PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Da li je cutback kada ideš sa igračem po donjoj strani šesaesterca ili tamo blizu kornera nije bitno, vratiš loptu u sredinu kod šesnaesterca nebitno uđeš li u šesnaesterac ili izvan, staneš i pokreneš se ili samo staneš i šutiraš?????
Petarda i to bez cuta
Nemoj mi se naljutit,ali morao sam podijelit sa cijenjenim forumašima
Nemoj mi se naljutit,ali morao sam podijelit sa cijenjenim forumašima
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Moramo odigrati petu utakmicu odlučujuću ono je za 2 - 2
Prva je bilo neriješeno, druga tvoja pobjeda, onda dvije moje pobjede i na kraju tvoja pobjeda.....
Prva je bilo neriješeno, druga tvoja pobjeda, onda dvije moje pobjede i na kraju tvoja pobjeda.....
..nijeUnica_Liverpool_ je napisao/la:Da li je cutback kada ideš sa igračem po donjoj strani šesaesterca ili tamo blizu kornera nije bitno, vratiš loptu u sredinu kod šesnaesterca nebitno uđeš li u šesnaesterac ili izvan, staneš i pokreneš se ili samo staneš i šutiraš?????
- Goalgetter
- Kontakt:
Prijave traju jos do 01.08.2011 !
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =44&t=5013
Evo i kako je i trenutno stanje primljenih igraca (Samo za 1. ligu) :

Aaaaaaaaaaa pa do 31 cu ispasti iz 1 ligeGoalgetter je napisao/la:Prijave traju jos do 01.08.2011 !
Zatvorite prijave,ispascu k'o iz tramvaja! Nema vise prijava

Pa kolko ce to u jednoj ligi biti igraca ?
tamo ima 44 prijave
2 lige po 20 igraca.A ova zadnja 4 neka sacekaju da odustane neko
Imal koga da poigramo ?
tamo ima 44 prijave
2 lige po 20 igraca.A ova zadnja 4 neka sacekaju da odustane neko
Imal koga da poigramo ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Goalgetter
- Kontakt:
Prioritet je prva liga, a za drugu ligu vidjecemo koliko cemo ih primiti, jos nije nista dogovoreno. A vise od 20 ih sigurno nece biti u drugoj, ako ne i manje, jer nece biti svi primljeni koji su se prijavili.
A ovi sto imaju jednak broj bodova, npr. 10, nista ne govori jos ova pozicija na tabeli, bice pregledana lista aktivnosti, i poredacemo ih po tome ko je bio najaktivniji, tako da bi se mogao jos promjeniti poredak, jer ova tabela je poredana spo bodovima, pa onda po abecednom redu.
A ovi sto imaju jednak broj bodova, npr. 10, nista ne govori jos ova pozicija na tabeli, bice pregledana lista aktivnosti, i poredacemo ih po tome ko je bio najaktivniji, tako da bi se mogao jos promjeniti poredak, jer ova tabela je poredana spo bodovima, pa onda po abecednom redu.
Napravis 1 ligu za najredovnije,a 2 liga napravis ovi ostali 20,a posto imaju jos 4 oni cekaju ako neko odustane od lige.Tako da bi bilo sad dobro svaki naredni koji je prijavi,stavit ga na listu čekanja.Goalgetter je napisao/la:Prioritet je prva liga, a za drugu ligu vidjecemo koliko cemo ih primiti, jos nije nista dogovoreno. A vise od 20 ih sigurno nece biti u drugoj, ako ne i manje, jer nece biti svi primljeni koji su se prijavili.
Lista čekanja:
LFC_YNWA
black64
JocK26
fanatic
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima jos i ono pravilo, da nece biti primljeni forumasi koji imaju ispod 50 postova. Dakle, ti idu gotovo pa sigurno na listu cekanja, jedino ako se ne bude nesto promjenilo
. Jer prosle sezone je bilo forumasa koji se prijave, pa nikad vise i ne udju na forum.
Kako će biti jaka liga
P.S.@ever mora igrat u prvoj
P.S.@ever mora igrat u prvoj
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pravi sobuDesimaL je napisao/la:Imal koga da razbacimo koju ?
eu 2Goalgetter je napisao/la:Pravi sobuDesimaL je napisao/la:Imal koga da razbacimo koju ?
room desimal
pw pes
I meni se igra nešto hoće li ko?
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ja cuLBJ MVP je napisao/la:I meni se igra nešto hoće li ko?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
AjdeSenaid L.F.C je napisao/la:ja cuLBJ MVP je napisao/la:I meni se igra nešto hoće li ko?
eu2
soba zlato
pw:ssba
Za 2-3 minute
Ja se slazem sa everomever je napisao/la:Zatvorite prijave,ispascu k'o iz tramvaja! Nema vise prijava![]()
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Eto LBJ čuo simuhovic je napisao/la:..nijeUnica_Liverpool_ je napisao/la:Da li je cutback kada ideš sa igračem po donjoj strani šesaesterca ili tamo blizu kornera nije bitno, vratiš loptu u sredinu kod šesnaesterca nebitno uđeš li u šesnaesterac ili izvan, staneš i pokreneš se ili samo staneš i šutiraš?????..cut ti je samo kad odmah opali onom cudnom animacijom noge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.