Čisto statisticki, i fine kvote na domacine dok su gosti loši. I dodao ovaj treci od kolege iznad.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

I ja sam ovo vidio danas i odigram sam vec,ako dobiju bice im 9 pobjeda zaredom.Ova dva tima imaju i dva medjusobna meca i oba puta je Trabzon dobioadis30 je napisao/la:Usak Sportif - Trabzonspor kp2 2,0
Neno i Andrija traze sestu pobijedu u nizu domacin u lošoj formi izgubio 5 od 6 zadnjih meceva

Griselda je napisao/la:Leicester - Tottenham 2
Manchester U. - Newcastle 1
Swansea - Aston VIlla 1
WBA - Manchester C. 2
Lierse - Club Brugge 2
Chelsea - West Ham 1
jaooo burazeruuuu stete u pm :Sadmir12345 je napisao/la:Jbt ti srecu prvo poluvrijeme 98 koseva u drugom samo 61 i radi 2 kosa ja padam 218 km http://prntscr.com/5lf75u" onclick="window.open(this.href);return false; tacno mi dodje da i neigram visezadnje 2 minute nisu kosa postigli
They still continue with caretaker Gary Teale who will have few big problems for this game. He won’t be able to count at suspended forward Steven Thompson (4/0), but also at injured left midfielder Gregg Wylde (9/0), while central defender Ellis Plummer (6/0) remains doubtful, but with chances to play.

znaju oni što je bez brige, ova dba kluba surađuju, pogledaj malo bolje i trebala bi biti dvojka danas unatoč svemuVirtu4l je napisao/la:Gledam u ponudi ovaj meč Dundee FC - St. Mirren i nikako ne mogu da provalim zašto je ovolika kvota na domaćina. Gosti su odron, smijenili trenera, trenutno ih vodi asistent, fale im igrači, zadnji su na tabeli, imaju šest vezanih poraza,
They still continue with caretaker Gary Teale who will have few big problems for this game. He won’t be able to count at suspended forward Steven Thompson (4/0), but also at injured left midfielder Gregg Wylde (9/0), while central defender Ellis Plummer (6/0) remains doubtful, but with chances to play.

probati livereLe23 je napisao/la:Ovi Rangersi su previse nerovozni, mogli bi pocrveniti
Probati live !
lagano, ovi rangersi su kanticazgmiky je napisao/la:probati livereLe23 je napisao/la:Ovi Rangersi su previse nerovozni, mogli bi pocrveniti
Probati live !
over 3.5 2.20
Hibsi daju 3+ 2.10

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.