nnije nego transfermarkt.co.uk najbolji sajt, azuriraju redovno stvari i tacni su.Bundesliga je napisao/la:Jos pratis treansfermarket.deLukasL33 je napisao/la:kakva nada? Pa pise na transfermarkt da ima 20 godina i nema ni kluba ni vrijednosti nikakveBundesliga je napisao/la:
Dobar malac nada Bh fudbala![]()
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
@Noname
Opet dobar tekst , svaka čast kontaš ti dobro ovaj sport . Pokušat će se malo nadovezati.
1. Brzi igrači nam fale. Bukvalno kao što je Zvezda onda uradila sa Binićem tako name nešto treba. Znači brz igrač po svaku cijenu iako je loš tehničar , iako ne igra u svom klubu , iako nije standardan,iako niko za njega nikad nije čuo .. nek sjedi na klupi umjesto Muslimovića ionako nikada od Muslia neće biti koristi .. Brz igrač i to najmanje puta dva. Da nam se ne dešava da nam svako može pretrčati pola terena a a ga se ne zaustavi. Zato Portugalci Dancima(jer su i ovi brzi) pera nisu mogli odbiti a zato su nas prelazili kao juniore. I zato je Maletić juče izgledao močnije od pola iz prvih 11.
Hroničan problem nam je to , veoma povezan sa pogrešnim selektiranjem igrača već u pionirkosm uzrastu .
2. Ove tekme zadnje tri su bile na nivou polufinala ili finala završnice EP. To je takva težina i to ne treba ispustiti iz vida. Znači nije sramota ovako izgubiti. A šta pišu komšijski mediji i ostalo ne treba da nas tanima sekunde. Imali smo strašan maler pri izvlačenju pomalo se to gubi iz vida primjećujem.
3. Sušić (mada ga i sada podržavam) mora da izvuče neke taktičke lekcije i pouke. NE sviđa mi se njegova defanzivna taktika i nedostatak odvažnosti u ključnim utakmicama. Mi smo juče izgubili a da metka nismo opucali. Ona dva sretna gola ne računam. Sam sebi treba da postavi pitanje jesmo li izubili ovako a da u dvije tekme nismo zaigrali sa najboljim timom više od 15-minuta. I sve šanse šsto smo stvorili stvorili smo tada. Juče je ponovio katastrofalnu postavku , drugi put zeredom. Igrači to dobro osjete i juče su i sami tako igrali. Postavka kao hajde da otežemo i čekamo dok uđe Ibišević nas je juče koštala ovakvog poraza.
4. Ono što je dobro je da se sistem počeo praviti oko repke i samo tako nastaviti ma tko došao za selektora.
Opet dobar tekst , svaka čast kontaš ti dobro ovaj sport . Pokušat će se malo nadovezati.
1. Brzi igrači nam fale. Bukvalno kao što je Zvezda onda uradila sa Binićem tako name nešto treba. Znači brz igrač po svaku cijenu iako je loš tehničar , iako ne igra u svom klubu , iako nije standardan,iako niko za njega nikad nije čuo .. nek sjedi na klupi umjesto Muslimovića ionako nikada od Muslia neće biti koristi .. Brz igrač i to najmanje puta dva. Da nam se ne dešava da nam svako može pretrčati pola terena a a ga se ne zaustavi. Zato Portugalci Dancima(jer su i ovi brzi) pera nisu mogli odbiti a zato su nas prelazili kao juniore. I zato je Maletić juče izgledao močnije od pola iz prvih 11.
Hroničan problem nam je to , veoma povezan sa pogrešnim selektiranjem igrača već u pionirkosm uzrastu .
2. Ove tekme zadnje tri su bile na nivou polufinala ili finala završnice EP. To je takva težina i to ne treba ispustiti iz vida. Znači nije sramota ovako izgubiti. A šta pišu komšijski mediji i ostalo ne treba da nas tanima sekunde. Imali smo strašan maler pri izvlačenju pomalo se to gubi iz vida primjećujem.
3. Sušić (mada ga i sada podržavam) mora da izvuče neke taktičke lekcije i pouke. NE sviđa mi se njegova defanzivna taktika i nedostatak odvažnosti u ključnim utakmicama. Mi smo juče izgubili a da metka nismo opucali. Ona dva sretna gola ne računam. Sam sebi treba da postavi pitanje jesmo li izubili ovako a da u dvije tekme nismo zaigrali sa najboljim timom više od 15-minuta. I sve šanse šsto smo stvorili stvorili smo tada. Juče je ponovio katastrofalnu postavku , drugi put zeredom. Igrači to dobro osjete i juče su i sami tako igrali. Postavka kao hajde da otežemo i čekamo dok uđe Ibišević nas je juče koštala ovakvog poraza.
4. Ono što je dobro je da se sistem počeo praviti oko repke i samo tako nastaviti ma tko došao za selektora.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nisam ništa napisao poslije utakmice ovdje..... Šta reći????? Očekivalo se puno, dobilo se malo - ništa..... Nisam puno nešto mislio o formaciji i taktici..... Počelo je kao u Zenici..... Samo što smo ovdje primili gol skoro odmah, kasnije brzo i drugi, bilo mi je krivo, ali mislio sam da možemo..... Onda penal..... Tad me nešto pritisnu, šta ako profula????? Ali je lagano pospremio loptu u gol..... Došla je veća nada..... Brzo kraj prvog poluvremena..... Jedva čekam da počne kontam idemo sada..... Borimo se nekako, ali me nerviralo ono vraćanje i dodavanje u odbrani, i u Zenici, i u Lisabonu..... A kad krene ono dodavanje prema naprijed, samo me strah da neko ne pogriješi, kao što me je bilo strah i kod ovog dodavanja u odbrani..... Ako koja prođe i zadržimo loptu poslije centra, javlja se nada..... Ili dugi pasovi prema naprijed i dobivanje duela, smirivanje lopte..... Džeko nije mogao sam protiv trojice - četvorice Portugalaca u odbrani, nismo pravili akcija dosta, ili se izgubi lopta ili se vrati u odbranu, rijetko kad neka akcija..... Ako baš vezni red nije mogao slati dovoljno lopti za Džeku, trebao je biti jedan u napadu sa Džekom, tj. Ibišević, pogotovo kad smo imali zaostatak od gol..... Mislio sam da možda zbog crvenog kartona nije htio uvesti Ibiševića, ali trebalo se možda pokušati, pokušati napadati malo bolje, krenuti ofanzivnije vezni red, ali ništa, dodavanje na našoj polovini, greške itd..... Ako šta uđe u gol, dobro je..... Poslije utakmice i zadnje minute sam se osjećao prazno, kao i nakon svake utakmice repke u kojoj rezultat nije nešto..... Bez obzira na sve, igračima i Sušiću čestitam na dobrim igrama kroz ove kvalifikacije, treba zaboraviti što prije na ovu utakmicu..... Želio bih ostanak Sušića na poziciji selektora naše reprezentacije koju ću bodriti kao i do sada ♥ .....
- spielführer_21
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=4533" onclick="window.open(this.href);return false;
Nekakav moj osvrt...
Nekakav moj osvrt...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Možda je najbolje riješenje da ne pričamo o tom nekakvom mentalitetu i tim stvarima.
Ja mislim da smo mi to više "umislili" nego što smo zaista tako naopak narod. Šta smo sve umišljali 92-95, da ne bi sad ovo.
Vojska krala ljudima meso iz zamrzivača. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
Nisam čitao postove na ovoj temi. Vjerovatno ima pametnih. Ja cu reci nesto sto se po mom misljenju ne moze tolerisati u modernom fudbalu. Po mom skromnom misljenju vezna linija PJANIC-MEDUNJANIN-MISIMOVIC ne moze da igra ni protiv jedne ozbiljne repke i zato cem osvaku tekmu izgubiti. Tu nema trke, brzine, a ni snage ni drskosti. Mozda tehnicari jesu, ali ja od toga nista nisam vidio , pogotovo ne sicnoc. Niko nije povukao loptu vise od 3 m naprijed. Borci u ekipi Portugala pojedu nase "tehnicare" kao malu djecu na terminu...nadtrce ih uzduz i porpijeko. Hocu ovo da kazem "ne moze gore navedena vezna linija ni jednoj ozbiljnoj repki napraviti presing na sredini, niti moze nametnuti svoj tempo igre"...ok kada dodje slabija ekipa pa nam se brane...u toj kombinaciji mozda i moze. Ali ovako , pogotovo na gostovanju nikada. Znaci Salihovic mora igrati u veznoj liniji , jer je bas tip igraca koji nam treba. Mozemo trpiti jednog od gore pomenutih , ali nikako svu trojcu. Ja tako mislim , a sada ima vjerovatno ljudi koji su totalno u kontri. Ali po meni je jasno da nas vezni red poptpuno proda svaku tekmu. Cak i Rahimic sa njima ispred ispada supalj jer ostave covjeka u troglu izmedju 3 protivnicka igraca. Ja samo apelujem da se ljudi malo smire i da neko ako kaze necemo pobjediti npr. Grcku, ne pocnu mu **** majke. Ja znam da ce nas opet euforija ufatiti i da ce nakon Golova Misketa, Pjanica i Medunjanina nekim Latvijama, Linhestajnima itd. biti "najbolji", dok ne dodje neka "truhla" Grcka ili novi baraz i ne spsute nas na zemlju. Hajde zivi bili pa vidjeli, ali ova vezna linija po meni ne moze funkcionisati bez trkaca i brzih igraca. ...kojih nemamo uopste.... pozzZ!

Pazi francuski pilica

Tema treba pod ključ.Selam
Necromacer je napisao/la:Nisam čitao postove na ovoj temi. Vjerovatno ima pametnih. Ja cu reci nesto sto se po mom misljenju ne moze tolerisati u modernom fudbalu. Po mom skromnom misljenju vezna linija PJANIC-MEDUNJANIN-MISIMOVIC ne moze da igra ni protiv jedne ozbiljne repke i zato cem osvaku tekmu izgubiti. Tu nema trke, brzine, a ni snage ni drskosti. Mozda tehnicari jesu, ali ja od toga nista nisam vidio , pogotovo ne sicnoc. Niko nije povukao loptu vise od 3 m naprijed. Borci u ekipi Portugala pojedu nase "tehnicare" kao malu djecu na terminu...nadtrce ih uzduz i porpijeko. Hocu ovo da kazem "ne moze gore navedena vezna linija ni jednoj ozbiljnoj repki napraviti presing na sredini, niti moze nametnuti svoj tempo igre"...ok kada dodje slabija ekipa pa nam se brane...u toj kombinaciji mozda i moze. Ali ovako , pogotovo na gostovanju nikada. Znaci Salihovic mora igrati u veznoj liniji , jer je bas tip igraca koji nam treba. Mozemo trpiti jednog od gore pomenutih , ali nikako svu trojcu. Ja tako mislim , a sada ima vjerovatno ljudi koji su totalno u kontri. Ali po meni je jasno da nas vezni red poptpuno proda svaku tekmu. Cak i Rahimic sa njima ispred ispada supalj jer ostave covjeka u troglu izmedju 3 protivnicka igraca. Ja samo apelujem da se ljudi malo smire i da neko ako kaze necemo pobjediti npr. Grcku, ne pocnu mu **** majke. Ja znam da ce nas opet euforija ufatiti i da ce nakon Golova Misketa, Pjanica i Medunjanina nekim Latvijama, Linhestajnima itd. biti "najbolji", dok ne dodje neka "truhla" Grcka ili novi baraz i ne spsute nas na zemlju. Hajde zivi bili pa vidjeli, ali ova vezna linija po meni ne moze funkcionisati bez trkaca i brzih igraca. ...kojih nemamo uopste.... pozzZ!
To je to!! Nemamo kvalitet. Sve igrace koje imamo a da su "dobri" su igraci iste pozicije Stilic,Pjanic,Ibricic,Misimovic,Medunjanin. Sve trkac do trkaca
RIP SALE VILENJAK
susic je trebao samo primjeniti recept cire a to je :tri stopera(spahic,pandža i jahic) +dva beka(lulic,maletic) ispred rahimic i zahirovic +misimovic džeko i ibisevic. nisu tu nadarevic ,muratovic i ibricic bio na( klupi) ali su tu lulic zahirovic i maletic.znaci cirina taktika i bila je dobra barem smo igrali i stvarali sanse. u ovakvim utakmicama ne mogu igrati medunjanin i pjanic oni su i suvise blagi i spori za portugalce ,njih treba koristiti u utakmicama protiv (luxsemburga lihtenstajna san marina i dr)za ovakve utakmice trebaju ratnici a ne balerine i tek bi se onda mogli nadati ali samo nadati jer ljudi su kvalitetniji od nas na svim pozicijama osim u napadu gdje je nas džeko kvalitetniji od postige.
Eto nemamo kvalitet ali kad smo igrali NAPADACKI, stisli smo Portugal u Zenici i napravili dobre prilike.
Imali ne imali, sta se koji qrac branimo?
Pape je trebao poceti tamo gdje se stalo u Zenici. Bas kad je sudija svirao kraj u zenici, ona ekipa i onakva igra se trebala nastaviti u Portugalu.
Kad je vec napravio gresku i kad smo vidjeli koliko smo mi bili JADNI u prvom poluvremenu u Zenici, zasto je morao OPET ISTO DA RADI?????????????
Sreca pa u Zenici nije bilo uslova da se Portugalci razigraju, mislim da bi i u prvoj tekmi u prvih 25 minuta bilo 2:0 za njih.
Ljudski je grijesiti ali dva puta napraviti istu gresku i to samo u cetiri dana je neshvatljivo.
Imali smo srece i izgubili samo 6:2. JADNO!
Vec sam govorio, mnogo lakse bi mi bilo da smo izgubili JUNACKI a ne KUKAVICKI. Izgledali smo kao Luxemburg koji igra da ne primi puno golova a imamo tako jake veznjake i napadace (bar jednog).
Ja ne znam kako se mi tako lahko dignemo i nadamo necemu zbog samo jednog dobrog poluvremena u Parizu i 15 min. u Zenici?
Samo smo 4 puta fino pobijedili. Dva puta "strasni" Luxemburg i po jednom fudbalske velesile, Albaniju kuci i Bjelorusiju u gostima. WOOW! Bravo MI!
1. Nikad slabiji Francuzi nas na Kosevu ponizili, nismo s loptom sastavili.
2. Albanci nam uzeli bod.
3. Rumuni nas u Rumuniji rasturili ali pobijedili nas "samo" 3:0 jer smo imali mnogo srece.
4. Rumune smo kod kuce pobijedili, jedva. Ljudi kod 1:0 imali prilike da povedu 2:0 ali sreca pa nisu.
5. Bjelorusiji (9 igraca) jedva utrpali gol u 88. minuti a to je uradio "otpisani" Misimovic. (Miske, inace nas tehnicki najpotkovaniji igrac je bio otpisan
nevjerovatno!)
6. Portugal nas u Zenici razvalio, ali teren je bio los pa smo rezultatski dobro prosli i cak zadnjih 15 minuta umalo ne pobijedismo. Nevjerovatno koliko srece smo imali.
7. Portugal nas u Portugalo UBIO, u svakom smislu te rijeci. Imali smo mnogo srece pa izgubili samo 6:2 a realno, utakmica je trebala zavrsiti 9:1 ili cak 10:1 za Portugal.
Moji dragi Bosanci i Hercegovci, ova BiH nije takticki dovoljno jaka. Na prvenstvo su prosli bolji a nama propada jedna sjajna generacija. STETA!
PAPE ODLAZI!
Pape je trebao poceti tamo gdje se stalo u Zenici. Bas kad je sudija svirao kraj u zenici, ona ekipa i onakva igra se trebala nastaviti u Portugalu.
Kad je vec napravio gresku i kad smo vidjeli koliko smo mi bili JADNI u prvom poluvremenu u Zenici, zasto je morao OPET ISTO DA RADI?????????????
Sreca pa u Zenici nije bilo uslova da se Portugalci razigraju, mislim da bi i u prvoj tekmi u prvih 25 minuta bilo 2:0 za njih.
Ljudski je grijesiti ali dva puta napraviti istu gresku i to samo u cetiri dana je neshvatljivo.
Imali smo srece i izgubili samo 6:2. JADNO!
Vec sam govorio, mnogo lakse bi mi bilo da smo izgubili JUNACKI a ne KUKAVICKI. Izgledali smo kao Luxemburg koji igra da ne primi puno golova a imamo tako jake veznjake i napadace (bar jednog).
Ja ne znam kako se mi tako lahko dignemo i nadamo necemu zbog samo jednog dobrog poluvremena u Parizu i 15 min. u Zenici?
Samo smo 4 puta fino pobijedili. Dva puta "strasni" Luxemburg i po jednom fudbalske velesile, Albaniju kuci i Bjelorusiju u gostima. WOOW! Bravo MI!
1. Nikad slabiji Francuzi nas na Kosevu ponizili, nismo s loptom sastavili.
2. Albanci nam uzeli bod.
3. Rumuni nas u Rumuniji rasturili ali pobijedili nas "samo" 3:0 jer smo imali mnogo srece.
4. Rumune smo kod kuce pobijedili, jedva. Ljudi kod 1:0 imali prilike da povedu 2:0 ali sreca pa nisu.
5. Bjelorusiji (9 igraca) jedva utrpali gol u 88. minuti a to je uradio "otpisani" Misimovic. (Miske, inace nas tehnicki najpotkovaniji igrac je bio otpisan

6. Portugal nas u Zenici razvalio, ali teren je bio los pa smo rezultatski dobro prosli i cak zadnjih 15 minuta umalo ne pobijedismo. Nevjerovatno koliko srece smo imali.
7. Portugal nas u Portugalo UBIO, u svakom smislu te rijeci. Imali smo mnogo srece pa izgubili samo 6:2 a realno, utakmica je trebala zavrsiti 9:1 ili cak 10:1 za Portugal.
Moji dragi Bosanci i Hercegovci, ova BiH nije takticki dovoljno jaka. Na prvenstvo su prosli bolji a nama propada jedna sjajna generacija. STETA!
PAPE ODLAZI!
ne razumijem se u fudbal i vjerovatno griješim al čini mi se onako laički da se ovaj portugal ne zna branit i svaki put kad ih napadneš ako uđeš u 16m lopta gotovo kao da im sama ulazi u go ....pa Kipar im je 4 dao i Island 3 i mi onakvi slabi kakvi smo bili opet nekako uđoše 2...SamoZeljo je napisao/la:Eto nemamo kvalitet ali kad smo igrali NAPADACKI, stisli smo Portugal u Zenici i napravili dobre prilike.

Biće interesantno gledati ih na EP kad ih neko napadne...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- Principatus
- Kontakt:
To smo vidjeli u Zenici, nazalost nije povucena pouka iza toga.Goldy je napisao/la:svaki put kad ih napadneš ako uđeš u 16m lopta gotovo kao da im sama ulazi u go ....
Cak ni poslije 45 minuta utakmice u Lisabonu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
prodje jos jedna noc, ali ovaj bol i depresija su jos uvjek u meni.. 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
to je dobro druže, a znaš li zašto? taj bol i depresija ti ukazuju na to da ti je život prazan i da ne živiš onako kako bi želio nego u skladu sa okolinom....jer da imaš lijep i uzbudljiv život bolio bi te Kkurac za repkom i njenim uspjesimabordo_Sarajevo je napisao/la:prodje jos jedna noc, ali ovaj bol i depresija su jos uvjek u meni..

"...but the football is very strange." - R. Mancini
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Puno će vremena proći dok se ne vratimo u normalu.
Najviše sam želio ovaj prolaz radi dušmana BiH,da im se začepe usta.No,međutim,oni su opet jako glasni.
Izdržali smo mi i gore,izdržaćemo i ovo.
Mostar je BiH!!!
Najviše sam želio ovaj prolaz radi dušmana BiH,da im se začepe usta.No,međutim,oni su opet jako glasni.
Izdržali smo mi i gore,izdržaćemo i ovo.
Mostar je BiH!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
"Žao mi je... Žao mi je što nismo otišli na to **** evropsko.
Žao mi je što nemamo autoput, što imamo više od pola miliona nezaposlenih, što nam na vrhu sjede šupljoglavci, raspiruju nacionalizam, godinama nas levate.
Žao mi je što su mnogi od nas djetinjstvo proveli u podrumu.
Žao mi je što nas ne poznaju, pa nas potcjenjuju.
Žao mi je, jer znam da bi ulice svih gradova u Bosni i Hercegovini sinoć izgledale veličanstveno, da je bilo drugačije.
Ali mi je neizmjerno drago što nisam rođen ni u Parizu, ni u Danskoj, ni u Portugalu, zemljama gdje imaju velike stadione, a hladnu publiku, kojoj moraš "uzdurisati" premoćan razglas da bi ih afirmisao da navijaju barem 2 minute.
Drago mi je, jer u ovoj našoj hladnoj, gladnoj i siromašnoj zemlji, kad te strefi nešto na sred ulice, još uvijek ima onih koji će ti prići i pomoći, bez obzira na sve.
Jer te komšija zovne na roštilj iako je na birou pola godine, nema nikakva primanja i udara glavom od zid razmišljajući od čega će uplatiti zaostalu ratu kredita.
Ovdje se ne živi samo da bi se umrlo, ovdje se i umire da bi se živjelo! Ovo je moja Bosna!"
VOLIM TE BIH !
Žao mi je što nemamo autoput, što imamo više od pola miliona nezaposlenih, što nam na vrhu sjede šupljoglavci, raspiruju nacionalizam, godinama nas levate.
Žao mi je što su mnogi od nas djetinjstvo proveli u podrumu.
Žao mi je što nas ne poznaju, pa nas potcjenjuju.
Žao mi je, jer znam da bi ulice svih gradova u Bosni i Hercegovini sinoć izgledale veličanstveno, da je bilo drugačije.
Ali mi je neizmjerno drago što nisam rođen ni u Parizu, ni u Danskoj, ni u Portugalu, zemljama gdje imaju velike stadione, a hladnu publiku, kojoj moraš "uzdurisati" premoćan razglas da bi ih afirmisao da navijaju barem 2 minute.
Drago mi je, jer u ovoj našoj hladnoj, gladnoj i siromašnoj zemlji, kad te strefi nešto na sred ulice, još uvijek ima onih koji će ti prići i pomoći, bez obzira na sve.
Jer te komšija zovne na roštilj iako je na birou pola godine, nema nikakva primanja i udara glavom od zid razmišljajući od čega će uplatiti zaostalu ratu kredita.
Ovdje se ne živi samo da bi se umrlo, ovdje se i umire da bi se živjelo! Ovo je moja Bosna!"
VOLIM TE BIH !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Rumunija imala prilike da povede u Zenici više od 0:1? Pa Rumuni su u toj utakmici imali 2 šuta u okvir gola (tu se i gol broj) 

Čelik Zenica 1945
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ANTIFA, rasplakame care, mada suze vec liju dva dana..uhh
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bola nema sekirancije , i meni je tako jucer bilo ..bordo_Sarajevo je napisao/la:ANTIFA, rasplakame care, mada suze vec liju dva dana..uhh
Dolaze bolja vremena , igraci su nam mladi vecina igraca , tek sada trebaju da igraju na najboljem nivou..
Uostalom extra nam je grupa za SP2014.
A jos je brzo nova godina , to znamo proslavit kako treba

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- nookey
- Kontakt:
HAJMO ZAKLJUČATI OVU TEMU, NE MOGU VIŠE GLEDATI OVAJ PORTUGAL NI U NASLOVU!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.