FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 16 jun 2016, 19:09

solinas je napisao/la:Bili smo skepticni i za Veselinovica,Saric je igro poprilicno lose prije,Ahmet nije dugo ni sutno lopte,Efendica smo isprozivali,i td i td.
Ostavimo struku da ih pripremi i procjeni.
Fali nam igraca to se vidi barem jos trojica i u narednim danima i to cemo kompletirati.
Kao sto rekoh i prije imacemo dobru ekipu ako ne i jacu dosta.
Po meni zadnja linija, Kostic,Efendic,Dzidic,Mehmedagic,Fatic i Skahic medju najjacima odbranama u ligi.
Vezni red Zeba,Ordagic,Veselinovic,Grahovac,Govedarica,Mehidic,Stjepanovic uigrana i medju boljom vezom u ligi tu ce sletiti jos jedno pojacanje sigurno.
Karic,Zec, Krpic uz zaledje veznog reda,dosta smo jaki i naprijed.
Dobra ekipa ko beton jos jedan vezni,lijevi bek(Burekovic), i napadac i neka sou pocne.
Vec sada smo jaci za 10% u odnosu na proslu sezonu. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 16 jun 2016, 19:16

hoce l' bit kakvog okupljanja fukara sutra?

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 jun 2016, 19:26

Cini se da je to to sto se tice ekipe za prve evropse utakmice.. do pocetka prvenstva moguce da se jos pojacamo igracima kojim propadnu inostrani angazmani. Nije to toliko lose mada iskreno ocekivo sam malo bolji prelazni rok. Cini se da smo jedino na lijevom beku slabiji u odnosu na proslu sezonu al opet vidicemo ovog djetica kako ce se pokazat
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 16 jun 2016, 19:29

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kad je rok za prijavu igraca u EL ?
20.06.2016

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 jun 2016, 19:58

SARS je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kad je rok za prijavu igraca u EL ?
20.06.2016
Znaci imamo 4 dana fore za nova imena :thumbup:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 jun 2016, 20:13

Mozda sutra dodje jos jedan.
Pod obavezno nam je lijevi bek, to bi trebali zatvoriti sa Burekovicem.Tako da i tu imamo dvojicu.
Trebali bi,ako mislimo biti i sledece godine konkurenti za titulu,dovesti jos jednog veznjaka tipa Zebe,znalca sa loptom.
I napadaca.
Zec je vise krilo,Krpic dobar za rotacije....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 jun 2016, 20:15

SARS je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da kao kritikujete Fatica, a jos pisete kako nigdje nema klipa njegovih igara...Samo se pitam na osnovu cega onda donosite zakljucke da covjek nije igrac za nas i da je los igrac....Ja se ne sjecam ni da smo za ivetica nesto bog zna znali pa covjek ispade najbolji bek lige...Svima treba dati sansu i ako je Husrefu dobar i ako je covjek upisao 6 nastupa za reprezentaciju ja vjerujem da ima potrebno znanje za nas, pa i da nije potrcao zadnjih 6 mjeseci
Cojek ima CV za nepovjerovati za nase prilike, sigurno se nije mogao slucajno naci u takvim ekipama i jos je 6 puta bio reprezentativac CG, da je samo trenirao i igrao u njihovim B timovima za nas ce sigurno uz dobre pripreme biti dobar....kakvih krampi smo se nagledali na Tusnju, ovaj momak sigurno ne dolazi da sjedi na klupi vec da igra i da pokusa napraviti sebi neki dobar transfer za dalje, mogao je on sigurno naci neki tim u CG.
🔴⚫️

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 16 jun 2016, 20:25

Skver je napisao/la: Cojek ima CV za nepovjerovati za nase prilike, sigurno se nije mogao slucajno naci u takvim ekipama i jos je 6 puta bio reprezentativac CG, da je samo trenirao i igrao u njihovim B timovima za nas ce sigurno uz dobre pripreme biti dobar....kakvih krampi smo se nagledali na Tusnju, ovaj momak sigurno ne dolazi da sjedi na klupi vec da igra i da pokusa napraviti sebi neki dobar transfer za dalje, mogao je on sigurno naci neki tim u CG.
Kakav bolan to ima cv.. za 8 godina odigrao 60 utakmica i to u prosjeku malo vise od poluvremena, znaci 30 citavih utakmica za 8 godina hej i to za nepovjerovati? ima jedan gol i jednu asistenciju za 8 godina.
Nigdje se nije zadrzao duze od pola godine.. kazes mogao naci u cg tim, pa i tu u Rudaru ga odyebali kroz pola godine cak ni u Maleziji se nije moga zadrzati, pola godine i noga i tu. Meni se cini da je ovo tezak promasaj od igraca.
This time next year we'll be millionaires.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jun 2016, 20:28

Pa ja vas pitam koliko je to Zahirovic odigrao utakmica zadnjih nekoliko godina u smiješnim ligama ? Ali reputacija bivšeg reprezentativca mu daje za pravo da aje atrakcija za nase lige ...neka.bude kao Perica i ja zadovoljan jer ni Perica tamo.nebi igrao 100% .
On i Burekovic skupa borba pa ko bude bolji neka igra..barem imamo i odličnu zamjenu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 jun 2016, 20:28

90% igraca ove lige bi sutra potpisalo da samo moze trenirati sa takvim klubovima i probati se nametnuti.
🔴⚫️

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jun 2016, 20:34

Mora doći još jedan lijevi bek pa nek se bore on i Fatić. A mislim da nam je Husref mnogo puta dokazao kako može prepoznati kvalitet u igraču, oživiti ga, čak i raditi s tim igračem da napreduje iz utakmice u utakmicu. A nije Fatić došao jer se svidio nekom drugom a ne Husrefu. Tako da ne brinite se bezveze oko toga.
Nad tobom sunce najljepše sja

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 jun 2016, 20:48

Ahmetovic kad je dosao nije mogao potrcati pola sezone, kao fol neka upala, dok nije prosao kompletne priprem nije ni mogao igrati....niko od ovog ne ocekuje da bude Carlos, ne znam kakve to druge ekipe imaju bekove....Efendic evidentno momak napredovao opet ne valja, niko ne moze garantovati ni za jednog novog igraca da ce biti pojacanje dok to ne pokaze na terenu....Ahmetovicu se sigurno igra u Srajevu, ma boli ga kita za Sarajevo, nego sigurno hanuma hoce da bude malo sarajka djevojka.....
🔴⚫️

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 16 jun 2016, 21:02

Cuj kakav CV? Pa bolan bolan zamisli koja je cast upast u akademiju takvog kluba kao sto je Inter? Hej, INTER! Sama cinjenica da je trenirao zajedno sa igracima poput Ibrahimovica,Adriana,Figa,Vieire,Cambiassa,Zanettia,Maicon itd itd je veca nego sto je ijedan igrac u ovoj ligi dozivio i sto ce dozivit.

Dobrodosao Ivane! :ljepota: :salut:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 16 jun 2016, 21:14

Džaba se raspravljate, vidjet ćemo kakav je igrač. Mi smo najboljeg lijevog beka lige otjerali, tako da bi ovaj trebao biti makar Perin nivo, mislim da sve ispod tog nivoa nije ni Husrefu u cilju da dovede.

Nego ima li ko kakvih provjerenih informacija, hoćel nam ko doći ubrzo, a da nije Bureković (on je valjda već završen)[emoji38]

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 16 jun 2016, 21:22

u kolko je sutra predstavljanje

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 16 jun 2016, 21:33

Ej ba, otkud ova tema jos uvijek ovdje, zar se nismo raspali? :urnebes:

Ja se nadam da ce za ova cetiri dana doci barem jos jedno jako pojacanje pa da se pobijemo postenski u Evropi. Mozda mozemo i sa trenutnim kadrom, ali bi u slucaju kakve nedajboze povrede nekog od prvotimaca imali glavobolje.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 16 jun 2016, 23:02

tzmalisa je napisao/la:u kolko je sutra predstavljanje
U 10 na stadionu :thumbup:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 jun 2016, 23:40

Ma doći će još 2 igrača sigurno. Možda i više ali nije garancija.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 16 jun 2016, 23:51

Momciluk je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/damir-vr ... eler/18379
Ovaj igrac se mogao dovesti dzaba, istekao mu ugovor a Pirlo je za nasu ligu.. upisao je i za reprezentaciju prosle-pretprosle godine nastup.. mislim da je sad kasno
On nema sigurno platu ispod 10milja €,a nesto ne vjerujem da kod nas ima iko vecu platu od 5-6 milja KM .Treba ganjat ove igrace iz Slovenije,Austrije,Slovacke,Ceske,gdje fudbal nije broj jedan sport,i gdje igraci nemaju drasticno vece plate.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 jun 2016, 23:54

AshburtonG je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/damir-vr ... eler/18379
Ovaj igrac se mogao dovesti dzaba, istekao mu ugovor a Pirlo je za nasu ligu.. upisao je i za reprezentaciju prosle-pretprosle godine nastup.. mislim da je sad kasno
On nema sigurno platu ispod 10milja €,a nesto ne vjerujem da kod nas ima iko vecu platu od 5-6 milja KM .Treba ganjat ove igrace iz Slovenije,Austrije,Slovacke,Ceske,gdje fudbal nije broj jedan sport,i gdje igraci nemaju drasticno vece plate.
Ima 5-6 hiljada al nema preko 8 000
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.