FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Realno nije istina da je tomić tražio 100 000 eura i nije iz Dinama došo u Tz većiz Istre al prilikom postignutog dogovora treba je donjet papire, na par upita vugdalića da da papire na uvid isti je davao razloge da će ubrzo bit čist, i na kraju se nije pojavio na prozivci jer nema papire kako treba.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Da nije ovog foruma ostao bi ubijedjen da je Tomic iz Dinama stigao u Tz. Hvala Allahu pa postoji nešto kao ovaj forum 
Sent from my D6503 using Tapatalk

Sent from my D6503 using Tapatalk
075
Realno plan uprave je bio i vise nego dobar, da su tu Tomic i Martinovic cekao bi se sad jos taj potencijalni koji se trebao prikljuciti na pripremama, vjerovatno Olayinka.. sa ovom trojicom ova ekipa bi objektivno bila prvi favorit za titulu i vjerovatno bi se proslo prvo pretkolo i dobro se potukli u drugom. Sad ako uspiju naci dobre zamjene za kratko vrijeme i ako Olayinka dodje to bi opet bilo odlicno.
This time next year we'll be millionaires.
Nama je Bureković "must have", jer ne možemo ostat samo na beku koji je visok 190cm. Dal' to može prodriblat, povuć loptu, nabacit, a nešto ne vjerujem da je brz. A kad su ga najavljivali u Vojvodini, najavili su ga kao stopera.
Nadam se da griješim ali za ovog nisam neki optimista, samo neka ne razočara i bit će odlično za nas.
Naši se danas vraćaju i imaju slobodan dan, pa u subotu u Sloveniju.
Nadam se da griješim ali za ovog nisam neki optimista, samo neka ne razočara i bit će odlično za nas.
Naši se danas vraćaju i imaju slobodan dan, pa u subotu u Sloveniju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sutra je predstavljanje igraca, Azmir je to rekao prije 10 dana. E sada nadam se da to nije to sto je doslo i da ce doci jos neko ali sam skeptik. Ali sam misljenja da nam treba jos pojacanja ako cemo napasti prvo mjesto, ako ne onda bi ovo bila neka borba za trecu poziciju.
Deficitarni smo malo na krilu desnom, opet ce tu dobiti minute Mehidic koji realno ne bi trebao imati veci broj minuta u ekipi koja napada nesto vece. Isto tako za Krpica se ne slazem da treba imati neku vecu ulogu, a odlaskom Ahmetovica i dolaskom Karica koji nije pravi spic se to nekako namece.
U vezi se nije puno toga uradilo, Stjepanovic je podlozan povredama, Grahovac je tu za rotacije ali nam je bio potreban neko i bolji od Sarica da konkurise legitimno za startersku poziciju.
Nazad lijevi bek nuzan jer Fatic je covjek od 190 cm, veoma trom.
Znaci u odbrani starteri Efendic-Kostic-Dzidic-bek novi, u vezi bi bilo dobro Zeba-Ordagic-veznjak novi i u napadu napadac, krilo da se moze rotirati.
Deficitarni smo malo na krilu desnom, opet ce tu dobiti minute Mehidic koji realno ne bi trebao imati veci broj minuta u ekipi koja napada nesto vece. Isto tako za Krpica se ne slazem da treba imati neku vecu ulogu, a odlaskom Ahmetovica i dolaskom Karica koji nije pravi spic se to nekako namece.
U vezi se nije puno toga uradilo, Stjepanovic je podlozan povredama, Grahovac je tu za rotacije ali nam je bio potreban neko i bolji od Sarica da konkurise legitimno za startersku poziciju.
Nazad lijevi bek nuzan jer Fatic je covjek od 190 cm, veoma trom.
Znaci u odbrani starteri Efendic-Kostic-Dzidic-bek novi, u vezi bi bilo dobro Zeba-Ordagic-veznjak novi i u napadu napadac, krilo da se moze rotirati.
Ako je Fatic trom za lijevog beka zasto su ga doveli? Vjerovatno ce dovesti nekog igraca iz Italije da Fatic bude prevodilac, logicno.
🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uglavnom nije ono sto je Ivetic bio, nije taj tip beka. Sta su zamislili sa njim jos ne znamo, po meni je logicno da on igra stopera ..Skver je napisao/la:Ako je Fatic trom za lijevog beka zasto su ga doveli? Vjerovatno ce dovesti nekog igraca iz Italije da Fatic bude prevodilac, logicno.
Merzic ce igrati tamo gdje treba tj gdje je se pokazao boljim u Slobodi na proljece, a poziciju u vezi moze pokriti i Dzidic. Tj Faticu se moze otvoriti mjesto i na stoperu.
Ne razumijem se u taktiku, ako je suditi po brzini, ima u okolini Tuzle puno brzih bekova......
🔴⚫️
Svi znamo kakav je Husref po pitanju dovodjenja igraca, ako se njemu svidio ne razumijem sta imate pametovat tu.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Husrefova zelja je Burekovic, jer tog igraca poznaje, cisto sumnjam da je ikad cuo za Ivana Fatica, a ne vjerujem ni da je Tomic bio njegova zelja, nego iskrsla prilika da se dovede dobar igrac i covjek rekao moze! realno, Fatic je macak u vreci, niko od nas ga nikada nije gledao, niti imas bilo kakav video o njemu, s druge strane, nadam se dolasku Burekovica, pa neka se bore za tu poziciju, ha ja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ispade Ivetic bolji od Lahma jbt. **** vas Ivetic vise, smarate s njim...
Ako je trom znaci da je makar u defanzivi dobar, jos u liniji sa Kosticem i Dzidicem i imali bi bedem pred golom. Ivetic nam je bio potreban radi dimenzije vise u napadu jer to nismo dobili od nekih igraca koji igraju na tim pozicijama, sada sa Zecom i Karicem, eventualno novim napadacem ili veznjakom ne bi bilo potrebe za tom dimenzijom vise u napadu. Svakako ce doci jos jedan bek, pa eto nek se bore za prvih 11. Ako smo dogovorili Martinovica i on je otpao, onda trazimo nekoga drugog na njegovoj poziciji sigurno tako da se ne brinite. Nismo dovodili Martinovica onako iz furke nego jer smo ganjali nekoga za vezni red.
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trazio sam podatke o njemu tamo u Maleziji, kako sam skontao on je tamo igrao nekad do septembra. Dalje podataka nema, igrao u ekipi gdje je igrao i Nyema koji je igrao u Zelji. Igrali su zajedno proslu sezonu, tj kod njih su sezone po godinama i to je bila sezona 2015. Jedna sezona traje 22 kola..
Pa je onda dosla pauza od septembra do januara ove godine. E sada posto im sezona traje kratko primjetio sam da od septembra Fatica nema u ovom Sarawaku FA. Otisao valjda lik iz te ekipe prosle sezone. Tu sezonu su zavrsili nakon 22 kola na 10. mjestu, 11. ispada.
Ova sezona im je dogurala do 12 kola i ima jos 10 kola, a on nije igrao vec su dosli neki drugi stranci i ne pojavljuje se na slikama sastava niti u slikama pocetnih postava.
Eto ako neko zna sta je radio od septembra prosle godine do juna sada neka kaze
Pa je onda dosla pauza od septembra do januara ove godine. E sada posto im sezona traje kratko primjetio sam da od septembra Fatica nema u ovom Sarawaku FA. Otisao valjda lik iz te ekipe prosle sezone. Tu sezonu su zavrsili nakon 22 kola na 10. mjestu, 11. ispada.
Ova sezona im je dogurala do 12 kola i ima jos 10 kola, a on nije igrao vec su dosli neki drugi stranci i ne pojavljuje se na slikama sastava niti u slikama pocetnih postava.
Eto ako neko zna sta je radio od septembra prosle godine do juna sada neka kaze

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Djuric je primjer u Italiji, kod nas ubija u reprezentaciji,dok dole jos se nije dokazao kao u reprezentaciji (nadam se da hoce)..u nižoj ligi čak je bio preselio i na klupu ...sjetite se Mušica svojevremeno dok je za nas igrao i reprezentaciju bio je najbolji igrač lige...gdje je igrao u Italiji niže lige i td?.. Zahirovic je primjer nije odigro utkamice par godina i dodje bude pojacanje našoj ekipi koja se bori za titule ..uglavnom polahko biće momak valjda ok solidan za našu ligu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja.navijam ja još 3-4 igraca
ljevi bek još jedan, veznjak jer neće biti Zebe 4 prva kola , napadac koji se snalazi i na krilu i naprijed .. ..nesto kao Stevo Nikolić, može Kojkut svejedno

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tamo u tom Sarawaku Muamer Salibasic najbolji strijelac bio, ovdje se vratio igrao par mjeseci u Orasju
Prije toga u Buducnosti i Podgrmecu ..

prije nego sto ce se desiti ovo a tomicem i martinovicem azmir dao interviu i rekao da doci jos 3 igrace otpala 2 jednog smo doveli znaci jos 4 ce doci ne vodite brigu
http://****/clanak/17349/u-novo ... r-ligu-bih
**** sve svoje treba ga otjerat sto dalje od kluba uhljup koji nema sta trazit u Slobodi

**** sve svoje treba ga otjerat sto dalje od kluba uhljup koji nema sta trazit u Slobodi

Esad Plavi
.

Leky i Esad Plavi ga cuvaju...ej moj Boze ko je sve u nasem fudbalu, dobro mi ligu uopste i imamo...Mustafa10 je napisao/la:http://****/clanak/17349/u-novo ... r-ligu-bih
**** sve svoje treba ga otjerat sto dalje od kluba uhljup koji nema sta trazit u Slobodi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.