vama ni ne trebaju, ups, nemoj šta zamjeritbekicamir je napisao/la:Samo da ne bude pasos trebao za Izreal!![]()
Morao sam,nemojte stogod zamjerit!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Sram treba da bude svakog ko kritikuje bilo kojeg igrača Želje, crvenite se. Imamo čast da uživamo u najuspješnijem timu u historiji kluba i neki opet nisu zadovoljni. Uživajte malo, manite se gluposti.
partibrejker1921 je napisao/la:Sram treba da bude svakog ko kritikuje bilo kojeg igrača Želje, crvenite se. Imamo čast da uživamo u najuspješnijem timu u historiji kluba i neki opet nisu zadovoljni. Uživajte malo, manite se gluposti.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Trebaju, nema više na more sa ličnomKB-TM87 je napisao/la:vama ni ne trebaju, ups, nemoj šta zamjeritbekicamir je napisao/la:Samo da ne bude pasos trebao za Izreal!![]()
Morao sam,nemojte stogod zamjerit!

ne kontam šta je fazon citirati nečiji post i ništa više ne napisati, jel to nabijate postove, ili šta ?

DRUG NEBI TI PUNCA
Ma bolje more i koke nego sramota u europi...dosta nam je dudelanga i partizana....
Sretno vama ali poznavajuci nas nogomet necete daleko!

Sretno vama ali poznavajuci nas nogomet necete daleko!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
To znači da se neko potpuno slaže sa nečijom konstatacijom, nema šta dodati...bagrcavi je napisao/la:ne kontam šta je fazon citirati nečiji post i ništa više ne napisati, jel to nabijate postove, ili šta ?![]()
- inacefindecko
- Kontakt:
slažem se da treba kritikovat igrače, al nismo ni mi sad Barcelona da se ne može ništa prigovorit, jer i navijači Barce znaju uputit kritike jer prave kritike ne mogu loše donijet ništa..
kod oba gola, moram reći ovako, izgledala nam je odbrana presmiješno..
ja ne znam gdje je Vasilić bio kod drugog gola, štoper a nema ga u odbrani, nego trči Bogi i Kvesa..
i prvi gol nam je postavljanje loše bilo strašno..
mislim da umjesto Vasilića treba Kerlu stavit, ako ništa, čovjek jede malu djecu, jak je, i po mom mišljenju lukaviji i spretniji od Vasilića kod kojeg se osjeti nervoza i nesigurnost i protiv Leotara i protiv Sarajeva..
ja ne znam gdje je Vasilić bio kod drugog gola, štoper a nema ga u odbrani, nego trči Bogi i Kvesa..
mislim da umjesto Vasilića treba Kerlu stavit, ako ništa, čovjek jede malu djecu, jak je, i po mom mišljenju lukaviji i spretniji od Vasilića kod kojeg se osjeti nervoza i nesigurnost i protiv Leotara i protiv Sarajeva..
ako se slažeš citiraš post i napišeš "slažem se" i tako to... to je brate čisto nabijanje postova, ali eto.
DRUG NEBI TI PUNCA
Najjača situacija meni kada Bekric probija po desnoj strani i gotovo dolazi do gola a Adilovic tek starta sa 16m.A i Selimović nije daleko od njega na prazan gol davao danas(mada se nasao na pravom mjestu u pravo vrijeme).Bekrić mora uvjek igrati jer je za klasu bolji od svih igraša u PL kada ga krene,a krenuti ga nemože rotacijama.
kerla će milion posto startati u evropi, i kad je spreman za klasu je jači igrač od vasilića. amar vasilića drži u prvih 11 a kerlu na klupi do kraja ove sezone "iz moralnih razloga".
sto se tice zelje,zeljo moze i mora to puno bolje
zbog toga sam i mrvicu razocaran iako je i ovo dobar rezultat..tek kada smo fasovali 2 gola malo su se trgli...nakon 2:2 bio sam ubjedjen da cemo uzet ali su evidentno stali(radi kupa ili sta vec)
u svakom slucaju zeljo mora to puno bolje jer ako ovako budemo igrali i u evropi necemo daleko

u svakom slucaju zeljo mora to puno bolje jer ako ovako budemo igrali i u evropi necemo daleko
Pozdrav iz Gradacca, cestitke na tituli.inacefindecko je napisao/la:slažem se da treba kritikovat igrače, al nismo ni mi sad Barcelona da se ne može ništa prigovorit, jer i navijači Barce znaju uputit kritike jer prave kritike ne mogu loše donijet ništa..
A sto se tice Vasilica, zna bit ekstra dobar a isto tako zna ga bit da ga nema na terenu

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Veće je pitanje gdje je Čolić bio kod gola, to je njegova strana. I kod drugog isto, ostavio samog Bogija koji nije uspio zaustaviti Huseinovića, mada je i Gušo donekle kriv jer da nije izlazio ovaj ne bi mogao napraviti ništa više iz onog mrtvog ugla, ovako je gađao prazan gol. Ova odbrana je ipak nanizala toliko utakmica bez primljenog gola da ih ne smijemo osuđivati, ali je činjenica da su se opustili nakon što je taj niz prekinut. Zato je tu Amar koji će im objasniti da ne smiju primiti gol u Širokom Brijegu, barem ne prije nego što ga postignemo, pa zato očekujem da gledamo najboljeg Želju ove sezone upravo u srijedu.inacefindecko je napisao/la:slažem se da treba kritikovat igrače, al nismo ni mi sad Barcelona da se ne može ništa prigovorit, jer i navijači Barce znaju uputit kritike jer prave kritike ne mogu loše donijet ništa..
- pintol_TM87
- Kontakt:
Sta ovo po fejsu sad svi za Želju navijaju
U koliko je tekma u srijedu? da se pripremi doček

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
U 8 je utakmica !pintol_TM87 je napisao/la:Sta ovo po fejsu sad svi za Želju navijaju![]()

ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
- pintol_TM87
- Kontakt:
znači oko 12 su u gradu?LJOZE1921 je napisao/la:U 8 je utakmica !pintol_TM87 je napisao/la:Sta ovo po fejsu sad svi za Želju navijaju![]()
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Oko keca ce oni biti aBd sa peharom u Sarajv'upintol_TM87 je napisao/la:znači oko 12 su u gradu?LJOZE1921 je napisao/la:U 8 je utakmica !pintol_TM87 je napisao/la:Sta ovo po fejsu sad svi za Želju navijaju![]()

ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
Nisam nikad bio za teorije zavjere i namještanjem.
Prvo poluvrijeme Željina odbrana mi je izgledala jako smiješno i na trenutak sumnjivo. Poznavajuči našu odbranu i kako igramo, ovo što se dešavalo prvo poluvrijeme da su nam pozadi po dva igrača samo, čudno mi baš.
Drugo poluvrijeme mi izgledalo kao da nismo htjeli pobijediti, nego da nam je bod dosta...
Još je ostao kup i mislim da je to dovoljno domača zadača za ove male klubove ..
Prvo poluvrijeme Željina odbrana mi je izgledala jako smiješno i na trenutak sumnjivo. Poznavajuči našu odbranu i kako igramo, ovo što se dešavalo prvo poluvrijeme da su nam pozadi po dva igrača samo, čudno mi baš.
Drugo poluvrijeme mi izgledalo kao da nismo htjeli pobijediti, nego da nam je bod dosta...
Još je ostao kup i mislim da je to dovoljno domača zadača za ove male klubove ..
Potpis!
- eliminator
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
0:27 cist go
0:27 cist go
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.