BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Hare_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Hare_BvB » 01 feb 2013, 00:35

Tu smo Rusmo. slika

Dva mjeseca na hridinama izmedju Scile i Haribde, cudovista i monstrumi sa svih strana, obucen u pogane i neugledne prnje, bez ikakvog oruzja, moradoh zavarati i nadmudriti te viseglave azdahe. Natcovjecanski napori su to bili, slicni Odisejovim, ali uspjedoh. Nikome se ne dogodilo, nikada se ne ponovilo. :lol:
adnan24 je napisao/la:Shakhtar je jedini klub koji trenutno moze iznenaditi BvB svojom igrom.
Bumo videl. :mrgreen: Ja sam upravo njih i prizeljkivao i samo se nadam da me ovaj optimizam nece izdati kao prije dva mjeseca. :lol:

PS: Kakav ti je to cupavi looser na avatOru. :lol:
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 01 feb 2013, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 01 feb 2013, 00:39

Odlicna vijest je da je Willian napustio klub(40milki :o )jer je jedan od njihovih najbitnijih i najboljih igraca-BIO :lol:
Nezgodna ekipa-jesu,mogu dobiti svakoga kad se nafuraju-mogu,puni su prebrzih igraca-jesu,odlicno tehnicki potkovani-aha...ali smo mi BOLJI! ;) Ako udjemo u dvomec s njima kako znamo i pokazemo kvalitet koji posjedujemo onda prolazimo sigurno i uvjeren sam da ce tako biti! ;)

p.s.@Harisone dobro nam dosao nazad,medju zutu bracu i obukao dres najboljeg kluba na dunjaluku! 8-)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 feb 2013, 00:50

E moj @smopash, pod tusem sam bio dva sata, nikako da sperem ljagu sa sebe. :lol:

I mi se raspisali o jbnim Ukrajinkama brazilskog porijekla, a u nedjelju nam valja belegije na sunce u Guzenu. :lol:
To se mora dobiti, posto bi lider mogao kiksati kod malog brata u Mainzu. 8-) Inace, moram pohvaliti igru odbrane u nastavku sezone, vidljiv je veliki napredak u odnosu na jesenji dio. Protivnici su stvorili samo jedan zicer u dva meca - plod Teletove :lol: neopreznosti.

Uff sto sam se uzelio skrabati na "redovnim osnovama" po ovoj temi. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 01 feb 2013, 01:04

Jbg mislim da je red da im nekako kolektivno vratimo za taj gorki poraz zbog kojeg si morao nositi pu pu pu dres :lol:
Prava prilika je kup tekma,da se "okladimo" kolektivno,mi protiv yayaraca ako prihvate,i naravno ako se mi uspijemo dogovoriti sto se uslova tice! :P
Et pa ko je za nek da prijedlog pa da ih priupitamo! ;)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 feb 2013, 01:07

smopiBVB je napisao/la: yayaraca
Samo ne znam zasto vam trebaju ovakvi ili slicni izrazi :?:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 01 feb 2013, 01:15

Bundesliga je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la: yayaraca
Samo ne znam zasto vam trebaju ovakvi ili slicni izrazi :?:
Vratis se na temu YAYERNA,pogledas oko 1000 postova u kojima se spominje ime BvB-a i Dortmunda u totalno drugacijem izdanju i onda pitas dalje!
Druga stvar,nekad sam na temi yaye pisao(isprovociran) o pojedinim pametnjakovicima i padobrancima(deklarisanim yayarcima)koji dodju ovdje i pljuju(a ustvari veze o zivotu nemaju),samim tim kaljaju ime vasem timu i vama itd.Mrsko mi je traziti taj post ali postoji!Izmedju ostalog u postu pise na koga se odnose imena tipa yayarac itd. ;)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 feb 2013, 01:18

smopiBVB je napisao/la:Vratis se na temu YAYERNA,pogledas oko 1000 postova u kojima se spominje ime BvB-a i Dortmunda u totalno drugacijem izdanju i onda pitas dalje!
Druga stvar,nekad sam na temi yaye pisao(isprovociran) o pojedinim pametnjakovicima i padobrancima(deklarisanim yayarcima)koji dodju ovdje i pljuju(a ustvari veze o zivotu nemaju),samim tim kaljaju ime vasem timu i vama itd.Mrsko mi je traziti taj post ali postoji!Izmedju ostalog u postu pise na koga se odnose imena tipa yayarac itd. ;)
Dobro ako ce tebe ili nekog s Bayernove teme usreciti dijeljenje "komplimenata" na racun jedne ili druge strane uredu, samo smatram da vam je to svima malo glupo, pogotovo takav vid rasprave ili podjele smijesnih i ruznih nadimaka. Pozz.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 01 feb 2013, 01:23

Sasvim druge stvari me cine sretnim,daleko od foruma,kompjutera i sl stvari-kad smo vec kod toga,ovo je onak usput da sta prozboris s pojedincima a ako mislis da na pojedine kloceve i neke ajmo reci "uvrede"(mada me niko uvrijediti ne moze-ovdje gdje nit koga znam...)treba reci hvala mislim da nisi upravu!
Sto se tice tvog razmisljanja,postujem i mislim da u sustini nisi pogrijesio! ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 01 feb 2013, 08:28

effe_sa je napisao/la:Kod Shaktara kao Borussijinog protivnika je najveći problem što ih je teško procijenit
Evo opet ti! :D

Ti **** u zadnje vrijeme kao da nepratiš nogomet! Kaj bi ih **** bilo teško za procjeniti? Šahatar je dovoljno jak da ih BvB pobjedi bez ikakvog problema, ali da ne počisti pod s njima!

Netreba zbog dobro odigrane grupne faze Šahtjor dizati u nebese! Neprođe li ovo BvB, padaju u mojim očima, jako niske grane!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 01 feb 2013, 09:15

Pa čovječe. BvB igra meč protiv momčadi koja već dugi niz godina igra u najelitnijem takmičenju u Europi. Iza sebe imaju vel'ki broj pobjeda protiv mnogo većih sastava. U ovoj sezoni su bili u grupi 'smrti', al' su ipak uspjeli da izbace trenutnog prvaka ovog takmičenja. Dakle, vrlo težak zalogaj. Mnogi će reći možda da nisam upravu, al' samo iznosim činjenice. U ovaj meč trebamo ući maksimalno ozbiljni, te ne smijemo dozvolit' neke smiješne pogotke.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 01 feb 2013, 09:20

Lennon je napisao/la:Pa čovječe. BvB igra meč protiv momčadi koja već dugi niz godina igra u najelitnijem takmičenju u Europi. Iza sebe imaju vel'ki broj pobjeda protiv mnogo većih sastava. U ovoj sezoni su bili u grupi 'smrti', al' su ipak uspjeli da izbace trenutnog prvaka ovog takmičenja. Dakle, vrlo težak zalogaj. Mnogi će reći možda da nisam upravu, al' samo iznosim činjenice. U ovaj meč trebamo ući maksimalno ozbiljni, te ne smijemo dozvolit' neke smiješne pogotke.
Da i? Što nisam u pravu kad kažem da će to BvB dobiti, ali neće sa njima pobrisati pod? nemoj mi sam reči da je teže pobjediti jedan šahtjor nego jedan Arsenal? protivnici s kojim je BvB igrao su puno jači od onih s kojima je igrao Šahtjor, pa dobro znamo kako je BvB s njima pod brisao 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 01 feb 2013, 09:23

Ok, imaš pravo.
Al' opet morao sam da odgovorim na tvoj post samo zbog ove rečenice; 'Ne prođe li ovo BvB, padaju u mojim očima, jako niske grane!'. Igramo 1/8 finala CL. Dakle, sve je moguće. Maksimalno ozbiljno ući u susret i sve će biti uredu.

Ja uopšte ne dižem Donetsk, samo iznosim činjenice. Nije im ovo prva sezona u CL da igraju 'vako dobro.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 01 feb 2013, 09:25

Lennon je napisao/la:Ok, imaš pravo.
Al' opet morao sam da odgovorim na tvoj post samo zbog ove rečenice; 'Ne prođe li ovo BvB, padaju u mojim očima, jako niske grane!'. Igramo 1/8 finala CL. Dakle, sve je moguće. Maksimalno ozbiljno ući u susret i sve će biti uredu.

Ja uopšte ne dižem Donetsk, samo iznosim činjenice. Nije im ovo prva sezona u CL da igraju 'vako dobro.
Što bi ti rekao da Bayern neprođe Arsenala?

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 01 feb 2013, 09:30

Ne možeš nikako porediti ta dva navedena meča.
Arsenal je mnogo veće ime u fudbalu od Donetska. Ok, ove sezone ne pružaju neke dobre rezultate, al' itekako mogu iznenaditi u nekim situacijama. Kada bi FCB bio eliminisan od strane Topdžija rekao bih; 'Knockout faza je čudo. Sve je moguće pa tako da i jedan od najvećih favorita već u 1/8 finala pakuje kofere za Njemačku.' Eto.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 01 feb 2013, 09:33

Lennon je napisao/la:Ne možeš nikako porediti ta dva navedena meča.
Arsenal je mnogo veće ime u fudbalu od Donetska. Ok, ove sezone ne pružaju neke dobre rezultate, al' itekako mogu iznenaditi u nekim situacijama. Kada bi FCB ispao rekao bih; 'Knockout faza je čudo. Sve je moguće pa tako i da jedan od najvećih favorita već u 1/8 finala pakuje kofere za Njemačku.'
Ti onda jako loše govoriš. :mrgreen:

Ako si favorit u meču a Bayern i BvB to jesu onda se "mora" proči dalje i ostaješ razočaran ako neprođeš. Kada igraš sa nekim ko je jači od tebe onda žal za prolazom nije tako velika.

Ruku na srce ja bi reko da Bvb od švaba ima najlakši posao iako posao nije lagan da me neko nebi krivo shvatio. kažem to iz razloga što je Arsenal "veliki klub", a Schalke je u kurcu, dok je šahtjor još sad i Williana prodo...

Za mene nema opravdanja da ovo BvB neprođe!

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 01 feb 2013, 09:51

Ti imaš svoju teoriju, a ja svoju.
Najlakši? Po tvojim riječima mi smo već na Wembleyju, ybt. Ok, možda i je' roster Donetska dodatno oslabljen prodajom Williana, al' tu ima i dalje jako dobrih fudbalskih virtouza. Jednostavno ne mogu prihvatiti činjenicu da smo već prije početka meča pobjednici.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 01 feb 2013, 09:59

Lennon je napisao/la:Ti imaš svoju teoriju, a ja svoju.
Najlakši? Po tvojim riječima mi smo već na Wembleyju, ybt. Ok, možda i je' roster Donetska dodatno oslabljen prodajom Williana, al' tu ima i dalje jako dobrih fudbalskih virtouza. Jednostavno ne mogu prihvatiti činjenicu da smo već prije početka meča pobjednici.
:lol:

Kak uspiješ pročitatono što NEPIŠE nigdje?

U tekmama:

Bayern - Arsenal

Schalke - Galatasaray

BvB - Šahtjor

BvB ima najlakši ali ne i LAGANI posao - tako čitaj, tako ti mljeka u prahu! To ne znači da je Galatasaray jači od šahtjora, nego je Schalke puno slabiji od Bvb-a i trenutačno se predstavljaju u loše izdanju i nisu niti u približnoj formi u kakvoj su bili u prvom djelu, prvog djela sezone.

Ako sad nisam bio jasTan...

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 01 feb 2013, 10:01

Šerloče, hvala što si me prosvijetlio. :lol:
Ne pristaje nikako tebi taj avatar uz karakter forumaša. Zaista ne ide.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 01 feb 2013, 10:08

Lennon je napisao/la:Šerloče, hvala što si me prosvijetlio. :lol:
Ne pristaje nikako tebi taj avatar uz karakter forumaša. Zaista ne ide.
To je tvoja teorija! Da citiram jednog mudraca:
Lennon je napisao/la:Ti imaš svoju teoriju, a ja svoju.

Slijedeći put napiši. "Aha, sad sam skužio, sve 5!"

;)
Zadnja izmjena: anton 1983, dana/u 01 feb 2013, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 01 feb 2013, 10:10

Ma super.
Sada molim da ne idemo više u off, kako ne bi' dobili upozorenja. Ti si već i prije početka rasprave pobjedio. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.