Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rambo16
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la rambo16 » 28 jun 2014, 01:46

IronMany je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:sad je jasno zašto je United trpao Bayer-a u po Njemačke
Isti onaj United koji na kraju zavrsi 7. u svom prvenstvu.
kapitenova partija u toj tekmi je bila malo lošija od ove protiv nigerije
A.F.C. Bournemouth!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 28 jun 2014, 01:46

Ja sam ovaj gif zbog IronMany :rol: pogledao jedno 100 puta najmanje, ali dok isx ne spomenu nisam obratio pažnju na ruku kako neofirno pokaza gdje će je dodati. :thumbup: :lol:

Da čovjek sad uzme sve tekme za ovih 11 god. Spahinog boravka u repki koliko bi se stvari još vidjelo, a nismo prije obraćali pažnju? :crazy: :wtf:

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 28 jun 2014, 01:47

Virtu4l je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:a u najbitnijim trenucima je uglavnom pravio pogrešne odluke.
Pa koji će nam onda qrac.
Zato što krvari kad igra za reprezentaciju. :cry:

Imao je ispade "krvarenja" za široke mase i protiv Irana, kad su ga mrtvog odnjeli van terena, a on iste sekunde skoči na noge i uđe u igru ponovo.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 28 jun 2014, 01:48

BeyKopites je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la: Postigao je ispadanje reprezentacije sa SP, Pape hvala ti :beba:
Naravno da nije ni Spahićevo maslo za Ramazana, al' kad vidim koliko se neki osnovano a posebno neosnovano trude da ga popljuju, sve više i više mu praštam i postaje mi opet drag :zviz:
Itekakve osnove i dokaza ima samo sto pojeini nece da vide pa ga jos vise vole iz nekog samo njima poznatog razloga.
Hajde dokaze na sunce, nemoj mi FTV mreža i BHT sapunice "Istina o reprezentaciji" :lolno:
Jedino što se može dokazati je da je uvijek bio kiks igrač, ali da iza sebe ima pregršt fantastičnih partija za reprezentaciju, da se uvijek borio koliko je mogao a u najbitnijim trenucima je uglavnom pravio pogrešne odluke.
Dokazano da je namjestao utakmice pa razlog sto je protjeran iz Rusije a on neku pricu prico, dokaz da je vrijedjao novinare , dokaz o tome da mu se buraz seta sa akreditacijama, dokaz da prosipa silu ne daje interviju pred Dzekom se kamera mora gasit , prekrsajna prijava. Bahato ponasnje njegovo je dokaz sam po sebi jos i to da kazem.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 jun 2014, 01:48

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:slika
slika
Znao sam ja da ćeš se ti vratiti u formu čim te prođe ona prvobitna depresija :lol: od sutra smo ponovo na koljenima? :rol:
Napisao sam jedno 10 puta da Spahic treba napustit repku, ali necu prihvatit da neko pljuje kapitena ovoliko i da se predstavlja kao da je on najgori covjek od Hitlera i da je jedini krivac za ovaj debakl. Najveci krivac je Safet Susic.

A zasluzuje da kleknemo za sve sto je dao za repku. Za ono sto je uradio protiv Nigerije on treba kleknut pred nama.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 28 jun 2014, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2014, 01:49

Janez je napisao/la:Da čovjek sad uzme sve tekme za ovih 11 god. Spahinog boravka u repki koliko bi se stvari još vidjelo, a nismo prije obraćali pažnju? :crazy: :wtf:
Znam ih sve i mnogo ih je. Ja ih pratim još od Mađarske, to su bili njegovi počeci kabadahijskog ponašanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 28 jun 2014, 01:50

Virtu4l je napisao/la:Pazi, čovjek hladno upoređuje igranje na terminu sa rajom sa svjetskim prvenstvom u fudbalu i igrača koji ima 33 godina :facepalm:
Nije mi jasno kako niko na ovom forumu ne moze procjeniti covjekove emocije pa izgledu i ponasanju :damn: :damn: :damn:

Vidjelo se na Emiru koliko je nervozan, on se satro smije u tunelu, pa dok himna svira on puse salje ovo ono, kako ne vidite koliko je on nesiguran. Pa vidi mu se na faci, on hoce da bude hladan kao spricer, da dodaje lopte i dribla bez pritiska, a frajer je sheban skroz. Da igras 150 godina, na svjetskom prvenstvu ti nije svejedno. Ne znam jbg. :|

Za ovo "mir u repki" i to ne znam. Nisam upucen u situaciju, da je on komandovao i to. Evidentno je da su Ibricica pozvali Emir i Edin, a Pape svog Tinu i Hadzica. A Pape je za to kriv, on je to dopustio. Ja bih licno volio, da izadju pred javnost igraci i kazu sta je Spahic radio i to. A pogotovo da Hajrovic kaze da li su ga maltretirali i sikanirali. Ovako, sve je to prica satro rekla kazala. A naravno mediji umjesto da odu do Izeta i pitaju ga direktno da li je to bilo, oni koriste ono sto bi Mamic rekao "mucki iza ledja"(ftv)
NIKO, AMA BAS NIKO nema muda da javno pita Safeta sto je rekao da je TSS zadnji vezni i sto nije igrao Kolasinac. Na pitanje sto Kolasinac nije igrao lijevog beka on kaze da on igra lijevog beka u klubu a ne stopera? Pa treba postaviti pitanje opet, preformulisati da skonta, a ne prihvacati ove lude odgovore. Treba biti brutalan, udariti direktno u kost i pitati sto je Ibricic pozvan itd. Mediji imaju veliku ulogu, ogromnu. Oni moraju ukazivati na greske strucnog staba a i na nekorekntost pojedinih igraca.

Ja evo sad molim sportsport.ba :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: da slijedeci put kada postave pitanje i neko da ovako lud odgovor kao Safet da postave ponovo to pitanje i ukazu sta je ta osoba pogrijesila u odgovoru.

A sto se mene tice, treba dati nogu Safetu, a Emiru i Misketu jednu oprostajnu prijateljsku organizovati i zahvaliti im se. Prestari su obojica za ovaj nas tim.
a... pehari su tu

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 28 jun 2014, 01:52

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la: slika
Znao sam ja da ćeš se ti vratiti u formu čim te prođe ona prvobitna depresija :lol: od sutra smo ponovo na koljenima? :rol:
Napisao sam jedno 10 puta da Spahic treba napustit repku, ali necu prihvatit da neko pljuje kapitena ovoliko i da se predstavlja kao da je on najgori covjek od Hitlera i da je jedini krivac za ovaj debakl. Najveci krivac je Safet Susic.

A zasluzuje da kleknemo za sve sto je dao za repku. Za ono sto je uradio protiv Nigerije on treba kleknut pred nama.
hahaha pa ti kleci pred njim stope mu ljubi haha, jos vrhunac da napises kapitenu ne zasluzujemo te hahahaha
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 28 jun 2014, 01:52

Cartman je napisao/la:A zasluzuje da kleknemo za sve sto je dao za repku.
EMIRE, ne zaslužujemo te.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 01:54

Janez je napisao/la:Ja sam ovaj gif zbog IronMany :rol: pogledao jedno 100 puta najmanje, ali dok isx ne spomenu nisam obratio pažnju na ruku kako neofirno pokaza gdje će je dodati. :thumbup: :lol:

Da čovjek sad uzme sve tekme za ovih 11 god. Spahinog boravka u repki koliko bi se stvari još vidjelo, a nismo prije obraćali pažnju? :crazy: :wtf:
Gledat ce forumski strucnjaci i ostali forumasi ove gifove jos dugo. Pa i nakon sto se Spahicu priredi oprostajna tekma od repke. :bih:

Kopam al' ne mogu da iskopam, niti mogu da nadjem dovoljno dobar video u dobroj rezoluciji da napravim gif kada mu sudija svira penal protiv Francuske nakon sto izigrava budalu sa termina u sali.
rambo16 je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:sad je jasno zašto je United trpao Bayer-a u po Njemačke
Isti onaj United koji na kraju zavrsi 7. u svom prvenstvu.
kapitenova partija u toj tekmi je bila malo lošija od ove protiv nigerije
Uspio je zabit sam sebi gol prekrasnom intervencijom glavom.
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 28 jun 2014, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 28 jun 2014, 01:54

Belmin6 je napisao/la:
Hahahhahaa evo gaaa hahahahhahaa ne zasluzujemo te hahahaahahahahahahahahahaha

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 28 jun 2014, 01:55

Cartman je napisao/la: Napisao sam jedno 10 puta da Spahic treba napustit repku, ali necu prihvatit da neko pljuje kapitena ovoliko i da se predstavlja kao da je on najgori covjek od Hitlera i da je jedini krivac za ovaj debakl. Najveci krivac je Safet Susic.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Slazem se sa ovim postom :thumbup:
a... pehari su tu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 jun 2014, 01:58

Belmin6 je napisao/la:
Aferim momcino Zenicki. :salut:

Ima li ikakva tetka za Shawa, ili je on mlad jos za te fore?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jun 2014, 01:59

Cartman je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:
Aferim momcino Zenicki. :salut:

Ima li ikakva tetka za Shawa, ili je on mlad jos za te fore?
Cartmane mijenjaj avatar i zadaj im poslednji udarac :cool: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 28 jun 2014, 02:00

Ma naci cemo neku robicu Zenicku, ima jedna, nije valjala legendi, valjda ce malom valjati.

Emire, ne zaslužujemo te. Vodi nas u Francusku. :bih:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 jun 2014, 02:02

Belmin6 je napisao/la:
Cartmane, ne zaslužujemo te

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 28 jun 2014, 02:03

Covjek koji je previse stete nanio reprezentaciji, vrijeme mu je da ide.
To je sad ocigledno, vise nego ikad.
Stub odbrane Šunjic u buducnosti !
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 28 jun 2014, 02:07

Volim ove postove : kapitenu , ne zaslužujemo te ! Hahahahhaa kako me nasmiju hahahah

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 28 jun 2014, 02:09

Emire, ne zasluzujemo te. Izdrzi i kreni u nove pobjede s nasom voljenom BIH.

Sent from my iPhone using Tapatalk

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 28 jun 2014, 02:09

GameFKS je napisao/la:Volim ove postove : kapitenu , ne zaslužujemo te ! Hahahahhaa kako me nasmiju hahahah
slika
a... pehari su tu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.