Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
sta kazete na houston preko 100.5 poena?
I okucnicubodi123 je napisao/la:Znaci na Lillarda kucu

pa kud puklo da puklo

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dosta, samo nek se ne završi u minusu.SPY je napisao/la:
Za danas![]()

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Giresunspor-Genclerbirligi 2+ 1,30
Diarb. B.S.Diskispor-Galatasaray 3+ 1,50
k.1,95
Giresun ima pobjedu i poraz dok je Genclerb. vodeci sa 6 bodova.
Sva 4 susreta ovih ekipa u grupi su dolazila sa 2+, nema razloga da ni danas ne zavrsi susret sa kojim golom.
Domaci ce napasti lidera, gosti su bolji protivnik.
Galatas. je zabio 13 golova u dvije utakmice, D.Diskispor igrao oba susreta sa golovima 3:0 i 2:2.
Pitanje je samo koliko ce Galatas. biti koncentrisan i ozbiljan, sami mogu sigurno zabiti 3-4 gola, tako da uistinu mislim, golovi danas ne bi trebali biti u pitanju, barem 3.
k.1,95
Sva 4 susreta ovih ekipa u grupi su dolazila sa 2+, nema razloga da ni danas ne zavrsi susret sa kojim golom.
Galatas. je zabio 13 golova u dvije utakmice, D.Diskispor igrao oba susreta sa golovima 3:0 i 2:2.
Pitanje je samo koliko ce Galatas. biti koncentrisan i ozbiljan, sami mogu sigurno zabiti 3-4 gola, tako da uistinu mislim, golovi danas ne bi trebali biti u pitanju, barem 3.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
kokuz je napisao/la:Aldridge se vraća na mjesto zločina!
ja ovo ne mogu zaobić, čisto iz poštovanja prema aldridgeu, i ako je suditi po prethodnim duelima ova dva tima, i večeras nas očekuje spektakl, sa dosta overa
Aldridge 23.5 over
Harden 26.5 over
198.5 over
kao zicer se nameće Howard 20.5 over, jer je u prošlosti baš silovao portland s te pozicije, te mu je prosjek mislim 25 protiv portlanda, ali ga ja nisam odigrao, ne znam, nešto mi nije to to...
samo kakve sam ja sreće, očekujem da howard prođe, a padnem ova 3 hahahahha

memfis 1.20 samo da poveća dobitak

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ispratio te, prodje Giresun, a igrao sam i keca na mali ulog.dr.van nostrand je napisao/la:Giresunspor-Genclerbirligi 2+ 1,30
k.1,95
Hvala, pozdrav!

Da uplatim dok su fine kvote i granice. U premieru manje granice na LBJ, i Davisu za cak 2 koša nego u sportplusu sa istom kvotom.

Sretno

Cedevita - Krka 142,5 više
Cedevita od posljednjih 10 utakmica kuci 9 je odigrala na veci broj poena od ove granice.Krka u zadnje 3 utakmice igra dosta tvrdo i na mali br.poena ali mislim da ce se danas prilagoditi nesto brzoj igri Cedevite.
M. Armstead 13,5 više
Najbolji igrac Krke zna uzeti i do 20 šuteva,posljednje dvije utakmice protiv Olimpije i Szolnoka ubacivao 8 i 9p uz vrlo loš sut 4/13 i 4/14.U prvoj utakmici ove sezone protiv Cedevite postigao 31p.Ako Krka zeli nesto napraviti danas treba im raspolozeni Armstead.Vjerujem da ce uzeti svoj br. suteva danas i uz nesto bolji procenat prebaciti ovih 13p.
Cedevita od posljednjih 10 utakmica kuci 9 je odigrala na veci broj poena od ove granice.Krka u zadnje 3 utakmice igra dosta tvrdo i na mali br.poena ali mislim da ce se danas prilagoditi nesto brzoj igri Cedevite.
M. Armstead 13,5 više
Najbolji igrac Krke zna uzeti i do 20 šuteva,posljednje dvije utakmice protiv Olimpije i Szolnoka ubacivao 8 i 9p uz vrlo loš sut 4/13 i 4/14.U prvoj utakmici ove sezone protiv Cedevite postigao 31p.Ako Krka zeli nesto napraviti danas treba im raspolozeni Armstead.Vjerujem da ce uzeti svoj br. suteva danas i uz nesto bolji procenat prebaciti ovih 13p.
imam jedan par koji cu igrati:
COWDENBEATH - HEARTS 2 @ 1.35
za mene najveci zicer danas
ali treba mi jos jedan par

Semper Fidelis
Galata 3+ sad u 16h neki su ovdje već predlagali mislim da to dolazi bez problema.fixator je napisao/la:imam jedan par koji cu igrati:

padoh neki dan na rize daje gol, dobro sam se iznervirao ali eto ovo bi moralo prociJanez je napisao/la:Galata 3+ sad u 16h neki su ovdje već predlagali mislim da to dolazi bez problema.fixator je napisao/la:imam jedan par koji cu igrati:
ispraticu

Semper Fidelis
to sam ja htela da igram,odem u kladionicu kad ono kvota 1,27 .I nisam uplatila.fixator je napisao/la:imam jedan par koji cu igrati:
-
- Kontakt:
Melsungen - Flensburg dvica, 1,85.Flensburg treca ekipa u prvenstvu, proslo kolo dobili najjacu ekipu Kiel pa vjerujem da ce dobiti i ovu.Iako ce biti tesko s obzirom da i Melsungen ima 5+ pobjeda u nizu ali smatram da je Flensburg kvalitetniji
Kiel - Hamburg h1 (+6,5), 1,85.Kiel kod kuce mora pobijediti nakon izgubljenog derbija od Felnsburga.Proslu utakmicu protiv Hamburga u gostima su dobili sa samo jedan razlike ali utakmicu prije toga kod kuce su ih ispratili sa 9.Mislim da ce dobiti vise od navedene
Kiel - Hamburg h1 (+6,5), 1,85.Kiel kod kuce mora pobijediti nakon izgubljenog derbija od Felnsburga.Proslu utakmicu protiv Hamburga u gostima su dobili sa samo jedan razlike ali utakmicu prije toga kod kuce su ih ispratili sa 9.Mislim da ce dobiti vise od navedene
ljudi odigrao sam cedevita-1, partizan-1, igokea-1, limoges-1 i miami-1 sta mislite hocel moc proci, uplatio sam za 50KM, pare mi trebaju ako padnem ...... 

Tema je: Prijedlozi, sugestije...mirsad993 je napisao/la:ljudi odigrao sam cedevita-1, partizan-1, igokea-1, limoges-1 i miami-1 sta mislite hocel moc proci, uplatio sam za 50KM, pare mi trebaju ako padnem ......

Postovi ovakvog tipa su krajnje neozbiljni
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Ambri-Davos 2 1.85, 5.5 over 1.75
Davos je prošlu utakmicu prokockao vodstvo 2-0 i izgubio nakon produžetka, kiks koji je razlog tome što nisu trenutno br.1 u Švicarskoj,Ambri prošlo kolo gubio pa okrenuo Rapperswilla i slavio u gostima sa 5-3 i mišljenja sam da će gosti furiozno krenuti da riješe ovaj susret čim prije, očekujem golijadu pa i sam Davos može zabiti pola tuceta.
Bern-Zurich X 4.20
veliki derbi švicarskog hokeja, uz Davos ovo su dvije vodeće ekipe lige, tijesno je na vrhu jer prve tri ekipe imaju isti broj bodova i vjerujem kako će biti tvrda utakmica koja bi mogla otići u produžetak. Svake sezone odigraju jednu takvu, ove još nisu pa vrijedi probati
Davos je prošlu utakmicu prokockao vodstvo 2-0 i izgubio nakon produžetka, kiks koji je razlog tome što nisu trenutno br.1 u Švicarskoj,Ambri prošlo kolo gubio pa okrenuo Rapperswilla i slavio u gostima sa 5-3 i mišljenja sam da će gosti furiozno krenuti da riješe ovaj susret čim prije, očekujem golijadu pa i sam Davos može zabiti pola tuceta.
Bern-Zurich X 4.20
veliki derbi švicarskog hokeja, uz Davos ovo su dvije vodeće ekipe lige, tijesno je na vrhu jer prve tri ekipe imaju isti broj bodova i vjerujem kako će biti tvrda utakmica koja bi mogla otići u produžetak. Svake sezone odigraju jednu takvu, ove još nisu pa vrijedi probati
Zug-Fribourg 1.tr 2 3.15, tk 2/1 13
znali su imati zanimljivih mečeva, po desetak golova , bilo je tu i preokreta pa probati možda zalome i večeras jedan 2/1 ili barem prvu trećinu da uzmu gosti
znali su imati zanimljivih mečeva, po desetak golova , bilo je tu i preokreta pa probati možda zalome i večeras jedan 2/1 ili barem prvu trećinu da uzmu gosti
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 23 dec 2014, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Hokej sve na osnovu statistike ove sezone i međusobni ..
Ambri-Davos 5+ 1.35
Mannheim-Krefeld 5+ 1.35
Augsburg-Hamburg 5+ 1.40
Ingolstadt-Straubing 5+ 1.30
Zug-Fribourg 5+ 1.35
Servette-Biel 5+ 1.40
Ukupan koef : 6.27
Ambri-Davos 5+ 1.35
Mannheim-Krefeld 5+ 1.35
Augsburg-Hamburg 5+ 1.40
Ingolstadt-Straubing 5+ 1.30
Zug-Fribourg 5+ 1.35
Servette-Biel 5+ 1.40
Ukupan koef : 6.27
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
adis30 je napisao/la:Cedevita - Krka 142,5 više
M. Armstead 13,5 više
Armstead 4 šuta

Igokea - Zadar 143,5 manje
Dvije underaske ekipe ocekujem rovovsku borbu sa ukupnim zbirom od oko 130 poena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.