VODI NAS KROZ DŽENETSKE PUTEVE DO FRANCUSKE, BEZ ZLIKOVCA SAFETA SUŠICA.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
KAPITENU, NE ZASLUŽUJEMO TE.
Safet je dovoljno drzak da to uradi. Od njega me vise nista ne cudi. Covjek bez karaktera, obraza i patriotizma. Da je glup vec odavno znamo.legenda reala je napisao/la:Ja sam siguran milion% da je Safet namjerno ostavio Kolašinca na klupi, da pokaže Emiru kako nije svemoguć, a to mu je greška koja ga mora koštati selektorskog posla
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zamalo asist, bravo kapitenu.isx je napisao/la:Jel ovo rukom crncu pokazuje gdje će mu dodati? Crnac ga posluša i odmah otrča do dogovorenog mjesta.![]()
- DonCorleone
- Kontakt:
Znaci ima i ta strana medalje, mozda se klupko bude bas u tom pravcu odmotavaloCartman je napisao/la:Safet je dovoljno drzak da to uradi. Od njega me vise nista ne cudi. Covjek bez karaktera, obraza i patriotizma. Da je glup vec odavno znamo.legenda reala je napisao/la:Ja sam siguran milion% da je Safet namjerno ostavio Kolašinca na klupi, da pokaže Emiru kako nije svemoguć, a to mu je greška koja ga mora koštati selektorskog posla
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Koliko vidim Mussa, ni manje ni više negoli doda nigerijskom messiju.calcio je napisao/la:Zamalo asist, bravo kapitenu.isx je napisao/la:Jel ovo rukom crncu pokazuje gdje će mu dodati? Crnac ga posluša i odmah otrča do dogovorenog mjesta.![]()
Virtu4l je napisao/la:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
**** vas kapiten u dupe , ta teleca glava je bolji fudbaler bio nego sto ce pola reprezentacije bit... Mani se Papeta ovdje na njegovu temu pa ga vrijedjaj
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ali kako rukom pokazuje gdje će dati loptucalcio je napisao/la:Zamalo asist, bravo kapitenu.isx je napisao/la:Jel ovo rukom crncu pokazuje gdje će mu dodati? Crnac ga posluša i odmah otrča do dogovorenog mjesta.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Havera svog komotno mogao uposlit i dodat mu loptu. Al' jok, iako CUNJ vidi da su 2 Nigerijca ispred njega ide ta lopta poprecno, van svih pravila !calcio je napisao/la:Zamalo asist, bravo kapitenu.isx je napisao/la:Jel ovo rukom crncu pokazuje gdje će mu dodati? Crnac ga posluša i odmah otrča do dogovorenog mjesta.![]()
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- BeyKopites
- Kontakt:
Postigao je ispadanje reprezentacije sa SP, Pape hvala tilegenda reala je napisao/la:Ja sam siguran milion% da je Safet namjerno ostavio Kolašinca na klupi, da pokaže Emiru kako nije svemoguć, a to mu je greška koja ga mora koštati selektorskog posla
Naravno da nije ni Spahićevo maslo za Ramazana, al' kad vidim koliko se neki osnovano a posebno neosnovano trude da ga popljuju, sve više i više mu praštam i postaje mi opet drag
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Jadne švabe, nisu mogli sanjati da imaju petokolonaša koji prodaje utakmice.rambo16 je napisao/la:sad je jasno zašto je United trpao Bayer-a u po Njemačke
Zadnja izmjena: isx, dana/u 28 jun 2014, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
Znao sam ja da ćeš se ti vratiti u formu čim te prođe ona prvobitna depresijaCartman je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Isti onaj United koji na kraju zavrsi 7. u svom prvenstvu.rambo16 je napisao/la:sad je jasno zašto je United trpao Bayer-a u po Njemačke
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Itekakve osnove i dokaza ima samo sto pojeini nece da vide pa ga jos vise vole iz nekog samo njima poznatog razloga.BeyKopites je napisao/la:Postigao je ispadanje reprezentacije sa SP, Pape hvala tilegenda reala je napisao/la:Ja sam siguran milion% da je Safet namjerno ostavio Kolašinca na klupi, da pokaže Emiru kako nije svemoguć, a to mu je greška koja ga mora koštati selektorskog posla![]()
Naravno da nije ni Spahićevo maslo za Ramazana, al' kad vidim koliko se neki osnovano a posebno neosnovano trude da ga popljuju, sve više i više mu praštam i postaje mi opet drag
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nigerijci su vec pod lupom zbog namjestanja utakmica, ako se sjecate bilo je govora da ce i njihove utakmice na SP policija drzati na oku. Just sayin'IronMany je napisao/la:
Havera svog komotno mogao uposlit i dodat mu loptu. Al' jok, iako CUNJ vidi da su 2 Nigerijca ispred njega ide ta lopta poprecno, van svih pravila !
Ma meni je to non stop u glavi, al' necu da potenciram jer ne mogu da povjerujem da bi toliko bio bezobrazan da se usudi i na taj cin. To bi vec bilo za metka u celo, a ne izjave medijima.calcio je napisao/la:Nigerijci su vec pod lupom zbog namjestanja utakmica, ako se sjecate bilo je govora da ce i njihove utakmice na SP policija drzati na oku. Just sayin'IronMany je napisao/la:
Havera svog komotno mogao uposlit i dodat mu loptu. Al' jok, iako CUNJ vidi da su 2 Nigerijca ispred njega ide ta lopta poprecno, van svih pravila !
- BeyKopites
- Kontakt:
Hajde dokaze na sunce, nemoj mi FTV mreža i BHT sapunice "Istina o reprezentaciji"GameFKS je napisao/la:Itekakve osnove i dokaza ima samo sto pojeini nece da vide pa ga jos vise vole iz nekog samo njima poznatog razloga.BeyKopites je napisao/la:Postigao je ispadanje reprezentacije sa SP, Pape hvala tilegenda reala je napisao/la:Ja sam siguran milion% da je Safet namjerno ostavio Kolašinca na klupi, da pokaže Emiru kako nije svemoguć, a to mu je greška koja ga mora koštati selektorskog posla![]()
Jedino što se može dokazati je da je uvijek bio kiks igrač, ali da iza sebe ima pregršt fantastičnih partija za reprezentaciju, da se uvijek borio koliko je mogao a u najbitnijim trenucima je uglavnom pravio pogrešne odluke.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Pa koji će nam onda qrac.BeyKopites je napisao/la:a u najbitnijim trenucima je uglavnom pravio pogrešne odluke.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: eleGancy, IgmanskiVukovi i 19 gostiju.