U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
koji baksuzluk,ljudi vezu loptu ko rukom,ubise...trudimo se,ali 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Osim Sanjina i Seje sve mrka kapa !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
sajo10 je napisao/la:Hodzicu samo strpljenje, uskoro dolazi tvoje vrijeme... Jad i cemer sto se tice napada kroz cijele kvalifikacije.
Zar ih imamo uopste

Hodzic je za ove nase tz napadace Pele

Penal

1-3
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zadnja izmjena: trxel, dana/u 14 nov 2013, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
-
- Kontakt:
a jojjjjjjjjjjjjjjj.jagodicu j...bem ti sve ba,al sve 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Šteta...mada, ne znam čemu se neki od vas dive u našoj igri. Ok, ova Španija je svemir za nas, ali ja osim dva-tri naša igrača, nisam vidio neki kvalitet...ne možemo presing kako treba..kad imamo loptu, Sanjin P nema s kim lopte igrati i to je to...Razočarao me Vlado s nekim stvarima...Mešanović krampa u napadu...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
ovaj mesanovic ne znam na osnovu cega igra u mladoj reprezentaciji...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ovaj komentator nije normalan sekunde, čuj crveni karton. Haha. Koji debil to je nevjerovatno, ubila ih Španija u ovih 45 minuta, jedva pređu centar
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Barisic zalutao, bas kao i Kovacevic. Barisic ne samo zbog autogola, nego je svakako odigrao katastrofalno. Mesanovic isto los, nista konkretno.
Sta reci, Prcic i Hajrovic kucaju na vrata A-rep. Krunic dobar u prvom dijelu prvog pol. kasnije se izgubio.
Sta reci, Prcic i Hajrovic kucaju na vrata A-rep. Krunic dobar u prvom dijelu prvog pol. kasnije se izgubio.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 14 nov 2013, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jagodic je unazadio bh fudbal bar za 5 godina. Koje sve talente imamo po svijetu, al on stavlja sebe ispred njih.
Zato Jagodicu ZBOGOM, da nam se nikada neponovis!!
Zato Jagodicu ZBOGOM, da nam se nikada neponovis!!
G BUSSA BUSS
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Znači dva "igrača" stoje pored onog Španca i nisu u stanju da mu izbiju loptu, to kad sam vidio sve mi je bilo jasno.
Onaj drugi gol umjesto da izbije loptu on mu daje loptu u for.
Gdje nađe ovakve pokušaje od igrača da mi je samo znat'.
Onaj drugi gol umjesto da izbije loptu on mu daje loptu u for.
Gdje nađe ovakve pokušaje od igrača da mi je samo znat'.
Vidi se da je ovaj Kovacevic igrao u Travniku,ima taj stil igre 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko je ono htio ovog Bevaba u A reprezentaciju? Sramoti ga jedan trenutno prosjecan igrac(za njegov uzrast iznadprosjecan definitivno, ali pricam o A repkama), sta bi onda dodje neki jos bolji?
Kovacevic rupa. Mesanovic isto.
Kovacevic rupa. Mesanovic isto.
Celik!3,2,2.
Vlado kad si se vec pokuvao u defanzivu barem reci igracima da izaddju do centra a ne pustio Spaniju do sesnaesterca,to ne mozes nikako.
1946
Momci uopće ne igraju loše, u poređenju sa Crvenim. Oba gola Španaca nisu nikakav produkt strašnih akcija, pa tako ni situacija koja je dovela do penala. Problem kod naših je što lopte bezveze gube i ne mogu se brzo vratiti, a to Španci znaju iskoristiti, i vrlo brzo dođu do našeg gola.
Šteta, zaista. Nadam se da neće klonuti duhom i da će nastaviti igrati snažno, pa šta god to dovelo.
Prcić je maher. Nadam se da će se nastaviti dobro razvijati i ubrzo ga, ako Bog da, vidimo u A reprezentaciji.
Šteta, zaista. Nadam se da neće klonuti duhom i da će nastaviti igrati snažno, pa šta god to dovelo.
Prcić je maher. Nadam se da će se nastaviti dobro razvijati i ubrzo ga, ako Bog da, vidimo u A reprezentaciji.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Najgore mki je kada kaže "dobili smo nizčega..pa onda tri gola"...halo bolan kako niizčega 3 komada.Što jest jest teška smo krampa..imaju 2-3 igrača što kao nešto znaju..ostali da popune broj....slabo,slabo....džaba trud ,treba imati i znanja..kao ja kad se silno trudim voziti avion ali ne znam i džaba...
Kovacevic---->
Reakcija ove dvojice sto napravise penal--->

Reakcija ove dvojice sto napravise penal--->

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajd sto su bolji ali im jos i sudija pomaze
Vidi se da su Spanci jedno 2-3 klase jaci od nas

Vidi se da su Spanci jedno 2-3 klase jaci od nas
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.