Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

warden
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la warden » 04 jun 2011, 23:27

dzenan01 je napisao/la:Balzaretti, Criscito :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Smijes se sto ti drago aaa :twisted: :?: ,,pa naravno ako vec traze igraca za poziciju becka da ce iskesirat "malo love" ,, jer se pored beckova zele dovesti igraci na drugim pozicijama ,, sta bi ti matere ti da kupe Coentraa za 25 mil :o
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 04 jun 2011, 23:35

warden je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Balzaretti, Criscito :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Smijes se sto ti drago aaa :twisted: :?: ,,pa naravno ako vec traze igraca za poziciju becka da ce iskesirat "malo love" ,, jer se pored beckova zele dovesti igraci na drugim pozicijama ,, sta bi ti matere ti da kupe Coentraa za 25 mil :o
Jok nego treba nastaviti praviti JUVEDORIU .
FORZA JUVEdoria :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jun 2011, 23:38

Balzaretti je najbolji lijevi bek lige, vec drugu godinu zaredom

i u repci je nezamjenjiv
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 05 jun 2011, 00:46

Napadač Juventusa, Luca Toni, rekao je da je spreman ostati u klubu i boriti se za svoje mjesto u momčadi...

Iskusni napadač ima ugovor sa Starom damom do 2013. godine, međutim, ove sezone je igrao vrlo malo te se u talijanskim medijima pojavila informacija kako će ovo ljeto napustiti klub.

Ipak, 34-godišnjak ima drugačije planove: "Jasno je da se i dalje vidim u Juventusu jer sam dio projekta kojeg klub gradi. Ostajem u Juventusu i spreman sam učiniti sve kako bih bio koristan treneru. Moramo zaboraviti ovu lošu sezonu i dobro se pripremiti za novu".

Toni je u Juventus došao u siječnju ove godine te je za Juventus nastupio u 14 utakmica i dva puta je pogodio suparnički gol. Navodno je novi trener Juventusa, Antonio Conte, poručio napadaču da će se teško izboriti za veću minutažu iduće sezone.

Naime, konkurencija su mu Del Piero, Alessandro Matri, Vicenzo Iaquinta, Quagliarella i Amauri. Također, po talijanskim medijima se spominje da Conte želi dovesti Benzemu, ali ga je u Madridu dočekala odbijenica.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 05 jun 2011, 00:54

Ted Mosby je napisao/la:Napadač Juventusa, Luca Toni, rekao je da je spreman ostati u klubu i boriti se za svoje mjesto u momčadi...

Iskusni napadač ima ugovor sa Starom damom do 2013. godine, međutim, ove sezone je igrao vrlo malo te se u talijanskim medijima pojavila informacija kako će ovo ljeto napustiti klub.

Ipak, 34-godišnjak ima drugačije planove: "Jasno je da se i dalje vidim u Juventusu jer sam dio projekta kojeg klub gradi. Ostajem u Juventusu i spreman sam učiniti sve kako bih bio koristan treneru. Moramo zaboraviti ovu lošu sezonu i dobro se pripremiti za novu".

Toni je u Juventus došao u siječnju ove godine te je za Juventus nastupio u 14 utakmica i dva puta je pogodio suparnički gol. Navodno je novi trener Juventusa, Antonio Conte, poručio napadaču da će se teško izboriti za veću minutažu iduće sezone.

Naime, konkurencija su mu Del Piero, Alessandro Matri, Vicenzo Iaquinta, Quagliarella i Amauri. Također, po talijanskim medijima se spominje da Conte želi dovesti Benzemu, ali ga je u Madridu dočekala odbijenica.
Juventus,ako nastavi zasnivati igru na ovim "prosječnim" igračima,nikada neće biti u vrhu Italije,a komoli Evrope :shock:
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 jun 2011, 00:57

Nervira me jedna stvar, a to su učestale kritike Luciana Moggija koje dodatno unose nemire i nepovjerenja navijača u trenutnu upravu...Mislim da to nije fer s njegove strane, ako mu je stalo nek prestane kritikovati, on govori kako mu ti pojedini igrači nikad ne bi igrali, a nije svjestan da njegov Juventus i stanje u kojem je bio je neuporedivo bolji od ovog trenutnog, to je malo nezahvalno s njegove strane...Stekao sam dojam da kojeg god igrača Juve dovede on će opet biti skeptičan...

Svi mi navijamo za Juve zahvaljujući njemu jer je on napravio tu gromadu od kluba sredinom 90-tih, zadužio nas je sve redom, ali ipak ovakve izjave nam ne trebaju, jer igrači koji dođu, i ne počnu igrati zbog njegovih izjava izgube i to malo samopouzdanja što imaju...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 jun 2011, 08:22

dzenan01 je napisao/la:
warden je napisao/la:
Jok nego treba nastaviti praviti JUVEDORIU .
FORZA JUVEdoria :evil:
lol ...fORZA jUVEDORIA omG
Ma puma i ja to zagovaram ,,lik je predobar a to sto neki ne prate dovoljnooooo nogomet ,,nemozemo mi nista .Marrota je izjavio da je zainteresovan za Perrotu: In an interview with Spanish online newspaper ABC de Sevilla on Saturday, Juventus general manager Giuseppe Marotta revealed : "I am interested in FC Seville's Argentine winger Diego Perotti. If his club officials are ready, I can meet with them and talk business one day".
IO SONO INTERISTA

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 jun 2011, 10:33

pa balzaretti jeste vjerovatno najbolji lijevi bek lige i iako nije u cvijetu mladosti bio bi odlično pojačanje za juve. criscito vječiti talenat nije ispao kao što je trebalo ali i ovakav odličan bek tako da ako uzmu bilo koga od ove dvojice neće pogriješiti. coentrao je odličan ali skup će biti pošto je real zagrizao a portugalci znaju dignuti cijene svojim nogometašima tako da će biti teško dovesti ovog igrača a i pitanje je kako bi se naviknuo na seriju a.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 jun 2011, 14:37

izgleda da ce i Juventus dobit "Milan lab", svoju verziju, preko glave im onolike povrede svake sezone, dobro su se sjetil poradit sta na tom pitanju
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 jun 2011, 14:51

Balzaretti :lol: :roll:

Pa dobro, doduse i nema boljeg u Italiji - zato je talijanski fudbal tu gdje jeste...zalosno...Ma eto, bio bi pojacanje, bolji je od nasih bekova, ali brate to je smijesno, pa sa ovom politikom Juve nikada nece iskorak napraviti i izaci iz prosjeka...

:roll:

Agent: Beck je zeljan Juventusa

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1842

ahhahaha...joj naslova :roll: :mrgreen:

Vargas ponovo na meti Juventusa

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1843

Dati Amaurija i Martineza i dobiti prravog igraca, ali dzaba kad ti imas kretene u upravi... :evil:

Spominje se da bi Sissoko mogao otici kao dio transfera za Bastosa...e pa to je vec nesto. Treba znati i tgrovati ispravno...

slika

Vrlo rado...

Sutra sastanak Marotte i Pozza oko Inlera... nudimo Giandonata, Lanzafame, i suvlasnistvo Ekdala, Palladina...vidjecemo sta ce od tog bit.

Da vas ne bombardujem ovim informacijama vise, stvarno je previse i sam mrzim citati sva ova nagađanja :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 jun 2011, 15:57

sarajlija89 je napisao/la:Balzaretti :lol: :roll:

Pa dobro, doduse i nema boljeg u Italiji - zato je talijanski fudbal tu gdje jeste...zalosno...Ma eto, bio bi pojacanje, bolji je od nasih bekova, ali brate to je smijesno, pa sa ovom politikom Juve nikada nece iskorak napraviti i izaci iz prosjeka...

:roll:

Agent: Beck je zeljan Juventusa

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1842

ahhahaha...joj naslova :roll: :mrgreen:

Vargas ponovo na meti Juventusa

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1843

Dati Amaurija i Martineza i dobiti prravog igraca, ali dzaba kad ti imas kretene u upravi... :evil:

Spominje se da bi Sissoko mogao otici kao dio transfera za Bastosa...e pa to je vec nesto. Treba znati i tgrovati ispravno...

slika

Vrlo rado...

Sutra sastanak Marotte i Pozza oko Inlera... nudimo Giandonata, Lanzafame, i suvlasnistvo Ekdala, Palladina...vidjecemo sta ce od tog bit.

Da vas ne bombardujem ovim informacijama vise, stvarno je previse i sam mrzim citati sva ova nagađanja :roll:
**** ,,jarane ako juve ima para nek kupi bale ,,,ha kja nek kesiraa 30 -35 mil ..i eto im jer englesk liga je na vecim granama ..situcaija je nazalost kakva takva ,, al nazalost takv e prilike stari mora se uzet beck ,,jer ono sto imate vi u ekipi sad na bocnim stranam je "jalavo" nazalost :twisted:
IO SONO INTERISTA

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 jun 2011, 16:02

šta sad opet tražite lijevog beka, zar nije ziegler potpisao za juve, šta sad tražite 4-5 lijevih bekova, lani ste doveli 4 desna krila, ove sezone rješavate live bekove, pa sve tako redom :lol: :?:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 jun 2011, 16:25

tony-mortale je napisao/la:šta sad opet tražite lijevog beka, zar nije ziegler potpisao za juve, šta sad tražite 4-5 lijevih bekova, lani ste doveli 4 desna krila, ove sezone rješavate live bekove, pa sve tako redom :lol: :?:
a i Bastos im je valjda pred potpisom :roll:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 jun 2011, 16:37

Puma je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:šta sad opet tražite lijevog beka, zar nije ziegler potpisao za juve, šta sad tražite 4-5 lijevih bekova, lani ste doveli 4 desna krila, ove sezone rješavate live bekove, pa sve tako redom :lol: :?:
a i Bastos im je valjda pred potpisom :roll:
da ... jos MArrota spomiinje perrotu :?
IO SONO INTERISTA

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 jun 2011, 16:41

nisam siguran ali možda se radi o nekoj grešci jer sam ja ngdje naletio da traže perottia iz sevilje, pa možda je neko ga pomješao sa perotom iz rome

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 jun 2011, 17:36

tony-mortale je napisao/la:nisam siguran ali možda se radi o nekoj grešci jer sam ja ngdje naletio da traže perottia iz sevilje, pa možda je neko ga pomješao sa perotom iz rome
da perottia sam mislio o a napiso ... :shock: hallalitee :D
IO SONO INTERISTA

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 05 jun 2011, 21:05

Raduje me optimizam agenta Sancheza, koji kaže da za njegovog igrača ne predstavlja problem pauziratu jednu sezonu u LP, ako predje u Juvedoriu. :?
Ja čak mislim da imamo veoma male šanse za prva 3, tj. nikakve :cry:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 jun 2011, 21:11

dzenan01 je napisao/la:Raduje me optimizam agenta Sancheza, koji kaže da za njegovog igrača ne predstavlja problem pauziratu jednu sezonu u LP, ako predje u Juvedoriu. :?
Ja čak mislim da imamo veoma male šanse za prva 3, tj. nikakve :cry:
kakav Sanchez dolazi nam novi Amauri, Maurrriiiiiii!!!!! jos ako ovo bude istina sto prenosi Sky Sport 24, stvarno smo onda propali :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 jun 2011, 21:37

i dalje jako losa organizacija u juveu sad su na korak do dovodenja maurija iz lazia a bastos bi treba potpisati za 18 mil ,cak se kao veliko napadacko pojacanje spominje gilradino.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 jun 2011, 21:47

ma prelazni rok je tek počeo, čemu nerviranje,
juve se već dosta pojačao dolaskom pirla koji je neuporedivo bolji igrač od raznih mela akvilanija markizija i sl. igrača koji su ove sezone igrali u veznom redu, pa ziegler je dobar lijevi bek, standardni reprezentativac švice, ako dođe bastos ili peroti koji se sad spominje dobićete napokon i lijevo krilo što je dosad igrao neko od desnih krila kojih ste dovukli i previše, doće vjerovatno i neki napadač i eto sasvim dobre ekipe, plus nema euro takmičenja tako da će biti vjerovatno i manje ozljeda i sl. i mogao bi juve napokon se vratiti u vrh serije a

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.