SaltCityAttack je napisao/la:sto se tice kamere od specijalne ebiga nije za foruma
Nego jesi čuo da su se počeli i skinheadi navijat´
ŠIŠANJE
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
SaltCityAttack je napisao/la:sto se tice kamere od specijalne ebiga nije za foruma
Hvala na solidarisanju. Evo sada navijaci neka znaju ko im je neprijatelj, a ne ostale navijacke grupe.borbadokraja je napisao/la:hordas sam, ali generalno se solidarisem sa vasim lokalnim problemima, ionako su navijaci najsvjetlija tacka ovog poganog drustva, uvijek tu kad zatreba.
Probisvjet je napisao/la:TUZLARIJE - VIJESTI
14.03.2011.
Održan radni sastanak
Kantonalni Budžet opterećen akumuliranim deficitom
Ove godine ništa od izgradnje stadiona ˝Tušanj˝
Načelnik Općine Tuzla, Jasmin Imamović, sa saradnicima, primio je danas u radnu posjetu premijera premijera i članove Vlade Tuzlanskog kantona.
Premijer Tuzlanskog kantona Sead Čaušević sa ministrima Vlade TK ima namjeru obići načelnike općina Tuzlanskog kantona kako bi čuli mišljenja i prijedloge prije usvajanja Budžeta Vlade Tuzlanskog kantona.
Prema procjeni premijera TK, bez obzira što podržava izgradnju stadiona „Tušanj“ ove godine se za stadion neće moći odvojiti sredstva. Izdvajanje za stadion dovelo bi u pitanje isplatu dječijeg doplatka. Izvjesnija je izgradnja sale za tjelesni odgoj OŠ „Sjenjak“, mada se ni za nju nemaju sredstva u okviru budžetskih, ali postoji mogućnost obezbijeđenja sredstava na drugi način.
Prijedloga je bilo puno, predstavnici općinske i kantonalne vlasti nastavili su razgovor u cilju ostvarivanja prije svega dobre saradnje i udruživanja snaga za zajedničko djelovanje prema Vladi Federacije Bosne i Hercegovine.
Sta mislite jesu li dogadjaji povezani?UrbanBatalion je napisao/la:I ja sam cuo da je on poslao specijalce.harry_90 je napisao/la:Jel istina da i Jasmin Imamovic ima upetljane prste u dogadjanja koja su bila u subotu ispred stadiona Tusanj ?
Ovaj put su u kantonu Jasminovi i Lagumdzijini SDP-ovci. Dali smo im glas da bi izgradili stadion, a oni nas naguzli!AulleTa je napisao/la:Ma ovo za kanton nije ništa novo, od njih nikakave podrške nije ni bilo. Sve je spalo na Općinu i klub. Nije mi jasno, a niti će mi ikada biti, svi očekuju stadion za reporezentaciju, svi očekuju brzu izgradnju, a kanton, federacija, država pogotovo, nisu izdvojili ni marke da potpomognu klub. Stvarno sramota...
Nije problem u Gradaccu i Banovicima, problem je sada u Tuzli, Imamovicu Jasminu i SDP-u u kantonu!seven je napisao/la:Eto sad nema Fazlića i Mujića, hoćel' opet Gradačac i Banovići biti krivi što Tuzla nema stadiona ili ćete konačno progledati i shvatiti gdje je problem, možda prvo problem treba tražiti u samoj Slobodi pa onda dalje,. Kad se samo sjetim kolika je hajka bila oko sredstava koja su dodijeljena Zvijezdi ccccc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.