, takav je i u Newcastleu. Da li je to u redu? Sigurno da nije, al' ovosezonski Barton je mala maca spram onog od prije 3-4 godine. Sada je posložio neke stvari u svojoj glavi, te svu negativnu energiju(a istu posjeduje u velikim količinama :mrgreen: ) izbacuje na zelenom terenu(prije je to bio slučaj i u prodavnicama donjeg rublja :mrgreen: ). Njegov trademark i to je to.
Đuro je ono mog'o izbjeći, vidjelo se to na ponovljenom snimku. Dakako, on nije tako prgav igrač kao Barton, pa mu se ono neće uzeti za zlo; ali vi biste Joeya razapeli da je, kojim slučajem, onako udario Sagnu ili nekog igrača Arsenala.
Thunderstruck je napisao/la:Ovo ti se desi kad naljutiš akademskog građanina
Nisam ljut, vjeruj mi. Samo me nasmijavaju ovi bijedni pokušaji "šukanja". Jbt, pa nije potrebno koristiti bald da bi provocir'o(dobro, ono nije provokacija, al' on misli da jeste. Oprostićemo mu, zar ne?) nekog. Ili jeste? :shock:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Stvarno ovaj monolog sve vise opada na listi najboljih forumasa,bar kod mene
Ti si razlog zbog kojeg i ne odgovaram na sve ove "napade", jer smatram da TI to nisi zaslužio. No, @highirlija je druga priča, tako da...

@Megamon,
:lol: :lol:
Dominacija je popus(t)ila. Zamisli da je ono "š". :D Btw, nije pametniji popušta, već tinejdžer se povlači zbog neznanja. De edituj to, molim te. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 05 feb 2011, 21:22

Daj Monoloze ohladi molim te :mrgreen:
A C A B !

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 05 feb 2011, 21:24

Up gunner's,,Squillaci out!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 05 feb 2011, 21:40

Ja još uvjek ne mogu da vjerujem šta smo propustili danas.
Jednom davno na ovom forumu sam rekao da je Dijabi najgluplji igrač arsenala u historiji i to se potvrdilo.Zbog njega smo i izgubili bodove danas.Koji glupan majko mila.Vidio je da je isprovociran,ali ako se vec htio da bije trebao je to ostaviti kad se utakmica završi.

Rosicki-taj čovjek ne može više normalno da hoda,a kamo li da trči,a kamo li da da go.Treba ga se otrasiti na ljeto.
Skilaci-pa **** sve od toliko igrača na tržištu venger bas njega konja da dovede.Cim je on ušao dali su nam 4 gola.
Protiv totnhema je igrao-izgubili smo tri boda
Protiv sandrlenda je igrao-izgubili smo 2 boda
Prtotiv vigana je igrao-izgubili smo 2 boda
Protiv VBA je igrao izgubili smo tri boda
Sračunajte koliko smo bodova izgubili dok je ovaj konj igrao

Dobra smo mi ekipa,imamo sve predispozicije da postanemo najbolji,ali meni mnogo ide na živce to što u arsenalu godinama igraju igrači koji uopce to ne zaslužuju(denilson,bentner-mada je nekad i dobra,dijabi-zato što je glup,rosicki-podhitno ga treba prodati,ebue).

Jedina dobra stvar je ta što je united izgubio

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 feb 2011, 22:35

Sako na listi želja El. pošta
Napisao Nikola Ilić
petak, 04 februar 2011 00:11

Defanzivac Pari Sen Žermena Mamadu Sako na listi je želja Arsenala, pišu mediji u Francuskoj, a prenosi Dejli Mejl. Pregovori 20-godišnjeg Francuza sa upravom PSŽ-a oko produžetka saradnje su propali, što je ponovo pokrenulo spekulacije o navodnom interesovanju Arsenala.

Arsen Venger prati mladog štopera još od Evropskog prvenstva za igrača do 16 godina odigranog 2006. godine.

malo vijesti,nakon onakva soka:)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 feb 2011, 23:05

Za poraz je kriv sudija mediokritet koji je bio tu u sluzbi kluba sa periferije, nepostojecim penalima je vratio Newcastle u zivot a pogibeljan start bartona nije sankcionisao, Diabya je izbacio radi udaranja zasto se nije taj ljudski sljam drzao kriterija i iskljucio Nolana nakon besramnog udaranja Szchechnya? Penali nepostojeci i prvi i drugi sve sa ciljem da se ova skupina antitalenata iz Newcastla vrati u zivot, naravno mi smo jos u igri za titulu moramo brzo na ovu nepravdu odgovoriti i brzo se oporaviti protiv Wolvesa, ne smijemo sad klonuti duhom pogotovo kad je smijensi klub sa perferije dozivio fijasko. Takodjer jasno je da bez sudijskih gresaka na nasu stetu ove sezone mi bismo bili ubjedljivo prvi tim na tabeli, zahvaljujuci moronima sudackim koji nas cijelu sezonu sa ciljem ostecuju mi smo sad tek u situaciji da se borimo za titulu umjesto da je slavimo ali sta je tu je treba se i dalje boriti 4 boda nisu nista samo je bitno da se oporavimo nakon ove besramne kradje.

Arsenal dominira!
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 feb 2011, 23:11

Diaby je postupio ispravno iako nas je to kostalo, ljudskom sljamu i antitalentu Bartonu je morao udariti vaspitnu, naravno sudija je to sakncionisao a nije identicno udaranje golmana.

Ne znam zasto klaunasti fanovi Chelsea komentarisu, vi ste na Emiratesu dobili svoju porciju i pregazeni ste i ponizeni kao skupina malih miseva i amatera od strane jedinog, vjecnog i legitimnog vladara Londona!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 05 feb 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 05 feb 2011, 23:12

Leotar je jedne godine ozbiljno prijetio istupanjem iz Premijer lige BiH zbog sličnih problema.
Možda bi i dominatori mogli bar uplašiti kriminalce sličnom idejom :mrgreen:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 05 feb 2011, 23:25

-Paja je napisao/la:Za poraz je kriv sudija mediokritet koji je bio tu u sluzbi kluba sa periferije, nepostojecim penalima je vratio Newcastle u zivot a pogibeljan start bartona nije sankcionisao, Diabya je izbacio radi udaranja zasto se nije taj ljudski sljam drzao kriterija i iskljucio Nolana nakon besramnog udaranja Szchechnya? Penali nepostojeci i prvi i drugi sve sa ciljem da se ova skupina antitalenata iz Newcastla vrati u zivot, naravno mi smo jos u igri za titulu moramo brzo na ovu nepravdu odgovoriti i brzo se oporaviti protiv Wolvesa, ne smijemo sad klonuti duhom pogotovo kad je smijensi klub sa perferije dozivio fijasko. Takodjer jasno je da bez sudijskih gresaka na nasu stetu ove sezone mi bismo bili ubjedljivo prvi tim na tabeli, zahvaljujuci moronima sudackim koji nas cijelu sezonu sa ciljem ostecuju mi smo sad tek u situaciji da se borimo za titulu umjesto da je slavimo ali sta je tu je treba se i dalje boriti 4 boda nisu nista samo je bitno da se oporavimo nakon ove besramne kradje.

Arsenal dominira!
Kako drugacije poceti nego ovako :oops: .
Ima jos tu rijeci bez kojih on ne zna napisati post :lol:

Zar stvarno mislis da je sudija kriv za gubitak 3 (odnosno 2) boda u ovoj utakmici. Pa imali ste vodstvo od 4 gola razlike i 25 minuta da ga sacuvate i meni nikako nije jasno kako sudija moze da bude kriv onda cak i da je svirao 2 nepostojeca penala i da je razilika smanjena na 2 gola prednosti za vas. U globalu vi ste ozbiljna ekipa sa ozbiljnim trenerom, ali u ovoj utakmici to niste bili i prvi krivac treba da bude trener, drugi igraci a tek onda mozes se pozivat na sudiju.

Usput da ti kazem da je Manchesteru, kojeg ti zoves "klub sa periferije" nije sviran cist penal. Znam da te ovo iznenadjuje i da ne mozes povjerovat u to i vjerovatno ces mi odgovoriti da to i nije trebao biti penal ali tako je bilo danas. Ipak ja kazem zasluzen poraz i ne placem (kao neki) za tom sudijskom greskom i ne govorim da sada sudija navlaci za Chelsea ili Man. C. (ne mogu reci za Arsenal jer stvarno jedan penal danas nije smio biti sviran).

Edit:
Jedan od posljednjih pokusaja normalne diskusije sa Pajom :mrgreen:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 05 feb 2011, 23:27

Thunderstruck je napisao/la:Leotar je jedne godine ozbiljno prijetio istupanjem iz Premijer lige BiH zbog sličnih problema.
Možda bi i dominatori mogli bar uplašiti kriminalce sličnom idejom :mrgreen:
To bi bilo sjajno :D
Paja ba a a Đurino udaranje Besta :?:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 feb 2011, 23:34

_karabaja_ je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Za poraz je kriv sudija mediokritet koji je bio tu u sluzbi kluba sa periferije, nepostojecim penalima je vratio Newcastle u zivot a pogibeljan start bartona nije sankcionisao, Diabya je izbacio radi udaranja zasto se nije taj ljudski sljam drzao kriterija i iskljucio Nolana nakon besramnog udaranja Szchechnya? Penali nepostojeci i prvi i drugi sve sa ciljem da se ova skupina antitalenata iz Newcastla vrati u zivot, naravno mi smo jos u igri za titulu moramo brzo na ovu nepravdu odgovoriti i brzo se oporaviti protiv Wolvesa, ne smijemo sad klonuti duhom pogotovo kad je smijensi klub sa perferije dozivio fijasko. Takodjer jasno je da bez sudijskih gresaka na nasu stetu ove sezone mi bismo bili ubjedljivo prvi tim na tabeli, zahvaljujuci moronima sudackim koji nas cijelu sezonu sa ciljem ostecuju mi smo sad tek u situaciji da se borimo za titulu umjesto da je slavimo ali sta je tu je treba se i dalje boriti 4 boda nisu nista samo je bitno da se oporavimo nakon ove besramne kradje.

Arsenal dominira!
Kako drugacije poceti nego ovako :oops: .
Ima jos tu rijeci bez kojih on ne zna napisati post :lol:

Zar stvarno mislis da je sudija kriv za gubitak 3 (odnosno 2) boda u ovoj utakmici. Pa imali ste vodstvo od 4 gola razlike i 25 minuta da ga sacuvate i meni nikako nije jasno kako sudija moze da bude kriv onda cak i da je svirao 2 nepostojeca penala i da je razilika smanjena na 2 gola prednosti za vas. U globalu vi ste ozbiljna ekipa sa ozbiljnim trenerom, ali u ovoj utakmici to niste bili i prvi krivac treba da bude trener, drugi igraci a tek onda mozes se pozivat na sudiju.

Usput da ti kazem da je Manchesteru, kojeg ti zoves "klub sa periferije" nije sviran cist penal. Znam da te ovo iznenadjuje i da ne mozes povjerovat u to i vjerovatno ces mi odgovoriti da to i nije trebao biti penal ali tako je bilo danas. Ipak ja kazem zasluzen poraz i ne placem (kao neki) za tom sudijskom greskom i ne govorim da sada sudija navlaci za Chelsea ili Man. C. (ne mogu reci za Arsenal jer stvarno jedan penal danas nije smio biti sviran).

Edit:
Jedan od posljednjih pokusaja normalne diskusije sa Pajom :mrgreen:
daj molim te cuj arsenal kriv, sto je Barton divljacki isao na Diabya a ovaj burno reagovao, crveni ako je dao Diabyu trebao je i Bartonu trebao je kasnije Nolanu koji je takodjer udario golmana isto kao Diaby Bartona, dva nepostojeca penala koja se nigdje ne sviraju, milion nepostojecih prekrsaja u zoni centarsuta, nakon crvenog Diabyu jedva je cekao da vrati Newcastle u zivot.

Ono udaranje je bilo nenamjerno cak je i smijesni komentator antiarsenalovski raspolozen na engleskoj televiziji to rekao, smijesno je sta su sudije sve na nasu stetu ove godine sudile mi smo trebali biti ubjedljivo prvi. Ne mogu prezaliti ova dva boda, sada bi smo bili samo na -2 do vrha sve bi bilo u nasim rukama i sad je ali bilo bi puno lakse na -2
Dio Arsenala

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 05 feb 2011, 23:37

Paja a ponisten cist gol besta?
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.