Pa taj Đerzelez je stariji klub od većine premijerligaša. Ali pošto Bošnjaci imaju kompleks niže vrijednosti "gazi" sve što ima prefiks bošnjački. Ali ništa čudno. Narod koji ne drži do jezika, kulture, vjere, historije i ne zaslužuje bolje. Čast izuzetcima ali su oni manjina.Demi je napisao/la:Zavrsilo onako kako i treba zavrsiti.Nisu pare sveZeko87 je napisao/la:Tuzla City me neodoljivo podsjeća na đerzelez Zenicu poslije rata, kad je Ćelo rhm. okupio ponajbolje igrače lige i htio postati prvak. Završilo s klubom kako je završilo
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Cuvati na hladnom i tamnom mjestumohikanac12 je napisao/la:Jel' bolje da se raspadne ćelik ili sloboda?Rigoletto je napisao/la:Nadam se pobjedi
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Danas celik hvata prikljucak za vrhom, kvalitetna je to ekipa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ako se Sloboda ugasi osnovat će se Sloboda 1919, po planu gradonačelnika i po oprobanom receptu košarkaškog kluba. Klub bez dugova, opterećenja, za desetak godina će se vratiti u premijer ligu i pod hajpom imati hiljade i hiljade ljudi na tribinama. Tada bi mogli i do titule bez problema. To je najrealniji izlaz iz njihovih problema. Znaju to i oni koji su otjerali Azmira, a on ih je spriječio 2012/13 da se ne ugasi klub. Ali eto tu smo gdje smo.mohikanac12 je napisao/la:Jel' bolje da se raspadne ćelik ili sloboda?Rigoletto je napisao/la:Nadam se pobjedi
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- mohikanac12
- Kontakt:
Ove sezone titulu najavili. I kamp, lijevo od Disneylanda.irfo je napisao/la:Danas celik hvata prikljucak za vrhom, kvalitetna je to ekipa
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sloboda se sine voli do groba...VolimTz je napisao/la: Ako se Sloboda ugasi osnovat će se Sloboda 1919, po planu gradonačelnika i po oprobanom receptu košarkaškog kluba. Klub bez dugova, opterećenja, za desetak godina će se vratiti u premijer ligu i pod hajpom imati hiljade i hiljade ljudi na tribinama. Tada bi mogli i do titule bez problema. To je najrealniji izlaz iz njihovih problema. Znaju to i oni koji su otjerali Azmira, a on ih je spriječio 2012/13 da se ne ugasi klub. Ali eto tu smo gdje smo.
dzabe je to vama objasnjavat..
podrska velezu danas u utakmici s ovom plastikom bez obzira na sve belaje i istoriju s njima...
Jest, koja ? Fk Sloboda ili nova Jasminova Sloboda 1919 ?Sariel1987 je napisao/la:Sloboda se sine voli do groba...VolimTz je napisao/la: Ako se Sloboda ugasi osnovat će se Sloboda 1919, po planu gradonačelnika i po oprobanom receptu košarkaškog kluba. Klub bez dugova, opterećenja, za desetak godina će se vratiti u premijer ligu i pod hajpom imati hiljade i hiljade ljudi na tribinama. Tada bi mogli i do titule bez problema. To je najrealniji izlaz iz njihovih problema. Znaju to i oni koji su otjerali Azmira, a on ih je spriječio 2012/13 da se ne ugasi klub. Ali eto tu smo gdje smo.
dzabe je to vama objasnjavat..
podrska velezu danas u utakmici s ovom plastikom bez obzira na sve belaje i istoriju s njima...
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
Sariel1987
- Kontakt:
jok ba srpska

tebi je najmanje do fudbala a najvise do politike, bolje da se kandidujes na predstjecim izborima. i uradis sta konkretno za mjesnu zajednicu ozibljno

tebi je najmanje do fudbala a najvise do politike, bolje da se kandidujes na predstjecim izborima. i uradis sta konkretno za mjesnu zajednicu ozibljno
Ja tebe ozbiljno pitam. Ne znam kako ne vidiš da je to još malo pa neizbježno.Sariel1987 je napisao/la:jok ba srpska![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
car moj citas li ti nasu temu? mislis da mi ne vidimo sta se redi, kuda sve ovo vodi, ne kritikujemo i ne jbemo sve redom?VolimTz je napisao/la:Ja tebe ozbiljno pitam. Ne znam kako ne vidiš da je to još malo pa neizbježno.Sariel1987 je napisao/la:jok ba srpska![]()
a opet nije razlog za promjenom dresa..
nema promjene dresa i izgovora lafo pratio sam klub i u opstinskoj ligi, ko i ja proleter de ba.
promijenili ste svi dres kad je azmir otiso u simin han i promijenio grb...da se ne lazemo.ok vase pravo.
svako svojim putem, a upravo vi najvise prcate i podjebavate ovde, ko da nemamo dovoljno dusmana i bez vas...
Ja sam se povukao iz kopa mnogo prije ovog raskola. A sa Slobodine teme su me otjerale komunjare kada sam tvrdio da je Azmir otjeran i da je to bila greška. Kažu mi da sam izdajnik i balija. Do dan danas idem na tekme jednog i drugog kluba, kako mi je ćejf. A titoistima yebem mater i ovdje i uzivo. I uvijek je bilo tako.Sariel1987 je napisao/la:car moj citas li ti nasu temu? mislis da mi ne vidimo sta se redi, kuda sve ovo vodi, ne kritikujemo i ne jbemo sve redom?VolimTz je napisao/la:Ja tebe ozbiljno pitam. Ne znam kako ne vidiš da je to još malo pa neizbježno.Sariel1987 je napisao/la:jok ba srpska![]()
a opet nije razlog za promjenom dresa..
nema promjene dresa i izgovora lafo pratio sam klub i u opstinskoj ligi, ko i ja proleter de ba.
promijenili ste svi dres kad je azmir otiso u simin han i promijenio grb...da se ne lazemo.ok vase pravo.
svako svojim putem, a upravo vi najvise prcate i podjebavate ovde, ko da nemamo dovoljno dusmana i bez vas...
-
Sariel1987
- Kontakt:
joj komunjare balije izdajnici... ne mogu matere mi ...
haj uzdravlje, zivit se moze i na aparatima

haj uzdravlje, zivit se moze i na aparatima
- Bazinga12345
- Kontakt:
- najrodjeniji
- Kontakt:
Jel' istina da su zgrade u Tuzli pravljene u oblicima kukastih križeva sa 4 S ?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Stidljiva borba za Euro ove god a sljedece titula je receno samo da ispravim. Ja mislim da nema nista od toga iako ekipa kao ekipa da daje sve od sebe mogla bi upast u borbu za 4-6 mjesto. Nisam ocekivao da ce Tuzla uzeti ovoliko bodova kuci niti da ce Siroki ovako lose startati. Ostalo ocekivano gore dole bod dva.mohikanac12 je napisao/la:Ove sezone titulu najavili. I kamp, lijevo od Disneylanda.irfo je napisao/la:Danas celik hvata prikljucak za vrhom, kvalitetna je to ekipa
- mohikanac12
- Kontakt:
Ima do kraja puno, ne treba nikoga otpisivati. Vidjecemo, kakva god da je, nasa je.KenoRob je napisao/la:
Stidljiva borba za Euro ove god a sljedece titula je receno samo da ispravim. Ja mislim da nema nista od toga iako ekipa kao ekipa da daje sve od sebe mogla bi upast u borbu za 4-6 mjesto. Nisam ocekivao da ce Tuzla uzeti ovoliko bodova kuci niti da ce Siroki ovako lose startati. Ostalo ocekivano gore dole bod dva.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
ovaj Fejzic iz TC je pravi parmak
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Velez 4 5 dobrih sansi promasi, samo da ne stigne kazna
Forzza Velez
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sasvim normalno za njih.ManciniLevatKlasican je napisao/la:Velez 4 5 dobrih sansi promasi, samo da ne stigne kazna
Oni da su 50% stopostotnih prilika realizirali sad bi vodili bitku za prve 4 pozicije.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Moj Bekricu sa kakvim panjevima ti igras. 
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.